KERESÉS search-close

ValóVilág7

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ValóVilág7"

VV Maci minden vágya egy olyan nő, aki elfogadja őt

VV Macinak folyton irogatnak a lányok, de ő már nem egyéjszakás kalandokra vágyik, hanem komoly kapcsolatra. Zsolti régóta beszélget egy lánnyal, Krisztával, de még sosem látta élőben. Maci és Kriszta az Anikó Show stúdiójában találkoztak először, és a kölcsönös szimpátiának köszönhetően máris lefixálták következő randijukat.

(18+) VV Dóri: „Bemerevedek”


szerző:
2017.02.01. 11:39
(18+) VV Dóri: „Bemerevedek”

A telt idomú ex-villalakó ismét levetkőzött a kamerák, na meg persze a címlap kedvéért. Dóri amellett, hogy barna lett, a képei is igen merészre sikerültek.

Villa történelem: Ez történt a ValóVilág7-ben!

A ValóVilág7 2014. novemberében indult. Az első három beköltöző Dani, Fanni és Dóri volt, őket Vikcsu és Laci követte, végül pedig Dennis költözött be hatodikként a luxus börtönbe.

Reflektor 2015-09-15


szerző:
2015.09.16. 01:30
Reflektor 2015-09-15

VV Dennis csalódott Fanniban. Győrfi Pál nem tervezett nagycsaládot. A legfrissebb sztárhírek a Reflektorban!
 

Fókusz 15-07-14


szerző:
2015.07.14. 19:25
Fókusz 15-07-14

Fókusz: Aurelio angyalai - Két lány között a földre esett? Zsófika és Dóri is dobta a VV győztes amorózót, szerintük mindkettőjüknek hazudott. Rejtélyes fémrúd - Földön kívülről származik, és tényleg megőrült a megtalálója? Mi történt a titokzatos magnéziumdarabbal? Mindenki őt akarta - A Szürke ötven árnyalatának főszereplője, Jamie Dornan Karlovy Varyt is lázba hozta: Ott voltunk a fesztiválon.

Különleges lánykérést tervezget VV Laci

A ValóVilág 7 szerelmespárja három hónappal a játék vége után is boldog párkapcsolatban él, és már az eljegyzésen gondolkodnak. Laci szeretne meglepetést okozni Edinának: ott akarja feltenni a nagy kérdést, ahol megismerkedtek, vagyis a ValóVilág Villájában. A pár fontosnak tartja, hogy jegyességgel erősítsék meg a kapcsolatukat, a házassággal azonban még várnak.

Reflektor 15-06-11


szerző:
2015.06.12. 02:10
Reflektor 15-06-11

Reflektor: VV Laci és VV Edina eljegyzésre készül. Bécy méregdrága ruhadarabokat hord.

Reflektor 15-04-03


szerző:
2015.04.04. 01:35
Reflektor 15-04-03

Reflektor: Dennis újraéleszti rapperkarrierjét. Janza Kata szárnyai alá vette Gubik Petrát.

Reflektor 15-03-17


szerző:
2015.03.18. 01:40
Reflektor 15-03-17

Reflektor: Ilyés Jenifer szerelmesen énekel. Először bulizott Budapesten VV Zsu.

VV Laci háztűznézőben járt


szerző:
2015.03.17. 01:45
VV Laci háztűznézőben járt

Edina családja teljesen elkényeztette a fiút, miután - a fiatalokat látva -, egyértelművé vált mindenki számára, hogy a szerelmük a Villa falain kívül is tombol. Edina és Laci olyannyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy az esküvő sem kizárt.

Reflektor 15-03-16


szerző:
2015.03.17. 01:35
Reflektor 15-03-16

Reflektor: Klapka György ellen összefogott a családja. VV Laci háztűznézőben járt Edináéknál.

Anett és Robin úszik a boldogságban

Ha valaki december táján azt mondta volna Robinnak, hogy ő nyeri meg a ValóVilág7-et, sőt a játék utolsó hetében még a szerelem is rátalál, a 26 éves fiú valószínűleg nagyokat pislogott volna a kapucnija alól. Igaz, most, hogy minden az ölébe hullt, még mindig nehezen hiszi el, mi mindent köszönhet az elmúlt időszaknak.

