KERESÉS search-close

Varga Viktor

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Varga Viktor"

Varga Viktor zenén keresztül dolgozta fel szerelmének elengedését

Az énekes régóta gyűjtögette a dalokat, amiket Cynthia Dictatorral folytatott kapcsolata alatt írt és most ért meg arra, hogy ezekből egy egész album szülessen. Cynthia pedig nem állt semminek az útjába.

Varga Viktor körül egy festmény miatt robbant ki a botrány

Négy éve számoltunk be róla: Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát. Az énekes rendkívül büszke, az interneten viszont sokan beteg, őrült, feltűnési viszketegségben szenvedő embernek nevezik a történtek után.

Ráskó Eszter tudja a baba nemét, de szerinte lehet, hogy meggondolja magát

Eszter babája az ultrahangon szereti eltakarni a lényeget. De csupán azért nem köti az orrunkra, hogy fiú vagy lány, hogy ne tudjuk. Papp Gergő viszont megsejtett valamit.

Varga Viktor: Noé


szerző:
2019.02.26. 08:28
Varga Viktor: Noé

Az énekes a Dallamtapadásban mutatta be legújabb klipjét.

Varga Viktor dalban zárta le előző kapcsolatát

A mindig extrém külsővel mutatkozó énekes új dalt hozott a Reggelibe, melynek címe Noé. Ezúttal űrhajósnak öltözve érkezett és mesélt arról, hogyan is született ez a dal és a klip.

Teljesen fekete szemekkel sokkolta a Reggeli műsorvezetőit Varga Viktor

Hirtelen egy horrorfilm szereplője jutott eszünkbe, amikor megláttuk az énekest, aki korábban is extrém külsővel mutatkozott, de ezúttal saját magára is rálicitált.

Varga Viktor és Radics Gigi bűnös termékeket árul?

Az Álomutazó című darab egy minden érzékre ható előadás, amit a művészek is minden korosztálynak ajánlanak. Varga Viktoron és Radics Gigin kívül számos ismert színész és énekes lép fel benne.

Ki az a szőke bombázó Varga Viktor új klipjében?

Varga Viktor begurult hozzánk saját készítésű szörfdeszkáján, aztán bemutatta legújabb klipjét, utána pedig forgatási titkokat árult el - többek között arról, ki ez a szőke szépség mellette!

Klippremier! Varga Viktor - Üljünk a stégen!

Varga Viktor saját készítésű guruló szörfdeszkáján érkezett hozzánk, ami új klipjében is megjelenik - íme az Üljünk a stégen!

Fény derült Varga Viktor és Rozina közös múltjára!

Varga Viktor nálunk mutatta be először az Üljünk a stégen! című új dalához készített klipjét, előtte viszont nem akármilyen infó derült ki Rozinával közös múltjáról!

Ez volt Varga Viktor eddigi legnagyobb botránya!

Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát – erről számoltunk be 2015-ben. Az énekes rendkívül büszke volt magára, de az interneten népe viszont beteg, őrült, feltűnési viszketegségben szenvedő embernek nevezte a történtek után.

Varga Viktor és Sterbinszky: Találd meg magad!

Élőben hallhatták a Reggeli nézői Varga Viktor és Sterbinszky legújabb szerzeményét. Te se maradj le róla!

Varga Viktor őszinte vallomása: Tönkretette a szakítás!

Cinthya Dictator és Varga Viktor kapcsolata mindig is viharos volt, de a közelmúltban örülhettek a rajongók, hiszen úgy tűnt, újra nagy a szerelem köztük. Ám a hat év most talán véglet véget ért. Viktor terapeutához jár, aki segít neki átvészelni ezt a nehéz időszakot, ami nemcsak a lelkét, de a haját is eléggé megviselte.

Oscar esélylatolgatás: Vajon kire szavaznak a celebek?

Közeleg a 90. gála, és természetesen, mint minden évben, úgy idén is megy a nagy találgatás: vajon kik lesznek a nyertesek? Kíváncsiak vagytok, hogy a hazai sztárok kikre voksolnak? Elárulták!

Ezért szeretett bele Cinthya Dictator Varga Viktorba?

Mi vonzhat két embert egymáshoz? Mennyire számítanak a külső és a belső tulajdonságok? Legutóbb már bekukkanthattunk Viktorék szerelmi fészkébe, most pedig mélyebben is utánajártunk a kapcsolatuknak.

