KERESÉS search-close

Valahogy Európában

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Valahogy Európában"

85 éves Harkányi Endre!


szerző:
2019.03.26. 18:55
85 éves Harkányi Endre!

Azért akart mindig is színész lenni, mert akkor minden lehetett - ezt mondta Híradónknak Harkányi Endre. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész ma ünnepli 85. születésnapját. Sokan emlékezhetnek rá a Valahol Európában című filmből, és a Vígszínházból, ahol karrierje legnagyobb részét töltötte egészen 2015-ig. De az ő hangján szólalt meg Mézga Géza, a magyar rajzfilmhős és ő szinkronizálta például Danny de Vito-t is. Színpadra már nem állna újra, emlékiratán dolgozik. A színművésszel készült teljes interjút ITT lehet visszanézni!

HARKÁNYI ENDRE: életpályájáról mesélt a születésnapos színész!

1947-ben ezer gyerek közül választották ki az akkor 13 éves Harkányi Endrét a Valahol Európában című film egyik szerepére, aki ma ünnepli 85. születésnapját! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész ma sem unatkozik: emlékiratát rendezgeti, amelynek címe az lesz, hogy Valahogy Európában. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja egy hosszú interjúban mesélt csöppet sem unalmas életéről az RTL Híradó stábjának!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való