KERESÉS search-close

Varga Feri

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Varga Feri"

Survivor Kibeszélő (1. rész)


szerző:
2018.10.06. 10:00
Survivor Kibeszélő (1. rész)

Varga Attila Sixx, a Hogyvolt blog Survivor-fanatikus szerzője mostantól minden héten szombaton egy kibeszélő műsorral jelentkezik a Survivor hivatalos oldalán, hogy megvitassa az elmúlt hét epizódjainak történéseit a műsor készítőivel, valamint a tavalyi és az idei évad játékosaival. Ezen a héten a 2017-es Survivor döntőse, Feri, valamint a műsor kreatív producere, Rubin Kristóf voltak Sixx beszélgetőpartnerei, akik a 2017-es és a 2018-as évad összehasonlításán túl rengeteg érdekes kulisszatitkot árultak el.

Survivor Kibeszélő (1. rész)


szerző:
2018.10.06. 10:00
Varga Feriről közel 50 évesen derült ki, hogy cukorbeteg

Az énekes soha nem volt beteg, a biztonság kedvéért akart laborvizsgálatot csináltatni, akkor derült ki, hogy 2-es típusú diabétesze van. 

Varga Feriék élete a gyerekek körül forog

Amióta megszületett Balássy Betti és Varga Feri második közös gyermeke, a két énekesnek nagyon kevés ideje jut egymásra, ők azonban ezt cseppet sem bánják, hisz úgy gondolják, életüknek ez az időszaka csakis a gyerekekről és a családról szól.

Reflektor 2015-10-22


szerző:
2015.10.23. 00:50
Reflektor 2015-10-22

A Veszettek díszbemutatóján jártunk. Nagy várakozás előzte meg Goda Krisztina új, Veszettek című filmjét, hiszen a rendező korábbi munkái mindig nagy sikert arattak a közönség körében. Varga Feriék élete a gyerekek körül forog.

Mennyire rumlisak a sztárok gyerekei?

Az anyukák és persze az apukák egyik hatalmas harci feladata, hogy a gyerek rendet tanuljon. Azt hiszem minden szülő tudna mesélni arról, hogy mi mindenre bukkant már a gyermeke szobájában, kezdve a több hetes szenvicstől, a széthagyott ruhákig, vagy kisebbek esetében játékok, filctollak, zsírkréták, vagy bármi más, de kimondhatjuk, hogy a gyerekszobát simán katasztrófa súlytott övezetté nyílváníthatnánk olykor. A rendrakással járó szélmalomharcról most sztárjaink vélemémyét és élményeit, tapasztalatait szerettük volna megtudni: Dombovári Vanda, Haumann Petra és és Varga Feri érkezett hozzánk!

Horgas Eszter a Hungary’s Got Talent zsűrijében

A fuvolaművész elmesélte, hogyan készül a nem mindennapi feladatra és mik a tapasztalatai zsűritársaival. Varga Feri énekessel arról beszéltünk, hogy mennyire nehéz szülőnek lenni. Horányi Julival és Práger Kittyvel pedig a tökéletes férfi után kutattunk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Szülőnek lenni nehéz?

Leendő szülőként sokan nem tudják, hogy mire is vállalkoznak, ha egy gyermek érkezik az életükbe. Varga Feri énekes tapasztalatait osztotta meg, Sz. Mikus Edit szexológus pedig a sokszor embert próbáló pillanatokról mesélt.

Geszti Pétert sokan bírálják új dala miatt

Amiben a magyarok közti széthúzásról énekel. Hogy mi volt a célja ezzel a dallal, és mit szól a kritikákhoz, az kiderült a pénteki 8:08-ban. Melyből azt is megtudhattuk, hogyan telik majd a húsvét Oláh Gergőéknél és Varga Feriéknél. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Hogyan készülnek Oláh Gergőék és Varga Feriék a húsvétra?

Gergőéknél most lett csak igazán nagy esemény a húsvét: a gyerekek már készülnek, tojásokat festenek, míg Feriékhez plusz egy lakó is beköltözött! A húsvéti izgalmakról kérdeztük őket.

