KERESÉS search-close

VV Laci

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Laci"

Kismocsok érzelmes búcsút vett Lacitól és Zsoltitól is

A Párbaj előtt Laci szerette volna tisztázni a konfliktusokat és bocsánatot kért a lánytól, Zsolti pedig sírt, amikor elköszönt Kismocsoktól.

Plazma: új dallal rukkolt elő a Csillag születikből ismert rapper

A Toplista kamerája ott volt, amikor Plazma vadonatúj dalát megmutatta az egyik legjobb barátjának, a ValóVilágból ismert Lacinak. A rapper sokat változott az évek alatt, de még mindig annyira szókimondó, mint a Csillag születikben!

Eljött a zsarnokság napja a Villában

Levelet kaptak a Villa uralkodói. Olyan feladatokat kell adniuk a jobbágyoknak, amit utálnak és senkinek sem adhatnak kegyelmet.

Zsolti és Laci összevesztek a trónfosztás után

Zsoltit megfosztották királyi címétől, ami után tömlöcbe zárták, ami a riportszoba volt. Laci is bement vele és összeszólalkoztak azon, miért nem hajtották végre a jobbágyok Zsolti király utasításait, miközben Péternek nem mertek ellenszegülni?

Zsolti király Júliának nevezte ki Békát

Újfajta hierarchia állt fel a Villában, volt, aki király, míg mások jobbágyok lettek. Laci és Béka szórakoztatta az uralkodókat, előadták a Rómeó és Júliát is.

Virágot hoztak, táncoltattak és vetkőztek a villafiúk nőnap alkalmából

Alaposan megünnepelte a nőket Béka, Gábor, Péter, Laci és Zsolti. Az érzéki vetkőzős tánc után jöttek a virágcsokrok és az érzelmes lassúzás.

Pikáns filmet forgattak a villalakók a vágyakról

Korhatár nélküli oktatófilm készült a Villa falain belül. Volt benne többféle udvarlás, vetkőzés, ágyjelenet... Mindenki kivette a részét a forgatásból.

Egymás nyakába borult Laci és Kismocsok

Laci már gyűjtötte egy ideje magába a sérelmeket és eljött az ideje, hogy tisztázza a problémáit Kismocsokkal.

Forr a levegő Laci és Kismocsok között, ami Lacinak fáj jobban

Kismocsok és Laci között egyre több a feszültség. Laci ki is borult Zsoltinak, mert úgy érzi, állandóan beszólásokat kap és soha semmi nem jó, amit csinál.

Fiú- és lánycsapatokká álltak össze a villalakók

Laci és Rita felkészítette újonnan alakított együtteseit a show-ra, jöhettek a hamisítatlan csajos és pasis csípőrázások és a kissé hamis éneklések.

Sziszi sírva fakadt a Párbaj után

Anikó nyitotta ki a Villaajtót, aminek nem mindenki örült a lakók közül. Sziszi nem rejtette el az érzéseit.

Peti egyre furcsábban viselkedik a villalakókkal

Amíg a riportszobában Gábor arra panaszkodott, milyen megnyilvánulásai vannak mostanában Péternek, Laci négy lánnyal, Anikóval, Ritával, Solyával és Sziszivel bulizott a hálóban.

Laci levezetett egy Villán belüli beszavazó show-t

Stohl András bőrébe bújt a villalakó, aki egyre több társánál húzza ki a gyufát a viselkedésével. Ezúttal Pétert és Zsoltit ültette a székbe, hogy újra megversenyeztesse őket.

Elvis alig várja, hogy megmérkőzzön Anikóval

Eldőlt, ki menjen harcba Anikóval, közben szerelmi drámák zajlanak a Villában, elsősorban Sziszi és Péter kapcsolata a központi téma.

Modernizált, pikáns meséket adtak elő a villalakók

Teljesen másképp festett Piroska és a farkas a Villaszínház előadásában, mint ahogy a könyvekből ismerjük. Egy herceg Piroskát kereste, de a nagyi ágyában kötött ki...

