KERESÉS search-close

ValóVilág

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ValóVilág"

Házi őrizetben a villalakó, de nem szomorú miatta

Két éve számoltunk be róla: meglepően jókedvűen, sőt nevetgélve mesélt a Fókusz riporterének VV Indián arról, hogy házi őrizetben él, mert húsz gramm kábítószerrel fogták el a rendőrök, akik terjesztéssel vádolják.

Top 5 - Cristofel, a kubai macsó, aki gyorsan kikopott a magyar celebvilágból

Alig egy hónapot töltött a ValóVilágban Cristofel, de utána is gondoskodott arról, hogy sokáig emlékezzünk rá. A kubai macsónak kevés idő is elég volt ahhoz, hogy jó sok hülyeséget csináljon – ez repítette őt listánk ötödik helyére.

Top 6 - Baukó Évát nem lehet kihagyni hangos balhéi miatt

Néha sírva, néha üvöltve, vagy a földön gurulva, de mindig megmondta a véleményét. Sosem volt csend körülötte, ám volt idő, amikor túlment minden határon. Azt mondja, hiába változott meg, az emberek csak a piásan őrjöngő Baukó Évára emlékeznek.

Ettől néz ki ilyen jól Molnár Anikó

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: az egykori ValóVilág szereplő, Molnár Anikó régóta küzdött a plusz kilókkal, de most úgy néz ki, hogy újra bombaformába került.

Top 9 - Baukó Éva híres hempergése

Padlót fogni egy győztes párbajtól is lehet. Az biztos, hogy Baukó Éva ValóVilágos fetrengéseit egy partra vetett bálna is megirigyelhette volna! Baukó Éva a padlóról mindig felállt, és többször tért vissza, mint a Terminátor, de akárcsak a VV4-ben, mai Toplistánkon sem sikerült a csúcsra hemperegnie!

 

Top 2 - Kognitív disszonancia: VV Attila a kubai macsót oktatja

A VV5 győztese, Attila tanári módon játszotta ki a mester és tanítványa kártyát, és ehhez megtalálta a tökéletes partnert is. Találkozásuk vége pedig egy olyan jelenet lett, ami simán belekerülhetett volna egy "B" kategóriás karate filmbe is.

Top 6 - A VV4 legnyálasabb pillanata: Gombi hazatelefonál

A ValóVilág 4 macsója úgy pityergett barátnője után, mint egy gyámoltalan kisgyerek első napján az óvodában. A szívkirály érzelgős hívása a hardcore VV rajongók fantáziájára is intenzív hatást gyakorolt: csak úgy ontották a paródiákat.

Veronika nem is volt szerelmes a VV győztes Alekoszba?

Az azóta édesanyává váló Veronika nagyon jól szövögette a szálakat még 2011-ben. Sok év után színt vallott stábunknak: nem is volt szerelmes a VV győztes Alekoszba. Nemcsak a két valóságshow hős szövevényes viszonyáról lesz szó a mai Toplistában, hanem azt is megmutatjuk: ki az, aki legszívesebben felpofozná magát egykori viselkedéséért, és ki az, aki még műsorának logóját is magára tetováltatta?

Baukó Éva titkokat árult el a ValóVilág 9 lakóinak magánéletéről

A Reggeliben kiderült, hogy Baukó Éva segített kilábalni a pánikbetegségből Gáspár Győzőnek. Emellett sok minden más is kibukott belőle a ValóVilág 9 játékosairól, Hunorról és Zsuzsuról is kendőzetlenül beszélt, olyannyira, hogy utóbbit a Peller-nővérek a védelmükbe is vették.

˝Ordít, mint a fába szorult fészek˝

Sebestyén Balázs ismét kutakodott kicsit a múltban, és előbányászta a ValóVilág játékosinak legmókásabb aranyköpéseit.

A Hirtelen halál játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Sebestyén Balázs nappalijában a Villalakók!

Sebestyén Balázs ma azokat a fiatalokat hívja meg a nappalijába, akik közül többen hetekig, hónapokig uralták a címlapokat és biztos, hogy szóba kerültek a legkülönfélébb baráti társaságokban. Ők azok, akik a ValóVilág villájában viselkedésükkel, kinézetükkel vagy éppen üzeneteikkel valóságshow történelmet írtak. Vajon mi lett velük a VV óta, és lenyeli- e őket Balázs vacsorára?

VV Veronika évekre eltűnt, kisbabájával állt újra kameránk elé!