Kíváncsi vagy Cinthya Dictator és Varga Viktor szerelmi fészkére?

Váratlanul toppant be a Story Extra stábja a művészpár lakásába, ahol Cinthya Dictator várt rájuk. Nemcsak a meglepő kérdésekre válaszolt, de még lakásuk legizgalmasabb részleteit is megmutatta.

Cinthya Dictator és Varga Viktor lakásában kiestek a csontvázak a szekrényből!

Cinthya Dictator szókimondó, meghökkentő, kreatív és hihetetlenül érzelmes. Ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, amikor váratlanul beállítottunk hozzá, és a köszönés után egyből nekiszegeztük a kérdéseinket.

Radics Gigi és Varga Viktor talpig díszben!

Radics Gigi és Varga Viktor már úgy hozzászokott Álomutazós jelmezéhez, hogy le sem veszik magukról - mutatta meg az X-Faktor mentora Instagramján.

Belestünk az Álomutazó kulisszái mögé!

Egyedülálló látványvilág, minden idők legnagyobb színpadi produkciója, az ország legismertebb színészei és énekesei egy színpadon. Mindezt ígérik az Álomutazó című mesemusical alkotói. Riporterünk pedig bekukkantott a kulisszák mögé!

Tudj meg mindent az Álomutazóról!

A nagysikerű Játékkészítő című darab után idén sem maradunk sztárparádé nélkül. Decemberben, Karácsony és Újév között monumentális díszlettel jön az Álomutazó, amelyben igazi sztárparádé várható! Hajdu Steve, Varga Viktor és Radics Gigi meséltek az előadásról.

Varga Viktort felizgatta a felbukkant hiúz

Hihetetlen történetet mesélt Cinthya és Viktor, raádásul még felvétel is készült a nem mindennapi esetről...

Viktor és Cinthya is leadta Comet-szavazatát az RTL24 applikációval

Az énekes és diktátor barátnője készítette ma el a Reggeli menüt. Az előkészületek közben pedig már le is adták napi voksukat a legjobb klip kategóriában. Te szavaztál már ma az idei Comet jelöltekre?

Varga Viktor és Cinthya Dictator készített a mai reggelit

A Konyhafőnök VIP második szériájának versenyzője párjával vette birtokba a Reggeli konyháját. Viktor gasztroélményei mellett azt is elmesélte, milyen darabban láthatják őt együtt Radics Gigivel.

HŰHA: Peti és Viktor ezeket az alapanyagokat kerülné legszívesebben

Király Petiben és Varga Viktorban az biztos, hogy van egy közös: mindketten gyűlölik a gusztustalan alapanyokat. A Konyhafőnök VIP versenyzői a Fókusz kamerájának meséltek erről!

Szabados Ági: „Miért ver az Isten minket cukrászattal?”

A zöldek a második feladatot is végig küzdötték, és úgy tűnt, a desszertek sem akarnak összejönni nekik. A végén még a szuflé-para is kitört, szerencsére jött a Séf, habár lehet, hogy már így is késő volt a mentéshez.

Szabados Ági alig bírt főzni a remegéstől

A Híradó műsorvezetője annyira izgult, hogy a remegő kezeivel sorra törte össze a tojásokat, később pedig már a tehetetlenség miatt akadt ki annyira. Vajon Viktorral jó csapatot alkottak?

A férfiakat a hasuknál fogva lehet megfogni a legjobban?

Gondoltad volna, hogy Varga Viktor 30 évesen lett férfi? És azt, hogy Anger Zsolt még hajnalban is szívesen rittyent össze egy túrós palacsintát? Arra viszont biztosan nem gondolnál, hogy Kálmán Olga kecske volt előző életében!

Tippelj, ki a legvakmerőbb a Konyhafőnök VIP sztárjai között?

Gasztrokalandor és óvatos duhaj? Majomagy és bébi állat? Vajon mennyire bevállalósak a Konyhafőnök VIP sztárjai? Derítsd ki te is!

Varga Viktor eddig inkább az ételek filozófiájával foglalkozott

Viktor nem főz túlzottan gyakran, mert számára ez másodlagos volt... eddig! Most már ebben is meglátta a művészetet, és új kihívásként tekint rá. Amivel igazán sokat foglalkozott, az a tálalás: vagyis kívülről indult el befelé.

Varga Viktor


szerző:
2017.10.25. 09:00
#Beszélő: Cinthya Dictator szerint ByeAlex egy csődör!

