KERESÉS search-close

VV Sziszi

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Sziszi"

Laci és Péter összeverekedett Sziszi miatt

Szakítós jeleneteket láthattunk a Villában, Béka Solyával mutatott be egy kiabálós összeveszést, Anikó Gáborral szakított. De a legnagyobb balhé Sziszi és Péter között zajlott le, mert kiderült, hogy Laci is belekerült a képbe...

Kemény katonai kiképzésben vesznek részt a villalakók

Katonai egyenruhát kaptak a ValóVilág 2 játékosai, egy kiképzőterepen mentek végig, ahol kúszni, futni, húzódzkodni és lőni is kellett.

Sziszi meglepően fogadta, hogy Péter Párbajra küldi

Nagy port kavart a Kiválasztáson Péter döntése, aki Lacira és Solyára is voksolhatott volna, mégis Sziszit küldte ki párbajozni. És hogy mit szólt ehhez Sziszi? A videóból kiderül.

Hoppá! Péter párbajozni küldi Sziszit?!

A legújabb Kiválasztáson hármas holtverseny alakult ki. Solya, Laci és Sziszi 2-2-2 jelet kapott a lakóktól, ezért a védettséget élvező Péternek kellett döntenie arról, ki kapja a zöld kendőt. De a választására senki nem számított.

Szerepet cseréltek a fiúk és a lányok a Villában

Új feladatot kaptak a villalakók, a fiúkból lányok, a lányokból fiúk lettek egy napra. Szisziből Szilárd lett, Péterből Petra, és bizony nem is bírt magával az újdonsült Szilárd, ha meglátta Petrát...

Pétert zavarja, hogy nem tudja, mi baja volt vele Zsoltinak

Peti a Párbajt megnyerte, mégsem tud túllendülni azon, hogy Zsolti nem mondta el neki, mi zavarja benne. Szsiszit faggatta, ő vajon tudja-e a választ erre a kérdésre?

Sziszi és Péter kezdi kihúzni a gyufát a közös hálóban szexeléssel

Amíg a szerelmespár egymás társaságát élvezte, a többi villalakó a teraszon beszélte meg, kinek mi a véleménye arról, hogy Sziszi és Péter mindenki előtt bújik ágyba egymással. Végül Zsolti elálmosodott és befeküdt a szeretkező páros mellé aludni...

Sziszi és Péter átadta magát a testi örömöknek!

Amíg a többiek a teraszon buliztak, addig Sziszi és Péter - senkivel és semmivel sem törődve - csak egymás kényeztetésével voltak elfoglalva.

Less be a ValóVilág piroslámpás negyedébe!

Az utolsó napjához ért az európai nemzetek hete a villában. Utoljára Hollandiát, Ausztriát és Németországot kellett valósághűen ábrázolniuk. A helyzet akkor kezdett fokozódni, mikor az amszterdami piroslámpás negyedbe látogattak a "turisták".
 

Sziszi és Peti a forró zuhany alatt romantikázott!

Amíg a párocska majdnem egy órán keresztül áztatta magát a zuhany alatt, addig Zsolt teljesen lejött az életről, hiszen arra várt, hogy ő is lefürödhessen végre.

Lacinak kellett Párbajozót választani 3 villalakóból

A védettséget élvező Lacinak Sziszi, Zsolti és Péter közül kellett dönteni, hogy melyikükre kerüljön a zöld kendő. Erre a névre azonban senki nem számított, pláne Lacitól.

Vizespóló és vetkőzős szauna partyt rendeztek a villalakók

Elengedték magukat a ValóVilág játékosai, vízzel locsolták egymást és táncoltak a medence szélén, majd a szaunában a melltartók is lekerültek...

Vicces vagy szexis feladatokkal szerezték vissza személyes tárgyaikat a villalakók

Csenő manók napja volt a Villában, a játékosoknak titokban el kellett emelniük valamit a többiektől, és annak, hogy személyes tárgyaikat visszakapják, megvolt az ára...

Péter sebezhetővé vált Sziszi iránti érzései miatt

Nem szerelemnek indult, mégis elmélyült Péter és Sziszi kapcsolata. De úgy tűnik, ezúttal nem a nő gondolja komolyabban a dolgokat...

