KERESÉS search-close

VV Zsolti

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Zsolti"

Pétert zavarja, hogy nem tudja, mi baja volt vele Zsoltinak

Peti a Párbajt megnyerte, mégsem tud túllendülni azon, hogy Zsolti nem mondta el neki, mi zavarja benne. Szsiszit faggatta, ő vajon tudja-e a választ erre a kérdésre?

Óriási volt a szavazatkülönbség Péter és Zsolti Párbaján

Eljött az idő, hogy kiderüljön, kit szeretnének látni a nézők továbbra is a Villában. Az állás nem volt szoros.

Sziszi és Péter kezdi kihúzni a gyufát a közös hálóban szexeléssel

Amíg a szerelmespár egymás társaságát élvezte, a többi villalakó a teraszon beszélte meg, kinek mi a véleménye arról, hogy Sziszi és Péter mindenki előtt bújik ágyba egymással. Végül Zsolti elálmosodott és befeküdt a szeretkező páros mellé aludni...

Össztűzbe került a Párbaj előtt álló Zsolti

A nézők Zsoltit küldték párbajozni Péterrel, de a nagy csata előtt a villalakók még lehetőséget kaptak arra, hogy elmondják a véleményüket Zsoltiról, azt is, ami szerintük nem a legjobb tulajdonsága.

Less be a ValóVilág piroslámpás negyedébe!

Az utolsó napjához ért az európai nemzetek hete a villában. Utoljára Hollandiát, Ausztriát és Németországot kellett valósághűen ábrázolniuk. A helyzet akkor kezdett fokozódni, mikor az amszterdami piroslámpás negyedbe látogattak a "turisták".
 

Lacinak kellett Párbajozót választani 3 villalakóból

A védettséget élvező Lacinak Sziszi, Zsolti és Péter közül kellett dönteni, hogy melyikükre kerüljön a zöld kendő. Erre a névre azonban senki nem számított, pláne Lacitól.

Vizespóló és vetkőzős szauna partyt rendeztek a villalakók

Elengedték magukat a ValóVilág játékosai, vízzel locsolták egymást és táncoltak a medence szélén, majd a szaunában a melltartók is lekerültek...

Rita lehetőséget kapott rá, hogy Kismocsok után menjen

Zsolti és Rita viselte a zöld kendőt, de ezen az estén kiderült, melyikük megy párbajozni Lacival. És a Kihívott ezt egy cseppet sem bánta.
 

Vicces vagy szexis feladatokkal szerezték vissza személyes tárgyaikat a villalakók

Csenő manók napja volt a Villában, a játékosoknak titokban el kellett emelniük valamit a többiektől, és annak, hogy személyes tárgyaikat visszakapják, megvolt az ára...

Rita és Zsolti is igazságtalannak érezte Laci indoklását

Laci kihívta Párbajra Ritát és Zsoltit. Miután véget ért az élő adás, mindketten tisztázni akarták Lacival, hogy az, amit mondott róluk, nem felel meg a valóságnak.

Mindenki Zsolti küldetését szabotálta a Villában

Zsolti kapott egy levelet a riportszobában, arra kellett rávennie az összes lányt, hogy tetőtől talpig öltözzenek át. Csak azt nem tudta, hogy erről mindenki tud.

Laci ellen fordultak a villalakók?

Eljött az újabb Kiválasztás ideje, minden a papírforma szerint alakult. Lacit nem érte meglepetés és biztos benne, hogy azok közül választ majd, akik rátették a jelet.

Kismocsok érzelmes búcsút vett Lacitól és Zsoltitól is

A Párbaj előtt Laci szerette volna tisztázni a konfliktusokat és bocsánatot kért a lánytól, Zsolti pedig sírt, amikor elköszönt Kismocsoktól.

Eljött a zsarnokság napja a Villában

Levelet kaptak a Villa uralkodói. Olyan feladatokat kell adniuk a jobbágyoknak, amit utálnak és senkinek sem adhatnak kegyelmet.

Zsolti és Laci összevesztek a trónfosztás után

Zsoltit megfosztották királyi címétől, ami után tömlöcbe zárták, ami a riportszoba volt. Laci is bement vele és összeszólalkoztak azon, miért nem hajtották végre a jobbágyok Zsolti király utasításait, miközben Péternek nem mertek ellenszegülni?

Zsolti király Júliának nevezte ki Békát

Újfajta hierarchia állt fel a Villában, volt, aki király, míg mások jobbágyok lettek. Laci és Béka szórakoztatta az uralkodókat, előadták a Rómeó és Júliát is.