Állatokká alakultak át a villalakók

Kutyák és macskák lettek a ValóVilág 2 játékosaiból, még kutyatámadást is láthattunk egy túlméretezett pulitól, Elvis lett az áldozata.

Kiderült, ki a legönzőbb és legpletykásabb a Villában

Sok feszültséget okozott egy Villába küldött feladat: pontozniuk kellett egymást a lakóknak belső tulajdonságaik szerint és nem mindenki örült az eredménynek.

Rita érzelmes búcsút vett Sziszitől a Párbaj előtt

Korábban Kismocsok miatt Sziszi féltékeny volt Ritára, de a lány olyan gesztust tett felé, amit először el sem mert fogadni tőle. Rita belekönnyezett Sziszi szavaiba.

Rita eddig mindenkinek csak fájdalmat okozott?

Ütött az igazság órája a Villában. Bármit kérdezhettek egymástól a lakók, így kiderült, mitől lenne boldog Rita és akar-e gyereket vagy esküvőt Zsolti?

Ilyenek az igazi vészhelyzetek a Villában

Kórház-sorozatot forgattak a villalakók, a kétezres évek elejének legnépszerűbb szériája, a Vészhelyzet mintájára. Persze nem vették magukat túl komolyan.

Szerelmi drámák és beteljesülések éjszakája volt a ValóVillában

Amíg Solya és Laci próbált rájönni, hol húzzák meg a határt úgy, hogy közben az összebújások is megmaradjanak, addig Sziszi és Péter nem dilemmázott. Valami történt a takaró alatt...

Szexi ruhákban csúszkáltak a jégen a villalakók

Jégtáncgálát tartottak a ValóVilág 2 játékosai, az előadások szórakoztatóra sikerültek, bár volt, akin végül kifogott a gravitáció.

VillaRítusTáncot jártak a lakók, miközben nemet cseréltek

Béka, Elvis és Laci női ruhába bújtak, Sziszi, Rita és Anikó szakállat rajzoltak maguknak, így játszották el, hogyan szednék fel egymást tánc közben. Kismocsoknál mindenki bepróbálkozott.

Kiszolgáló személyzet lett a villafiúkból a lányok örömére

Izgalmas feladatot kaptak a villalakók. A lányok babát vártak, a melléjük kirendelt apukának pedig lesni kellett minden kívánságukat.

Laci bevallotta Solyának, hogy mit érez iránta

Mielőtt Laci Párbajra ment, el akarta mondani a szőkeségnek nyugodt körülmények között, hogy mi zajlott le benne, amikor a közelébe került.

Laci a szerelmével üldözi Solyát, Sziszi féltékeny Kismocsok miatt

A nézők döntésének bejelentése után Csöpke a könnyeivel küzdött, Kismocsok megmondta Sziszinek, hogy Ritával alszik, Laci pedig látványosan vágyakozott a szőke, göndörhajú szépség után.

Csöpke elsírta magát a nézők döntése miatt

A második ValóVilágban még két Kihívottat választhatott a Kiválasztott és a nézők döntötték el, hogy közülük ki menjen párbajozni. Elvis és Csöpke voltak veszélyben.

Mi baja Lacinak Csöpkével és Elvisszel?

Az első Kihívás után Laci a teraszon mondta el a többieknek, miért döntött így, közben Csöpke a kanapén sírt, majd Elvis is csatlakozott a benti beszélgetéshez.

VV Laci megnevezte Párbaj-ellenfeleit

A valóságshow második szériájának első Kiválasztása után Lacinak kellett döntenie, hogy kivel akar menni párbajozni. Egy fiút és egy lányt nevezett meg.

Szerelmi ügyekről lelkiztek a villafiúk

Ha eddig azt hitted, a férfiak az egyéjszakás kalandokat élvezik a legjobban, hallgasd meg ezt a beszélgetést és rájössz, mekkorát tévedtél.

Alaposan átverték a régi villalakók VV Zsoltit

Üres Villa várta a ValóVilág 2 legújabb beköltözőjét, VV Zsoltit. Vajon hol lehetnek a többiek?

VV Sziszi: „Nem téged vártunk, de jó, hogy itt vagy!”