A fiatal lány beszélt a művészetéről, arról, hogy miért tartja ByeAlex-et a múzsájának, de mesélt jövőbeni terveiről, amiben természetesen nagy szerepe van szerelmének, Varga Viktornak is, akivel újabb közös projektre készülnek!

Varga Viktor öltönyben állt a sípályára

Az énekes úgy döntött, hogy Miklós Edit tiszteletére öltönyben siklik le a pályán, majd kipróbálta a snowboardozást, és februárban megjelenő új lemezéről is megosztott néhány infót.

Varga Viktor meghódította Indiát

Varga Viktor pár hétre eltűnt a nyilvánosság szeme elől, zarándokútra ment, méghozzá nem is akárhová: Indiába. Régi vágya vált ezzel valóra: de hogy mennyire találkozott a Viktor fejében elképzelt India és a valóság, arról faggattuk!

S. Nagy István dalait az utókor is dúdolja

Szinte lehetetlen kiválasztani néhány igazán nagy kedvencet szerzeményeiből, mivel szinte minden dala sláger lett. Hogy mi a titka ezeknek a daloknak, és miért szereti a fiatalabb generáció, arra Csongrádi Katával és Varga Viktorral kerestük a választ.

S.Nagy István dalait a mai fiatalok is dúdolják

Dolgozna a gyerek nyáron, hagyjuk vagy tiltsuk, és hogyan rendelkezik erről a törvény? S. Nagy István dalait még a mai fiatalok is dúdolják.  Vajon miért? Csongrádi Katával és Varga Viktorral próbáljuk megfejteni, és azt is megtudhatjuk, hogy mit kezdhetünk megunt ruhadarabjainkkal.

Velünk történt


szerző:
2015.04.20. 11:38
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait

Fókusz 15-04-15


szerző:
2015.04.15. 18:00
Fókusz 15-04-15

Fókusz: Kék vagy rózsaszín? - Felnőttnek vagy gyereknek öltöztessük a kicsiket? Kisember-divat szülői szemmel. Mindenki felháborodott - Áll a bál Varga Viktor akciója miatt. Nem ő az első magyar, aki miatt jobban oda kell figyelni a múzeumban. Milliárdok nyomában - Újabb botrány, újabb károsultak, ezúttal Karcagon követelik a pénzüket a befektetők.

A Mona Lisa csókja, avagy Varga Viktor nagy botránya!

Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát. Az énekes rendkívül büszke, az interneten viszont sokan beteg, őrült, feltűnési viszketegségben szenvedő embernek nevezik a történtek után. Fehér István riportja.

Feltűnési viszketegség vagy művészi performansz? Varga Viktor borzolja a kedélyeket

Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát. Az énekes rendkívül büszke, az interneten viszont sokan beteg, őrült, feltűnési viszketegségben szenvedő embernek nevezik a történtek után. Fehér István riportja.

VARGA VIKTOR: „Sokan gondolják azt, hogy feltűnési viszketegségem van”

Varga Viktor ismét a figyelem középpontjában. A Louvre-ban elkövetett csínytevését senki nem tudta szó nélkül hagyni. Nyilatkozzon most maga az énekes, hogy milyen indíttatásból csókolta meg a Mona Lisát védő plexilapot.

Fókusz 15-04-14


szerző:
2015.04.14. 18:00
Fókusz 15-04-14

Fókusz: Tavaszi divatvadászat - Mit hordjanak azok, akik trendik akarnak lenni? A fiúknál az a jelszó: Öltözz a barátnőd gardróbjából! A nagy Edda-ünnep - Végigkísértük Pataky Attilát a szülinapi bulin, megmutatjuk, hogyan készült a 40. évfordulóra. Kiutasították őket - Mit tett a 20 éve itt élő család, hogy el kell hagyniuk az országot? Mindenki segíteni próbál.

Egy őrült akció Párizsban


szerző:
2015.04.14. 17:45
Egy őrült akció Párizsban

Varga Viktor szájon csókolta Mona Lisát, a jelenetet pedig kamerával is rögzítette. A felvételen jól látszik, hogy az énekes először vígan dalolászik a párizsi Louvre múzeumban, majd a következő pillanatban gondol egyet, átugrik a korláton és egy hatalmas csókot nyom Mona Lisa arcára, pontosabban a festmény előtti üveglapra. A mutatványnak hamar vége is szakadt, mert a biztonsági őrök azonnal leparancsolták Viktort az emelvényről.