Virágot hoztak, táncoltattak és vetkőztek a villafiúk nőnap alkalmából

Alaposan megünnepelte a nőket Béka, Gábor, Péter, Laci és Zsolti. Az érzéki vetkőzős tánc után jöttek a virágcsokrok és az érzelmes lassúzás.

Pikáns filmet forgattak a villalakók a vágyakról

Korhatár nélküli oktatófilm készült a Villa falain belül. Volt benne többféle udvarlás, vetkőzés, ágyjelenet... Mindenki kivette a részét a forgatásból.

Kevés jel is elég volt a Kiválasztottsághoz

Újabb Párbaj közeleg, előkerültek a jelek és a tábla, meg a lakók között lappangó feszültségek. Három jel eldöntötte a sorsát a Kiválasztásnak.

Fiú- és lánycsapatokká álltak össze a villalakók

Laci és Rita felkészítette újonnan alakított együtteseit a show-ra, jöhettek a hamisítatlan csajos és pasis csípőrázások és a kissé hamis éneklések.

Laci levezetett egy Villán belüli beszavazó show-t

Stohl András bőrébe bújt a villalakó, aki egyre több társánál húzza ki a gyufát a viselkedésével. Ezúttal Pétert és Zsoltit ültette a székbe, hogy újra megversenyeztesse őket.

Modernizált, pikáns meséket adtak elő a villalakók

Teljesen másképp festett Piroska és a farkas a Villaszínház előadásában, mint ahogy a könyvekből ismerjük. Egy herceg Piroskát kereste, de a nagyi ágyában kötött ki...

Állatokká alakultak át a villalakók

Kutyák és macskák lettek a ValóVilág 2 játékosaiból, még kutyatámadást is láthattunk egy túlméretezett pulitól, Elvis lett az áldozata.

Lesújtotta Anikót a Kiválasztás eredménye

Sziszi visszatérése után újabb Párbaj van a láthatáron. A jelrakás döntetlennel végződött, ezért Béka döntött arról, kettejük közül ki menjen csatába.

Kiderült, ki a legönzőbb és legpletykásabb a Villában

Sok feszültséget okozott egy Villába küldött feladat: pontozniuk kellett egymást a lakóknak belső tulajdonságaik szerint és nem mindenki örült az eredménynek.

Rita eddig mindenkinek csak fájdalmat okozott?

Ütött az igazság órája a Villában. Bármit kérdezhettek egymástól a lakók, így kiderült, mitől lenne boldog Rita és akar-e gyereket vagy esküvőt Zsolti?

Ilyenek az igazi vészhelyzetek a Villában

Kórház-sorozatot forgattak a villalakók, a kétezres évek elejének legnépszerűbb szériája, a Vészhelyzet mintájára. Persze nem vették magukat túl komolyan.

Szexi ruhákban csúszkáltak a jégen a villalakók

Jégtáncgálát tartottak a ValóVilág 2 játékosai, az előadások szórakoztatóra sikerültek, bár volt, akin végül kifogott a gravitáció.

Kiszolgáló személyzet lett a villafiúkból a lányok örömére

Izgalmas feladatot kaptak a villalakók. A lányok babát vártak, a melléjük kirendelt apukának pedig lesni kellett minden kívánságukat.

Furcsa fogadalmat tett egymásnak Sziszi és Péter

Esküvő volt a Villában, Sziszi nagyon izgult, azt mondta, ha ez ilyen, soha nem akar férjhez menni. Zsolti vezette a szertartást, a fogadalom szövege pedig jelentősen eltért a megszokottól.

VV Zsolti elmesélte, hogyan kapott gyűrűt a szerelmétől

Zsolti Anikó ölében ülve mesélt romantikus történeteket a párjáról, akitől már gyűrűt is kapott, de ő is vett kettejüknek egy közöset.

Amíg Sziszi és Kismocsok romantikáztak, Csöpke és Zsolti összebalhézott

A lányok a kanapén fekve simogatták egymást, amíg a teraszon és a hálóban pattogtak a szikrák Zsolti és Csöpke között, akik a főzésen vesztek össze, a többiek pedig próbálták lecsitítani őket.

Hoppá! Solya be akar feküdni Péter mellé?

Hatalmas bulival fogadták Solyát a villalakók. Amíg ők a kertben táncoltak, Zsolti megmutatta a szőkeségnek a hálószobát.