Reflektor 15-03-05


szerző:
2015.03.06. 01:35
Reflektor 15-03-05

Reflektor: Robin nem kételkedik Anett szerelmében. Dukai Regina túltette magát a szakításon.

Könnyek, szerelmek, boldogság: fergeteges Finálé!

Utolsóként költözött be a Villába, és utolsóként is távozott onnan. Robin vasárnap mindent vitt. Megnyerte a ValóVilág hetedik szériáját. Az eredmény után a felszolgáló fiú zokogva omlott az őt egyedül nevelő édesanyja karjaiba. Polyák Alexandra riportja.

LACI ÉS EDINA:  „Az a lényeg, hogy most mi van”

Edina és Laci nagyon boldogok, hogy ismét együtt lehetnek, már a közös jövőt tervezik. Edina elmeséli azt is, hogy mit szólt, mikor visszanézte Laci régebbi nyilatkozatait róla.

Az első interjú VV7 győztesével

Robin utolsóként költözött be a Villába, a játék során a legtöbbször igyekezett kimaradni a vérre menő konfliktusokból. Majd szépen-lassan kiállt magárért, és már nem félt sem az erős játékosoktól, sem a Párbajtól. Tele van tervekkel, és hálás a sorsnak, amiért szinte bemenekült a VV7-be.

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

A két nagy rivális csapott össze a VV7 utolsó Párbaján. Laci és Dennis között már azóta érett ez az összecsapás, amióta megromlott a viszonyuk. De itt is csak egy nyerhetett, egyikük számára karnyújtásnyira a cél előtt, véget ért a ValóVilág.

Fókusz Plusz 15-02-28


szerző:
2015.02.28. 19:20
Fókusz Plusz 15-02-28

Fókusz Plusz: A segítség ereje - Étel a kisállatoknak, ingyen pizza vagy egy hajvágás. Különleges adományok és szervezetek a szegények megsegítésére. Itt a vége! - Ki lesz az, aki hamarosan milliomos lesz, autó- és lakástulajdonos ? Célegyenesben a VV7!

Mire számíthatunk az utolsó Párbajon?

Éva és Aurelio meglepetésként érkeztek a Villába, a villalakók semmit sem sejtettek, hogy mi vár rájuk. Dennis és Laci egy elő-Párbajon vehetett részt, ahol zanzásítva előlegezték, hogy milyen érveket hoznak majd fel egymás ellen a nagy megmérettetésen.

Párbaj előtti összecsapás


szerző:
2015.02.27. 22:59
Párbaj előtti összecsapás

Senki se számít sima győzelemre, se a nézők, se a kiválasztott, se a kihívott. Ám a nagy megértettetés előtt Dennisnek és Lacinak még a futópadon és a rúdon is bizonyítaniuk kell.

Laci: Az utcagyerek és paraszt gyerek összecsap

A két finalista pezsgőt bont, és boldog, míg a két párbajozó gondterhelten agyal, hogy mi vár rájuk szombaton az utolsó Párbajon. Hiába invitálják őket közös koccintásra, visszautasítják.

Nem várt fordulat: Dennis és Dóri rendezik kapcsolatukat

Ki hitte volna, hogy a visszafordíthatatlannak tűnő ellentétek az utolsó napokban megoldódni látszanak. Igaz ez a komisz és a címlaplány kapcsolatára, de Robin és Laci is félreteszik az ellentéteket.

Attila utolsó csínytevése és tanácsai a villalakóknak

Minden exvillalakó elköszön az általa támogatott játékostól. Ajándékokkal is készülnek, amelyek nemcsak személyesek, hanem viccesek és meghatóak is.

Attila beavatja Dennist a nagy titokba

A taktikus elmondja a komisznak, hogy óvatosan bánjon Dórival, mert tele van az internet a lányról készült videókkal, miszerint a lány pupillája nem úgy működik, ahogy a „normál” embereknek.

Reflektor 15-02-25


szerző:
2015.02.26. 00:25
Reflektor 15-02-25

Reflektor: Kudarcba fulladt Edina és Zsuzsa békülési kísérlete. Istenes Bence az anyósülésre kényszerült.

Laci Attila lábai előtt hever

A nagy taktikus minden elkövet, hogy feldobja a hangulatot a Villában, még ha emiatt valaki koldus sorsra is jut.