Nagy Richárd & Varga Viktor duett

Varga Viktor - Holnapra kiderül

Varga Viktorék kalandos nyaralása

Az énekes a kedvesével és a szüleivel nyaralt Horvátországban, ahol sok mindent kipróbáltak, és egy váratlan viharnak köszönhetően megjártak egy lakatlan szigetet is. Videónkban fotós élménybeszámolót tartottak kalandjaikról.

Miért éppen India?

Varga Viktor és párja, Cynthia két hónapra Indiába utazik, hogy a rohanás és a munka után lelkileg is megújulhassanak.

Férfisztárok a tükör előtt


szerző:
2013.07.17. 00:55
Férfisztárok a tükör előtt

Riporterünk három közismert macsó, Varga Viktor, Gianni és Nagy Feró eddig sohasem látott ruhatárába kukkantott bele.

Mit hoz a jövő Varga Viktornak és párjának?

Varga Viktor és párja, Cinthya vállalták, hogy Radics Ági életút vezető élő adásban elemezze ki őket és a kapcsolatukat. Sok jót ígértek a lapok, de egy komoly próbatétel is vár rájuk.

Reflektor 13-06-03


szerző:
2013.06.04. 00:40
Reflektor 13-06-03

Reflektor: Ábel Anita és Mautner Zsófi ízes kalandja. Varga Viktor igazi művészlélek.

Varga Viktor igazi művészlélek


szerző:
2013.06.04. 00:35
Varga Viktor igazi művészlélek

Az énekesről első ránézésre is látszik, hogy nem mindennapi figura, de azt, hogy Van Gogh reinkarnációja lenne, még mi sem gondoltuk volna róla.

Amikor még a sztárokon is ott pihent a tojáshéj

A Fókusz stábja soha nem látott videó felvételeket bányászott elő az X-Faktor és Csillag Születik lelkes jelentkezőiről. Milyenek voltak és milyenek lettek? Lerántjuk róluk a leplet!

Havazin 13-02-17


szerző:
2013.02.17. 13:15
Havazin 13-02-17

Havazin: Az Alacsony-Tátrába látogattunk el Tóth Timi és Varga Viktor társaságában. Sztárvendégeink nemcsak a síelésbe kóstolhattak bele, hanem kipróbálták a snowbike-ot és a motoros szánt. A Havazinban beszámolunk az alpesisí-világbajnokságon versenyző magyarok eredményeiről is.

Varga Viktor nagy, Valentin-napi bejelentése

Az énekes egy éve van együtt szerelmével, Cynthia Dictatorral és ha Viktor komolyan gondolja a szerelmesek napján tett ígéretét lehet, hogy most már örökre együtt is maradnak.

Reflektor 13-02-14


szerző:
2013.02.15. 01:25
Reflektor 13-02-14

Reflektor: Keresztes Ildikó megműttette az orrát. Varga Viktor Valentin-napi bejelentése.

Benkő ismét extrém vacsoracsatába csapott

Benkő Dániel kastélyában korábban lehetetlen állapotok uralkodtak. A zenész úgy döntött, bebizonyítja, képes az első osztályú kiszolgálásra: vendégségbe hívta Kelemen Annát, Bea asszonyt, Karda Beát és Varga Viktort.

Varga Viktor könnyedén ledobta a textilt

Varga Viktor és fotós párja, Cynthia a szerelemben és művészileg is tökéletesen egymásra találtak. A lány mellett az énekes nemcsak a gátlásait vetkőzte le, de a ruháitól is könnyedén megszabadult, így a Reflektor riportja több pikáns felvételt is tartalmaz.

Reflektor 12-09-12


szerző:
2012.09.12. 23:25
Reflektor 12-09-12

Reflektor: Varga Viktor bármire képes a szerelméért. Szenes Iván szentélyében jártunk.

Reflektor 12-08-17


szerző:
2012.08.18. 00:30
Reflektor 12-08-17

Reflektor: Varga Viktor ki nem állhatta szerelmét. Sztárdömping a mesefilmen.

Varga Viktor ki nem állhatta szerelmét

Az extravagáns lány és hasonlóan extrém külsejű énekes szerelme nem indult egyszerűen, Viktornak ugyanis egyáltalán nem tetszett a lány, sőt, kifejezetten idegesítőnek találta. Hogy lett ebből mégis szerelem?

