KERESÉS search-close

Vera

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vera"

Vera tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban!

Mi volt Fanni és Dávid célja, amikor belevágtak a Survivorbe? Milyen kettejük kapcsolata? Többek között ezek a kérdések is megválaszolásra kerültek, valamint Vera is tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban.

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Nem fogod elhinni, hogy hány kilót fogyott Robi, Gábor és Vera!

A Holtak Szigete utolsó párbaján kiesett Gábor, Vera és Robi együtt hagyták el a szigetet, és egyből egy orvosi kivizsgálásra mentek, ahol kiderült, hogy hány kilót dobtak le a Survivor kezdete óta. További érdekességekért a három játékosról nézd meg exkluzív videónkat!

Istenes Bence is próbára tette magát a Holtak végső párbajfeladatában!

Verának, Robinak, Gábornak és Dávidnak egy vasrudat kell majd a levegőben tartaniuk két markolat segítségével. A feladatot a Survivor műsorvezetője, Istenes Bence is kipróbálta! A Holtak utolsó összecsapásáért kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Dávid és Gábor balhéjától volt hangos a Holtak Szigete!

A Holtak Szigetén elindult az esélylatolgatás, azonban Gábor támadásnak fogta fel Vera és Dávid kérdéseit.

Ismét távoznia kellett valakinek a Holtak Szigetéről!

A Holtak Szigetén sor került az utolsó előtti párbajra. Jérémy, Gábor és Vera közül egyvalaki számára végleg véget ért a játék.

Szandi megmentette a Holtak Szigetének egyik játékosát a Párbajtól!

A Holtak Párbaján a vesztesnek végleg távoznia kell a játékból, a győztes pedig védettséget élvez a következő Párbajon. Azonban Alexandra érkezése plusz egy csavart vitt a történetbe!

Újabb játékos búcsúzott a Holtak Szigetétől!

A Holtak Szigetén lévő játékosoknak 20 pontot kellett összegyűjteniük a maláj labda segítségével a továbbjutáshoz. Egy valaki azonban végleg búcsút vett a Survivortől.

Kizárólag egy ember örült Dávidnak a Holtak Szigetén!

Dávid fogadtatása nem volt felhőtlen: Vera ugyanis nagyon haragszik a srácra. Jérémy azonban örült, hogy megismerhette Dávidot, mert végre valakivel félre tud vonulni beszélgetni a Holtak Szigetén.

Egymásnak feszültek a Holtak Szigete játékosai!

Nóri és Vera értetlenül álltak a legutóbbi zsákmányszerzés előtt: Beni hol velük, hol ellenük játszott, Jérémy pedig nem vette figyelembe, hogy két nővel száll szembe egy erőnléti feladatban.

Hatalmas balhé a Holtak Szigetén!

Nóri, Vera, Jérémy és Beni összebalhéztak a Holtak Szigetén a zsákmányszerzés miatt. Részletek 19 órakor az RTL Klubon!

Óriási dráma a Holtak zsákmányszerzésén!

A Holtak Szigetén tartott zsákmányszerzés során egy előnyért küzdöttek a játékosok, amit a következő párbajon használhatnak fel. Vera és Nóri azonban teljesen kiborultak a játék során, amiért mindkét srác ellenük fordult.

Újabb párbaj a Holtak Szigetén: valaki számára véget ért a játék!

Fontos naphoz érkeztek a Holtak Szigetének játékosai: újabb párbaj várt rájuk, ami több körből állt. Minden körben egy-egy játékos küzdött meg egymással. A feladatuk az votl, hogy az ellenfélről leszedjék a zászlót, azonban a szemük be volt kötve, így csak a fülükre hagyatkozhattak.

A Holtak Szigetén is zajlik az élet: Vera teljesen kiakadt Jérémyre!

Vera szerint nem volt férfias döntés Jérémy részéről, hogy neki adta a hátrányt, azonban utólag Nóri is bevallotta, hogy ugyanígy döntött volna.

A Holtak első zsákmányszerzése nagyban befolyásolhatja a következő párbaj végkimenetelét

A zsákmányszerzés győztese nem csupán egy ínycsiklandó palacsintát tudhat magáénak, de hátrányban részesítheti valamelyik játékostársát a következő párbajon.

Lezajlott az első párbaj a Holtak Szigetén: valaki végleg elbúcsúzott a játéktól!