A vörös szexbomba nem tudta leplezni ellenszenvét, a fiúk azonban rögtön körülvették Ritát és megszavaztatták vele, melyik ágyban akar aludni? Majd Rita Csöpkénél ki is húzta a gyufát.

Így fogadták társai a 10. villalakót, Ritát

Egyre több játékosnak kell osztozni a helyen és a játékon, ezúttal Rita csatlakozott a már bent lakókhoz ördögszarvakkal felvértezve.

Kismocsok mondta el szerelme édesanyjának, hogy a lánya nőt választott

A ValóVilág 2 lakója többször beszélt már őszintén a másságáról, ezúttal sem köntörfalazott. De nem maga miatt vállalja a történetüket, hanem hogy az olyan lányokat, mint ő, elfogadja a társadalom.

Senki nem várta a lakók közül Lacit a ValóVilág 2 Villájába

Elérkezett egy újabb beszavazó show, ahol Laci Peruval és Szabinával mérkőzött meg. Bár a villalakók Perut várták, a nézők inkább Lacit akarták látni a játékban.

 VV9 esélylatolgatás: ki eshet ki a véghajrá előtt?

A Fókusz riportere nemcsak annak járt utána, hogy a VV9 játékosai szerint ki nyerheti meg a valóságshow-t, hanem annak is, hogy mi volt a villában Csoki, Lacika, Reni, Adri és Cintike legnagyobb csalódása, illetve az is kiderül a riportból, hogy hogyan alakult az életük azóta, hogy kiestek a villából!

Pánik a Villában: „Azonnal küldjenek egy mentőt!”

Hatalmas pánik uralkodott a Villában, mikor Greg mozdulatlanul feküdt a földön. A történtekről a ma esti összefoglalóban részletesen is beszámolunk. ValóVilág9 powered by Big Brother 22 órától az RTLII-n.

Szavazz a ValóVilág történetének legmenőbb Párbaj-győzelmeire!

Greg endorfinrobbanása megihletett minket, ezért összegyűjtöttük nektek a korábbi szériák legizgalmasabb összecsapásait és azt, ahogyan a győztesek fogadták a szavazás eredményét.

Szerelem és dráma a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon egy váratlan fordulat borzolta a kedélyeket a Villában. A szerelmét, Edinát a múlt héten kiejtő Laci ismét kendőt kapott. Ő viszont az egyik legkarakteresebb társát hívta ki. Edina akkor már egyáltalán nem volt biztos benne, hogy jól tette, pedig korábban még ő javasolta ezt a fiúnak, csakhogy rájött, kintről nézve ez a játék egészen más.

ValóVilág: Ilyen egy igazi buli, ha beindul

Három évvel ezelőtt megtapasztalhattuk a ValóVilág 7 egyik buliján, mi történik, ha egy buli túl jóra sikerül: akkor aztán szitokszótár, és nyugodt lelkibéke nem igazán marad szárazon. A nagy táncparti közben először Fanni és Dennis estek egymásnak, de mi volt ez az epic Dóri-Laci összecsapához képest?

Ez volt minden idők legjobb fogadása a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériájának első beköltözi, Dani, Laci és Dennis úgy döntöttek, fogadnak egyet. Hogy miben? Természetesen abban, hogy ki lesz a Villa alfahímje, és a nyertesnek minden kérését teljesíteniük kell majd. Hát kérem szépen, ki is lett a Villacsődör?

Villaszerelemből házasság? - Riport!

Két évvel ezelőtt a Reflektor stábja meglátogatta a ValóVilág egyik kedvenc párját. Kiderült, VV Edina családja teljesen elkényeztette VV Lacit, miután - a fiatalokat látva -, egyértelművé vált mindenki számára, hogy a szerelmük a Villa falain kívül is tombol. Edina és Laci olyannyira komolyan gondolták a kapcsolatukat, hogy az esküvő sem tartották kizártnak.