Alaposan átverték a régi villalakók VV Zsoltit

Üres Villa várta a ValóVilág 2 legújabb beköltözőjét, VV Zsoltit. Vajon hol lehetnek a többiek?

VV Mici és VV Zsolti újra összebalhéztak?

A két ex-villalakó sosem jött ki jól egymással, folyton összevesztek a Villán belül, és most úgy tűnik, hogy azon kívül is. Honnan indult az újabb botrány?

Hatalmas a balhé VV Mici és Zsolti között! De honnan indult a botrány?

Meztelen képet posztolt magáról a ValóVilág egykori szereplője. Nem sokkal azután , hogy Mici és Krisztián levetkőzős bulit tartottak. Később kiderült: ez válasz volt a sértésre, amit Mici szerint egykori villalakó társa, Zsolti követett el. Utánajártunk, hogy ez egész botrány honnan indult, és azt is kiderítettük, hogy pontosan min veszett össze Mici és Zsolti.

Exvillalakók nosztalgiáznak a megújuló villában

Nádai Anikó körbevezette az egykori valóságshow-hősöket, Somát, Ginát, Zsoltit, Vikit és Dorkát a luxusbörtönben, akikből megállíthatatlanul törtek elő az emlékek. A villa éppen átalakulóban van, ugyanis hamarosan jön a ValóVilág9 powered by Big Brother!

 

Kattints IDE és jelentkezz, hogy te legyél a ValóVilág9 powered by Big Brother győztese!

Kvíz- és villámkérdésekre válaszoltak a valóságshow-hősök

„Levééél!” – újra felpezsdült az élet a ValóVilág villában, ami jelenleg átalakulóban van, ugyanis hamarosan kezdődik a következő, 9. évad. A postaládába feladat érkezett, amit az exlakók örömmel teljesítettek. A játék végére pedig Nádai Anikó is tartogatott egy kis meglepetést. Habár az összegyűlt valóságshow-hősök közül csak Soma VV győztes, egytől egyig mindenki a műsor nyertese, hiszen mindannyian megtalálták a számításaikat a médiában.

Kattints IDE és jelentkezz, hogy te legyél a ValóVilág9 powered by Big Brother győztese!

Nagy mutatványra készül!


szerző:
2017.04.05. 17:25
Nagy mutatványra készül!

VV Zsolti a tévé mellett más területre is merészkedik rövidesen: egy cirkuszban fogja kipróbálni magát. Zsolti már a Villában, a cirkuszhéten megismerkedhetett ezzel a különleges világgal, amely azonnal rabul ejtette.

Fiúval vagy lánnyal rosszabb összezárva lenni?

A ValóVilág játékosainak egészen biztos karakán véleménye van az együttélésről. De, vajon mit tapasztaltak a játékosok a hosszú hónapok alatt: fiúval vagy lánnyal rosszabb összezárva lenni? Ez a nap kérdése.

Íme az ex-villalakók intelligenciaszintje

Emlékszel még arra a bizonyos iskolahétre, ugye? 2016 utolsó őszi hónapja éppen hogy csak elkezdődött, amikor becsengettek a Villában. Soma, Tivy, Vivien, Zsolti és a többiek ekkor bizonyíthatták a kamerák kereszttüzében tudásukat. Most azonban egészen más módszerrel derült fény arra, hogy mit rejt a kobakjuk.

Fókusz 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 18:55
A villalakókat Vágási Feriék is megirigyelnék

Tivyék elmesélték, ki mit tervez a jövőjére nézve, illetve belekukkanthattunk a kiesők jelenlegi életébe, ahogyan azt is megtudhattuk, mit szóltak a győztes személyéhez, és milyen volt számukra a játék.

Fallosszal kedveskedett Dávid Zsoltinak

A villalakók élete nem csak a vitákról szólt. Sokszor előfordult, hogy kedveskedtek egymásnak. Ez az eset is pontosan ilyen volt...

Zsolti újra a Villában!

Zsolti meglepte villabeli barátját, a Párbaj előtt álló Vivient, és látogatást tett a Villában, hogy jótanácsokkal lássa el a lányt.

A történelem ismétli önmagát – Kísért a múlt a Villában!

A ValóVilág powered by Big Brother történetének első hármas Párbaját nem lehet olyan egyszerűen feldolgozni. Kicsit másképp ugyan, de most újrajátszódnak az események, és még a villalakók is megszólalnak…

Zsolti duplán örülhetett a sajtoskiflijének!

