KERESÉS search-close

VV Solya

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Solya"

Solya megalázva érezte magát Laci poénja miatt

A Párbaj előtt két részre szakadt a Villa, Sziszi és Laci drukkerei álltak egymással szemben. A kampány pedig nem sikerült túl elegánsra, Béka be is olvasott Lacinak miatta.

Szoros volt a verseny Sziszi és Solya Párbaján

A vörös démon és a szőke ciklon csatája nem volt hangos, a szavazatok között sem mutatkozott akkora különbség, mint az előző Párbajokon. 

Nagy meglepetés érte a villalakókat anyák napján

Mind a hét villalakó megölelhette az anyukáját és megmutathatta nekik a Villát belülről. De ami ennél is fontosabb, hogy nagyon hasznos tanácsokat és sok energiát kaptak tőlük.

Solya nagyon bízik benne, hogy vissza tud térni Sziszi ellen

Közeledik a vörös démon és a szőke ciklon összecsapása. Béka és Solya végigvették a lehetőségeket, vajon mi történik majd a Párbajon?

Solya és Gábor hiába várta, hogy kiderüljön, melyikük párbajozik Sziszivel

Majka és Oki visszaköltözött a Villába, de nem miattuk jelentkezett be a műsorvezető élőben. A két kihívott nagyon várta a nézői döntést a Párbajról.

Kemény katonai kiképzésben vesznek részt a villalakók

Katonai egyenruhát kaptak a ValóVilág 2 játékosai, egy kiképzőterepen mentek végig, ahol kúszni, futni, húzódzkodni és lőni is kellett.

Hoppá! Péter párbajozni küldi Sziszit?!

A legújabb Kiválasztáson hármas holtverseny alakult ki. Solya, Laci és Sziszi 2-2-2 jelet kapott a lakóktól, ezért a védettséget élvező Péternek kellett döntenie arról, ki kapja a zöld kendőt. De a választására senki nem számított.

Sziszi és Péter kezdi kihúzni a gyufát a közös hálóban szexeléssel

Amíg a szerelmespár egymás társaságát élvezte, a többi villalakó a teraszon beszélte meg, kinek mi a véleménye arról, hogy Sziszi és Péter mindenki előtt bújik ágyba egymással. Végül Zsolti elálmosodott és befeküdt a szeretkező páros mellé aludni...

Hoppá! Solya menyasszony lett a Villában!

Senki nem számított rá, milyen fontos esemény szemtanújává válik ezen a napon. Leginkább Solya nem, akinek egy gyűrűt és örök hűséget ajánlott a szerelme, Tomi.

Vizespóló és vetkőzős szauna partyt rendeztek a villalakók

Elengedték magukat a ValóVilág játékosai, vízzel locsolták egymást és táncoltak a medence szélén, majd a szaunában a melltartók is lekerültek...

Lacinak és Solyának szembe kellett néznie a problémáikkal

Egy feladat miatt a két villalakó kénytelen volt a többiek előtt megbeszélni azokat a feszültségeket, amik kettejük között felhalmozódtak a játék alatt és bárki elmondhatta a véleményét.

Vicces vagy szexis feladatokkal szerezték vissza személyes tárgyaikat a villalakók

Csenő manók napja volt a Villában, a játékosoknak titokban el kellett emelniük valamit a többiektől, és annak, hogy személyes tárgyaikat visszakapják, megvolt az ára...

Solya és Laci újra egymásnak feszült

A beköltözés után Laci még gyengéd érzelmeket táplált Solya iránt, de a kezdeti vonzalom egyre inkább ellenszenvbe csap át kettejük között.

Mindenki Zsolti küldetését szabotálta a Villában

Zsolti kapott egy levelet a riportszobában, arra kellett rávennie az összes lányt, hogy tetőtől talpig öltözzenek át. Csak azt nem tudta, hogy erről mindenki tud.

Laci ellen fordultak a villalakók?

Eljött az újabb Kiválasztás ideje, minden a papírforma szerint alakult. Lacit nem érte meglepetés és biztos benne, hogy azok közül választ majd, akik rátették a jelet.

Rita úgy érzi, Kismocsok után ő is távozni fog a Villából

A legutóbbi Párbaj végeredménye nagyon megviselte Ritát. Nem akar taktikázni, de vannak megérzései és fél attól, hogy neki kell kihívnia valakit.