Dóri nem érti, miért tartják árulónak

A Kiválasztás előtt a kiesett játékosok üzentek a villalakóknak. Az egykori bizalmasok és jó barátnők hirtelenjében egy emberként álltak Dennis mellé, és ezzel együtt Dórit szapulták.

Laci titkos infót oszt meg Attilával

Buli után ébredezés, regenerálódás, a részletek tisztázása. A facér alig várja, hogy kokettáljon kicsit a nagy taktikussal, mert olyan titka van, ami akár az egész világot megrengetheti!

Anettnek a szája mézédes, Dórinak a háta izmos

Így bókolnak a férfiak 2015-ben a Villában. Ilyen édes és cuki udvarlást a ValóVilágok történetében nemigen láttál még!

Fókusz 15-02-25


szerző:
2015.02.25. 19:20
Fókusz 15-02-25

Fókusz: Zárva tartás - Senki sem érti az okokat. Az új szabályozás az éjjel-nappali boltok végét jelentheti? Hol vásárolhatunk vasárnap? Akik átélték - Van, aki aprópénzre tudta váltani az ismertséget, más nem. Hogyan látja a VV-esélyeket Attila, Szandika és Anikó? Menekülj! - Megrongált autóktól a szétszaggatott ruhákig. Mire képesek a nők, ha bosszút akarnak állni az exükön?

Dennisnek előny vagy hátrány az édibédi távolléte?

Dennis nehezen bír túllendülni Fanni hiányán. Maci szerint egyértelmű, hogy az ő szerelmük tiszta. Dani úgy gondolja, hogy ez még akár a komisz előnyére is válhat, hiszen így teljes mértékben csak a játékra koncentrálhat.

Új villaszerelem van kialakulóban

Épphogy csak beköltöztek az ex-villalakók, máris elcsattant egy csók, máris drukkolhatunk egy újabb párnak.

Dennis magára kötötte fel a zöld kendőt

A Kiválasztáson elhasználták a még két játékban lévő szuperképességet. A duplázó jel Dórihoz került, aki Dennisre rakta, így szavazategyenlőség alakult ki. A komisznak kellett dönteni, hogy ki legyen a Kiválasztott.

Segítséget kaptak a lakók a Kiválasztás előtt

A kiesett játékosok adtak jelrakási tanácsot. A többség Dennist erősíti és támogatja, és szinte mindenki a címlaplányt látná szívesen a Finálé előtti utolsó Párbajon.

Lacinak fáj a humor


szerző:
2015.02.24. 22:28
Lacinak fáj a humor

Attila azonnal átlátta a viszonyokat, a fiúk pedig azonnal meg akarták ismerni a csajokat. A facér Anett két kérdése után duzzogásba kezdett, mintha az ex-villalakó rátapintott volna egy igen kényes pontra.

Megfoghatják a véleményüket, és eltehetik déli éghajlatra

Mindenki elmondhatta, hogy ki, miben hibázott, és éppen ezért ki, mennyire nem érdemli meg a főnyereményt. Dóri a fiúk sokszor bántó stílusát emelte ki. A fiúk viszont a lány össze-visszacsapongását tették szóvá. Robin túl naiv, és nem elég határozott. Laciról pedig mindenkinek a tiszteletlenség és a flegmaság jutott eszébe.

„A felesleges ember még itt van, te már nem”

Furán érezték magukat a villalakók, túl nagy volt csend Fanni távozása után. Dóri búcsú helyett inkább kérdezett: ilyen okos lány, hogy lehet ennyire rosszindulatú? Robin is inkább jó tanácsokkal látta el a szolira tűzött Fanni arcképet. Laci a tőle megszokott stílusban intett búcsút az édibédinek, nem úgy, mint Dennis, aki ameddig csak lehetett, gyönyörködött szerelmében.

Reflektor 15-02-23


szerző:
2015.02.24. 01:40
Reflektor 15-02-23

Reflektor: Fanni nélkül folytatódik a ValóVilág. Ősszel indul a Hungary’s Got Talent az RTL Klubon.