VV Veronika eltűnt, aztán egy hét hetes kisbabával lepett meg mindenkit! A valóságshow hősnőt a ValóVilág ötödik szériájából ismerte meg az ország, akkor még fekete hajjal hódított, most kiszőkítve állt kameránk elé és boldogabb, mint valaha! 

Baukó Éva: ˝Soma egy igazi kis csicskalángos!˝

Baukó Éva csapata merően izgalmasnak ígérkezik, hiszen a csapatkapitány és VV Béci igazi ellenségek voltak a Villában. Na de mi a helyzet Somával?

VV Csoki Balázs nappalijában is ˝parittyázik˝?

A fiú szerint tökéletes lesz az összhang közte és VV Gombi között, és reméli, hogy a lányokkal sem lesz ez másképp. Sőt, talán többről is szó lehet...?

VV Csoki ismét megmondta a tutit!

Tegnap Éva már jól elmondta a véleményét Csokinak, aki egy pillanatig sem hagyta magát...

Baukó Éva vs. VV Csoki: kiben több a csokoládé?

A BeleValóVilág háziasszonya és az olasz csődör hamarosan Balázs nappalijában csapnak össze, ahol Éva egy fontos kérdésre is meg szeretné találni a választ...

Kégl Ágit Angliában látogattuk meg, míg a Csillag családot a Kanári-szigetekig kísértük!

A ValóVilág első szériájából megismert Kégl Ági kisfiával Angliában boldogul az Isten veled, Magyarország mai részében, míg a Csillag család a Kanári-szigetre utazik kisfiuk betegsége miatt.

ÉNB Lali azt sem tudja, hol volt

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának komoly fejtörést okozott visszaemlékezni, melyik RTL Klub-os műsorokban szerepelt.

Az Öt másodperc játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Ezért váltott életmódot az ex-villalakó

Egy éve mutatta be a Fókusz: meghízott majd lefogyott, drasztikusan életmódot váltott, légitársaságnál dolgozott majd fittness versenyen is elindult, és hiába telt el 8 év, még mindig megismerik a Való Világ 5 csinos játékosát, Sherezádét, aki most már jobban szereti, ha a polgári nevén Nagy Viviennek szólítják.

Top 8 - A valóságshow-hős, aki az összes létező férfimagazinban szerepelt

Listánk nyolcadik helyén egy olyan hölgy áll, aki 142 napot töltött a ValóVilágban, szerepelt az összes létező férfimagazinban. A magyar Brigitte Nielsen-ként is emlegetett hölgyből a Villában már mindent láttunk, ráadásul már a valóságshow alatt lefotózta egy férfimagazin. Sosem volt szégyenlős, de azért meghúzott bizonyos határvonalakat.

Mókás kihívást teljesítettek a villalakók!

A játékosoknak bekötött szemmel kell végigmenniük a Villa udvarában felállított akadálypályán. Vajon melyikük bizonyult a legügyesebbnek?

Elvis egyből ráhajtott az egyik villalányra?

A villalakóknak elő kellett adniuk a legpajzánabb és a legerotikusabb történeteket a luxusbörtönben. Bár csak színjáték volt az egész, vajon alakul valami Csöpke és Elvis között?

Csodáld meg újra Molnár Anikó bemutatkozó kisfilmjét!

Az akkor 27 éves Anikó azzal a céllal jelentkezett a műsorba, hogy bebizonyítsa: a szőke nők nem mindig olyanok, mint amilyennek az emberek gondolják... 

 

Gólyahír: érkezik az első VV-baba!

A ValóVilág 9 powered by Big Brother két játékosa babát vár!

Kismocsok: „Beszélgessünk a nőkről?”

Miután Gábor, Csöpke, Sziszi és Kismocsok elfoglalta a ValóVilág 2 Villáját, egy pohár pezsgő mellett a két lány ismerkedni kezdett. A többiek már aludtak.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Így költöztek be az első játékosok a Villába

Gábor, Sziszi és Csöpke léphették át először a luxusbörtön küszöbét, majd a negyedik villalakót, Kismocskot is kellőképpen fogadták...

Gábor lett a ValóVilág2 első lakója!

A 26 éves fiú őszinte és vagány srácnak tartja magát, és bár az elején nem ő vezette a szavazást, végül mégis elnyerte a nézők szívét.  