Eljött a zsarnokság napja a Villában

Levelet kaptak a Villa uralkodói. Olyan feladatokat kell adniuk a jobbágyoknak, amit utálnak és senkinek sem adhatnak kegyelmet.

Virágot hoztak, táncoltattak és vetkőztek a villafiúk nőnap alkalmából

Alaposan megünnepelte a nőket Béka, Gábor, Péter, Laci és Zsolti. Az érzéki vetkőzős tánc után jöttek a virágcsokrok és az érzelmes lassúzás.

Pikáns filmet forgattak a villalakók a vágyakról

Korhatár nélküli oktatófilm készült a Villa falain belül. Volt benne többféle udvarlás, vetkőzés, ágyjelenet... Mindenki kivette a részét a forgatásból.

Kevés jel is elég volt a Kiválasztottsághoz

Újabb Párbaj közeleg, előkerültek a jelek és a tábla, meg a lakók között lappangó feszültségek. Három jel eldöntötte a sorsát a Kiválasztásnak.

Fiú- és lánycsapatokká álltak össze a villalakók

Laci és Rita felkészítette újonnan alakított együtteseit a show-ra, jöhettek a hamisítatlan csajos és pasis csípőrázások és a kissé hamis éneklések.

Peti egyre furcsábban viselkedik a villalakókkal

Amíg a riportszobában Gábor arra panaszkodott, milyen megnyilvánulásai vannak mostanában Péternek, Laci négy lánnyal, Anikóval, Ritával, Solyával és Sziszivel bulizott a hálóban.

Elvis alig várja, hogy megmérkőzzön Anikóval

Eldőlt, ki menjen harcba Anikóval, közben szerelmi drámák zajlanak a Villában, elsősorban Sziszi és Péter kapcsolata a központi téma.

Lesújtotta Anikót a Kiválasztás eredménye

Sziszi visszatérése után újabb Párbaj van a láthatáron. A jelrakás döntetlennel végződött, ezért Béka döntött arról, kettejük közül ki menjen csatába.

Kiderült, ki a legönzőbb és legpletykásabb a Villában

Sok feszültséget okozott egy Villába küldött feladat: pontozniuk kellett egymást a lakóknak belső tulajdonságaik szerint és nem mindenki örült az eredménynek.

Rita eddig mindenkinek csak fájdalmat okozott?

Ütött az igazság órája a Villában. Bármit kérdezhettek egymástól a lakók, így kiderült, mitől lenne boldog Rita és akar-e gyereket vagy esküvőt Zsolti?

Ilyenek az igazi vészhelyzetek a Villában

Kórház-sorozatot forgattak a villalakók, a kétezres évek elejének legnépszerűbb szériája, a Vészhelyzet mintájára. Persze nem vették magukat túl komolyan.

Szerelmi drámák és beteljesülések éjszakája volt a ValóVillában

Amíg Solya és Laci próbált rájönni, hol húzzák meg a határt úgy, hogy közben az összebújások is megmaradjanak, addig Sziszi és Péter nem dilemmázott. Valami történt a takaró alatt...

Szexi ruhákban csúszkáltak a jégen a villalakók

Jégtáncgálát tartottak a ValóVilág 2 játékosai, az előadások szórakoztatóra sikerültek, bár volt, akin végül kifogott a gravitáció.

Laci bevallotta Solyának, hogy mit érez iránta

Mielőtt Laci Párbajra ment, el akarta mondani a szőkeségnek nyugodt körülmények között, hogy mi zajlott le benne, amikor a közelébe került.

Laci a szerelmével üldözi Solyát, Sziszi féltékeny Kismocsok miatt

A nézők döntésének bejelentése után Csöpke a könnyeivel küzdött, Kismocsok megmondta Sziszinek, hogy Ritával alszik, Laci pedig látványosan vágyakozott a szőke, göndörhajú szépség után.

Csöpke tele van sérelmekkel Lacival szemben

A Kihívás után a korábbi konfliktusok csak egyre kiélezettebbé válnak, Csöpke Laci egyik jóbarátjával, Solyával és Sziszivel beszélte meg, mi a legnagyobb gondja Lacival.

Hoppá! Solya be akar feküdni Péter mellé?

Hatalmas bulival fogadták Solyát a villalakók. Amíg ők a kertben táncoltak, Zsolti megmutatta a szőkeségnek a hálószobát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való