VV Laci kőkemény életmódváltásba fogott

A ValóVilág egykori hősszerelmese, VV Laci nagy terveket szövöget. 3 hónappal ezelőtt úgy határozott, életmódot vált: elkezdett keményen edzeni, odafigyel a táplálkozásra, igyekszik egészségesebben élni. A kiváltó ok egy friss kapcsolat, a cél elérésében pedig egy igazi profi, Schönekker László segít neki. Hölgy nézőink pedig készüljenek: az egy percre jutó kocka hasak és dagadó izmok ugyanis bőven az országos átlag felett lesznek!

Fiúval vagy lánnyal rosszabb összezárva lenni?

A ValóVilág játékosainak egészen biztos karakán véleménye van az együttélésről. De, vajon mit tapasztaltak a játékosok a hosszú hónapok alatt: fiúval vagy lánnyal rosszabb összezárva lenni? Ez a nap kérdése.

Íme az ex-villalakók intelligenciaszintje

Emlékszel még arra a bizonyos iskolahétre, ugye? 2016 utolsó őszi hónapja éppen hogy csak elkezdődött, amikor becsengettek a Villában. Soma, Tivy, Vivien, Zsolti és a többiek ekkor bizonyíthatták a kamerák kereszttüzében tudásukat. Most azonban egészen más módszerrel derült fény arra, hogy mit rejt a kobakjuk.

VV Zsolt: „11 éves koromtól állami gondozásba kerültem”

Ha lenne 30 másodperced arra, hogy összegezd életed kiemelkedő állomásaid, mit mondanál? Az ex-villalakók is válaszoltak erre a kérdésre, és igen érdekes történetek születtek.

VV Laci szerint unalmasabb lenne a játék Dina nélkül

Vasárnap megtörtént a ValóVilág powered by Big Brother második Kiválasztása, a villalakók pedig négy jellel Dinát küldték párbajozni. A ValóVilág7-ből ismert Lacit kérdeztük Dináról, a szerdán esedékes Kiválasztásról, és arról, hogy szerinte ki a legesélyesebb a győzelemre.

VV szerelem, mely kiállta az idő próbáját? Bizony!

Egy évvel ezelőtt az RTL Klub reggeli műsorának VV Edina és VV Laci volt a vendége. Abban az időben csak róluk szóltak a hírek, miszerint hol együtt voltak, hol szakítottak, és megint szakítottak. A pár azért vállalta a beszélgetést, hogy végre tiszta vizet öntsenek a pohárba.

Nem fogod elhinni, mit kapott Gáspár Laci névnapjára

Az X-Faktor mentora, Gáspár Laci nemrég ünnepelte 37. születésnapját. Az énekes tegnap újra örülhetett, ugyanis névnapja alkalmából felesége lepte meg egy különleges, de annál hasznosabb ajándékkal.

Kórházba szállították VV Lacit

Emlékeznek még? Napra pontosan öt évvel ezelőtt VV Laci olyannyira rosszul lett a Való Világ villájában, hogy sürgősen kórházba kellett szállítani. A keménykötésű villalakónak szerencsére nem esett komolyabb baja, így visszaengedték a luxusbörtönbe.

VV Edinát és Lacit végzetesen egymáshoz láncolták az érzelmek

A VV7 gerlepárja nagyon nehezen viselte, hogy Edina kiesése után hosszú napokig egymástól távol voltak, ezért inkább úgy döntöttek, majdnem úgy fognak élni kint is, ahogy a Villában: folyamatosan együtt vannak, csak már nem figyelik őket folyton kamerák.

Segítsen! Vajon van VV Edinán melltartó?

Mióta Dennis és Fanni szakítottak, VV Laci és Edina  maradt a VV7 egyetlen olyan gerlepárja, akik még ma is turbékolnak. Most épp közösen wellness-eztek.

Pont egy esztendeje esett ki VV Fanni, ezt a videót garantáltan nem bírja ki szemnedvesedés nélkül

Tavaly éppen ezen a napon alul maradt VV Lacival szemben a párbajon, a szomorú pillanatokba azonban öröm is vegyült, hiszen mint mindig, most is megnézhettük a búcsúzó villalakó legjobb pillanatait. Utóbbiból Fanninak akadt bőven.