A Holtak első párbaján az erőre és a kitartásra volt szükség. A játékosoknak a testsúlyuk 80%-át kellett megtartaniuk. Aki elsőként feladta a játékot, végleg elbúcsúzott a Survivortől.

Reggeli edzés Verával és Nórival: közös műsort készítenek a nagy riválisok?

Vera és Nóri közelebbi kapcsolatba kerültek a Holtak Szigetén, és megosztották egymással érzéseiket az anyasággal és a család hiányával kapcsolatban.

Eddig tartott az ex-Gagamba szövetsége?

Míg Emese és Vera Tomi kiszavazását indítványozta, Gábor és Alexandra Vera ellen szövetkeztek.

Szemrebbenés nélkül Vera szemébe hazudtak a többiek

Dávid elárulta Tominak, hogy őt akarják kiszavazni a többiek, Gábor és Alexandra pedig Verával hitette el, hogy Tomira fognak szavazni az esti Törzsi Tanácson.

Ilyen még nem volt: előkerült egy amulett a Törzsi Tanácson!

Fanni mindenkit meglepett a Törzsi Tanácson! A lány amulettje miatt teljesen más lett a Törzsi Tanács eredménye.

Gábor kimutatta a foga fehérjét a Törzsi Tanácson

A Törzsi Tanács után bőven volt mit megbeszélnie a Bayani törzsnek...

Vera elárulta féltve őrzött titkát Tominak és Nórinak!

Vera csupán egy napig bírta megőrizni a titkát. Az egykori Gagambás azt is elárulta, hogy miért nem mondta el eddig az igazságot.

Eldőlt, hogy Vera vagy Jérémy megy a Holtak Szigetére!

Az Agilából Jérémynek, míg a Gagambából Verának nem sikerült kiraknia a puzzle-t az első egyéni játékon, így ők párbajoztak. A videóból kiderül, hogy ki csatlakozhatott a Bayani törzshöz, és kinek kellett a Holtak Szigetére mennie.

Vera fontos dolgot titkolt el a Bayani elől!

Vera csatlakozhatott a Bayanihoz utólag, azonban visszatérése nem okozott felhőtlen örömöt a törzsben. Vera ráadásul eltitkolta, hogy Jérémy a Holtak Szigetére került!

Dávid és Gábor már most taktikázik, pedig még az sem biztos, hogy csatlakozhatnak a Bayanihoz...

A Gagamba ma este csatába indul: kiderül, hogy kik válhatnak hőssé a sárga csapatból! Részletek 19 órától az RTL Klubon!

Vera teljesen elgyengült és zokogásban tört ki

Emese plüssmacija láttán Vera sírni kezdett, mert eszébe jutott a kisfia, aki mindennél jobban hiányzik neki. Az összetört édesanyát Dávid próbálta vigasztalni, akinek szüksége van még Verára a későbbiekben, ezért igyekezett lelket önteni bele.

Vera elárulta, hogy mi hiányzik neki a legjobban

Dávid nem győzte vigasztalni a zokogó Verát. Részletek ma este 19 órától az RTL Klubon!

Nóri vs. Vera: a két lány összecsapásai egy videóban!

Vera és Nóri már számos alkalommal megküzdöttek egymással, most ezeket az izgalmas pillanatokat gyűjtöttük össze nektek!

Vera rögtön azután kért bocsánatot Alexandrától, hogy eltervezte a kiejtését...

Vera egyértelműen kijelentette a többieknek, hogy kire fog szavazni a Törzsi Tanácson, azonban utána felkereste Alexandrát, hogy könnyítsen a lelkén, és bocsánatot kért tőle a korábbi viselkedése miatt.

A csúcson kell abbahagyni: ez volt Kitty játékának a vége?

Míg Vera és Kitty Emesét beszélték ki, a többiek megegyeztek, hogy Kittytől szabadulnak meg a Törzsi Tanácson.

Emese: „A hideg ráz ettől a gejl, nyálas történettől...”

Emese nem bírja elviselni, ahogy Kitty és Vera egymással beszélnek, mert nagyon távol áll tőle a „mucikázás”, ezért egyezséget köt a fiúkkal.

Gábor: „Vera nyíltan játssza, hogy kétszínű...”

