KERESÉS search-close

Varga Iza

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Varga Iza"

A Barátok közt szereplőinek gyerekkorába repültünk vissza

Két éve számoltunk be róla: a Barátok közt huszadik születésnapját ünnepelte, ez alkalomból pedig a ’80-as évekbe repültek vissza, amikor a főszereplők még gyerekek voltak. A karaktereket pedig nem mások, mint az ő gyermekeik alakították.

Varga Iza a Barátok köztön kívül is Szőke Zoltán felesége lesz

A sorozat Dr. Balogh Nórája Ady híres szerelmét, Lédát fogja alakítani színpadon, a férjét pedig nem más kelti életre, mint Szőke Zoltán. Egy rendkívül humoros, ugyanakkor megrendítő történetet visznek színre.

Kérem a kezed! - 5. évad 9. rész

Míg Ábel Anita kissé kínosan érezte magát a mögötte álló Tenyától, Sebestyén Ági igazán nagy sikert aratott férfitársai körében…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Kérem a kezed! játékot is!

Olvass a számról! - 5. évad 9. rész

Ezúttal a két alfahímen, Pintér Tenyán és Németh Kristófon volt a sor, hogy kitalálják csapattársaik feladványait. Persze, ez most sem volt olyan egyszerű…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

Hirtelen halál - 5. évad 9. rész

Gomba Beáta, bőrgyógyász? Járóka Sándor, gyermekorvos? Bizarr pillanatokból és lehetetlen nevekből ezúttal sem volt hiány…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Robbanásveszély - 5. évad 9. rész

A szívtipró férfiak és a szűz fiúk rejtelmei mellett Pintér Tenya és Németh Kristóf sikereinek titkaira is fény derült a játékban. Robbanásra fel!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Robbanásveszély játékot is!

Németh Kristóf alig hitt a szemének!

Bár Varga Iza nem egy csapatba került régi barátjával, meleg szívvel gondolt rá, és nem is akármivel szerzett neki meglepetést...

Pintér Tibor csapata (Kilencedik adás)

Az alfahímek ringbe szálltak egymással. Íme Pintér Tibor csapata!
 

Érkezik az alfahímek csatája!

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Németh Kristóf versus Pintér Tenya

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Kíváncsi vagy Varga Iza egy napjára? Megmutatjuk!

Egy pörgős napot töltöttünk a Barátok közt sztárjával. Gondolta volna, hogy Varga Iza üzletembereket tanít mások előtt beszélni? És ez csak egy, amit a kétgyermekes anyuka művel. Varga Iza szédítő tempót diktál: forgatás, edzés, tanítás, de hogyan bírja? Megmutatjuk.
Iza a fotózásról és edzéséről még több részletet elárul, ha ide kattint.

Mennyire mered elengedni magad?

Sokan esnek abba a hibába, hogy mindig szeretnének megfelelni mindenkinek. Ez lehetetlen, hisz van az a határ, amikor már érdemesebb önmagunkat adni. A Barátok közt színészeinek is van erről a véleményük!

Nem árulják el a Barátok közt sztárjai, hogy kire haragudtak meg

Kiss Péter Balázs, Varga Iza és Pásztor Virág egy forgatási szünetben állt össze egy közös szelfire - ebben nincs semmi meglepő, imádják fotózni magukat a 20 éves sorozat sztárjai.

 

Apák napja: bizony, érdemes őket is megünnepelni!

Vasárnap ünnepeljük világszerte az apák napját! Mi pedig itt, a Story Extrában kicsit előrébb hoztuk ezt az ünneplést: ma különleges, apák napi adással készültünk! De nem csak nekünk fontos ez a nap! Az UNICEF igazi világsztárokkal - például David Beckhammel, vagy épp Hugh Jackmannel - kampányol az apukákért. Idén ráadásul a hazai sztárapukák, és mi is beszálltunk!

Ilyen még sosem történt a Barátok köztben!

A népszerű sorozat huszadik születésnapja alkalmából visszarepülünk a ’80-as évekbe, amikor Miki, Nóra és Laci még iskolások voltak. A karaktereiket pedig az ő saját gyermekeik alakítják!

Évfordulóra emlékezett Varga Iza

Varga Izabella férjével, közös képpel emlékezett meg Instagramján házassági évfordulójáról. A Barátok közt színésznője 6 éve volt már kapcsolatban a színházi rendező Lendvai Zoltánnal, mikor összeházasodtak - Iza egyszer úgy fogalmazott, ők onnan számítják a nagybetűs, beteljesült, mély szerelmüket.

 

Pásztor Virág és Varga Iza: már most megvan közöttük az

Anyaoroszlánként óvja sorozatbeli lányát Varga Izabella. Péntek óta Pásztor Virág alakítja a Barátok közt Berényi Tímeáját. A fiatal tehetség ugyan járatos a színház világában, a televíziózás azonban még új terep a számára. Virág állítja, Izára mára pótanyukájaként tekint, aki nélkül sokkal elveszettebbnek érezné magát a stúdióban.

Varga Izán nem fog az idő vasfoga

Szerdán ünnepli 45. születésnapját Varga Iza. Ez alkalomból fotózáson is részt vett a Barátok közt színésznője.

 

Az örök Barátok közt kérdés: Miki és Nóra újra együtt?

Az ügyvédnő és a minden hájjal megkent üzletember viszonya mindig is kulcsfontosságú kérdés volt a rajongók körében. Vajon újra egymásié lesznek?