Danics Dóra Mexikót is elbűvölte hangjával

Az X-Faktor 2014-es győztese most tudott kicsit megszökni a munka és a hideg elől, 11 napot töltött édesanyjával a varázslatos Mexikóban. A szerdai 8:08-ban ők érkeztek hozzánk fényképes élménybeszámolóval, de vendégünk volt még Soma Mamagésa, és Varga Feri is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Hátrány második gyereknek születni?

Az elsőszülött gyerekek általában mindig különleges helyet foglalnak el a család szívében, ezzel bizony nem könnyű versenyezni a kisebb tesóknak. Legalábbis sokan ezt gondolják. Hogy valóban megállja-e a helyét az állítás, miszerint az első gyerekeket megkülönböztetett figyelemben részesítenek a kicsivel szemben, arról Rókusfalvy Pált és Varga Ferit kérdeztük.

Szerelemfaktor és babavárás Polgár Krisztáéknál

A csütörtöki 8:08-ban beszéltünk még a szülői illemszabályokról, újraélesztésről és a farsangi kutyatrendről. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Szülői illemszabályok, melyekből nem engedünk

A szabályok bevezetése nem egyszerű, pláne ha gyerekekről van szó. Vida Ágnes elmondta, hogy miért fontos, ha már egészen kiskorban határokat szabunk gyermekeinknek, míg Varga Feri nevelési tanácsait osztotta meg velünk. 

Komisz győzelem, és harc a kilókkal

Vendégünk volt VV Dani, aki hatalmas csatában alulmaradt tegnap este a Párbajon, s VV Maci is, aki viszont tovább küzdhet a kilók ellen Dr. Tóth segítségével. Hogy kik voltak még sztárvendégeink, és milyen témákról beszélgettünk hétfő reggel a 8:08-ban az tovább olvasva kiderül.

Zsarol a gyermekem?


szerző:
2015.02.02. 08:28
Zsarol a gyermekem?

A zsarolás akkor alakul ki, amikor a gyerek már nem tudja érvényesíteni akaratát kéréssel vagy veszekedéssel, és manipulációhoz folyamodik. Hogy Varga Feri mennyire tud nemet mondani, és mit tehet ilyenkor egy szülő, azt Csehák Hajnalka pszichológus árulta el nekünk.

Nem akaroooooom! A rettegett dackorszak

Hála Istennek, nem minden gyereknél, de szinte mindegyiknél meg kell küzdeni egy és három éves koruk között a rettegett időszakkal, amikor próbálgatják szárnyaikat és korlátaikat feszegetik. Varga Ferivel és egy pszichológussal, Szél Dáviddal arra kerestük a választ, hogy miként kell kezelni ilyenkor a gyermeket és hogyan kerülhetők el a kellemetlen szituációk, legyen szó toporzékolásról vagy sírógörcsről, mondjuk egy közértben.

A rettegett dackorszak


szerző:
2014.12.12. 08:40
Mohamed Fatima és Varga Feri a női-férfi játszmákról

Fatima mindig az összhangra törekszik, Feri szerint fontos, hogy megbeszéljenek mindent párjával. Műsorvezetőinkkel a párkapcsolati taktikák előnyeiről és hátrányairól beszélgettek.

A házasság szabadságot öl?

Hadas Kriszta és Varga Feri is boldog házasságban él. Műsorunkban elárulták, hogy mindketten elegendő teret engednek párjuknak. De mit jelent számukra a szabadság?

Többször is megtalálhatjuk az igazit?

Túlidealizáljuk az igazit és elvárásokat állítunk fel velük szemben. A nők a mély benyomást várják a nagy Ő-től, de mire vágynak a férfiak? Döntés kérdése az igazi, vagy a kétoldali tolerancia jelenti a harmonikus párkapcsolatot? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Ungár Anikóval és Varga Ferivel.

Bővül a Varga család

Ballásy Betti kisbabát vár. Az énekes páros kislánya, Rozi már két éves, januárban pedig egy újabb taggal bővül a család.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való