Beniék visszatérése után Vera egyáltalán nem volt kiakadva Kittyre, sőt a viselkedése Alexandránál és Gábornál is kiverte a biztosítékot.

Emese: „A taktika és a szavahihetőség két különböző fogalom!”

Komoly vita alakult ki a Gagamba Törzsi Tanácsa után. Nem úgy alakult a szavazás, ahogy azt előre megbeszélték. Részletek a ma esti adásban! Survivor - A túlélők viadala 19 órától az RTL Klubon!

Vera Törzsi Tanács előtti taktikázását látva garantáltan eláll a szavad!

Vera elhatározta, hogy ad egy új esélyt Alexandrának, ezért a Törzsi Tanács előtt meggyőzte Emesét és Alexandrát arról, hogy kire szavazzanak.

Alexandra magának már bizonyított, a többiek nem érdeklik

Míg Viki biztosra vette, hogy Alexandrának kell hazamennie, Vera egyáltalán nem látta ennyire egyértelműen a Törzsi Tanács kimenetelét. Alexandra mindenesetre elérte a célját, bizonyított magának, a többi már nem érdekli.

„Nem cél a győzelem” - A Gagamba előre eldöntötte a védettségi játék kimenetelét?

Dávid és Vera a védettségi játék előtt megállapodtak, hogy nem céljuk a győzelem, a Gagamba így veszíteni indult a csatába.

Vera esti mesével altatta el törzstársait

A sárga csapat esti mesét követelt Verától, aki egy Bogyó és Babóca történetet mesélt el a társainak lefekvéskor.

Eltörött a mécses: Alexandra megríkatta Verát!

Bár Verát bosszantja, hogy Alexandra nem csinál semmit napközben, nem szeretné őt elveszíteni. A srácok azonban elkezdtek szövetkezni...

Alexandra magára haragítja a törzset!

Alexandra konfliktusba keveredett Vikivel, majd Dávid és Vera is becsatlakozott, mert nem értették, hogy Alexandra miért hallgatott el egy ilyen fontos információt...

Vera: „Az, hogy nem megyünk Törzsi Tanácsra, még rosszabb, mintha mennénk!”

Veráék szerint Viki csalódott, hogy megnyerték a védettségi játékot, mert így nem tartanak Törzsi Tanácsot, és nem mehet egy darabig haza.

Vera és Viki összebalhéztak!


szerző:
2018.10.03. 20:12
Vera és Viki összebalhéztak!

Vera szóvá tette Vikinek, hogy néha jó lenne, ha ő is kivenné a részét a munkából, mert még egyszer sem látta őt főzni. Viki természetesen teljesen kiakadt Verára, amiért azt állította róla, hogy semmit nem tesz a törzsért.

Balázs elképesztő dolgot tett


szerző:
2018.10.03. 20:12
Balázs elképesztő dolgot tett

A Gagambából Dávid és Vera, az Agilából Balázs és Eszter küzdött az előnyért és a méretes halért az úszóversenyen. A játék elején Vera óriási előnyre tett szert, Balázs azonban elképesztő teljesítményt nyújtva behozta lemaradását!

Vera rájött, hogyan tudja eltávolítani a szagot a büdös ruhákból!

Vera rájött, hogy ha kifőzi a ruháit, azzal egyúttal szagtalanítja is őket, így beindult a Survivor mosoda a Gazdag Szigeten.

Dávidot és Verát csak egy dolog érdekli az új szigetlakóval kapcsolatban

Dávid és Vera félrevonult, amíg Emese magáról mesélt a többieknek, mert őket egyáltalán nem érdekli az új játékos múltja, csupán egy dolog számít nekik.

Óriási hibát vétett Vera és Dávid!

A Gagamba Verát és Dávidot, míg az Agila Nórit és Jérémyt küldte az előnyért folyó küzdelemre. A sárga csapat játékosai azonban hatalmasat hibáztak a játék során...

Vera: „Minél többet van rajtam a hangsúly, annál hamarabb szemet szúrok valakinek...”

Vera nem örül neki, hogy mindig őt küldi a törzse, ha a legerősebb játékosra van szükség, mert fél, hogy ezzel felhívja magára a figyelmet, és szemet szúr valakinek.

Vera összeomlott és zokogásban tört ki!

Vera az előnyért folyó küzdelem után zokogásban tört ki, mert nem bírta feldolgozni, hogy az ő hibájából elveszítették a játékot.