Mindenki Zsolti küldetését szabotálta a Villában

Zsolti kapott egy levelet a riportszobában, arra kellett rávennie az összes lányt, hogy tetőtől talpig öltözzenek át. Csak azt nem tudta, hogy erről mindenki tud.

Laci ellen fordultak a villalakók?

Eljött az újabb Kiválasztás ideje, minden a papírforma szerint alakult. Lacit nem érte meglepetés és biztos benne, hogy azok közül választ majd, akik rátették a jelet.

Eljött a zsarnokság napja a Villában

Levelet kaptak a Villa uralkodói. Olyan feladatokat kell adniuk a jobbágyoknak, amit utálnak és senkinek sem adhatnak kegyelmet.

Sziszi szembesítette Pétert legrosszabb tulajdonságaival

Amíg Rita a hálóban sírdogált, mert félti a Párbajtól Kismocskot, addig Sziszi és Péter próbálták megbeszélni, mi a baj kettejük kapcsolatával?

Virágot hoztak, táncoltattak és vetkőztek a villafiúk nőnap alkalmából

Alaposan megünnepelte a nőket Béka, Gábor, Péter, Laci és Zsolti. Az érzéki vetkőzős tánc után jöttek a virágcsokrok és az érzelmes lassúzás.

Pikáns filmet forgattak a villalakók a vágyakról

Korhatár nélküli oktatófilm készült a Villa falain belül. Volt benne többféle udvarlás, vetkőzés, ágyjelenet... Mindenki kivette a részét a forgatásból.

Forr a levegő Laci és Kismocsok között, ami Lacinak fáj jobban

Kismocsok és Laci között egyre több a feszültség. Laci ki is borult Zsoltinak, mert úgy érzi, állandóan beszólásokat kap és soha semmi nem jó, amit csinál.

Kevés jel is elég volt a Kiválasztottsághoz

Újabb Párbaj közeleg, előkerültek a jelek és a tábla, meg a lakók között lappangó feszültségek. Három jel eldöntötte a sorsát a Kiválasztásnak.

Fiú- és lánycsapatokká álltak össze a villalakók

Laci és Rita felkészítette újonnan alakított együtteseit a show-ra, jöhettek a hamisítatlan csajos és pasis csípőrázások és a kissé hamis éneklések.

Sziszi sírva fakadt a Párbaj után

Anikó nyitotta ki a Villaajtót, aminek nem mindenki örült a lakók közül. Sziszi nem rejtette el az érzéseit.

Laci levezetett egy Villán belüli beszavazó show-t

Stohl András bőrébe bújt a villalakó, aki egyre több társánál húzza ki a gyufát a viselkedésével. Ezúttal Pétert és Zsoltit ültette a székbe, hogy újra megversenyeztesse őket.

Elvis alig várja, hogy megmérkőzzön Anikóval

Eldőlt, ki menjen harcba Anikóval, közben szerelmi drámák zajlanak a Villában, elsősorban Sziszi és Péter kapcsolata a központi téma.

Modernizált, pikáns meséket adtak elő a villalakók

Teljesen másképp festett Piroska és a farkas a Villaszínház előadásában, mint ahogy a könyvekből ismerjük. Egy herceg Piroskát kereste, de a nagyi ágyában kötött ki...

Sziszi és Péter csúnyán összeveszett

Elragadták az indulatai Pétert, aki le is idiótázta a vörös szépséget, amiért ugyan bocsánatot kért, mégsem alakult jól a beszélgetés.

Állatokká alakultak át a villalakók

Kutyák és macskák lettek a ValóVilág 2 játékosaiból, még kutyatámadást is láthattunk egy túlméretezett pulitól, Elvis lett az áldozata.

Lesújtotta Anikót a Kiválasztás eredménye

Sziszi visszatérése után újabb Párbaj van a láthatáron. A jelrakás döntetlennel végződött, ezért Béka döntött arról, kettejük közül ki menjen csatába.

Kiderült, ki a legönzőbb és legpletykásabb a Villában

Sok feszültséget okozott egy Villába küldött feladat: pontozniuk kellett egymást a lakóknak belső tulajdonságaik szerint és nem mindenki örült az eredménynek.

