KERESÉS search-close

VV8

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV8"

Soma ígéretet tett, és visszakapta Lunát:

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma azért jött el a műsorba, hogy visszahódítsa egykori kedvesét, Lunát. A lány nem érti, hogyha Soma szerelmes belé, miért irogatott más lányoknak a kapcsolatuk alatt, de hála Somi őszinteségének, Luna megbocsátott, és adott neki még egy esélyt.

Soma azért szereti Lunát, mert amíg ő játszik, a lány megeteti

Soma és Luna december 25-én ismerték meg egymást, és több mint fél évig egy párt alkottak. Soma előszeretettel beszélgetett más lányokkal a kapcsolatuk alatt is, ráadásul a Soundon meg is csalta őt, de most azért jött, hogy elmondja Lunának: a kedvéért képes megváltozni. Mikor Anikó megkérdezte Somától, miért szereti a lányt, a VV8 győztese érdekes választ adott...

Újra együtt vannak a VV szerelmesei!

A villa lakóinak kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, de a srác kitartóan ostromolta szíve választottját, aminek meg is lett az eredménye. Az akkor még kapcsolatban élő lány végül beadta a derekát a hősszerelmes vetélytársának.  

A VV8 ősellenségei elásták a csatabárdot?

Bátran kijelenhetjük, hogy a ValóVilág powered by Big Brother történetében a legnagyobb ellentét VV Dávid és VV Vivien között volt, azonban úgy tűnik, a sokat meztelenkedő szőkeség és a csirkemellért rajongó Dávid kibékültek.

VV Ati megmutatta legnagyobb példaképét

A ValóVilág powered by Big Brother játékosa, Ati többször említette a Villában, hogy ő nem egy focistára vagy egy színészre tekint példaképként, hanem valaki egészen másra...

Mit kezd a VV 8 győztese a nyereménnyel?

 Vigyázni kell a nagy nyereménnyel járó népszerűséggel! Az sem mindegy, hogy mire költi az ember a 36 milliót, és az sem, hogy kikkel barátkozik...Erről mesél VV Soma, a 8 széria győztese.

VV SOMA: miért hasonlítok Donald Trumpra?

Hogy érezte magát VV Soma, a 8. Való Világ széria győztese, miután kijött a villából? Mit szól a "rajongókhoz" és a kritikákhoz, és miért gondolja, hogy hasonlít Donald Trumpra?

SZERELEM VOLT? - Őszintén vall VV Soma és VV Evelin

VV Soma és VV Evelin a villán kívül nem bírták sokáig együtt. Mindketten elmondják, hogy ma már csak barátok, de testbeszédük mintha másról árulkodna... 

Mi történt? Lóri Dina nélkül ment el az álomnyaralásra!

A ValóVilág powered by Big Brother egyik játékosa, Lóri Thaiföldön nyaral. A nagyszájú srác rengeteg képet és videót posztol Instagram oldalára a téli kiruccanásról, mi pedig csak ámulunk és bámulunk, milyen gyönyörű helyen jár a VV8 Jokere.

Story Extra 2016-09-21


szerző:
2016.09.21. 16:55

Fókusz 2016-09-20


szerző:
2016.09.20. 17:25

ValóVilág 8?


szerző:
2015.03.01. 22:01
ValóVilág 8?

A fények kialudtak, Aurelio viszont visszakapcsoltatta őket. Szerintetek mire utalt a falfestésével a műsorvezető?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való