Győző két meglepetéssel is készült a fiúnak, az egyik egy finom sajtoskifli volt, a másik pedig az, hogy Zsolti végre magához ölelhette szerelmét, Patrikot. Így Zsolti számára most már tényleg teljes volt a boldogság!

Zsolti úgy köszönt el, ahogyan a Villában is élt!

A Villa egyik legszínesebb egyénisége énekléssel kezdte búcsúját, majd elmondta, ő már Vivi barátsága miatt is győztesnek érzi magát, ám az érzelmektől túlfűtött monológ közben még arra is volt ideje, hogy megossza a többiekkel az örömhírt, Patrik igent mondott!

Lelkizősre sikerült az utolsó közös buli

A hármas Párbaj előtt még egy utolsót bulizhattak volna a villalakók, azonban mindenkit áthatott a lelkizés, többen pedig sírva is fakadtak.

Igazi Párbaj hangulat a Villában!

Mici, Zsolti és Dávid lehetőséget kaptak arra, hogy gyakoroljanak a vasárnapi Párbajra és egy előpárbaj keretein belül eshettek egymásnak. A nagy hangzavar természetesen nem maradt el...

Vivien megtagadta Zsoltitól Gina melleit

A lányok általában rivalizálnak egymással, pláne akkor, ha sokáig össze vannak zárva. Vivient ismét a zöldszemű szörny gyötörte, de ez elegendő indok a tettére?!

Ne hagyd cserben kedvenc villalakódat!

Nagyon szoros az állás a vasárnapi hármas Párbaj két résztvevőjénél. Természetesen azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki hány szavazatot kapott, de az biztos, hogy pártfogoltadnak most is szüksége van rád!

Kinek mekkora? - Zsolti vs. Dávid

A "nem a méret a lényeg" csupán egy tévhit. Igenis fontos! Most Zsolti és Dávid is összeméték, hogy kinek mekkora...

Ők a Villalakók hasonmásai?

Biztos, hogy mindenki ismeri azt a legendát, vagy hívjuk inkább szóbeszédnek, hogy minden embernek él egy ikertestvére a Földön. Mi most megpróbáltuk megkeresni a villalakók hasonmásait. Íme!

Élő adásban: Házassági ajánlat a Villában!

Kihívásnak indult, de valami egész más vette kezdetét. A villalakók is ledöbbentek az élő adás történésein.

Kit fog kihívni Zsolti?

Vajon mit gondolnak a villalakók az esélyeikről? Veszélyzónásak, vagy biztonságban vannak Zsoltival szemben?

Vivi vajon kire allergiás?

A fiatal lány Zsolti mellett ücsörög szépen, miközben eluralkodik rajta a hapcicunami, és onnan nincs megállás. A vége az lett, hogy mindent beterített, ami Vivi orrán-száján kifolyt…

Zsolti csak két emberre számíthat

Csak Vivien és Soma döntöttek úgy, hogy Zsoltit támogatják a párbajon. Miután megtörtént a csapatválasztás, összeültek a támogatók a két párbajozóval. Nézd meg, mi történt Zsoltiék kupaktanácsán!

Mici vagy Zsolti? A villalakók döntöttek

Kiderült, hogy ki kit támogat majd a párbajon. Vajon kik tartoznak Zsolti, és kik Mici csapatába?

Kellemetlen hasmenés-kalandok a villalakóktól

Zsolti kisurranása elindított valamit Krisztiánban is. A hallottaktól teljesen elkerekedett a srácok szeme, ugyanis nem igazán hittek a fülüknek.

Mici vs. Zsolti: Amit a nézők eddig nem láthattak!

Miután felkerült a zöld kendő Micire, azonnal akcióba lendült. A villalakók nem győzték kapkodni a fejüket az események váratlan alakulása miatt.

Zsolti:

Mici, Krisztián, Gina és Zsolti is elárulta, hogy számukra mit jelentene a finálé és a főnyeremény. Lehet, hogy itt nem a 36 millió a legnagyobb tét?

Zsolti a vécén ülve zokogott

Egy "nagyon mocsok dolog" miatt fakadt sírva a villalakó. Zsolti nem bírta eleinte feldolgozni Vivien távozását, ugyanis a lány elhagyta a Villát...

Titkárnőként bukott az asztal alá Vivien

A szőke lányt megszállta az ihlet, amíg Zsolti serényen gépelte a levelet. Egyszer csak bebújt az asztal alá egy kis szerepjáték kedvéért...