Ezért híznak meg látványosan a villalakók

Öt éve mutatta be a Fókusz: VV Charlotte alakja egyre kevésbé hasonlít egy aerobik edzőjéhez. Dorka is megindult a lejtőn, VV Iza pedig ha így folytatja, csak plus size modellként kap majd munkát.

Ennél édesebb képet még nem láttál Nádai Anikóról!

A gyönyörű műsorvezető nem akármilyen környezetben csodálható meg!

Aggódva figyeli a családja a ValóVilág szereplőjét

Öt éve mutatta be a Fókusz: Krisztián Izával való kapcsolatára sokan úgy tekintenek, mint a szegény legény és a megközelíthetetlen királykisasszony kálváriájára.

Nem mindennapi eset történt Puskás Petivel!

A ValóVilág 9 műsorvezetőjével olyasmi történt a napokban, ami csak keveseknek adatik meg!

Drasztikus fogyást tervez a ValóVilág szereplője

Három éve történt: VV Maci visszatért a ValóVilágba. A hír csak részben igaz, de az mindenképpen pozitív, hogy a játék legsúlyosabb egyéniségét végre nem a kórházi ágyban látjuk szenvedni. Bár nagy fájdalmai voltak, Maci sokáig hősiesen viselte azokat. Társai azonban egyre jobban aggódtak érte.

Geronazzo Mária felfedte előttünk a jövő titkait

Januárban UFO-raj, februárban pusztító hóvihar ér el bennünket? 2019, a jóslatok szerint rendkívül kritikus évünk lesz. Geronazzo Mária is ezt állítja, de szerinte a 3 világháború nem idén robban ki. Nekünk elmondta mit jövendölnek még a kártyái és különleges hetedik érzéke.
Ide kattintva megtudhatja azt is, Geronazzo szerint kik lesznek a ValóVilág finalistái.

GERONAZZO MÁRIA JÓSOL: ValóVilág, Donald Trump, Brexit, 2019

Geronazzo Mária nekünk elmondta, hogy mit jövendölnek a kártyái és különleges hetedik érzéke. Nincs téma, amiről a kártyáinak ne lenne véleménye.

Te is vagy olyan jó földrajzból, mint Zsuzsu?

Íme a Föld, ahol élünk – a villalakók egymást leckéztették, vagyis leginkább Zsuzsut, hogy tudja-e az országok fővárosait. Míg Roland rendkívüli magabiztossággal adott helytelen választ, addig a lány kizökkenthetetlenül sorolta a helyes megoldásokat. Most rajtad a sor, hogy megmutasd, te mennyit tudsz! Az esetleges „becsapós” válaszlehetőségekre magyarázatul szolgál a videó: KATTINTS IDE!

Fitt hét a Villában: Tippeld meg, mennyit híztak a villalakók!

A ValóVilág9 powered by Big Brother játéka a feléhez érkezett, a villalakók pedig a Fitt héthez. A mérlegelésen túl vannak, ezért most eljött a Te időd, hogy megtippeld, hány kilót szedett magára Adri, Greg, Hunor, Lacika, Reni, Roli, Vivien és Zsuzsu! A ma esti adsából minden kiderül!

Hunor számára Adri csak egy egyéjszakás kaland volt?

A ValóVilág9 powered by Big Brother 40. részében szemtanúi lehettünk, hogyan váltotta be Hunor a lánynak tett ígéretét. Erről most még csak hárman tudnak a Villában, de lehet, hogy a srác váratlan húzása miatt mindenre fény derül?

Végig viszi-e a tervét Krisztián a Kihíváson?

Egy taktikai Kiválasztáson már túlvagyunk, Csoki magára pakoltatta a jeleket, hogy eltávolítsa Ginut, és neki sikerült is visszatérni. Vajon ez Krisztiánnak is menni fog?

Babát vár a ValóVilág egykori szereplője

Nemrég még arról számoltunk be, hogy férjhez ment és az egykori tökéletes alakú táncosnőből jógaoktató lett, aki gyökeresen változtatott az életmódján és életfelfogásán. Gigi már ekkor is beszélt arról, hogy leghőbb vágya anyukává lenni. A ValóVilágban országos ismertséget szerző lány vágya most valóra vált.
A babavárás részleteiről Gigi ide kattintva árul el még többet.

 

Az ex-villalakók utánajártak, gyengít-e a szerelem a Villában?

A VV8 győztese, Soma még beköltözése előtt kutatást végzett, hogyan befolyásolja az esélyeit, ha kapcsolatba bonyolódik a Villa falain belül?

