KERESÉS search-close

VV Rita

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Rita"

Nagy fölénnyel ejtette ki villatársát a Párbaj győztese

Elérkezett a Laci-Rita Párbaj ideje, a végén pedig nem kis szavazatkülönbséggel a Villa legtöbb vihart kavart lakója került vissza a játékba.

Ritát meglátogatta az édesanyja, de kerülte a Kismocsok témát

Lacihoz kisfia, Máté, és volt szerelme, Gabi érkezett a Párbaj előtt. Rita édesanyja, Marika biztosította Ritát a szeretetéről és támogatásáról, de nem akart a Kismocsokkal való viszonyáról beszélni a lányával.

Könnyes bejelentkezés után a Párbajozók szeretteinek nyílt a villaajtó

Rita és Laci hamarosan párbajozni mennek, de előtte még Laci kisfia, Máté és édesanyja, Gabi lelkesítette a nézőket, hogy küldjenek szavazatokat Lacira, Ritához pedig az édesanyja, Marika jött. De nemcsak a stúdióig engedték őket a műsorkészítők.

Rita lehetőséget kapott rá, hogy Kismocsok után menjen

Zsolti és Rita viselte a zöld kendőt, de ezen az estén kiderült, melyikük megy párbajozni Lacival. És a Kihívott ezt egy cseppet sem bánta.
 

Vicces vagy szexis feladatokkal szerezték vissza személyes tárgyaikat a villalakók

Csenő manók napja volt a Villában, a játékosoknak titokban el kellett emelniük valamit a többiektől, és annak, hogy személyes tárgyaikat visszakapják, megvolt az ára...

Rita és Zsolti is igazságtalannak érezte Laci indoklását

Laci kihívta Párbajra Ritát és Zsoltit. Miután véget ért az élő adás, mindketten tisztázni akarták Lacival, hogy az, amit mondott róluk, nem felel meg a valóságnak.

Mindenki Zsolti küldetését szabotálta a Villában

Zsolti kapott egy levelet a riportszobában, arra kellett rávennie az összes lányt, hogy tetőtől talpig öltözzenek át. Csak azt nem tudta, hogy erről mindenki tud.

Laci ellen fordultak a villalakók?

Eljött az újabb Kiválasztás ideje, minden a papírforma szerint alakult. Lacit nem érte meglepetés és biztos benne, hogy azok közül választ majd, akik rátették a jelet.

Rita úgy érzi, Kismocsok után ő is távozni fog a Villából

A legutóbbi Párbaj végeredménye nagyon megviselte Ritát. Nem akar taktikázni, de vannak megérzései és fél attól, hogy neki kell kihívnia valakit.

Eljött a zsarnokság napja a Villában

Levelet kaptak a Villa uralkodói. Olyan feladatokat kell adniuk a jobbágyoknak, amit utálnak és senkinek sem adhatnak kegyelmet.

Sziszi szembesítette Pétert legrosszabb tulajdonságaival

Amíg Rita a hálóban sírdogált, mert félti a Párbajtól Kismocskot, addig Sziszi és Péter próbálták megbeszélni, mi a baj kettejük kapcsolatával?

Virágot hoztak, táncoltattak és vetkőztek a villafiúk nőnap alkalmából

Alaposan megünnepelte a nőket Béka, Gábor, Péter, Laci és Zsolti. Az érzéki vetkőzős tánc után jöttek a virágcsokrok és az érzelmes lassúzás.

Pikáns filmet forgattak a villalakók a vágyakról

Korhatár nélküli oktatófilm készült a Villa falain belül. Volt benne többféle udvarlás, vetkőzés, ágyjelenet... Mindenki kivette a részét a forgatásból.

Forr a levegő Laci és Kismocsok között, ami Lacinak fáj jobban

Kismocsok és Laci között egyre több a feszültség. Laci ki is borult Zsoltinak, mert úgy érzi, állandóan beszólásokat kap és soha semmi nem jó, amit csinál.

Kevés jel is elég volt a Kiválasztottsághoz

Újabb Párbaj közeleg, előkerültek a jelek és a tábla, meg a lakók között lappangó feszültségek. Három jel eldöntötte a sorsát a Kiválasztásnak.

Fiú- és lánycsapatokká álltak össze a villalakók

Laci és Rita felkészítette újonnan alakított együtteseit a show-ra, jöhettek a hamisítatlan csajos és pasis csípőrázások és a kissé hamis éneklések.

Peti egyre furcsábban viselkedik a villalakókkal

Amíg a riportszobában Gábor arra panaszkodott, milyen megnyilvánulásai vannak mostanában Péternek, Laci négy lánnyal, Anikóval, Ritával, Solyával és Sziszivel bulizott a hálóban.

Elvis alig várja, hogy megmérkőzzön Anikóval

Eldőlt, ki menjen harcba Anikóval, közben szerelmi drámák zajlanak a Villában, elsősorban Sziszi és Péter kapcsolata a központi téma.

Rita visszalépne a románcból Kismocsokkal?

Egy idegentől, újságon keresztül érkezett üzenet miatt Rita újra hűvös lett Kismocsokkal. Akinek viszont elege van abból, hogy folyton ő fut a lány után.