Rita érzelmes búcsút vett Sziszitől a Párbaj előtt

Korábban Kismocsok miatt Sziszi féltékeny volt Ritára, de a lány olyan gesztust tett felé, amit először el sem mert fogadni tőle. Rita belekönnyezett Sziszi szavaiba.

Mónika nem akarta, hogy Sziszi párbajozzon, de rátette a jelet

Elérkezett a dögös vörös villalakó és a cuki szőke Mónika összecsapásának ideje. Kiderült, hogy Sziszi sokat támogatta Mónikát, aki viszont nem gondolta végig, hogy az ő jele is hozzásegítheti Sziszit a Párbajhoz.

Rita eddig mindenkinek csak fájdalmat okozott?

Ütött az igazság órája a Villában. Bármit kérdezhettek egymástól a lakók, így kiderült, mitől lenne boldog Rita és akar-e gyereket vagy esküvőt Zsolti?

Ilyenek az igazi vészhelyzetek a Villában

Kórház-sorozatot forgattak a villalakók, a kétezres évek elejének legnépszerűbb szériája, a Vészhelyzet mintájára. Persze nem vették magukat túl komolyan.

Szerelmi drámák és beteljesülések éjszakája volt a ValóVillában

Amíg Solya és Laci próbált rájönni, hol húzzák meg a határt úgy, hogy közben az összebújások is megmaradjanak, addig Sziszi és Péter nem dilemmázott. Valami történt a takaró alatt...

Szexi ruhákban csúszkáltak a jégen a villalakók

Jégtáncgálát tartottak a ValóVilág 2 játékosai, az előadások szórakoztatóra sikerültek, bár volt, akin végül kifogott a gravitáció.

VillaRítusTáncot jártak a lakók, miközben nemet cseréltek

Béka, Elvis és Laci női ruhába bújtak, Sziszi, Rita és Anikó szakállat rajzoltak maguknak, így játszották el, hogyan szednék fel egymást tánc közben. Kismocsoknál mindenki bepróbálkozott.

Sziszi tényleg nem volt szomorú a zöld kendő miatt?

A második Kiválasztás nem Sziszinek kedvezett, de elmondása szerint nem haragudott és mindenkinek szíve joga arra tenni a jelet, akire akarja. 

Kismocsok és Rita dilemmázik, Péter és Sziszi viszont nem vár tovább

Az éjszaka sötétjében mindig történnek érdekes dolgok, de amíg a két lány a köztük kialakult érzelmeket próbálta megfejteni, addig Péternek és Sziszinek nagyon melege lett a takaró alatt...

Kiszolgáló személyzet lett a villafiúkból a lányok örömére

Izgalmas feladatot kaptak a villalakók. A lányok babát vártak, a melléjük kirendelt apukának pedig lesni kellett minden kívánságukat.

Furcsa fogadalmat tett egymásnak Sziszi és Péter

Esküvő volt a Villában, Sziszi nagyon izgult, azt mondta, ha ez ilyen, soha nem akar férjhez menni. Zsolti vezette a szertartást, a fogadalom szövege pedig jelentősen eltért a megszokottól.

Sziszi egyre idegesebb Rita és Kismocsok miatt

Kismocsoknak teljesen más miatt tetszik Rita, mint Sziszi és egyre jobban eluralkodnak rajta az érzelmei. Sziszi Ritának fakadt ki a fürdőben amiatt, hogy Kismocsok napok óta mellőzi.

Laci a szerelmével üldözi Solyát, Sziszi féltékeny Kismocsok miatt

A nézők döntésének bejelentése után Csöpke a könnyeivel küzdött, Kismocsok megmondta Sziszinek, hogy Ritával alszik, Laci pedig látványosan vágyakozott a szőke, göndörhajú szépség után.

Csöpke tele van sérelmekkel Lacival szemben

A Kihívás után a korábbi konfliktusok csak egyre kiélezettebbé válnak, Csöpke Laci egyik jóbarátjával, Solyával és Sziszivel beszélte meg, mi a legnagyobb gondja Lacival.

VV Zsolti elmesélte, hogyan kapott gyűrűt a szerelmétől

Zsolti Anikó ölében ülve mesélt romantikus történeteket a párjáról, akitől már gyűrűt is kapott, de ő is vett kettejüknek egy közöset.