Fókusz 15-02-23


szerző:
2015.02.23. 19:20
Fókusz 15-02-23

Fókusz: Kiszabadul - hat év után Tóásó Elődöt felmentették a terrorizmus vádja alól. Kérdés, hogy mikor jöhet haza? A tehetség itthon van - A világ legismertebb tehetségkutatója érkezik Magyarországra nemsokára. Susan Boyle is itt kezdte.

FANNI: „Persze, hogy anya büszke rám!”

Fanni Dennist siratja legjobban, de egyértelműen meg fogja várni őt, sőt, ahogy tudja segíti őt!

Könnyes búcsú tündérfalvi Fannitól!

A vasárnapi ValóVilág Párbaj után özönvíz árasztotta el a stúdiót. Reni zokogott, Fannika pedig teljesen kiborult, hogy nem ő, hanem Laci mehetett vissza a Villába. Polyák Alexandra riportja.

Sírás a négyzeten


szerző:
2015.02.22. 22:41
Sírás a négyzeten

Fanni is, Laci is hiába akartak hetek óta megmérkőzni egymással, mindketten rettegve tekintettek a Párbajra.

Fókusz 15-02-20


szerző:
2015.02.20. 19:20
Fókusz 15-02-20

Fókusz: Váratlan döntés - Laci sírva távozott a párbajáról, és most Fannit hívta ki. Van-e esélye a lánnyal szemben? És mi történt Zsófikával? Örökölhető szépség? - Lehet-e szép szülőknek csúnya gyermeke? Okosabb lesz-e az utód, ha az apa zseni? Bruce Willis és a genetika titkai. Meztelen igazság - Megtaláltuk azt a hölgyet, aki ruhátlanul várta Putyint. Mit akart elérni, és ki áll a női mozgalom mögött?

Családi érzelemlöketet kapnak a villalakók

Bizony még a srácok is könnyekben törnek ki, ha rég nem látott családtagjaiktól kapnak személyes üzenetet. Pláne akkor, ha mindezt élőben, szemtől-szemben élhetik át.

Az emu, az őslakos, a hódító és a börtönviselt

Ők a szereplői az ausztrál civilizáció megteremtésének. Legalábbis a villalakók így mutatták be a kontinens történetét. Aki azt hiszi, hogy csak móka és kacagás volt a Villában, az nagyot téved: a sérelemkeréknél dúltak az indulatok, pörögtek a nyelvek, röpködtek a verbális pofonok.

Dóri: Nem is értem, mit vártam, meleg hógolyót?

Már csak napok vannak hátra, és újabb megmérettetés, aztán újabb Kiválasztás. A villalakók szeretnék már előre látni, hogy vajon ki fog ott ülni a Fináléban. Mindenki párbajozna már mindenkivel, és senki sem érzi magát sem biztonságban, sem tuti befutó helyen.

Ausztrália meghódítása


szerző:
2015.02.18. 22:42
Ausztrália meghódítása

Szereplők: őshonos állatok - gésa Robin, őslakos - Dennis, a hódító - Dóri, a betelepített pedig Laci. A narrátor Fanni Afrikából.

Laci kapta a legtöbb bumerángot

A Kiválasztás előtt is már egymás szemébe mondhatták a villalakók, hogy kivel párbajoznának szívesen. Most azt is hozzáfűzhették, hogy kit tartanak igazán gyengének.

Forog a sérelemkerék, ki tudja hol áll meg

A legfájdalmasabb pillanat a villalét alatt, vagy a legnagyobb szégyen - ahol megállt a kerék, arról kellett beszélnie a pörgető villalakónak. Ugye már mondani se kell, hogy minden egyes pörgetés veszekedésbe fulladt.

Minden idők legkülönösebb Párbaja

Soha ilyen még nem volt a ValóVilágok történetében: egy szerelmes párnak kellett megküzdenie egymással. Nem volt kiabálás, szócsata, erőfitogtatás; inkább az érzelmeké és a könnyeké volt a főszerep. A nézők már délutántól követhették az eseményeket.

Dóri nem mer a vécére ülni

Néhány nap alatt annyira sikerült leamortizálnia a büntetésből magával cipelt vécét, hogy már rá sem mer ülni.

