KERESÉS search-close

Veress Kriszta

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Veress Kriszta"

A Szinetár-család életébe enged bepillantást a XXI. Század

Veress Krisztina riporter nagy feladatot vállalt, mert valójában úgy érezte, hogy a család minden egyes tagjáról lehetne egy külön műsort forgatni, sőt Miklósról kettőt is. Négyen szólalnak meg, Szinetár Miklós, Kossuth-díjas rendező, a felesége, Hámori Ildikó, Kossuth-díjas
színűvész, a lányuk, Szinetár Dóra, valamint Dóra férje, Makranczi Zalán színművész.

Véget ért az Isten veled, Magyarország első évada

Az Isten veled, Magyarország első évadában 9 héten keresztül 17 országba kalauzoltuk el a nézőket 27 kiköltöző, vagy külföldön élő magyar család történetét mutattuk be. A magyarok kalandjai hamarosan folytatódnak: az új évadban elmegyünk többek között Máltára, New Yorkba, Párizsba, Amszterdamba, és Hongkongba is!

Milyen az élet Magyarország után Ázsia közepén?

Az RTL Klub vadonatúj, hetente jelentkező dokusorozata, az Isten veled, Magyarország! a külföldön munkát kereső és oda kitelepülő magyarok életét mutatja be, de nemcsak sikersztorikat!

A külföldre költözés nehézségeit mutatja be az Isten veled, Magyarország!

Az RTL Klub új dokusorozatából kiderül, milyen sok oka lehet annak, hogy valaki a költözés mellett dönt és azt is megmutatja, hogy nem mindenkinek válik be az új élet az ország határain túl.

Mit tett a kultúrház a vidéki tehetségekért?

A ma esti XXI. század a vidéki kultúrházakról, azon belül pedig zenekarok, művészek kitörési lehetőségeiről szól majd. Szó lesz a vidéki garázszenekarok helyzetéről is.

A stoppolás művészetéről szól majd a XXI. Század

A Reggeli vendége volt Veress Kriszta, riporter és Márta István zeneszerző, akik elmesélték saját történeteiket a stoppolásról, ami abban a korban gyakori volt, mikor még nem lehetett sehova utazni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való