Hazatért VV Edina


szerző:
2015.11.13. 08:57
Hazatért VV Edina

A Valóvilág 7 szerelmespárjai közül már cask Edina és Laci boldogsága töretlen. Lassan egy éve alkotnak egy part, és a szerelmük azt is túlélte, hogy Edina hosszú hónapokat töltöt külföldön, Németországban dolgozott. Most azonban hazatért, őt és a párját, Lacit a jövőbeni terveiről kérdeztük.

VV Laci a Sátán számával állt sorba erkölcsi bizonyítvánnyal kapcsolatos ügyeket intézni

A bürokráciával való küzdelmet sokan tartják a földi pokolnak, azt nem tudjuk, a VV 7 egykori lakója is osztja-e ezt a nézetet, mindenesetre a 666-os sorszámot dobta neki a gép. A véletlen másik érdekessége, hogy Lacinak korábban már meggyűlt a baja a hatóságokkal.

Reflektor 2015-10-15


szerző:
2015.10.16. 00:50
VV Laci és Edina a szakítás után komoly döntést hozott

VV Laci és Edina még a Valóvilág játékában melegedett össze, és bár nagyon kevesen szavazták meg a bizalmat a szerelmüknek, az érzéseik mégis kiállták az idők próbáját, hiszen már közel egy éve alkotnak egy párt. Bár azt bevallják, hogy nem konfliktusmentes a kapcsolatuk, de egymás nélkül nem tudnak élni, most mégis távkapcsolatba kényszerültek, hogy miért, az Laci maga mesélte el.

VV Lacinak elege van a Facebook-os nindzsáskodásból

Ketrecharcra hívta ki Aureliót, aki már reagált is a hadüzenetre. Ahogy ígértük, Laci telefonon mondta el nekünk, mit gondol a balhéról.

Kandúrharc: VV Aurelio és VV Laci összepattantak

A VV7 szívtiprója igazi párbajra hívta a VV6 győztesét. Az ok egyelőre homályos, Laci mindenesetre egy gigantikus MMA-meccs keretein belül szeretné elgyepálni rendezni a konfliktust.

Édeshármas: VV Laci, Edina és Reni a Villán kívül egymásra találtak

Tripla szelfin demonstrálták, hogy mennyire örülnek egymás társaságának.

VV Edina és VV Laci szerelme kiállja az idő próbáját

Hol szakítanak, hol együtt vannak, aztán megint szakítanak. Erről szóltak mostanában a hírek VV Edina és Laci háza táján. Most azért voltak itt, hogy elmondják mi is az igazság és pontot tegyenek az ügy végére.

Így tudsz segíteni a bajba jutott madárfiókákon

Néha a legjobb szándék sem elegendő, ha az ember nem tud eleget arról, mire van szüksége a védencének. Kövesd a Hortobágyi Madárpark útmutatóját, és te is megmenthetsz egy életet!

Különleges lánykérést tervezget VV Laci

A ValóVilág 7 szerelmespárja három hónappal a játék vége után is boldog párkapcsolatban él, és már az eljegyzésen gondolkodnak. Laci szeretne meglepetést okozni Edinának: ott akarja feltenni a nagy kérdést, ahol megismerkedtek, vagyis a ValóVilág Villájában. A pár fontosnak tartja, hogy jegyességgel erősítsék meg a kapcsolatukat, a házassággal azonban még várnak.

Reflektor 15-06-11


szerző:
2015.06.12. 02:10
Reflektor 15-06-11

Reflektor: VV Laci és VV Edina eljegyzésre készül. Bécy méregdrága ruhadarabokat hord.

Fókusz 15-05-29


szerző:
2015.05.29. 18:00
Fókusz 15-05-29

Fókusz: Együtt vagy külön? - Elmélyíti, vagy tönkreteszi a párkapcsolatot a közös kassza? Hírességek vallanak a kényes témáról. Különleges bemutató - Ott voltunk a Saul fia díszbemutatóján. Hogyan borította fel a világsiker a rendező és a főszereplő életét? Küzdelmes út! - Vízvezeték - szerelésből tartja fent magát a riói olimpiára készülő válogatott bokszolónk, Harcsa Norbert.