Ezt gondolják az ex-villalakók a mostani játékosokról

Összehoztuk a ValóVilág 6 Dorkáját,  a VV8 győztesét, Somát és a hetes széria Dennisét, aki most először beszélt egykori villabeli szerelme, Fanni tragédiájáról is!

ESÉLYLATOLGATÁS: az ex-villalakók szerint ő nyerheti meg a ValóVilágot

Összehoztuk a ValóVilág 6 Dorkáját,  a VV8 győztesét, Somát és a hetes széria Dennisét, akik elmondták nekünk, hogy szerintük ki lehet a ValóVilág győztese 2018-ban! A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Őskori művészeti alkotásokra bukkantunk a Villában!

Kezdetét vette az első tematikus hét, a Civilizáció Hete a Villában! A villalakókra egy időutazás várt: az Őskorba csöppentek és ezzel egyidőben ősemberekké váltak.

Mit gondol Nádai Anikó és Puskás Peti a VV9 versenyzőiről? Most kiderül!

A ValóVilág 9 műsorvezetői a Reggeliben meséltek arról, mit gondolnak az idei csapatról, a motivációikról, és... az értelmi képességeikről!

A nézők megszavazták: ez a totem a befutó!

Lezárult a szavazás! A legtöbb nézői szavazatot gyűjtő törzsi totem nem másé, mint...

Baukó Éva már az anyaságra készül!

Baukó Éva életében a ValóVilág után nehezebb időszak következett, ám szerencsésen túllépett a nehézségeken. Öt és fél éve egyáltalán nem fogyaszt alkoholt, még a koffeint is kerüli. Az elmúlt hónapokban öt kilótól szabadult meg, bomba formában van és sugárzik a boldogságtól.

#hetiklasszikusok: Szerelmi háromszögek bölcsességei és háború minden mennyiségben

Csoki dilemmában van, hogy melyik lánnyal parittyázzon? Ginu és Reni látszólag felosztották egymás között, de igazából Reni nem olyan lány. Közben Hunorról is mindenki pusmog a háta mögött, Radics pedig rárepül Vivienre.

Nagy szuperképesség-határozó: Melyik szuperképesség mire jó?

Mik azok a szuperképességek? A Szuperképességek olyan előnyöket jelentenek a Való Világ 9 powered by Big Brother játékában, melyek ügyes felhasználásával a villalakók befolyásolhatják a játék menetét, még érdekesebbé és színesebbé téve azt. A szuperképességek által a verseny még fordulatosabbá, izgalmasabbá és kiszámíthatatlanabbá válik. Aki ügyesen használja a saját szuperképességét, az egy lépéssel biztosan közelebb kerül a végső célhoz: hogy megnyerje a 36 millió forintot!

Videóindításban első helyen az RTL Magyarország*

2018. 45. hetében az RTL Magyarország online videós tartalmai** közel hétmillió (összesen 6.942.541) videóindítást generáltak a DKT-GemiusRating adatai alapján. Ezzel az eredménnyel az RTL Magyarország a múlt héten a hazai streamszolgáltatási piac első helyére került és olyan szereplőket utasított maga mögé, mint az Indavideo, vagy a Videa.

Soha ilyen botrány nem volt a ValóVilág párbaján

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy akkora botrány volt a valóságshow párbaján, hogy Istenes Bence sokat tapasztalt műsorvezetőként is nagyon nehezen uralta a helyzetet. Krisztián és Tivy a szünetben kis híján egymásnak esett, ami pedig az élő műsorban történt, az egész egyszerűen pusztító volt.

Csoki szétütötte Radicsot!

Mégsem olyan jó a viszony a két srác között...? Dehogynem!

Csoki tiszta vizet öntött a pohárba

Reni, vagy Ginu? Ginu, vagy Reni? Csoki jó pár napja a két lány között őrlődött, de végül sikerült meghoznia a döntést!

Csoki kétféle nyelvleckét ad Reninek

Csoki igazi úriember: nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is felkészíti Renit - a kérdés csak az, mire...

Roli és Radics kampánykörútra indult a Villában!

Radics biztosan párbajozik majd - a kérdés az, kit visz ki magával. Sőt, az igazi kérdés az, ki jöhet majd vissza a Villába!

Ütött az igazság órája a Villában!

A Villalakók leültek és kérdezz-feleleket kezdtek játszani egymással, aminek aztán nem csak kacagás lett a vége...