VV Szandika Lacinak drukkol


szerző:
2015.02.14. 23:31
VV Szandika Lacinak drukkol

A ValóVilág4 plasztikcicája furának tartja, hogy a villalakók egyik pillanatban még gyűlölködnek, a következőben meg egymás vállán sírnak.

Dennis: Edina, te elnyomod Lacit!

A tűzrőlpattant nem sokban enged szerelmének: felvette a kék kendőt, és beléfojtja a szót. Mi lesz itt este a Párbajon?

Megint sikerült alaposan kinyalni a buli száját

Hiába a néhány napja tett fogadalmak, hogy soha többet nem isznak: a vodka és a pálinka centjei hamar gazdákra találtak. A producerek az egész éjjelt a Villában töltötték, de alvás helyett inkább az aggódás jutott nekik.

Fanni: Buszfejem van, tokám van, ráncos vagyok!

A csapatok elkezdtek készülődni, gyakorolni a klipforgatásra. Mindenki előállt a saját ötleteivel, ám az édibédit leginkább a kinézete aggasztotta.

Dóri nem hagyta aludni Gáspár Lacit

Először csak szemránc krémmel kínálgatta, aztán mindenáron beszélgetni akart a producerrel, de hogy mi volt olya fontos, azt már sose tudjuk meg.

Ismét veszekedésbe és sírásba torkollott a bulika

Mintha visszacsöppentük volna a néhány nappal ezelőtti buliba, ahol szintén a vodka centizésén ment a vita. Young G aggódik a társaság italfogyasztásán, úgyhogy fölcsap kocsmárosnak.

Fókusz 15-02-11


szerző:
2015.02.11. 19:20
Fókusz 15-02-11

Fókusz: Feladták a leckét? - Mitől lehet jobb a 9 osztályos iskola? Hogyan és mit tanulnak a gyerekek Hollandiában vagy Amerikában? Tarol a sikerszéria - Ünnepelnek az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, 2 év alatt mindenki sztárrá vált. Kicsapta a biztosítékot - Fanni és Edina édesanyja is felháborodva nézi a Való Világot. Hogyan kommentálják a lányok szereplését?

A villalakók megünnepelték Dóri névnapját

Dóri nap alkalmából tortával és meglepetés ajándékkal is készült Fanni és Dennis a szőke lánynak. A többi lakó is puszival és öleléssel köszöntötte Dórit, akinek kedvenc száma szólt háttérzeneként.

A dugi szexért súlyos büntetés jár

Fanni és Dennis szokás szerint összebújtak, amire Laci és Edina azzal kontrázott rá, hogy elbújtak a kamerák elől a szaunában. Meg is lett a szabályszegés eredménye: egyikük mindenképpen párbajozni fog jövő vasárnap.
 

Laci megjósolta, hogy ki nyeri a ValóVilág7-et

Laci jósnőnek állt és megosztotta a villalakókkal jövővel kapcsolatos látomásait. Az esti összefoglalóból minden kiderül!

Edina show: Dani és Dennis is lesokkolt mindenkit

A Média hét Edina show-jával folytatódott, amelyen Dani meglepetésvendégként ugrosztatta Edinát a nyakába, majd pedig Dennis volt a soros a nem várt vallomások terén.

Gyúrós Józsival és VV Danival esélyt latolgattunk

Már csak pár hét és bezárja kapuit a ValóVilág7 Villája. VV Danival és Gyúrós Józsival azt találgattuk, hogy vajon ki lesz az a három lakó, akik egészen a fináléig menetelnek, de a vasárnapi Kiválasztás esélyeseiről is beszélgettünk.

Reflektor 15-02-04


szerző:
2015.02.05. 00:05
Reflektor 15-02-04

Reflektor: Istenes Bence Costa Ricán nyaralt. Tóth Andi Budapestre költözött.

Így köpködtek anno a villalányok

Nem Fanni volt az első a ValóVilágok történetében, aki nem tudott uralkodni magán: bizony a korábbi évadokban is előfordult, hogy a gyengébbik nem olyat tett, amit a mai napig bán.

Exkluzív: Megjelent a Dendórfan és a Frászkarika legfrissebb száma!

Miután a villalakók megtanulták, hogy káromkodásmentesen és választékosan kell beszélni, megalapították saját újságjaikat. A szerkesztőségekben lázas munka folyt: írták a vezércikkeket, készítették a paparazzi fotókat, és közben vérig sértették társaikat.