Modernizált, pikáns meséket adtak elő a villalakók

Teljesen másképp festett Piroska és a farkas a Villaszínház előadásában, mint ahogy a könyvekből ismerjük. Egy herceg Piroskát kereste, de a nagyi ágyában kötött ki...

Anikó párbajozni fog, de harcolni nem

Anikó a Kiválasztás után Ritával és Gáborral beszélte meg, hogyan élte meg, hogy rá került a zöld kendő. Rita nagyon nem akarta, hogy így alakuljon.

Lesújtotta Anikót a Kiválasztás eredménye

Sziszi visszatérése után újabb Párbaj van a láthatáron. A jelrakás döntetlennel végződött, ezért Béka döntött arról, kettejük közül ki menjen csatába.

Kiderült, ki a legönzőbb és legpletykásabb a Villában

Sok feszültséget okozott egy Villába küldött feladat: pontozniuk kellett egymást a lakóknak belső tulajdonságaik szerint és nem mindenki örült az eredménynek.

Rita érzelmes búcsút vett Sziszitől a Párbaj előtt

Korábban Kismocsok miatt Sziszi féltékeny volt Ritára, de a lány olyan gesztust tett felé, amit először el sem mert fogadni tőle. Rita belekönnyezett Sziszi szavaiba.

Rita eddig mindenkinek csak fájdalmat okozott?

Ütött az igazság órája a Villában. Bármit kérdezhettek egymástól a lakók, így kiderült, mitől lenne boldog Rita és akar-e gyereket vagy esküvőt Zsolti?

Kismocsok döntött, még ha közben bele is halt egy kicsit

Kismocsok körül zajlik az élet a Villában. Először Sziszi vette a lelkére, hogy Rita nagyobb figyelmet kap a lánytól, mint ő. Most viszont Kismocsoknak kellett szembenéznie az érzéseivel, amit kinti szerelme és Rita iránt táplál.

Kismocsok egyszerre boldog és szenved is Rita miatt

A villalakó teljesen elképzelhetetlennek tartotta, hogy valaki iránt gyengéd érzelmeket tápláljon, aki nem a barátnője. De a villalét mindent megváltoztatott, és ez jó és rossz neki egyszerre.

Ilyenek az igazi vészhelyzetek a Villában

Kórház-sorozatot forgattak a villalakók, a kétezres évek elejének legnépszerűbb szériája, a Vészhelyzet mintájára. Persze nem vették magukat túl komolyan.

Szerelmi drámák és beteljesülések éjszakája volt a ValóVillában

Amíg Solya és Laci próbált rájönni, hol húzzák meg a határt úgy, hogy közben az összebújások is megmaradjanak, addig Sziszi és Péter nem dilemmázott. Valami történt a takaró alatt...

Szexi ruhákban csúszkáltak a jégen a villalakók

Jégtáncgálát tartottak a ValóVilág 2 játékosai, az előadások szórakoztatóra sikerültek, bár volt, akin végül kifogott a gravitáció.

Kismocsok kiborult kinti szerelme üzenetétől

Rita és Kismocsok suttogtak éjjel a takaró alatt, később egy újságban olvasott üzenet teljesen padlóra küldte a villalakót, aki Ritához is kötődni kezdett.
 

VillaRítusTáncot jártak a lakók, miközben nemet cseréltek

Béka, Elvis és Laci női ruhába bújtak, Sziszi, Rita és Anikó szakállat rajzoltak maguknak, így játszották el, hogyan szednék fel egymást tánc közben. Kismocsoknál mindenki bepróbálkozott.

Kismocsok és Rita dilemmázik, Péter és Sziszi viszont nem vár tovább

Az éjszaka sötétjében mindig történnek érdekes dolgok, de amíg a két lány a köztük kialakult érzelmeket próbálta megfejteni, addig Péternek és Sziszinek nagyon melege lett a takaró alatt...

Kiszolgáló személyzet lett a villafiúkból a lányok örömére

Izgalmas feladatot kaptak a villalakók. A lányok babát vártak, a melléjük kirendelt apukának pedig lesni kellett minden kívánságukat.

Sziszi egyre idegesebb Rita és Kismocsok miatt

Kismocsoknak teljesen más miatt tetszik Rita, mint Sziszi és egyre jobban eluralkodnak rajta az érzelmei. Sziszi Ritának fakadt ki a fürdőben amiatt, hogy Kismocsok napok óta mellőzi.

Hoppá! Solya be akar feküdni Péter mellé?

Hatalmas bulival fogadták Solyát a villalakók. Amíg ők a kertben táncoltak, Zsolti megmutatta a szőkeségnek a hálószobát.

Alaposan átverték a régi villalakók VV Zsoltit

Üres Villa várta a ValóVilág 2 legújabb beköltözőjét, VV Zsoltit. Vajon hol lehetnek a többiek?

VV Sziszi: „Nem téged vártunk, de jó, hogy itt vagy!”

A vörös szexbomba nem tudta leplezni ellenszenvét, a fiúk azonban rögtön körülvették Ritát és megszavaztatták vele, melyik ágyban akar aludni? Majd Rita Csöpkénél ki is húzta a gyufát.

Így fogadták társai a 10. villalakót, Ritát

Egyre több játékosnak kell osztozni a helyen és a játékon, ezúttal Rita csatlakozott a már bent lakókhoz ördögszarvakkal felvértezve.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való