KERESÉS search-close

VV Iza

88 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Iza"

Fagyilesre mentünk a VV csajokkal

Legyen gyümölcsös vagy akár csokis, gombócos vagy virág alakú, egy adag fagyit a tikkasztó hőségben csakis élvezni lehet. Zsófi és Iza négy éve titkos mennyiség-ellenőrnek állt, és azonnal fel is szerelkezett rejtett kamerával és egy konyhai kismérleggel.

A VV szerelmesei jósnőnél jártak

Két éve döntött úgy a ValóVilág 6. szériájának szerelmespárja, hogy nem bízzák a véletlenre a kapcsolatukat, és kinyomozzák, mit tartogat számukra a jövő. Mindeközben a Reflektor stábja elkísérte VV Izát és VV Krisztiánt az ígéretes jósnőhöz.

Közösen nyalakodtunk a ValóVilág díváival!

Bizony, három éve már annak, hogy a nagy hőgutában a Fókusz stábja elindult fagyilesre VV Izával és VV Zsófival. De nemcsak az ízvilágra hajtottak a lányok, hanem felcsaptak mennyiség-ellenőrnek is, akik fel is szerelkeztek rejtett kamerával és egy konyhai kismérleggel.

Újra együtt a ValóVilág szerelmespárja?

Három évvel ezelőtt a Reflektorban derült ki, hogy a két egykori villalakó, Iza és Krisztián újra egy párt alkotnak. Habár az is feltűnt akkor, hogy az egyik pillanatban nyalták-falták egymást, a következőben pedig civakodnak.

ValóVilág: szakításból a boldogságba!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Reflektor stábja készített interjút a valóságshow egyik játékosával, arról, hogy van-e élet a szakítás után. Kiderült, hogy a ValóVilág6 egykori szerelmespárja, Iza és Krisztián végső búcsút egymásnak, és míg Krisztián Amerikában kezdett új életet, Iza itthon találta meg a boldogságot.

Szerelmi évődés a ValóVilágon kívül!

A Villában jó pár szerelem szövődött már a lakók között. Sőt volt, hogy a „falakon” kívül is tovább élt egy-egy kapcsolat. VV Izának és VV Krisztiánnak is szerencséje volt, ugyanis miután kiköltöztek a Villából, kapcsolatuk nem romlott, hanem inkább erősödött. Utóbb kiderült, ez csak egy darabig volt így, mert egy nap bizony búcsút intettek egymásnak.

Fiúval vagy lánnyal rosszabb összezárva lenni?

A ValóVilág játékosainak egészen biztos karakán véleménye van az együttélésről. De, vajon mit tapasztaltak a játékosok a hosszú hónapok alatt: fiúval vagy lánnyal rosszabb összezárva lenni? Ez a nap kérdése.

Íme az ex-villalakók intelligenciaszintje

Emlékszel még arra a bizonyos iskolahétre, ugye? 2016 utolsó őszi hónapja éppen hogy csak elkezdődött, amikor becsengettek a Villában. Soma, Tivy, Vivien, Zsolti és a többiek ekkor bizonyíthatták a kamerák kereszttüzében tudásukat. Most azonban egészen más módszerrel derült fény arra, hogy mit rejt a kobakjuk.

VV Zsolti megdöbbentő vallomást tett

A villalakókról szinte minden kiderül a hosszú hetek alatt, amit a Villa kamerái kereszttüzében töltenek. Ám mindig akadnak olyan részletek, melyekre csak a műsor után derül fény.

ValóVilág sztárok, akik hisznek a jóslatokban?!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon történt, hogy egy nagy döntés előtt állt VV Iza és VV Krisztián, akik egy jósnőhöz fordultak segítségül. A valóságshow hatodik szériájának szerelmesei akkor már az összeköltözést fontolgatták, sőt. Arra voltak kíváncsiak nagyon, hogy mit hoz számukra a jövő. Nézzétek:

Itt az új VV álompár?


szerző:
2016.07.29. 07:11
Itt az új VV álompár?