Radics bekeményít?

A Villalakók épp Lacikáról osztották meg egymással első benyomásaikat, amikor Radics felkavarta az állóvizet kijelentéseivel...

Egyelőre nem tudják hová tenni Vivient a többiek

A Villalakók első benyomásaikról meséltek Viviennel kapcsolatban - méghozzá Viviennek!

Csoki az éj leple alatt választott Reni és Ginu közül!

Mintha egy biztonsági kamera felvételeit néznénk, ahogy az elkövető lassú, megfontolt mozdulatokkal szíve választottjához bújik!

Krisztián tényleg becserkészte Zsuzsut?!

Úgy tűnik Krisztián hamar túltette magát Cintikén, és Zsuzsu karjaiban próbál vígaszt találni. Vajon sikerül neki?

BRÉKING - Elindult a #vvlog!

A ValóVilág9 powered by Big Brother újításában Hunor és Roli debütál!

Greg már egy éve is az RTL Klub képernyőjén tűnt fel

Pontosan egy éve mutatta be a Fókusz a Villalakót, aki mindig is Ken babára akart hasonlítani. Maga Gregor sem érti pontosan, hogy miért akar az első két lábon járó, magyar Ken lenni, de tény, hogy gyerekkora óta gyűjti ezeket a babákat. 29 évesen sem csillapodott a vágya, hogy átváltozzon.

Tuti csajozási tippek VV Radicstól és Csokitól

Radics és Csoki pontokba szedte, mivel lehet meghódítani a női szíveket. Tanuljunk tőlük!

„Mekkora egy köcsög ez a b*zerátor!”

Hunor Greg legfájóbb pontjára tapintott - a külsejére tett bántó megjegyzést, ami botrányhoz vezetett...

Vivien allergiás a Csokira?

Cinikte elhagyta a Villát, Vivien és Lacika pedig beköltözött - Vivien pedig rögtön két emberrel is összeszűrte a levet!

Krisztián teljesen kikészült Cintike távozásától

Cintikének kellett először elhagynia a Villát - távozása pótolhatatlan űrt hagyott maga után... vagy mégsem?

Rolit barátzónába taszították!

Onnan pedig még csak kevesen tértek vissza... Vajon Rolinak sikerülni fog?

VV Csokinak végre összejött a parittyázás?!

Csokitól már az első adás óta folyamatosan halljuk a „parittyázás” kifejezést, amiről 100%-osan a mai napig nem tudhatjuk, mit is jelent pontosan. Talán most közelebb kerültünk a megoldáshoz!

VV Zsuzsu már a 2. héten meglépte azt, amire senki sem számított!

A lakóknak barátságkarkötőket kellett kiosztaniuk egymás közt - Zsuzsu pedig nem annak adta, akire elsőre gondoltunk volna, ezzel nem kis felháborodást keltve társai körében!

Tarolt az X-Faktor és a ValóVilág

Megállíthatatlan az X-Faktor, a ValóVilág három hétköznap este is legyőzte nézettségben a versenytársat.

KommentSzerda: Te kérdezz, a Villalakók felelnek!

Az esti Összefoglalókat nézve benned is megfogalmazódnak olyan kérdések, amiket legszívesebben egyenesen a VV9 játékosainak tennél fel? Akkor itt van a Te helyed is!

Cintike visszakéredzkedik a Villába?

A friss kieső könnyek között mesélt érzéseiről, és elárulta: még a 36 millió forintról is lemondana, csakhogy ismét ott lehessen a luxusbörtönben.

VV Roli:

Úgy tűnik, a szauna szinte tökéletes helyszín a mély beszélgetésekre. Míg Adri és Roli négyszemközt vitatták meg az erőviszonyokat, Csoki szerelmi kálváriája is folytatódott. 

Viszályoktól hangos a Villa

Újabb reggel virradt a luxusbörtönben, és máris kitört a balhé. Reni Rolival került összetűzésbe, míg Era Radiccsal vitázott.

Roli saját magát küldi a Párbajra?

Cintike épphogy elhagyta a Villát, a lakóknak állást kellett foglalniuk, kit küldenének az első Párbajra. Mivel szavazategyenlőség alakult ki, ismét Rolié volt a végső szó, ám ő is veszélyzónában volt. 