„Ma még a társad, holnap az ellenséged...” - Vera rájött, hogy nem lesz elég a puszta ereje a Survivorhöz

Az első Törzsi Tanácsot követően Sanyi távozása sokak szemét felnyitotta: kőkemény taktikázásra van szükség ahhoz, hogy valaki a játék végéig eljuthasson.

Alexandra: „Gábor mindenkit ki akar játszani”

Vera és Alexandra kibeszélték Dávidot és Gábort, és arra a következtetésre jutottak, hogy ha négyen csajok összefognak, nagyobb esélyük lehet a továbbjutásra.

„A lányokat nem szabad együtt hagyni!” – Dávidék tervében hiba van?

Gábor félrehívta Dávidot, mert észrevette, hogy nagyon gyanúsan viselkedik vele Vera és Alexandra: egyik lány sem néz a szemébe, és hozzá sem szólnak.

Dávid a Törzsi Tanácson akarja tesztelni a taktikáját

Dávid a Törzsi Tanács elején elárulta, hogy biztosan sokakat meglep majd a szavazás végeredménye, és olyan döntés fog születni, amire nem biztos, hogy mindenki számított.

Nóri: „Ezzel revansot vettem Verán”

Az Agila törzs feltöltődve tért vissza a védettségi játékról, amit Nórinak köszönhetően nyertek meg. Nóri úgy érezte, hogy szüksége volt erre a győzelemre azután, hogy Vera egyszer legyőzte őt.

Vera és Nóri férfiakat megszégyenítő küzdelme döntött a védettségi totem sorsáról

Az a csapat nyerhette el a védettségi totemet, amelyik tovább bírt a folyamatosan emelkedő éken maradni. A védettségi játékot végül Nóri és Vera küzdelme döntötte el, akik teljes erejükből harcoltak törzsükért.

Visszavágón dőlt el, hogy Vera vagy Nóri az erősebb

Vera és Nóri küzdelme először döntetlen lett, a visszavágón azonban a Gagamba törzs szerezte a pontot.

Nóri és Vera fej fej mellett küzdöttek egymással

Nóri és Vera kiegyenlített küzdelme nem hozott pontot egyik törzs számára sem.

Vera


szerző:
2018.09.16. 08:00
Vera

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Verával! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Vera: „Székelyföldön az a szokás, ha valamit elkezd az ember, azt be is fejezi!”

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Verával! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Noémi szeme láttára verték meg az apját

Márk mit sem sejtve nyitott ajtót, amikor dörömbölést hallott a lépcsőházból. A hívatlan vendégek nemcsak meglepetést, de nagy ijedtséget is okoztak a Farkas családban.

Vastag Csaba az Oltári csajokban!

Vera épp egy ismerős arccal ütötte el az időt, míg Márkra várt a stúdióban, hogy felvegyék az új dalt.

Meglepetést hozott Vastag Csaba Márknak

A kislány végighallgatta, hogy mit gondol, és mond róla édesapja. Ezután Márk csak a hült helyét találta Noéminek a keverőpultnál, de szerencsére jött a megmentő!

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Hajnal rányit Márkra és Verára...

Vera épp lenge öltözékben riszálja magát zenei producerének, amikor hazaér Márk barátnője. Hajnal nem hisz a szemének, amikor meglátja, hogy "a múlt megismételte önmagát"...

Egyszerre két nőről szól Márk dala?

Vera nem tudta értelmezni a Márk által írt dalszöveget, mert az az érzése támadt, mintha két emberhez szólna a szerelmes dal. Vajon ki a titokzatos második?

Vera csúnyán beszólt Hajninak...

Hajni smoothie-t és ínycsiklandó szendvicseket készített Vera fotózására, aki néhány jól célzott beszólással hálálta meg Márk menyasszonyának kedvességét...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk farkasként védelmezi az Erdész lányt

A zenei producer nem hagyta szó nélkül, ahogy mentoráltja bánt Angélával. Az Erdész lánynak pedig természetesen imponált Márk határozott fellépése.

A teljes adásért kattints IDE!