Fókusz 12-07-26


szerző:
2012.07.26. 20:05
Fókusz 12-07-26

Fókusz: Túlélte a zuhanást - A nyolcadik emeletről egy tujára esett Anita, aki korábban szerepelt az RTL Klub párkereső műsorában. Eltiltották - Doppingvétség miatt nem indulhat Londonban Kővágó Zoltán diszkoszvető. Állítása szerint hadjárat folyik ellene. Szédítő szerelem - Az X-Faktor és a Csillag Születik felfedezettjeinek új kapcsolatokat hozott a nyár. Kik Baricz Gergő, Szabó Ádám és Varga Viktor kiválasztottjai?

Fókusz 12-06-04


szerző:
2012.06.04. 20:55
Fókusz 12-06-04

Fókusz: Sorsfordító milliók - Mi volt a Csillag Születik győztesének titka? Megmutatjuk az élő adás utáni extázist. Maradjunk barátok! - Férfiak és a szakítás. Hírességek vallanak arról, ők hogyan vészelték át a fájdalmas döntést. Botrány a láthatáron - Tóth Gabi és Vera nem koncertezhetnek együtt. Erre is rákérdeztünk az egyik legnagyobb zenei díjátadó gálán.

Férfias vallomások a szakításról

Buliznak, isznak és rengeteg időt töltenek a haverokkal – legalábbis a nők ezt gondolják szakítás után a férfiakról. Az „alkoholba fojtom a bánatom” dolgot Schiffer Miklós és Varga Viktor cáfolja, Vastag Csaba pedig titkolózik.

Fókusz 12-05-25


szerző:
2012.05.25. 20:45
Fókusz 12-05-25

Fókusz: Győztes-parádé - Elárulták a Csillag Születik és az X-Faktor sztárjai, hogy kit tartanak a legjobbnak a kiscsillagok közül. Szívtipró - Julio Iglesias exkluzív interjút adott a Fókusznak, a latin macsó még a magyar nézőknek is üzent. Újabb sztárbaba - Robbie Williams bejelentette, gyermeke lesz, ráadásul, bár fiút várt, lányos apuka lesz.

Puzsér vs Varga Viktor


szerző:
2012.05.15. 07:30
Puzsér vs Varga Viktor

A zord kritikus néhány hete lesújtó kritikát mondott az énekes slágeréről, érthető hát, ha Viktor nem zárta a szívébe a Csillag Születik zsűritagját. Szombaton végre személyesen is találkozott a két férfi, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

Ki az a gyönyörű nő Varga Viktor oldalán?

Viktor nemcsak Puzsérral, egy igazi világsztárral, Anggunnal is összebarátkozott a hétvégén. A szombati élő show egyik legfelemelőbb pillanata volt, amikor előadták fantasztikus duettjüket.

Reflektor 12-05-14


szerző:
2012.05.15. 00:40
Reflektor 12-05-14

Reflektor: Puzsér Róbert vs. Varga Viktor. Mészáros János Elek terülj-terülj asztalkája. Ki az a gyönyörű nő Varga Viktor oldalán?

Fókusz 12-05-14


szerző:
2012.05.14. 20:45
Fókusz 12-05-14

Fókusz: Átalakulás - A fél ország találgatja, mi történt Puzsér Róberttel. Jön a magyarázat és a nagy összecsapás Varga Viktorral. Váratlan fordulat - Miközben menyasszonyától kért segítséget, már másik nőt szeretett Damu Roland. Dupla dinamit - Már Ázsiában is sorban állnak a gyönyörű magyar modellikrekért.

Csillag Születik 2012 - A 4. élő show 12-05-12

Csillag Születik 2012 - A 4. élő show: A kiscsillagok kiénekelték magukból örömüket, bánatukat, 12 fergeteges produkciót láthattunk a TOP6-tól. Három holtverseny is kialakult, így nagyon izgalmas percekre számíthattunk, de sajnos egy versenyzőtől ismét búcsúztunk.

Varga Viktor szakított a barátnőjével

A 2009-es Csillag születik felfedezettje több mint kétéves kapcsolatának vetett véget a napokban.

Reflektor 12-05-10


szerző:
2012.05.11. 00:55
Reflektor 12-05-10

Reflektor: VV Attila és VV Péter kockahasra gyúr. Varga Viktor szakított a barátnőjével.