Varga Iza ellátogatott a kőszegi SOS Gyermekfaluba

A kőszegi SOS Gyermekfalu területén lévő 10 házban nevelőszülői családok élnek. Ide azok a gyerekek kerülhetnek, akik elveszítik az otthonukat haláleset, bántalmazás, vagy a család széthullása következtében.

Fókusz 2018-01-08


szerző:
2018.01.08. 18:55

Story Extra 2017-12-01


szerző:
2017.12.01. 15:40
VARGA IZA:

A Barátok közt színésznője második kislányával volt várandós, amikor egy terheléses cukorvizsgálat során kiderült, hogy terhességi cukorbetegsége van. Varga Iza azonnal komoly diétába kezdett, amit egyáltalán nem áldozatként élt meg. Azt mondja, ő és családja azóta is egy cukorbeteg ember diétája szerint étkezik.
 

A csinos Varga Iza is küzd az elhízás ellen

Ma van az Elhízás Világnapja, amit 2015-ben azzal a céllal hoztak létre, hogy ösztönözze az embereket az egészséges testsúly megőrzésére. Emellett az Elhízás Világnapja idén is a gyermekkori elhízás visszaszorításának fontosságára hívja fel a figyelmet. Varga Izabella is a kezdeményezés mellé állt.

Ijesztő dolgot tett Varga Iza


szerző:
2016.08.08. 08:00
Ijesztő dolgot tett Varga Iza

Kivételes alkalom volt a Barátok közt stúdiójában, amikor is mindent végignézhettek a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakói. A sorozat Balogh Nórája olyan titkot is elárult, amit csak kevesen tudhattak ez idáig.

Így szenvednek sérülést a Barátok közt sztárjai

Hihetetlen dologra vállalkozott Varga Iza. A Barátok közt ügyvédnője megmutatta, hogyan sérülnek meg a sorozat sztárjai a színfalak mögött.

Így ünnepeltek vasárnap a sztárok!

Május utolsó hétvégéje mindig a gyermekekről szól. Idén a jó idő is hozzájárult ahhoz, hogy vasárnap mindenkinek kellemesen teljen a gyereknap.

Varga Iza festőként is megállja a helyét

Még sosem csináltam ilyet! Ezt Varga Izabella írta saját művéről, ami egy csokor orgonát ábrázoló festmény. Azt eddig is tudtuk, hogy a nézők nagyon szeretik Iza színészi játékát például a Barátok köztben, de hogy művészi vénája másban is megmutatkozik, az eddig titok volt.

Ilyen a karácsony Barátok közt


szerző:
2015.12.23. 19:00
Ilyen a karácsony Barátok közt

A karácsonyra készülnek a Barátok közt szereplői is! Az ünnepi készülődésben Kiss Ramóna most először mesél életének egyik nagy változásáról. Közben a sorozatban egy régóta várt esküvőt láthatnak a nézők, amelynek forgatásán a Fókusz is ott volt.

Vége VV Robin és Anett kapcsolatának!

Másfél hónap után véget ért a VV7 "meglepetés-szerelme". Reggel közösen meséltek kapcsolatukról és arról, hogy miért döntöttek úgy,hogy elválnak útjaik. Később Istenes Bence érkezett hozzánk, akit sportszenvedélyéről faggattunk. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Hogyan beszéljünk a gyermekeinkkel a szexről?

A legtöbb szülő nem tudja, hogyan beszéljen a gyermekeivel a testükben zajló változásokról. Hogy hogyan is kezdhetnek neki, erről Hoppál Bori testtudat oktatóval és Varga Izával beszélgettünk. 

Szombat Esti Láz: A döntősök már készen állnak!

A Szombat Esti Láz profi táncosait és sztárpárjaik mindennapjait az elmúlt hónapokban a végtelen hosszúságúnak tűnő próbák és az izgalmakkal teli szombati megmérettetések foglalták le. Most azonban vészesen közeleg a mindent eldöntő finálé pillanata!

SZEL: még a profik is megküzdöttek egy-egy lépésért

A Fókusz kedvéért a profi táncosok leporolták a régi kazettákat és elhozták a gyerekkori felvételeiket. Eljött az idő, hogy lehulljon a lepel. Kiderült, ők ugyanúgy remegő lábbakkal kezdték 10-20 évvel ezelőtt táncos karrierjüket.

Nagy Sanyi és Iza csak a sorozatban ellenségek

Akcióba lendült az elmúlt egy hétben a Barátok közt rosszfiúja. Igor – akit Nagy Sándor alakít - a történet szerint elrabolta Balogh Nórát és gyermekét, hogy így álljon bosszút Miklóson. A váratlan fordulat felborzolta a sorozat nézőinek kedélyét.

Sztárdömping a Szombat Esti Láz parkettjén

Nem csak a porondon, de a nézők soraiban is. Minden versenyzőhöz vendég érkezett, és a lépés valahogy úgy jött ki, hogy Istenes Bence két volt barátnője és jelenlegi kedvese is ellátogatott az élő adásra.

Az RTL Klub ismét lehozta az égről a csillagokat

Idén is kitettek a sztárok magukért a hétvégi, immár 14. Story Ötcsillag díjátadó gálán. Az öltözékek mellett a díjak játszották a legfontosabb szerepet a gálán, ahol az RTL Klub és az X-Faktor megint tarolt. Ördög Nórát 2009 után ismét a legkedveltebb műsorvezetőnőnek választották.

Varga Iza kalandos nyaralása


szerző:
2010.09.09. 07:34
Varga Iza kalandos nyaralása

A Barátok közt Nórája négy gyermekkel pihent a horvát tengerparton, izgalomban nem volt hiány...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való