Eredményhirdetés: Quan és Vera vs. Bata család

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A tavaszi tekercs rizstésztával, szósszal vagy pedig a töltött kelkáposzta hagymamártással és hercegnőburgonyával? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Svéd húsgombóc barnamártással, sültburgonyával, áfonyalekvárral

A krumpli megsült, a barna mártásnak viszont ítészünk szerint nem sok köze volt az eredeti ízéhez. A gombóckák kicsit szárazra sikerültek, az áfonyalekvár pedig különösebben nem vonzotta Pierre-t.

Quan megcsillogtatta ének- és tánctudását

Bence kérésére Quan elénekelt egy vietnámi dalt, majd táncra is perdült PSY Gangnam Style című dalára, és együtt járták el a híres lovaglótáncot.

Veráék egyedi módon főztek krumplit

Ahány ház, annyi szokás, szokták volt mondani, de ilyen krumpli főzést még sosem láttunk.

Quan mindent az ajándék pálcikával csinált

Quan a főzés alatt többször is bebizonyította, hogy imád az ajándék pálcikákkal dolgozni, ugyanis fakanál helyett is azzal kavargatta az ételeket.

Bence tovább tökéletesítette vietnami nyelvtudását

Bence kedvet kapott a nyelvtanuláshoz, ezért az ajándék szótárt szorgalmasan használva elsajátított néhány vietnámi kifejezést, bár Vera szerint borzasztó a kiejtése.

Quan vietnami szótárat ajándékozott Bencének

Az adás ajándékozással kezdődött, ugyanis míg Bence pálcikával lepte meg Quant, a srác egy vietnami angol szótárt adott a műsorvezetőnek, hogy kibővítse szókincsét.

Istenes Bence koreográfusként is megállná a helyét

Mielőtt Bence elküldte Quan ételét Pierre-nek, arra kérte a családot, hogy táncoljanak egy kicsit. Végül Vera is kedvet kapott, és hárman tolták a világhírű lovaglótáncot.

Istenes Bence elégedett vietnami kiejtésével

Bence olyannyira komolyan vette a vietnámi nyelv megtanulását, hogy még a búrát is vietnámiul próbálta meg elmondani. Bár Quan javított a kiejtésén, a műsorvezető nagyon elégedett volt magával.

Tavaszi tekercs rizstésztával, szósszal

Pierre először nem értette, mit keres a tavaszi tekercs mellett a tészta, de amikor a szószba mártotta a tányéron elterülő hozzávalókat, minden összeállt neki, és jóízűen falatozott.

Eredményhirdetés: Vivcsi és Gyöngyi vs. Quan és Vera

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A tavaszi tekercs rizstésztával, szósszal vagy pedig a töltött kelkáposzta hagymamártással és hercegnőburgonyával? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Quan: „Miért kell bekapcsolni a főzőlapot?”

Quan nem értette, hogy a főzésnél miért kell bekapcsolni a főzőlapot. Gyöngyi aztán behozta a fiú által elpocsékolt időt, ugyanis a pánikgomb megnyomása után úgy söpört végig a konyhán, mint egy hurrikán.

Quan csak pálcikával nyúl az ételhez

Quan túltolta az olajat a serpenyőbe, ráadásul a tekercseket még a hideg zsiradékba dobta bele. A legnagyobb gond mégsem ez volt, hanem az, hogy Quan nem talált pálcikát.

Quan vietnámi nyelvleckét adott Bencének

Bence kihasználta, hogy Quan tökéletesen beszél vietnámiul. A műsorvezető nem csak vietnámi kifejezéseket tanult meg, de az egyedi vietnámi hanglejtést is elsajátította.

Bence belekóstolt a híres halszószba

Istenes Bence vette a bátorságot, és belenyalt a sokat emlegetett halszószba. Első útja a mosogatóhoz vezetett, és bár kimosta a száját vízzel, továbbra is érezte a szájában a rodhadó hal ízét.

A VV legemlékezetesebb párbajhősei!

Felkerestük a korábbi szériák legtapasztaltabb párbajozóit, például Molnár Anikót, Évát és Verát. Miközben lakótársai folyamatosan tőlük akartak megszabadulni, sokszázezer néző többször visszaszavazta őket. Vajon miért?

ValóVilág 5. – Aréna


szerző:
2013.12.16. 18:57
ValóVilág 5. – Aréna

2011. szeptember 12-én indult a ValóVilág ötödik szériája, 168 napig tartott.