Két éve történt, hogy az RTL reggeli műsorában a 8:08-ban adott interjút a ValóVilág egykori szerelmespárja. Iza gondolt egyet, és felvarratatta csuklójára a fiú születési dátumát. Kiderült, Krisztián egyáltalán nem úgy vette a romantikus kísérletet, mint ahogy Iza ezt gondolta.

Íme a nagy lángos teszt VV Izával és VV Krisztiánnal

Két éve már, hogy az ex-villalakók nyakukba vették az országot és felmérték, lehet-e még igazi jó lángost kapni hazánkban. A szerelemes pár kitűnő tesztalany volt, mindent végigkóstoltak, amit csak lehetett. És mi lett az eredmény? Látnotok kell!

Újra rátalált a boldogság VV Izára

A szerelemnek múlnia kell, tartja a mondás. A ValóVilág Izája egy éve, hogy nagy nehezen szakított VV Krisztiánnal. A se veled, se nélküled kapcsolat általában a féltékenykedésektől volt hangos,  így a lány továbblépett. Tavaly nyáron azt nyilatkozta a lány, hogy ismét eltalálta Ámor nyila.

VV Viki rá akarta ereszteni Aureliót Izára

A VV6 cselszövője megelégelte, hogy a szerelmespár a takaró alatt ügyködik, ezért másnap betette a bogarat a későbbi győztes fülébe, hogy hajtson rá Izára.

Velünk történt


szerző:
2015.06.09. 11:32
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

VV Iza újra szerelmes


szerző:
2015.06.02. 01:35
VV Iza újra szerelmes

Az egykori villalakó februárban vetett véget „se veled, se nélküled” kapcsolatának Krisztiánnal, sokáig azonban nem élvezhette a függetlenséget, három hónappal ezelőtt, azaz valamikor február végén új férfi lépett az életébe.

Reflektor 15-06-01


szerző:
2015.06.02. 01:35
Reflektor 15-06-01

Reflektor: Domi lett a Konyhafőnök győztese. VV Iza újra szerelmes.

Velünk történt


szerző:
2015.04.27. 09:25
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Nagy átalakulások: Mi lett a ValóVilág botrányhőseiből?

Nehéz elhinni, de VV Cristofel megjavult. Legalábbis azt mondja. Rendes állása van, több szakmát is kitanult, és már nem balhézik a nőkkel. Polyák Alexandra riportja.

VV Izára rátalált a szerelem

A ValóVilág6 egykori szerelmespárja, Iza és Krisztián két hónapja mondott végső búcsút egymásnak, és míg Krisztián Amerikában kezdett új életet, Iza itthon találta meg a boldogságot.

Reflektor 15-04-13


szerző:
2015.04.14. 01:25
Reflektor 15-04-13

Reflektor: VV Izára rátalált a szerelem. Alföldi Róbertet meglepték a mentoráltjai.

Magát küldte Párbajra a VV7 utolsó Kiválasztottja

Öt lakóval bővült a Villa, Attila a pálinka mellett kutyáját és a humorát is hozta, Izáról gyorsan kiderült, hogy újra szingli, Szandika lecsapott Robin ágyára, Anett pedig begyűjtötte az első bókokat. Az élet nem állt meg, a zöld kendő is ismét gazdára lelt.

Lacinak fáj a humor


szerző:
2015.02.24. 22:28
Lacinak fáj a humor

Attila azonnal átlátta a viszonyokat, a fiúk pedig azonnal meg akarták ismerni a csajokat. A facér Anett két kérdése után duzzogásba kezdett, mintha az ex-villalakó rátapintott volna egy igen kényes pontra.

Új szuperprodukció érkezik az RTL Klubra!

Hogy hogyan is függ össze Szűcs Zoli, a Got Talent és az RTL Klub, arra ma reggel fény derült. De vendégünk volt még a tegnapi Párbaj vesztese, VV Fanni, s mellette ex-villalakók is érkeztek hozzánk, akik hamarosan újra beköltözhetnek a Villába. S hogy milyen témák voltak még hétfőn a 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

VV Iza és VV Anett is visszaköltözik a Villába!