Összecsapás: Varga Viktor kontra Puzsér Róbert

Molnár József és Vízi Imre szombati produkciója után Puzsér Róbert alaposan lehúzta a dalválasztást: Varga Viktor „Lehet zöld az ég”című dalát a legrosszabb zsebfilozófiának nevezte, az énekes pedig nem késett sokat a válaszadással.

Fókusz 12-04-24


szerző:
2012.04.24. 20:50
Fókusz 12-04-24

Fókusz: A nagy összecsapás - Varga Viktor felháborodott Puzsér Róbert szombati kritikáján. Hogyan védi meg magát az énekes? Hollywood Budapesten - Autós robbantás Bruce Willis filmjének forgatásán a belvárosban. Kulisszatitkok, amelyeket senki sem láthatott. Mellbedobás - Seherezádé keblei 70 köbcentivel nőttek meg. Az eredménnyel kameránk előtt szembesült. És miért nem láthatja ezt a párja?

Fókusz 12-03-26


szerző:
2012.03.26. 20:45
Fókusz 12-03-26

Fókusz: Hullámok hercege - Megszólal az elveszett kenus. Rakonczay Gábor átevezte az óceánt, felesége hetek óta nem hallott róla. Szeget szeggel - Extrém trükkökkel járőrözött a Csillag Születik bűvésze, Varga Valentint pedig a bátyja lepte meg. Ki a felelős? – István szét akarta választani a verekedőket, ez lett a veszte. Mi okozhatta a tragédiát?

Fókusz Plusz 12-03-17


szerző:
2012.03.17. 19:30
Fókusz Plusz 12-03-17

Fókusz Plusz: Csillagok nyomában - Álmaik valóra váltak és sikeresek lettek. Meglátogattuk azokat, akiknek a Csillag Születik örökre megváltoztatta az életét. Kezdődik! - Jönnek az új show műsorvezetői és zsűritagjai, ahogy még nem láttuk őket.

Nosztalgiahangulatban a korábbi kiscsillagokkal

Mit kérdezhetett a rögtönző rappelés nagymestere Mc Dc a harmonika virtuóz Szabó Ádámtól? A Csillag Születik felfedezettjei segítségünkkel üzentek egymásnak, persze, hogy a lány-, illetve szerelmi ügyek azonnal szóba kerültek.

Varga Viktor már nem álmodik szőkékkel

Az énekes immár egy éve egy barnahajú lánnyal, Lindával él együtt, akit most a Reflektor nézőinek is bemutat. Hogy enyhítsük kissé a rajongólányok fájdalmát, megmutatunk néhány részletet Viktor alig egy hete készült, Holnapra kiderül című klipjéből is.

Reflektor 12-01-24


szerző:
2012.01.24. 23:35
Reflektor 12-01-24

Reflektor: Kocsis Tibor cipője varázserővel bír. Varga Viktor már nem álmodik szőkékkel.

Thomas Anders már nem latexben hódítja a nőket

Thomas Anders sármosabb, mint valaha. A Modern Talking őzike szemű, barna fürtös énekese Budapesten járt, zenéje továbbra is nők ezreinek szívét dobogtatta meg.

Reflektor 12-01-09


szerző:
2012.01.10. 00:00
Reflektor 12-01-09

Reflektor: Thomas Anders már nem latexben hódítja a nőket. Meglestük Hajas Laci koros kincseit.

Fókusz 11-12-22


szerző:
2011.12.22. 20:05
Fókusz 11-12-22

Fókusz: Szabadlábon - Veronika mindenre rácsodálkozott első vásárlásán, és kiderült, van-e közös jövője Cristofellel. Nem hitték el! - Csaknem telt házas koncertet adott az X-Faktor 12 döntőse, 9 ezer ember tombolt dalaikra. Cherie, Cherie Lady - Még Varga Viktor is Modern Talkingot énekel, mi megtaláltuk a sikercsapat legnagyobb rajongóját.

Meglátogattuk Thomas Anders legnagyobb rajongóját

Thomas Andersnek földbe gyökerezne a lába, ha meglátná magyar rajongójának Modern Talking szentélyét. Varga Viktort már biztos hallani fogja, ő lesz ugyanis az, aki felkészíti a közönséget a világsztár fogadására.

Varga Viktor többször is elcsábult

Már készül a legújabb Varga Viktor klip, amelyet a festői Luppa szigeten kezdtek el forgatni, menő csodajárgányokkal és persze gyönyörű nők gyűrűjében.