VV Lacika bevallotta: még mindig az édesanyjával lakik

A kilencedik kerületi lakos elhatározta, hogy a ValóVilág kilencedik évada róla fog szólni. Mikor azonban kiderült, hogy kivel él együtt, VV Vivien alig talált szavakat.

VV Vivien a ValóVilág miatt halasztotta el az érettségit

Puskás Peti nem is tagadta, mennyire zavarba jött a mindössze tizennyolc éves Vivientől, aki a műsor miatt még a tanulmányait is félbehagyta. 

Cintike lett a ValóVilág 9 powered Big Brother első kiesője

Mivel Roli lett a Villamester, neki kellett döntenie Adri és Cintike sorsáról. Végül az utóbbi  lányt küldte haza a Villából, Krisztián pedig nem bírta ki könnyek nélkül...

Krisztián bosszút áll Rolin?

A lány a kiesése után nem is tagadta, mennyire mérges Rolira, és nagyon reméli, hogy Krisztián "kicsinálja" majd a fiút. 

Ezek voltak VV Cintike legszebb pillanatai

Cintike pontosan egy hetet töltött el a Villában, és már a szerelemre is rátalált!

VV Vivien már most megmutatta bájait

Lessetek be az új villalakó fotózásába, ahol merész dekoltázsból sem volt hiány.

VV Lacika egy igazi rapper

Az új villalakó egy dalban mondta el, mire számítsanak versenytársai...

A szavazás lezárult: Adri és Cintike került veszélybe!

A nézők szavazatai alapján a két lány alatt rezeg a léc, ráadásul a Villamester, Roli kezében van a végső döntés. Kit választ majd? 

Lezárult a szavazás! Íme a Villalakók népszerűségi sorrendje!

Kiderült, hogy az első héten beköltözött 12 Villalakóról mit gondolnak a nézők! Mutatjuk a szimpátia szavazás eredményét!

Reni: „Én tényleg nem így akartam!”

A két lány a szaunában tisztázta a dolgokat, ahol könnyekből sem volt hiány. Sőt, végül a hősszerelmes Csoki is csatlakozott a beszélgetéshez...

Mi lesz ebből? VV Csoki két vasat tart a tűzben...

Ginu és Reni is megdobogtatja Csoki szívét, aki teljesen maga alá került a kialakult helyzet miatt. Vajon mi lesz a szerelmi háromszög vége?

Vivien


szerző:
2018.11.11. 20:00
Vivien

„Teljesen más karakter vagyok, mint az eddigi széria játékosai. Rafináltak a 2000-esek.”

Lacika


szerző:
2018.11.11. 20:00
Lacika

„Én vagyok az utolsó Jedi!”

Hunor elárulta taktikáját!

Hunor nem finomkodik, ha a többiekről van szó - őszintén elmesélte, mi a véleménye társairól!

Roli akar a feszültség forrása lenni

Roli kifejtette, milyen tapasztalatokat szerzett egy hét alatt a Villában!

VV Radicsnak akkor esik a legjobban, hogy lesz*pják, amikor...

Radics szerint nincs annál jobb érzés, mint amikor van egy társad, aki otthon vár. Arról nem is beszélve, hogy ha szerelmes vagy, még a sz*patás is jobban esik. Ha még többet szeretnél megtudni az orális szex okozta gyönyörökről, nézd vasárnap 22 órától a BeleValót az RTLII-n!

(18+) VV Cintike lesz*pta Kriszt!

VV Cinti és VV Krisztián ismét egymás mellett kötöttek ki az ágyban. Ha még több orális szexre vagy kíváncsi, nézd vasárnap 22 órától a BeleValót az RTLII-n!

Kivel bújna ágyba VV Ginu?

Ginu a születésnapi bulija előtt Cintikével töltött el néhány órát. Úgy tűnik, a lányok egyre jobb barátnők lesznek, hiszen Ginu az egyik legnagyobb titkát is elárulta Cintikének...

„Ez a csávó végig fog d**ni mindenkit

Nem indul könnyen a reggel a Villában, ám eseményekből most sincs hiány. Adri lerántotta a leplet a tegnapi éjszaka titkairól, Hunor pedig összehaverkodott Rolival, aki elmesélte eddigi tapasztalatait a luxusbörtönben. 

 

Roli marad a Villamester?

Roli tegnap fölényes győzelmet aratott Radics felett a Villamesterségért folyó küzdelemben, ezúttal pedig Hunorral kellett harcba szállnia. Sőt, csótányokból és egerekből sem volt hiány...

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való