Már csak pár óra és ismét benépesül a VV7 Villája, nem is akármilyen villalakókkal. Hogy VV Iza és VV Anett mennyire várják azt, hogy ismét átléphessék a Villa kapuját, mire számítanak odabent és kik lesznek még mellettük a beköltözök, azt most elmesélték nekünk.

VV Iza nem ad több esélyt Krisztiánnak

Szinte napra pontosan egy éve csattant el az első csók a ValóVilág6 Villájában Iza és Krisztián között, és a nézők legnagyobb meglepetésére viharos szerelmük a játék után is folytatódott. Egészen az elmúlt napokig, nemrégiben ugyanis végleg búcsút intettek egymásnak.

Reflektor 15-02-17


szerző:
2015.02.18. 01:05
Reflektor 15-02-17

Reflektor: VV Iza nem ad több esélyt Krisztiánnak. José Cura interjút adott a Reflektornak. Négymilliárdba került eddig Schumacher kezelése.

Párbajra készülnek a ValóVilág szerelmesei

Hogy milyen kilátásai vannak Edinának és Lacinak arról VV Izát és VV Renit faggatuk. De nem csak a ValóVilág került a szóba a keddi 8:08-ban, hiszen beszélgettünk a rémes kamaszkorról, és a lámpalázról is. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Vasárnap a szerelmesek Párbaja lesz a ValóVilágban!

A vasárnapi kiválasztás sokak számára megrázó eredménnyel zárult, hiszen a Villa egyik szerelmespárja, Edina és Laci lesznek azok, akiknek párbajozniuk kell majd, így tehát, csak az egyikük térhet vissza a Villába. VV Renivel és VV Izával elemeztük hogy milyen kilátásaik vannak.

Így köpködtek anno a villalányok

Nem Fanni volt az első a ValóVilágok történetében, aki nem tudott uralkodni magán: bizony a korábbi évadokban is előfordult, hogy a gyengébbik nem olyat tett, amit a mai napig bán.

Mély érzelmek és szenvedély a Villában

Legutóbb, Dávid kiesése után Maci sírt, összeomlott, hogy hat napja ismert barátjának távoznia kellett a Villából. A korábbi szériákban is hallottunk mindössze pár hét ismertség után olyan mondatokat a villalakóktól, amelyek gyerekkori barátságokról, vagy akár lánykérésről tanúskodnak. Hogyan hat a bezártság az emberi kapcsolatokra?

A távolság megerősíti a szerelmet?

VV Iza és VV Zsófi elárulták, hogy bírják, ha külön kell lenniük szívük választottjától. Az is kiderül, féltékeny-e a VV cuki lánya, amikor azt látja, hogy kedvese, Aurelio mindenkivel igen közvetlen...

Reflektor 14-08-01


szerző:
2014.08.02. 00:20
Reflektor 14-08-01

Így készülnek a sztárok a Kacsafutamra. Jósnőnél járt VV Iza és VV Krisztián.

VV Iza és VV Krisztián tetoválással pecsételték meg szerelmüket

VV Iza magára tetováltatta szerelmének, VV Krisztiánnak a születési dátumát. Nem ez az első őrültség, amit Iza megtett Krisztiánért, hisz nemrég szőkére is festette haját kedvese kérésére. Krisztián viszont a hajjal és a tetoválással is elégedetlen. Hogy miért, az kiderült a 8:08-ban!

Kiszel Tünde és VV Iza egymásra találtak

A naptárdíva és a Villa egykori jó csaja nem most ismerkedett meg egymással, hiszen Iza egyszer már modellként közreműködött Tünde egyik nagyszabású divatshowjában. Az elmúlt hónapokban a két hölgy még közelebb került egymáshoz, így Iza olykor már szerelmi ügyekben is kikéri Tünde tanácsát.

Reflektor 14-07-21


szerző:
2014.07.22. 00:20
Reflektor 14-07-21

Reflektor: Csézy napokon belül férjhez megy. Kiszel Tünde és VV Iza egymásra talált.