Közös kassza: Tönkreteszi vagy elmélyíti a kapcsolatot?

Közös vagy külön kassza, ez itt a kérdés. A szerelem komolyra fordulásával bizony ez is kulcsfontosságú lehet, és egyáltalán nem mindegy, hogyan döntünk, hiszen, ha rosszul, az akár egy kapcsolat végét is jelentheti. De létezik egyáltalán jó megoldás? Hollósi Szandra riportja.

VV EDINA ÉS LACI: „Közösen költünk és közösen fogjuk vissza magunkat”

A VV7 szerelmespárja, Edina és Laci abszolút közös kasszán van. Amit megkeresnek, beteszik a közösbe, és ha kell pénz valamire, közösen beszélik meg. Bár a dolognak van néha hátulütője, hiszen például meglepetést okozni a másiknak így szinte lehetetlen.

Velünk történt


szerző:
2015.05.11. 10:50
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Menjen pizsamában dolgozni!


szerző:
2015.05.08. 17:47
Menjen pizsamában dolgozni!

Mennyi időt spórolhatnánk, ha reggelente a pizsamánkban indulnánk bevásárolni és dolgozni?! Pláne, ha még az esti party-ra is a hálóingünkben érkeznénk! Nos Rihanna, Kim Kardashian, Marc Jacobs és sok más világsztár előszeretettel moccan ki alvóruhában otthonról, hiszen idén már nem ciki a cuki! És igen, Mr. Heffner, ön megmondta. Bár a metrón vagy villamoson azért okozhat néhány kellemetlen pillanatot, lássuk be.

Az új őrület: pizsamában az utcára?

Mennyi időt spórolhatnánk, ha reggelente a pizsamánkban indulnánk bevásárolni és dolgozni?! Pláne, ha még az esti party-ra is a hálóingünkben érkeznénk! Nos Rihanna, Kim Kardashian, Marc Jacobs és sok más világsztár előszeretettel moccan ki alvóruhában otthonról, hiszen idén már nem ciki a cuki! És igen, Mr. Heffner, ön megmondta. Bár a metrón vagy villamoson azért okozhat néhány kellemetlen pillanatot, lássuk be.

Velünk történt


szerző:
2015.03.23. 11:13
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Együtt hagyta el az országot VV Edina és Laci!

A VV7 szerelmespárjának története immáron határokon is átível. Hogy miért, az kiderült a keddi 8:08-ban, mint ahogy az is, hogyan ünnepelte Ábel Anita a meglepetésekkel teli születésnapját. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

VV Lacival hagyta el az országot VV Edina

A VV7 szerelmespárjának története immáron határokon is átível. Edina ugyanis elérkezettnek látta az időt, hogy hazavigye párját Erdélybe, és bemutassa családjának. A fogadtatásról, és arról, hogy mit gondol a rokonság Laciról, maguk meséltek nekünk. 

Reflektor 15-03-16


szerző:
2015.03.17. 01:35
Reflektor 15-03-16

Reflektor: Klapka György ellen összefogott a családja. VV Laci háztűznézőben járt Edináéknál.

VV Edina és VV Laci hazalátogattak Erdélybe

Kiderül, mit szólt a család! És itt lesz velünk Ábel Anita, és Bálint gazda is a keddi 8:08-ban, valamint szó lesz az újabb barbár rombolásról, melyet az Iszlám Állam követett el.

A ValóVilág7 nyertese és nagy vesztesei látogattak hozzánk

Tegnap este véget ért a ValóVilág7 és a Villa hosszú időre ismét bezárja kapuit. Vendégünk volt Robin, a VV7 győztese, de itt voltak a nagy vesztesek is: Dennis, és Laci. S hogy milyen témáink voltak még a hétfői 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül.

A VV7 végjátékának nagy vesztesei

Mennyire rossz a legvégén kiesni? Többek közt erre is választ kaptunk a ValóVilág7 végjátékának nagy veszteseitől.

Reflektor 15-02-23


szerző:
2015.02.24. 01:40
Reflektor 15-02-23

Reflektor: Fanni nélkül folytatódik a ValóVilág. Ősszel indul a Hungary’s Got Talent az RTL Klubon.