Ginának smink nélkül f*sz feje van?

A Villa fiúi próbálták meggyőzni a szerintük piperkőc lányt, hogy nem kéne annyit foglalkozni azzal, hogyan is néz ki. Gina azonban úgy érezte, a fiúk nem értik meg őt, sőt, szerinte Zsolti sokkal több időt foglakozik magával...

Zsolti:

Míg Gina és Soma a Sufniban "alkotott", addig Zsolti inkább ajánlatot tett a fiúnak, hogy menjenek a szaunába! Somának csak egy gongjába került volna...

Zsolti a frászt hozta Somára

Zsolti úgy döntött, hogy egy kicsit megvicceli Somát, aki gyanútlan sétált ki a riportszobából, amikor támadója akcióba lépett.

Dávid és Zsolti televízióvá változtak

A villalakók megszavazták, hogy kik a Villa legnagyobb színészei, akiknek büntetésből egy fekete dobozt, vagyis TV-t kellett a fejükre húzniuk.

Zsolti nem mindennapi ajándékot adna Atinak karácsonyra

Ati már alig várja, hogy karácsony legyen. Vajon azután is így gondolta, hogy megtudta, Zsolti milyen ajándékkal kedveskedne neki?

Ki a legnagyobb színész a Villában?

Komoly konfliktus kerekedett Mici és Krisztián egyik feladatából, aminek az volt a lényege, hogy mindegyik villalakó elmondja, szerinte ki a Villa legnagyobb színésze...

TV Maci Villa módra

Zsolti megidézett egy klasszikust, Dávid akciója viszont inkább egy retro tévétornához hasonlított.

Mici és Krisztián megszívatták Zsoltit

Ezúttal Mici és Krisztián állt szerkesztőnek, és rögtön meg is választották Villamesternek Zsoltit, aki nem repesett a hírtől...

Tivy különös párhuzamot vélt felfedezni a Krisztiánnal való kapcsolatában

A nagyszájú srácot gyerekkorában gyakran megverte egy erősebb társa, akit Krisztiánnak hívtak és, aki még a kajapénzét is elvette. Soma bár sajnálta barátját, nem igazán tudta átérezni a történetet, mert őt még soha életében nem bántották.

Tivy búcsúja Somától

Bár a kieső csak Somától köszönhetett volna el, ő mégis azt tanácsolta a többi bajtársának is, hogy szívből játsszák a játékot, ha nyerni akarnak.

Zsolti is megmutatta ostorlábait

A villalakó imád táncolni, ahogyan Tivy is nagyon érzi a ritmust, éppen azért Zsolti megpróbált barátja lába nyomába érni.

Tivy csak Somára számíthat?

A tárgyalás után mindenki elmondta a sérelmeit, Ati és Zsolti is megsértődött Tivyre, amiből a párbajozó azt a következtetést vonta le, hogy már senkire sem számíthat.

Zsolti csalódást okozott Krisztiánnak a döntésével

Zsolti úgy döntött, hogy Tivyt támogatja a párbajon, ezzel azonban megbántotta Krisztiánt...

Vivien és Zsolti csak úgy habzsolják az élvezeteket

A nézői szavazatok alapján bulit tarthattak a villalakók a demokráciahét lezárásaként. Íme egy kis ízelítő, a szombati adásban pedig ettől többet is láthattok!

Te jó ég! Mit csinál Vivien a melleivel?

Zsolti a tükör előtt nézegette mellizmait, amikor Vivien is kedvet kapott a cicivillantáshoz. Ez nem is lett volna meglepő, hiszen tőle már megszokhattuk, ám ő valami egészen más tevékenységbe kezdett barátja hatására...

Zsolti alsógatyában küzdött a testével

A villalakó rászánta magát a változtatásra. A hónapok óta tartó életmódja ugyanis nem volt kompatibilis alakjával, ennek pedig most véget szeretne vetni.

Ilyen az, ha valaki látens meleg?

Soma komoly fejtörést okozott Tivynek. Közlendőjének ténye mellett szóhasználata is meglepte a nagydumás srácot, de végül a szőke srácnak sikerült megértetnie magát barátjával.

Eljött a nagy szerelmi vallomások ideje

Voltak, akik nem okoztak nagy meglepetést, viszont olyan is akadt, akire talán eddig még senki sem gondolt...