Sztárok tüzes buliján jártunk


szerző:
2011.08.13. 02:55
Sztárok tüzes buliján jártunk

Az egyik magazin nagyszabású party-t szervezett, a Reflektor most megmutatja, hogyan mulattak a hírességek.

Kapcsolat koncert 2011

Kapcsolat koncert: Kesha csillámport szórt Budapestre. A vadóc énekesnő színpadra lépéséig a Csillag Születik című tehetségkutató műsor sztárjai hangolták az izgatott közönséget. Többek között Tabáni István, az Appril Project, Szabó Ádám és László Attila adott minikoncertet.

Látványos show-t várhatunk a világsztártól

A Kapcsolat koncerten itt lesz Kesha és színpadra lépnek a Csillag születik felfedezettjei is.

Fókusz Plusz 11-06-18


szerző:
2011.06.18. 19:30
Fókusz Plusz 11-06-18

Fókusz Plusz: A szerelem ára - Milliókat buktak, mindenüket elvesztették. Három nő megdöbbentő története, akik csaló szeretőjük áldozataivá váltak. Riasztó valóság - Vastag Csabával, Varga Viktorral és McDc-vel teszteltük a legnagyobb budapesti parkokat. Az eredmény elszomorító.

Sztárokkal mondtunk ítéletet a parkok felett

Alapanyag és hely is van bőven, de még a legnépszerűbb parkjaink is vagy gyalázatos állapotúak, vagy pusztán csak elavultak. Pedig elképesztő ötletből, sőt, követendő magyar példából is van már bőven. Úgy látszik, csak akarat és elszántság kellene hozzá.

Sztárparádé a Bad Boyz forgatásán

A Rosszfiúk már nem csupán táncolnak, hanem énekelnek is. Megmutatjuk, hogy készült első klipjük.

Varga Viktor lenyűgözte az osztrák bombázót

Az egykori kiscsillag külföldi lemezszerződést kap, és az sem kizárt, hogy duettet énekel majd Evával.

VV Bécinek mindegy, milyen fehérneműt hord a barátnője

Varga Viktor divatbemutatókról merít ihletet rendhagyó ruhatárához, Bécinek viszont nincsenek kikötései, ha a barátnőjéről van szó.

Tabáni a Nyári lányokat pörgette a Bikini Show-n

VV Laci is elmondta a véleményét az új trendekről, bár neki nem az alak, hanem az arc számít.

Varga Viktor fülig szerelmes és meg is mutatja

Bő négy hónapja tart a szerelem egy sminkes és Viktor között. Már össze is költöztek.

Ők már a Csillag Születik nyertesei

Tabáni István, Varga Viktor, Vásáry André és a 4 for dance is az RTL sikeres tehetségkutatójának köszönhetik népszerűségüket.

Tabáni dala nyert a Fonogram-díjátadón

Varga Viktor nyitotta a gálát, később pedig a Csillag Születik 2 győztese vette át az év dalának járó díjat.

Fél Kettő 11-02-09


szerző:
2011.02.09. 14:20
Fél Kettő 11-02-09

Fél Kettő: Harcművészek a gyerekekért - A fiatalok egészséges fejlődéséért küzdenek, vendégünk Pártos Csilla. Élménybeszámoló elsőkézből - Norvégiában vendégeskedett Varga Viktor. Vénusztrofóbia - Amikor a szép nők társaságában elszáll a férfiak bátorsága.

Reggeli 11-02-03


szerző:
2011.02.03. 08:35
Reggeli 11-02-03

Reggeli: Exkluzív bejelentésre készül Gergely Róbert és oslói élményeiről mesél Varga Viktor a mai Reggeliben.

Kiolvasztotta a norvég szíveket Varga Viktor

Egy norvégiai jégbárban a mínusz tíz fokban egy magyar énekes tüzelte fel a helyieket. A Csillag születik egyik nagy felfedezettje Varga Viktor kapott Oslóba meghívást.

Fókusz 11-01-27


szerző:
2011.01.27. 20:45
Fókusz 11-01-27

Fókusz: Váratlan bejelentés: véget ért Balogh Edina kapcsolata! A szerelmesek hét intenzív hónap után búcsút vettek egymástól. A Barátok közt Kingája a Fókuszban beszélt a szakítás okairól. Az ország legokosabb kutyái: felkapcsolják a lámpát, felveszik a telefont, öltöztetnek vagy épp vetkőztetnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való