Fókusz 15-02-23


szerző:
2015.02.23. 19:20
Fókusz 15-02-23

Fókusz: Kiszabadul - hat év után Tóásó Elődöt felmentették a terrorizmus vádja alól. Kérdés, hogy mikor jöhet haza? A tehetség itthon van - A világ legismertebb tehetségkutatója érkezik Magyarországra nemsokára. Susan Boyle is itt kezdte.

FANNI: „Persze, hogy anya büszke rám!”

Fanni Dennist siratja legjobban, de egyértelműen meg fogja várni őt, sőt, ahogy tudja segíti őt!

Könnyes búcsú tündérfalvi Fannitól!

A vasárnapi ValóVilág Párbaj után özönvíz árasztotta el a stúdiót. Reni zokogott, Fannika pedig teljesen kiborult, hogy nem ő, hanem Laci mehetett vissza a Villába. Polyák Alexandra riportja.

Fanni esett ki a ValóVilágból

Tegnap este ismét összecsapott két villalakó, VV Fanni és VV Laci. Már  a kezdetektől kölcsönösen nem szívlelték a másikat, így senkit sem lepett meg, hogy erre a Párbajra egyszer sor került. A vesztes végül Fanni lett, így számára véget ért a ValóVilág.

Fókusz 15-02-20


szerző:
2015.02.20. 19:20
Fókusz 15-02-20

Fókusz: Váratlan döntés - Laci sírva távozott a párbajáról, és most Fannit hívta ki. Van-e esélye a lánnyal szemben? És mi történt Zsófikával? Örökölhető szépség? - Lehet-e szép szülőknek csúnya gyermeke? Okosabb lesz-e az utód, ha az apa zseni? Bruce Willis és a genetika titkai. Meztelen igazság - Megtaláltuk azt a hölgyet, aki ruhátlanul várta Putyint. Mit akart elérni, és ki áll a női mozgalom mögött?

Laci sírva tért vissza a Villába

A ValóVilág történetében most először fordult elő, hogy a Párbaj nyertese nem örömmámorban, hanem sírva, teljesen elkeseredetten tért vissza a Villába, Laci esetében azonban ez teljesen érthető volt, hisz a szerelmét ejtette ki a játékból. A vasárnap esti párbajon azonban nem ez volt az egyetlen meghökkentő momentum.

Szívszorongató Párbaj


szerző:
2015.02.16. 18:24
Szívszorongató Párbaj

Nem vált valóra Edina nagy álma, amelyet még bemutatkozó kisfilmjében remélt. Vasárnap este saját csapdájába esett, vállalta a Párbajt és végül neki kellett távoznia végleg a ValóVilágból. A magyar valóságshow-k történetének legszomorúbb, legfurcsább párbaján a győztes keservesen sírva indult vissza a Villába. Hubai Antal riportja.

A Párbajt megnyerte, szerelmét elveszítette

Nem vált valóra Edina nagy álma, amelyet még bemutatkozó kisfilmjében remélt. Vasárnap este saját csapdájába esett, vállalta a Párbajt és végül neki kellett távoznia végleg a ValóVilágból. A magyar valóságshow-k történetének legszomorúbb, legfurcsább párbaján a győztes keservesen sírva indult vissza a Villába. Hubai Antal riportja.

PÁRBAJ ELŐTT: „Nem az ellenfelek küzdenek, hanem akik szeretik egymást”

Edina édesanyja természetesen a lányának drukkolt a hétvégi Párbajon. Kifejtette azt is, hogy szerinte mi lesz, ha Edina, vagy épp szerelme, Laci megy vissza a Villába.

Robinon áll vagy bukik a szerelmespár sorsa

Robinnak -  szuperképességének köszönhetően - dupla kiválasztó jele van, így nagy valószínűséggel az ő szava lesz a döntő. Ő lett a mérleg nyelve, ami súlyos terhet rakott a fiú vállára.