VV Vera nem szabadulhat múltjától

Egy botlás, amely egész életen át kísérti. Egy újságcikk, ami miatt az egykori valóságshow hőst, VV Verát kirúgták a munkahelyéről.

Tóth Vera: „Tűzbe tenném a kezem a húgomért”

Tóth Vera otthonában fogadta a Fókusz stábját, hogy utoljára reagáljon az egyre elhatalmasodó botrányra.

Kibékültek a Tóth lányok?


szerző:
2012.09.11. 07:30
Kibékültek a Tóth lányok?

A Tóth testvérek feszültségeitől nem először hangos a bulvársajtó. A rossznyelvek szerint nem ez az első alkalom, hogy a csodálatos hangú testvérpár komolyan összekapott. Egy nyilvános sajtóeseményen a Reflektor kifaggatta őket.

Komor barnából szőke dívává változott

A nagyszabású metamorfózis, amire a Való Világ Verája elszánta magát csak azért meglepő, mert attól akar szabadulni, ami alapján megismerte az ország. Azt mondja, az nem az ő stílusa volt.

VV fanatikusok elvetemült és extrém tettei

Rajongók, akik bármire képesek az imádott sztárért, és minden alkalmat megragadnak, hogy valamilyen módon érintkezzenek vele. A VV szereplői fél éven át ott voltak a nézők otthonában, akik kiéhezve várták, hogy megismerhessék őket.

Hihetetlen fordulatok az ex-villalakók életében

Állja még a lányok ostromát VV Csaba, Annamari és Eszter élete pedig lehet, hogy révbe ér? VV Vera bokszbajnoknak, Veronika fodrásznak készül, és Attila mihez kezd? A Fókuszban elárulta.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé 12-02-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé: Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a „nappalinkban”, vasárnap este azonban a finisbe ért a VV5. A stúdióban az érzelmek vették át az uralmat a játékosok felett, és a győztes könnyek között búcsúzott hőn szeretett Villájától.

Fókusz 12-02-24


szerző:
2012.02.24. 20:15
Fókusz 12-02-24

Fókusz: Hogyan élik meg a Barátok közt szereplői az erotikus jeleneteket? Együtt néztük velük az emlékezetes pillanatokat. Meglepő szerelmi vallomás Dyától! De ez vajon mennyire befolyásolja Fecó és Attila párbaját? Balázs is készült az új vetélkedőre. És meglátogattuk azt a játékost, akinek hobbija a talicskagyűjtés.

A nagy Villa ki mit tud a Fókuszban

ValóVilág gyorstalpalónk az utcán elképesztő eredményt hozott. A Villalakók élete a megszólítottak előtt nyitott könyv, a legapróbb részleteket is tudták Gergőékről. Maga Gergő pedig élő lexikonként üzemel VV történelemből.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika erőt vett magán és beismerte, mi is történt pontosan Peti és közte azon a kérdéses csütörtökön.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Kinga is lebukott, nemcsak Veronika

A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Attila nem látja rosszabbnak Verát a botlása miatt

Vera elmondta a még játékban lévő Villalakóknak, hogy egyszer járt egy pornócastingon és a videó kikerült a nyilvánosság elé. Többen élcelődtek rajta, de Attilát felháborítja, hogy ezzel bántják Verát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Az Érzékeny lelkű lány ismét megkavarta a szálakat; ezúttal Csaba és Fecó barátságába rondított bele.

Gigászi ütközet, titkolt ballépés, balhé a VV-ben

A két nagyszájú végre Villa falain kívül, a stúdióban is összemérhette tudását, Attila kommunikációs tehetsége pedig győzelmet aratott: fölényesen győzött Vera ellen.

Seri zokogott, Fecó megrottyant

Mikor a Villalakók szembesültek Vera kiesésével, egyedül Csaba és Attila mosolygott, Seherezádé a nyugiban sírdogált, Fecó pedig a wc-ben omlott össze.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Attila és Vera a Kihívás pillanatában megkezdték a harcot, minden egyes feladatot véresen komolyan vettek, így azok hangos veszekedésbe is torkolltak. Vera még Serinek is nekiment egy viccesnek indult házaspárbaj játék után. Este a két Párbaj-hős kocsmát nyitott, a buli alatt Attila békejobbot nyújtott, de Vera elutasította. A stúdióban már a Párbajozók belépése után megkezdődött egymás verbális gyepálása.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való