Somával együtt sírtak a villalakók

A nézők szavazatai alapján a szőke srác lett a legszorgalmasabb diák a múlt heti teljesítményét látva. Ezért természetesen nyereményt is kapott, ami nem más volt, mint egy üzenet. Figyelem: Megható pillanatok következnek!

Sonka-feszkó vetett véget Zsolti és Vivien kapcsolatának?

Habár Zsolti tiltakozik Vivien közeledése ellen, kapcsolatuk mégis olyan, mintha régóta házasok lennének. Ezúttal egy apróságnak tűnő dolog okozta "szakításukat"...

Zsolti:

Vivien ismét kihúzta a gyufát legjobb (villa)barátjánál. A lány gyakran úgy közeledik Zsoltihoz, mintha valami többre vágyna barátságnál, ami igen kellemetlenül érinti a srácot.

Nem fogod elhinni, mit álmodott Zsolti!

Zsolti Hófehérkeként serénykedett a Villában, a sok kis kedves állat (villalakó) pedig a segítségére volt a rendrakásban. Hát nem tökéletes egy álom?

Zsoltiból előtört a férfiállat?

A villalakó ismét megmutatta jobbik felét, és ő maga is meglepődött, milyen formás is a feneke, aztán lassan megpróbálta előcsalogatni legbelsőbb énjét!

Zsolti a himnuszok szakértője

Nincs olyan ország, amelynek ne ismerné a himnuszát Zsolti, aki szerint nem jó választás volt Magyarország himnusza.

Tivy különleges ápolást kapott Zsoltitól!

A nagyszájú villalakót szunyókálás közben lepte meg egy különleges testdísszel Zsolti. Így került Tivy bokájára egy hímvessző!

Gina nem jönne vissza Tivy ellen?

Nem maradt kérdés megválaszolatlan az őszinteség óráját követően. Hogy miért gondolja Gina, hogy nem jönne vissza Tivy ellen, és Krisztián után ki áll a legközelebb Micihez, kiderül a videóból!

Verset írtak egymásnak a villalakók

Míg Zsolti mindenkiről írt versében, addig Krisztián Micinek írt egy szerelmes költeményt, és volt, akit megríkatott megható soraival.

Krisztián féltékeny Zsoltira?

Tesi órán bukfencezni tanultak a villalakók, így történhetett meg az, hogy Mici és Zsolti közel kerültek egymáshoz a szivacson fekve. Ez szemet szúrt Krisztiánnak, és hangot is adott nemtetszésének!

Mici elnevette magát a Szózaton

A villalakók versfelolvasással töltötték az irodalom órát, azonban Zsolti hiába próbálta elszavalni a Szózatot, Mici nem hagyta...

Kvíz – Milyen válaszokat adtak a villalakók?

Elkezdődött az iskolahét a Villában, amit természetesen egy szintfelmérővel indítottak a villalakók. Emlékszel még, hogy miket válaszoltak a tanárok kérdéseire?

Vivi megígérte Zsoltinak, hogy megváltozik

Zsolti és Vivien megbeszélték a kettejük között felmerülő problémákat, és kibékültek, a lány pedig komoly ígéretett tett.

Íme a Villa egyik legromantikusabb pillanata

Ez nem egy lánykérés volt, de attól még biztos, hogy sok szívet megmelengetnek ezek a képsorok. Ha valakinek nem lenne elég az, hogy a már-már ősellenséggé vált páros megtalálta a közös hangot, akkor van egy jó hírünk: Krisztián is színrelép!

Vivien szexuálisan kényeztetné Zsoltit?

Miközben meghitten masszírozza a szőke lány Zsoltit, elindult a pletykaáradat. Jól kivesézték Soma és Evelin paplan alatti „tevékenykedését", ami ötletet adott Viviennek. Vajon a srác beadja a derekát?

Mici szexre csábítaná Krisztiánt az alvó Zsolti mellé

A szőke bombázó szorosan bújt Zsoltihoz, aki nem annyira élvezte az esetét, de valahogy mégis álomra hajtotta a fejét. Mici azonban nagyon is éber volt Krisztián jelenlétében.

Veszélyzóna: Kinek hol a helye a Villában?

A villalakók saját magukat sorolták be Evelin közelgő Kihívását illetően. A zöldkendős lány úgy véli, mindenki tudta, hogy hol a helye...

(+18) Gina első cici villantása

A legújabb villalakó is megmutatta bájait, de szerencsére a többiek sem rejtik el a természet adta adottságaikat a kíváncsi tekintetek elől.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való