Dóri nem lenne jó időjárás-jelentő

Szerinte vetkőző meteorológusnak se lenne jó, mert vagy vetkőzni felejt el, vagy ha már levetkőzött, elfelejt időjárást jelenteni.

Kiabáltak, szitkozódtak, de aztán kibékültek

Fanni és Dennis hiába szakított még az este, reggelre már mindkettőjüknek hiányzott a másik. Addig-addig kerülgették egymást, míg végül kimondták, hogy szent a béke.

Dóri és Fanni őszinte kitárulkozása

A két lány nem tartja magában, mit gondolnak Laciról, mit éreznek Dennis iránt.

Dr. Gyúrós is sokkot kapott


szerző:
2015.02.03. 23:43
Dr. Gyúrós is sokkot kapott

Ismét jól sikerült a bulika. Ezúttal a lányok alkottak nagyobbat, és még a sokat látott Gyúrós Józsit és Aureliot is meglepte a villalányok viselkedése.

Veszekedés: Fanni és Dennis megint összeszalad

Fanni tiszteletet követel magának, nemcsak szexet. Dennis egyre nehezebben kezeli a lány kirohanását.

Nehéz feladat a villalakóknak: Káromkodni tilos!

Ha már úgyis a médiában szeretnének elhelyezkedni, megkapják az első feladatot: csúnya szavakat nem használhatnak! Dóri úgy érzi, hogy akkor tudja ezt betartani, ha inkább nem szól senkihez.

Csicska vagy, mert nem szeretsz!

A villalányok elérték a mélypontjukat, és kifordultak önmagukból: kőkeményen osztották a villapasikat, akik dermedten álltak, és hallgatták a szebbnél szebb jelzőket, amiket szerelmeiktől kaptak.

Dennis: Egy donor voltam, van egy kislányom!

Dennis végre bevallja régen őrzött titkát, hogy ezzel is bizonyítsa Fanninak érzéseit.

A lányok nagy fogadalma: többet nem isznak!

Kezdődik a szörnyű másnap, amikor mindenkiben élnek még az előző este kellemetlen pillanatai. Dóri, Fanni és Edina szerint ha nincs alkohol, a balhé is kevesebb lenne.

Fanni: Maszturbálj, ha nem kapsz szexet!

A három lány olyannyira lealjasodott, és osztották a fiúkat, hogy Dennis és Laci nem tértek magukhoz a hallottakon.

Dennis nyert, Dani búcsúzott


szerző:
2015.02.03. 01:40
Dennis nyert, Dani búcsúzott

A ValóVilág7 vasárnap esti Párbaján a Villa két meghatározó alakja csapott össze. Az eredményhirdetés után Dennis diadalittasan tért vissza a többiekhez, Dani pedig csalódottan elbúcsúzott a játéktól.

Az értelmiségi srác elhagyta a Villát

A ValóVilág ötödik Párbaja is igen szorosra sikeredett, habár annyira azért mégsem, mint amilyen Zsu és Laci összecsapása volt. Ott ugyanis csak 200 szavazat döntött. Riporterünk, Hollósi Szandra ismét végigkövette az eseményeket, beszélt a párbajozók hozzátartozóival és esélyt latolgatott az egykori villalakókkal is.

PÁRBAJ UTÁN: VV Dennis és VV Dani

Természetesen mind a két játékos győzni akart, de ez csak Dennisnek sikerült. Nyilatkozott ő is a Párbaj után, de megtudhatjuk, hogy vajon VV Dani milyen érzésekkel távozott végleg a Villából.

Dr. Gyúrós az érzelmek mélyére nézett

A nagy partit még nagyobb érzelmek követték: száguldoztak a szerelmi vallomások és a búslakodó elvonulások. Persze a parti-éneklés sem maradhatott ki a bulizásból. Mindezt pedig Dr. Gyúrós fejelte meg egy jó kis lélekboncolgatással.

Reflektor 15-01-28


szerző:
2015.01.29. 01:40
Reflektor 15-01-28

Reflektor: Maci elhagyhatta a kórházat. Odettet Mautner Zsófi díjazta.