Fókusz 14-07-21


szerző:
2014.07.21. 19:30
Fókusz 14-07-21

Fókusz: Megszólal - A légiirányító, aki szolgálatban volt a maláj utasszállító lelövésekor. És hogyan zuhant le 1975-ben a Malév bejrúti járata? Enyém a legrondább! - A Fókusz felhívására nézők tucatjai küldték be videóikat az ország legcsúnyább kutyáiról. Kiütés - Taxissal verekedett össze az Omega két tagja. A véres bunyóra mindenki másképp emlékszik, Benkő László kórházba került.

Fagyilesen VV Izával és Zsófival


szerző:
2014.07.08. 18:00
Fagyilesen VV Izával és Zsófival

Legyen gyümölcsös vagy akár csokis, gombócos vagy virág alakú, egy adag fagyit a tikkasztó hőségben csakis élvezni lehet. Zsófi és Iza titkos mennyiség-ellenőrnek állt, és azonnal fel is szerelkezett rejtett kamerával és egy konyhai kismérleggel.

Iza és Krisztián úszik a boldogságban

A Villa szerelmespárjai közül már csak Iza és Krisztián maradt együtt. Adásunkban elárulták mióta kijöttek a luxusbörtönből sokkal harmonikusabb a kapcsolatuk, és ha tehetik minden idejüket együtt töltik.

ValóVilág 6 - Kiválasztás 14-05-06

ValóVilág 6 - Kiválasztás: Korábbi ValóVilág-szériák döntősei és győztesei költöztek be, Aurelio és a lányok kimondhatatlanul boldogok voltak. Ám a szájhősnek többször arcára fagyott a mosoly, miután Attila jó tanácsok helyett feladatokkal látta el és még az ágyától is megfosztotta.

Reflektor 14-05-05


szerző:
2014.05.06. 00:30
Reflektor 14-05-05

Reflektor: Táncra perdültek az X-Faktor győztesei. VV Krisztián hűségesen vár Izára.

ValóVilág 6 - Párbaj 14-05-04

ValóVilág 6 - Párbaj: Anyák napja alkalmából üzenetet kaptak a villalakók édesanyjuktól, természetesen szem nem maradt szárazon. De a Párbajra is hangoltak, heves szócsatát vívtak egymással a fiúk a Villában és a stúdióban egyaránt.

ValóVilág 6 14-05-03


szerző:
2014.05.03. 23:00
ValóVilág 6 14-05-03

ValóVilág 6: A nap édesen indult a cuki Roxival, aztán Viki tett róla, hogy felkavarodjon az állóvíz. Krisztián vázolta 2014-es népmeséjét, Aurelio pedig főztjével gondoskodott Szacsurélióról.

ValóVilág 6 14-05-01


szerző:
2014.05.01. 23:00
ValóVilág 6 14-05-01

ValóVilág 6: Bár a csöpp Roxi és a nyugdíjas „hadsereg” jókedvre derítette a villalakókat, a hangulat még mindig fagyos volt a Kiválasztás miatt. Krisztián a vacsorájával ugyan megbékítette Zsófit, úgy tűnik, Izánál végleg elrúgta a pöttyöst.

ValóVilág 6 14-04-29


szerző:
2014.04.29. 23:00
ValóVilág 6 14-04-29

ValóVilág 6: A villalakók kora reggel egy élő rádióműsorba csöppentek, ahol rajongók ajándékokkal és szavakkal kényeztették őket, de ha ez nem lenne elég, megpillanthatták a főnyereményt, sőt Iza felcsapott konyhatündérnek is.

ValóVilág 6 14-04-24


szerző:
2014.04.24. 23:00
ValóVilág 6 14-04-24

ValóVilág 6: Iza nem adja fel. A Villa jó csaja már saját bevallása szerint is súrolja néha a betegesség határát, ha Krisztiánnal való kapcsolatáról van szó. Ennek ellenére nem hagyja annyiban, szakadatlanul próbálkozik egykori pasijánál, aki hiába szereti még mindig Izát, továbbra sem tud megbocsátani neki.