Amíg Sziszi és Kismocsok romantikáztak, Csöpke és Zsolti összebalhézott

A lányok a kanapén fekve simogatták egymást, amíg a teraszon és a hálóban pattogtak a szikrák Zsolti és Csöpke között, akik a főzésen vesztek össze, a többiek pedig próbálták lecsitítani őket.

Szerelmi ügyekről lelkiztek a villafiúk

Ha eddig azt hitted, a férfiak az egyéjszakás kalandokat élvezik a legjobban, hallgasd meg ezt a beszélgetést és rájössz, mekkorát tévedtél.

VV Sziszi teljesen kiborult a falra kitett pucér fotójától

Felkerültek a falra korábban, a beköltözés előtt készült fotók a lakókról. Szisziről gyönyörű portrét választottak, de hiába tetszett mindenkinek, a vörös szexbomba elsírta magát.

Hoppá! Solya be akar feküdni Péter mellé?

Hatalmas bulival fogadták Solyát a villalakók. Amíg ők a kertben táncoltak, Zsolti megmutatta a szőkeségnek a hálószobát.

Alaposan átverték a régi villalakók VV Zsoltit

Üres Villa várta a ValóVilág 2 legújabb beköltözőjét, VV Zsoltit. Vajon hol lehetnek a többiek?

VV Sziszi: „Nem téged vártunk, de jó, hogy itt vagy!”

A vörös szexbomba nem tudta leplezni ellenszenvét, a fiúk azonban rögtön körülvették Ritát és megszavaztatták vele, melyik ágyban akar aludni? Majd Rita Csöpkénél ki is húzta a gyufát.

Így fogadták társai a 10. villalakót, Ritát

Egyre több játékosnak kell osztozni a helyen és a játékon, ezúttal Rita csatlakozott a már bent lakókhoz ördögszarvakkal felvértezve.

Senki nem várta a lakók közül Lacit a ValóVilág 2 Villájába

Elérkezett egy újabb beszavazó show, ahol Laci Peruval és Szabinával mérkőzött meg. Bár a villalakók Perut várták, a nézők inkább Lacit akarták látni a játékban.

Erotikus táncot lejtett Csöpke és Sziszi

Zenés produkciókat kellett előadni a 6 villalakónak, végül Béka döntötte el, hogy ki volt a legjobb. Ebben a részletben a két bombázó rázza csupasz hassal és Péter is megtette, amit lehetett - hiányos öltözetben.

VV Gáborékat nem hagyja nyugodni, Kismocsok miért a nők mellett döntött?

A második ValóVilág egyik legrejtélyesebb figurájának tarthatták a többiek Kismocskot, aki próbálta elmagyarázni Villatársainak, hogyan is működnek az érzelmei, de nem mindenkinek ment át a lényeg.

Kismocsok: „Beszélgessünk a nőkről?”

Miután Gábor, Csöpke, Sziszi és Kismocsok elfoglalta a ValóVilág 2 Villáját, egy pohár pezsgő mellett a két lány ismerkedni kezdett. A többiek már aludtak.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Így költöztek be az első játékosok a Villába

Gábor, Sziszi és Csöpke léphették át először a luxusbörtön küszöbét, majd a negyedik villalakót, Kismocskot is kellőképpen fogadták...

Ilyen volt a ValóVilág több mint tíz évvel ezelőtt

Emlékeznek még VV Molnár Anikóra vagy a vörös démon táncoslány Sziszire, esetleg akkori barátjára a bírkózó Petire? És arra, hogy az akkori ValóVilág szavazást még Sthol András zárta le? Mindez már csaknem tizennégy éve volt. De mi történt azóta a ValóVilág2 játékosaival? Utánajártunk!

 

VV Anett: Eljegyezték, pedig azt hitte, párja nem akar megházasodni

A Való Világ harmadik szériájából megismert Béres Anettet hosszas szerelmi kudarcok után végre eljegyezték. Hihetetlen, de már 12 éve annak, hogy a nem túl szégyenlős szőkeséget megismerhette a nagyközönség. De vajon mi a helyzet a többi VV szereplővel, kik házasodtak meg, és milyen sikerrel?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való