Fanni: Ez egy drámai Kiválasztás lesz

Már reggel mindenki azon kattogott, hogy vajon hogy alakul a vasárnap esti Kiválasztás. Ment a matekozás, elemzés, és a taktikázás ezerrel.

Reflektor 15-01-19


szerző:
2015.01.20. 01:55
Reflektor 15-01-19

Reflektor: Laci nyerte a negyedik Párbajt. Pirner Alma Srí Lankán fogadott örök hűséget a párjának.

Fókusz 15-01-19


szerző:
2015.01.19. 19:20
Fókusz 15-01-19

Fókusz: Párizs a terrortámadás után. VV Zsuzsának másodszorra nem sikerült a bravúr. Miért kellett meghalnia a féléves kisfiúnak?

Aleska csak VV Lacira vár?


szerző:
2014.12.25. 23:30
Aleska csak VV Lacira vár?

A Celeb vagyok sztárja nem sokkal a dzsungel után szakított párjával. De mit szól ahhoz, hogy egy újságcikk már össze is boronálta VV Lacival?

Vikcsu kapcsolatai


szerző:
2014.12.07. 22:05
Vikcsu kapcsolatai

Vikcsu többekkel is konfliktusba került a Villában, de úgy tűnik ez nem számít, hiszen végül majdnem mindenki őt támogatta Zsu ellen.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-11-17

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Épphogy beköltöztek, máris klikkesednek, taktikáznak, puhatolják egymás határait, sőt, egyeseknek már kiszemeltje is van. Új lakó is érkezett: Edina amilyen kicsi, olyan nagy a szája.

Fókusz 14-11-17


szerző:
2014.11.17. 19:25
Fókusz 14-11-17

Fókusz: Könnyezett az ország! - Benji dala után nem tudtak megszólalni a mentorok. De hogy néz ki a Tha Shudras maszk nélkül? Jön a leleplezés! Miért halt meg a fiam? - Szabolcs egy éve zuhant az úttestre egy budapesti szállodából. Az édesanya szívszorító vallomása. Élő adásban szakított - A ValóVilág új lakója az élő show-ban rúgta ki barátnőjét. A lány kirohant a stúdióból, mi utolértük.

ValóVilág 7 - Beköltözés 14-11-16

ValóVilág 7 - Beköltözés: Szemérmetlen kezdés: flörtöltek egymással, a műsorvezetőkkel a beköltözők, majd elfoglalták a Villát. Egyikük ráadásul a nagy pillanat előtt még élő adásban dobta is eddigi szerelmét!

VV-stratégiák: kinek jött be eddig a taktika?

Tökéletes taktika vagy egy elfuserált ötlet – Dávid egy hétig fűzte a villalakókat, hogy mindenki pakolja rá a jeleket, hogy kivihesse Vikit párbajozni. Vajon bejön a merész ötlete, vagy mindez felér egy kamikaze akcióval?

BeleValóVilág 14-02-09


szerző:
2014.02.09. 22:30
BeleValóVilág 14-02-09

BeleValóVilág: A vasárnapi BeleValóVilágban VV Laci és a nézők segítségével kielemeztük a második Kiválasztás részleteit, a Villa szerelmi életét és a taktikai harcok esélyeit.

Fókusz 14-02-07


szerző:
2014.02.07. 19:55
Fókusz 14-02-07

Fókusz: Kemény szavak - Házassága tönkrement és a szüleinél lakik. Meglátogattuk VV Lacit, aki az őt ért vádakról és villatársairól is kipakol. Második esély - A viszkis már a múlté, új életet kezdett. Másfél évvel szabadulása után ismét kamera elé állt Ambrus Attila. Bombanő - Gyönyörű, sikeres és mindenki őt akarja. Osvárt Andrea legújabb kihívásáról.

Miért fontos a csók?


szerző:
2014.02.07. 12:27
Miért fontos a csók?

A Villa szájhőse bebizonyította, hogy egy igazi csődör, már szinte az összes lánnyal csókolózott. Tényleg ennyire nincs manapság már jelentősége egy csóknak? Vajon mennyit változtak a csókolózási szokások az elmúlt években? Pszichológusunkat, illetve VV Lacit és VV Alexát kérdeztük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való