ValóVilág 6 14-04-22


szerző:
2014.04.22. 23:00
ValóVilág 6 14-04-22

ValóVilág 6: Aurelio bevágódott Zsófika családjánál. A Villa szájhőse először el sem akart menni duettpartnerével a nyereményként kapott látogatásra, mert félt a cuki lány családjának fogadtatásától, később viszont olyan barátian pálinkázgatott Zsófiéknál, mintha egy gyakran látott vendég lenne a háznál.

ValóVilág 6 - Kiválasztás 14-04-20

ValóVilág 6 - Kiválasztás: Az X-Faktor hét lezárásaként mindegyik páros előadta produkcióját, és bár a hangok legtöbbször nem voltak a helyükön, a versenyzők remekül érezték magukat a színpadon. Majd elérkezett a Kiválasztás, amelyen majdnem mindegyik villalakó egy emberre tette a jelét.

ValóVilág 6 14-04-19


szerző:
2014.04.19. 23:00
ValóVilág 6 14-04-19

ValóVilág 6: Javában zajlik az X-Faktor hét, a villalakóknak nem sok ideje maradt már a gyakorlásra. A tegnapi vita miatt viszont Krisztián a fejébe vette, hogy nem hajlandó Izával együtt énekelni, mire a jó csaj kiakadt, és kitört közöttük a VV6 legdurvább balhéja.

ValóVilág 6 14-04-17


szerző:
2014.04.17. 23:00
ValóVilág 6 14-04-17

ValóVilág 6: Egerek, férgek és kígyók lepték el a Villát. A villalakók még fel sem ocsúdtak az énekórák fáradalmaiból, máris új kihívással találták szembe magukat. A Killer Karaoke nevű játékban ugyanis nemcsak énektudásukról, hanem bátorságukról is számot kellett adniuk.

ValóVilág 6 14-04-16


szerző:
2014.04.16. 23:00
ValóVilág 6 14-04-16

ValóVilág 6: A villalakók megtudták, ki lesz a mentoruk és a párjuk a Duett héten, és megkezdődtek az első énekórák is. Izán és Krisztiánon kívül mindenki lelkesen vágott bele a feladatba, de Dóra ügyes békítő módszerének köszönhetően az őszinte és a jó csaj is nekifeküdt a közös munkának.

ValóVilág 6 14-04-15


szerző:
2014.04.15. 23:00
ValóVilág 6 14-04-15

ValóVilág 6 - Párbaj: Viki majdnem feladta a játékot, végül túllendült problémáin. Közben a srácok le lettek szavazva, így folytatódik a fitt hét, és kezdetét vette a ValóVilág 6 X-Faktoros Duett hete Danics Dóra, Krasznai Tünde és Oláh Gergő mentorkodásával.

ValóVilág 6 14-04-10


szerző:
2014.04.10. 23:00
ValóVilág 6 14-04-10

ValóVilág 6: Krisztián nem kér senki segítségéből. A hétvégi Párbaj kihívója úgy érzi, bárki is állna mellé Zsolttal szemben, az nem lenne őszinte, ezért inkább egyedül akar megküzdeni a játékban maradásért.

VV Charlotte felvállalja a múltját

Egy Párbaj, amely nem úgy sikerült VV Charlotte-nak, ahogy szerette volna. A férfifaló a Fókusz kamerája előtt szembesült a róla megjelent újságcikkekkel. Úgy döntött nincs más választása bevallja, valóban a testéből élt korábban.

ValóVilág 6 - Párbaj 14-03-30

ValóVilág 6: Buzdító dalt írtak, táncoltak, rappeltek és jót szórakoztak a sztárság reflektorfényében a Villalakók. Később azonban a búskomor érzelmek is előtörtek: Viki a bulin elengedte magát és könnyek között menekült a többiek elől. Majd kezdetét vette a Párbaj.