Fókusz 15-01-28


szerző:
2015.01.28. 19:20
Fókusz 15-01-28

Fókusz: Ők is bevándorlók! - Kongóból, Iránból, Algériából érkeztek hozzánk. Szeretnek minket és sikeresek! De milyen támadások érik őket Budapesten? Megszólal a Kapitány - Elődjével ellentétben már most félistenként tekintenek rá. Dárdai Pál őszinte vallomása a magyar fociról és saját családjáról. Túl az életveszélyen - 170 kilót nyomott, amikor a Villából az intenzívre szállították. VV Maci az életet és Dr. Tóthot választotta!

A fogkefét a vécébe, Fannit pedig a szaunába száműzték

Fanni és Laci már egyre nehezebben bír szót érteni a másikkal, egy apró kézmozdulat, egy rossz szó is elég ahhoz, hogy bepöccenjenek. A facér száműzte az édibédit, aki Edina fogkeféjén állt bosszút. A többiek figyelmét elvonta a nagy rejtély: vajon mit fürkésznek a fürkészek?

Érik az Edina-Fanni Párbaj


szerző:
2015.01.27. 23:00
Érik az Edina-Fanni Párbaj

Mindkét lány erősnek és felkészültnek érzi magát, hogy összecsapjanak. Edina már csak arra vár, hogy Fanniról lekerüljön a lila kendő.

Vajon mit fürkésznek a fürkészek?

Fürkésztáborrá alakul a Villa: zászlófelvonás, trombitaszó, a fürkész szabályok megfogalmazása - és ez még csak a kezdet.

Dennis nagykorú lett


szerző:
2015.01.27. 22:43
Dennis nagykorú lett

Hosszú út vezetett a komisznak a felnőtté válásig: a kedvese száműzetésben volt, a szülők meg fejmosással, hasznos tanácsokkal látták el, mielőtt kikerült a gyámságuk alól.

Akarsz a szaunában tölteni hat órát?

Laci és Fanni szinte már a semmin is képes összeveszni. A facér bepöccen Fanni egy lekezelő kézmozdulatán, és kikéri a nevelt fia szuperképességét.

Óvakodj a törpétől!


szerző:
2015.01.27. 22:18
Óvakodj a törpétől!

Dóri és Fanni nehezen viseli, ha Edina szájal velük, szerintük a tűzrőlpattant egy gonosz, kis törpe.

Fanni beleszólt a családi viszályba

A szülők kiadták az ukázt Dennisnek: ha megcsinálja a feladatot, akkor együtt lehet szíve választottjával. A komisz durcázott, az édibédi meg a segítségére sietett.

Laci: Szeretnél hat órát a szaunában tölteni?

Laci büntetéssel fenyegeti a szájaló Fannit, aki egy fél pillanatra sem ijed meg a facértól. Pedig Laci nem viccelt!

Edina vérig sértődött Robinra

A tűzrőlpattantnak nagyon rosszul esett, hogy hiába tisztázták a konfliktusaikat, hiába közeledtek egymás felé, mégis kiválasztó jelet kapott.

A nevelőszülők inkább aludnának

De nem tehetik, hiszen a komisz gyereket nem hagyhatják felügyelet nélkül: etetés, fürdetés - nincs megállás.

A nagy vita hevében Laci már Edinában is ellenséget lát

Megünnepelték a vizsgát, elbúcsúztatták a tanárokat, megkezdődhetett a szokásos, szolid bulika, ahol Fanni megint nekiszaladt a Dani-Edina-Laci csapatnak, és megint elküldték egymást melegebb éghajlatra.

A Tökfejre került a zöld kendő

Véget ért az iskolahét, levizsgáztak a villalakók. Volt, aki olyan jól teljesített, hogy lila kendőt kapott érte, akadt azonban olyan is, aki megbukott. Az elégtelen osztályzatért pedig büntetés járt, de hogy ekkora azt még maga az érintett se sejtette.

Okosabb vagy, mint a villalakók?

Ezúttal az utca emberét vizsgáztattuk, azonban sokaknak még a legegyszerűbb kérdések megválaszolása is problémát okozott. Te tudnád a helyes megoldásokat?

"Csak a BKV!"


szerző:
2015.01.25. 15:11

"Mi a bűnöm?"


szerző:
2015.01.25. 15:08
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való