KERESÉS search-close

Varró Dani

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Varró Dani"

Varró Dani saját gyermekeiből merít ihletet

Számos műfajban megmutatta már tehetségét a hazai közönség előtt: versek, gyermekversek, színdarabok valamint műfordítások formájában is. De vajon mivel készül a nyáron a rajongóinak? És hogyan készülnek a művei? Gondolnátok, hogy írás közben három lurkó ugrál rajta folyamatosan?

Portré - Varró Dani


szerző:
2017.09.14. 00:00
Portré anno: Varró Dani 10 évvel ezelőtt volt Barabás Évi vendége

Csak a múzsa változott, Varró Dani semmit, ahhoz a 10 évvel ezelőtti önmagához képest, aki akkor beszélgetett Barabás Évivel.

Összehoztuk! Egy kislány álma teljesült!

Biztos emlékeztek még arra, hogy pont egy évvel ezelőtt a Fókusz kamerái jelennek voltak annál a nagy találkozásnál, amely Varró Dani és a kis rajongója között esett meg. A Hungary’s Got Talent egyik versenyzője, Zsófi igaz csak öt éves volt akkor, de hihetetlen módon tudott szavalni és mindenkinek mosolyt csalt az arcára. És mit szólt mindehhez a költő? Nézzétek!

Varró Dani megismerte 5 éves rajongóját, Zsófit

Zsófit nem csak az egész ország kedvelte meg, de felfigyelt rá a vers szerzője, Varró Dániel is, így összehoztunk egy találkozót.

A Got Talent cukiságát összehoztuk példaképével!

Ha lett volna cukiságfaktormérő a Hungary’s Got Talent stúdiójában, akkor biztos a maximumon állt volna Zsófi versmondása közben.

CUKI: Összehoztuk Zsófit és Varró Danit

A Hungary's Got Talent egyik legfiatalabb továbbjutóját, a kis Zsófit Mátyásföldön látogattuk meg. Az 5 éves kislányt nemcsak az egész ország kedvelte meg, de felfigyelt rá a vers szerzője, Varró Dániel is, így összehoztunk egy találkozót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való