ValóVilág 6 14-03-29


szerző:
2014.03.29. 23:00
ValóVilág 6 14-03-29

ValóVilág 6: A szombati Összefoglalóban a szócsatáké, a heves vitáké és a szerelemé volt a főszerep. A két párbajozó már most egymásnak esett verbálisan, ami sok feszültséggel járt, de Iza és Krisztián ennek levezetésére is megtalálta a megfelelő módot.

ValóVilág 6 14-03-22


szerző:
2014.03.22. 23:00
ValóVilág 6 14-03-22

ValóVilág 6: Zsófira rendesen rájárt a rúd, nem elég, hogy zacskóból kellett öltöznie, még egy zümmögő szörnyeteg is megtámadta. Közben mindenki visszatérhetett a Villába, és jó dolgukban rögtön el is kezdték furkálni egymást.

ValóVilág 6 - Kihívás 14-03-12

ValóVilág 6: A leggyengébbet vagy a legerősebbet? Ez járt Ádám fejében a negyedik Kihívás előtt. Végül úgy döntött, bátor lépésre szánja el magát...

ValóVilág 6 14-03-11


szerző:
2014.03.11. 23:00
ValóVilág 6 14-03-11

ValóVilág 6: Iza egy vita hevében Krisztián fejéhez vágta azt, amit Viki a kezdetektől mondott az őszinte fiúnak, Iza nem szereti, csak kihasználja őt.

ValóVilág 6 14-03-07


szerző:
2014.03.07. 23:00
ValóVilág 6 14-03-07

ValóVilág 6: Iza féltékennyé tette Krisztiánt, amit az őszinte srác keze sínylett meg. Zsolt teljesen belehabarodott a nyelvtantanárnőbe, közben pedig Aurelio bizonyítani akart, így leste a lányok minden kívánságát, Vikinek extra igényei is voltak.

ValóVilág 6 14-03-06


szerző:
2014.03.06. 23:00
ValóVilág 6 14-03-06

ValóVilág 6: Miután a második tanítási nap kezdeti nehézségein átlendültek a villalakók, megtartották a legszexibb diáklány választást, ahol volt vonaglás, ceruzaszopogatás és risza dögivel.

ValóVilág 6 14-03-04


szerző:
2014.03.04. 23:00
ValóVilág 6 14-03-04

ValóVilág 6: Zsolt nehezen viseli a Dorka nélküli napokat, a Villa macsója ezért el is határozta, hogy ki akar menni párbajozni, azért, hogy feltöltődjön. Azonnal beindult a taktika, a győzködés és a kalkulálás. Zsolt tervétől azonban senki sem volt elragadtatva.

ValóVilág 6 14-03-03


szerző:
2014.03.03. 23:00
ValóVilág 6 14-03-03

ValóVilág 6: Miközben a többiek Charlotte-ot ünnepelték, Zsolt már a bosszún gondolkodott, és Krisztiánnal, majd Vikivel azon tanakodott, hogy a következő Párbajon hogyan ejtse ki azokat, akik ezt tették a szerelmével.

ValóVilág 6 - Párbaj 14-03-02

ValóVilág 6 - Párbaj: Simon gumicukor királylányának vagy Dorkának kellett búcsút intenie a Villának? A hangos és harcias Párbaj során a két lányból őrült energiák és indulatok törtek elő.

ValóVilág 6 14-03-01


szerző:
2014.03.01. 23:00
ValóVilág 6 14-03-01

ValóVilág 6: Charlotte és Dorka párbaja közeledik, ennek megfelelően egyre feszültebb a hangulat a Villában. A párbajozókat össztűz alá is vették a többiek, de válaszok helyett csak egy óriási balhé kerekedett a kérdezz-felelekből.

ValóVilág 6 - Kihívás 14-02-26

ValóVilág 6: Charlotte megnevezte azt a villalakót, akit párbajozni visz. A férfifaló döntésén néhányan alaposan meglepődtek.

