KERESÉS search-close

Veresegyházi Béla

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Veresegyházi Béla"

Hogyan spórolhatunk a fűtésben?

Évente akár több ezer forintot is megtakaríthatunk a fűtési szezonban, ha nem pazarolunk, hanem a legoptimálisabban használjuk ki a fűtési rendszerünket, illetve néhány kiegészítő is a segítségünkre lehet ebben…de hogyan? Vendégünk volt Veresegyházi Béla a VGF szaklap szerkesztője.

Selejtes szén-monoxid riasztókra bukkantak

Hiába a rengeteg vizsgálat, teszt és ellenőrzés, sajnos a megállíthatatlan a bóvli, selejtes, megbízhatatlan szén-monoxid érzékelők beáramlása a különböző internetes oldalakra, vagy akár a boltokba is. Sokszor sajnos az olcsó húsnak híg a leve- elv itt is érvényes, és egy selejtes co-mérővel akár nagyobb veszélyben vagyunk, mert a biztonság látszatát kelti bennünk, holott lehet, hogy alkalmatlan a funkciójára az adott mérőberendezés. A Víz- Gáz- fűtés szaklap újságírói utánajártak és sajnos elkeserítő eredményre jutottak a forgalomban kapható co-risztókkal kapcsolatban.Vendégünk volt Veresegyházi Béla, a VGF szaklap szerkesztője.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való