KERESÉS search-close

Vavra Bence

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vavra Bence"

Top 9 - A ByTheWay, aki újra megtanította a lányokat a rajongásra

A négy fiú a 2013-as X-Faktorban egészen az élő show-ig menetelt, ahol a negyedik adás után kiestek. Ám egy csavarral végül mégis visszakerültek a műsorba. Az ezüstérmes csapat egy ideig jól működött együtt. Néha arról panaszkodtak, hogy őrült rajongók zaklatják őket…De akár esett, akár fújt, ők megállás nélkül koncerteztek a lányok nagy örömére. Ezért is lepett meg mindenkit, amikor a csúcson Olivér egyszer csak úgy döntött, kilép a bandából.

Új bandát alapítottak a Wellhello egykori tagjai!

Tavaly hatan is kiváltak a Wellhellóból, máig tisztázatlan körülmények között. Az élet viszont nem áll meg: született egy új banda!

Interjút adtak az ex-Wellhellósok, akik Talk2night néven alapítottak új zenekart

Interjút adtak a Fókusznak a Fluor Tomival és Diazzal szakító zenészek! Októberben bombaként robbant a hír, hogy öten hagyták ott a Wellhellót, máig kibeszéletlen a konfliktus köztük és Fluor között. A botrány ugyan elült, de most azzal dobtak követ az állóvízbe, hogy az X-Faktor korábbi felfedezettjével, a ByTheWay-jel döntőig jutott Vavra Bencével máris aratnak a neten.

Exkluzív: ByTheWay klippremier!


szerző:
2017.07.21. 09:07
Exkluzív: ByTheWay klippremier!

Fél év kihagyás után új klippel jelentkezett a By The Way. A srácok egy igazi nyári szerelmes dalt választottak, ami a Balaton partján játszódik, és igazi szépségkirálynők szerepelnek a klipben. Nézd meg te is, „Az a lány” című dalhoz készült videót!

Story Extra 2017-06-09


szerző:
2017.06.09. 17:25
Kaland vagy hosszú kapcsolat, mikor dől el?

Az első randi sok szempontból vízválasztó: itt ugyanis többek között olyan döntéseket is meghoz az ember a másikról alkotott első benyomás alapján, mint például, hogy lesz-e második randi, vagy csupán egy kis flörtnél, esetleg egyéjszakás kalandnál megreked a dolog. Sztárjaink is megtapasztalták már vagy az egyik, vagy a másik oldalt, ezekről a tapasztalataikról faggattuk most őket: Práger Kitty, Gyurcsík Tibit és Vavra Bencét a ByTheWay-ből.

Sztárok az iskolapadban


szerző:
2015.09.19. 01:45
Sztárok az iskolapadban

Szeptember elején diákok ezrei ültek újra iskolapadba, köztük az X-Faktor fiatal felfedezettjei, Benji, Nagy Ricsi és Vavra Bence is. Benji számára különösen fontos az idei tanév, hiszen tavasszal érettségizik.

Reflektor 2015-09-18


szerző:
2015.09.19. 01:30
Reflektor 2015-09-18

Szeptember elején diákok ezrei ültek újra iskolapadba, köztük az X-Faktor fiatal felfedezettjei, Benji, Nagy Ricsi és Vavra Bence is. Csézy már alig várja, hogy anya legyen.

Mennyire szólhat bele egy barát a párkapcsolatunkba?

Jó, ha az embernek vannak barátai, pláne még ha a titkaikat is megőrzik. De mi a helyzet a szerelemmel, vajon mennyire szólhat bele egy barát a párkapcsolatunkba, hol a határ és mihez van vagy éppen nincsen joga? Erdőhegyi Brigittával, Angyal Andrással és Vavra Bencével beszélgettünk.

Fókusz 15-07-06


szerző:
2015.07.06. 19:25
Fókusz 15-07-06

Fókusz: Hova mehetünk? - Tunézia veszélyes lett, Görögország pedig ingatag? Mi a helyzet a kedvelt nyaralóhelyeken, változtatnunk kell-e utazási szokásainkon? Embertelen hőség - Az állatkertben jéggel, az utcákon árnyékkal, a kórházakban légkondival védekeznek. Már, ahol lehet. Elszállt a lány - Tóth Andi végigsikította az utat, de meglepte pilótáját azzal, hogy még több trükköt követelt.

Mennyire lehet tartós egy nyári románc?

A nyár egy fiatalnak a kötöttségek fellazulásának, a szórakozásnak, az ismerkedésnek és óhatatlanul a szerelemek kialakulásának fontos időszaka. Mennyire lehet tartós vagy egyáltalán lehet-e tartós egy nyári románc? Ennek jártunk utána a ByTheWay-es fiúkkal.

Kik törték össze a ByTheWay tagjainak a szívét?

A ByTheWay tagjait faggattuk arról, hogy kinek hányszor törték már össze a szívét, és a srácok hogyan próbálnak meg úrrá lenni az ilyenkor szívtájékon jelentkező fájdalmaikon.

Intő jelek, hogy nem kéne elmenni a második randira

Az első randin még semmi nincs kőbe vésve, és nem is szabad készpénznek venni, hogy lesz második. Olykor ez nagy könnyebbség, mert a találka tökéletesen alkalmas arra, hogy megtudd, egyáltalán akarod-e még látni a másikat ebben az életben. Milyen jelek utalnak arra, hogy felesleges elmenni egy következőre találkára?

Reflektor 14-12-16


szerző:
2014.12.16. 23:45
Reflektor 14-12-16

Reflektor: Józan László még keresi az igazit. A ByTheWay tagjai elhatározták, hogy a karácsony közeledtével meglepik fiatal rajongóikat, és meglátogatták az egyik budapesti általános iskola zenei osztályát.

Családi karácsonyra készülnek a ByTheWay tagjai

Ahány ház, annyi szokás. Így van ez az ünnepeket illetően is. Bár az immár háromtagú ByTheWay sűrű éven van túl, és nem tagadják, hogy bizony vágynak már a pihenésre, a családi forgatagból idén sem szeretnének kimaradni. Arról meséltek, hogy miért tartják fontosnak megélni ezen pillanatokat és milyen emlékeket őriznek kiskorukból, melyeket egyszer ők is tovább adnak majd gyermekeiknek.

A ByTheWay és az első szerelem

Mindannyian emlékszünk arra, amikor először dobogtatta meg a szívünket valaki. Vajon örökre szól az érzés vagy idővel szép emlékké válik? Erről beszélgettünk a ByTheWay tagjaival.
 

Apaságra készülnek a ByTheWay tagjai?

Patocska Olivér és Vavra Bence egy nem mindennapi feladatra vállalkozott. A 8:08 - Minden reggel adásában megmutatták, hogy mennyire járatosak a babapelenkázásban.

Fókusz 14-01-08


szerző:
2014.01.08. 19:50
Fókusz 14-01-08

Fókusz: Újra a lét a tét! - Összegyűjtöttük a ValóVilág legemlékezetesebb jeleneteit és arcait. Megdöbbentő részletek! Fogyni kellene? - Mit tegyünk, ha telezabáltuk magunkat az ünnepek alatt? Mennyire működnek a divatos fogyókúratippek? A veszély országútján - Magyarok harca és a nomád élet az afrikai sivatagban. Kell-e félni a terrortól?

Hogyan kezdjünk neki az ünnepek utáni diétához?

Bejgli, szaloncukor és töltött káposzta minden mennyiségben. Az ünnepek alatt bizony hajlamosabbak vagyunk degeszre enni magunkat ezekből a finomságokból, mit sem törődve a következményekkel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való