ValóVilág 6 14-02-17


szerző:
2014.02.17. 23:00
ValóVilág 6 14-02-17

ValóVilág 6: Krisztián és Iza egy forró csókban fonódott össze. A hajdúnánási fiú álma valóra vált, mert sikerült meghódítania a Villa jó csaját. Szenvedéllyel teli csókjukat egy hatalmas vita előzte meg, de végül mégis utat engedtek az érzelmeiknek.

VV Krisztiánt aggódva figyeli családja

A 22 éves Krisztián lassan egy hónapja van már a Villában és nemcsak a legkülönlegesebb szófordulatokkal kényeztet minket, de túl van már egy győztes párbajon is Lacival szemben. Míg ő a győzelemért küzd, családja és barátai esélyeit latolgatják.

ValóVilág 6 14-02-09


szerző:
2014.02.09. 21:10
ValóVilág 6 14-02-09

ValóVilág 6: Szerelmek és ellenségek estek egymásnak. Zsófi Aureliót ugrasztotta ki a bokorból, Iza önzőségével törte össze Krisztián vágyait, és közben még a nagy riválisok is megütköztek: Viki és Dávid kitartóan dobálták egymáshoz a szavakat. Az Összefoglaló után kiderült, hogy kit küldenek párbajozni a villalakók.

ValóVilág 6 14-02-08


szerző:
2014.02.08. 23:00
ValóVilág 6 14-02-08

ValóVilág 6: A lányok mindent bevetettek, hogy elvarázsolják a fiúkat. Virultak a mosolyok, gurultak a szőlők, a csáberő az egekben szárnyalt. A férfi csapat nyálcsorgatása mellett a cselszövések is beindultak: Dávid megkezdte a Viki-offenzívát.

Fókusz 14-01-30


szerző:
2014.01.30. 19:55
Fókusz 14-01-30

Fókusz: A szerelem tengerében - Ki az, aki tényleg imádja a másikat, és ki az, aki csak megjátssza? A családtagok leleplezik a villakapcsolatokat! Szabadul a gyilkos? - Bene László 20 év után a szabad életre készül. Egyik áldozatának édesapja nem engedné vissza őt a társadalomba. Bajban a bajnok! - Bár 9-szeres világbajnok, szinte enni sincs pénze. Közmunkából tengődik a kickbox magyar királya.

Bimbózó szerelmek a ValóVilág Villájában

Hogy a villalakók között szövődő intim szálak valódiak-e, vagy csak a bezártság fűti fel az érzelmeket, kívülállóként nehéz lenne megítélni. Így hát felkerestük azokat, akik bennfentesként jobban ismerik a villalakók korábbi szerelmi életét.

ValóVilág 6 14-01-28


szerző:
2014.01.28. 22:30
ValóVilág 6 14-01-28

ValóVilág 6: Zsolt végre révbe ért. A Villa macsója régóta próbálja becserkészni Dorkát, aki a kölcsönös szimpátia ellenére eddig tartotta magát, most azonban végre engedett, így elcsattant kettejük első igazi csókja.

ValóVilág 6 14-01-27


szerző:
2014.01.27. 22:30
ValóVilág 6 14-01-27

ValóVilág 6: Laci nemcsak a zöld kendőt kapta meg, hanem társai kíméletlen kritikáit is.

ValóVilág 6 14-01-24


szerző:
2014.01.24. 22:30
ValóVilág 6 14-01-24

ValóVilág 6: A Villa jó csaja szavakkal nem tudta meggyőzni Zsoltot arról, hogy őszintén vonzódik hozzá, ezért megcsókolta a fiút, aki ennek ellenére sem adta be a derekát, ugyanis szerinte hozzá Dorka illene.

ValóVilág 6 14-01-23


szerző:
2014.01.23. 22:30
ValóVilág 6 14-01-23

ValóVilág 6: Aurelio újra szerelmes. Új lány, új szerelem, ez is lehetne a Villa szájhősének mottója, aki az összes frissen beköltöző lányra rámozdult már, ez alól pedig a cuki Zsófi sem lehetett kivétel.

ValóVilág 6 14-01-22


szerző:
2014.01.22. 23:00
ValóVilág 6 14-01-22

ValóVilág 6: Zsófi és Krisztián váltották Alexát. A nézők döntése értelmében Alexának távoznia kellett a Villából, helyette viszont rögtön két vetélytársat kaptak a főnyereményre hajtó, már bent lévő játékosok. Zsófival és Krisztiánnal tehát tizenkét fősre bővült a VV6 mezőnye.

ValóVilág 6 14-01-21


szerző:
2014.01.21. 22:30
ValóVilág 6 14-01-21

ValóVilág 6: Alexának távoznia kell a Villából. A VV6 kezdete óta tartó szimpátiaszavazás lezárásakor Alexa állt az utolsó helyen, így neki kell kiköltöznie a Villából, helyére pedig egy vagy akár több új villalakó is bekerülhet a játékba.

ValóVilág 6 14-01-19


szerző:
2014.01.19. 20:00
ValóVilág 6 14-01-19

ValóVilág 6: Szenvedés és féltékenység az egyik oldalon, szerelmes pillanatok a másikon. Miközben Aurelio megpróbálta túltenni magát Teo csókcsatáin, Simon a nyugiszobában Charlotte-hoz került egyre közelebb.

ValóVilág 6 14-01-18


szerző:
2014.01.18. 23:10
ValóVilág 6 14-01-18

ValóVilág 6: Volt, aki búslakodva fogadta a vetélytársakat, mások dühöngő bikává változtak. Hancúr-porszívózás, és visszafogott fürdőszobai meztelenkedések övezték a kialakulóban lévő szerelmi háromszögeket.

ValóVilág 6 14-01-17


szerző:
2014.01.17. 22:30
ValóVilág 6 14-01-17

ValóVilág 6: Szent a béke a Villában. Simon és Zsolt Lacinak köszönhetően kibékült. De vajon meddig bírják veszekedés nélkül?

ValóVilág 6 14-01-14


szerző:
2014.01.14. 22:30
ValóVilág 6 14-01-14

ValóVilág 6: Gyúrós Józsi izomzata egy kicsit összeesett, Aurelio férfiasságával szórakoztatta a villalányokat, és beköltözött Dorka.

ValóVilág 6 14-01-13


szerző:
2014.01.13. 22:30
ValóVilág 6 14-01-13

ValóVilág 6: Simon átvette az uralmat a lakók érzelmei felett, és már az első este kiborította társait viselkedésével. Az adás végén pedig beköltözött Józsi, aki alig várja, hogy a villalányok „ráraboljanak a harcsájára”.

Fókusz 14-01-13


szerző:
2014.01.13. 19:50
Fókusz 14-01-13

Fókusz: Elkezdődött! - A férfifaló és az erotika császára már bent vannak. Új lakók a ValóVilág Villájában. Örömbomba - Egyszerre éhesek, sírnak és nevetnek. Hazavitték a négyes ikreket. Fenyegetés? - Kik és miért robbantottak a XIII. kerületi bankfióknál? Különös esetek nyomában.

ValóVilág 6 14-01-12


szerző:
2014.01.12. 20:13
ValóVilág 6 14-01-12

ValóVilág 6: Birtokba vette a Villát az első hat játékos. Aurelio, Alexa, Charlotte, Simon, Zsolt és Iza már túl vannak az első koccintáson ott, ahova mindannyian vágytak. Az első hat játékos mostantól naponta kap egy-egy új vetélytársat, akikkel megküzdhetnek a ValóVilág 6 fődíjáért.

Fókusz 14-01-10


szerző:
2014.01.10. 19:50
Fókusz 14-01-10

Fókusz: Mindent bevállalnak - Elkészült a Villa és összeállt a ValóVilág 6 induló csapata. Vajon mire készülhetünk? A veszély árnyékában - Iraki békefenntartót szeret a testépítő világbajnoknőnk. Már a megismerkedésük sem volt hétköznapi. A múlt ködében - Még mindig nem tudja, ki ölte meg a lányát. Tizenhat év után megszólal Szathmáry Niki édesanyja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való