KERESÉS search-close

VV Anett

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "VV Anett"

Közeleg a kánikula, jöhet a vetkőzés?

Négy éve mutattuk be: végre itt a kánikula, jöhet a strandszezon! Ilyenkor minden nő lázas készülődésben van, hogy legalább egy szál bikinit tudjon elvinni egy balatoni útra. Na, de milyen legyen az a fürdőruha? Mi a trendi, mi a ciki, és mit válasszanak azok, akik nem egészen pontosan olyan alakúak, mint mondjuk Irina Shayk?

VV Anett a Fókusz segítségét kérte

Három évvel ezelőtt a valóságshow ex-játékosa a Fókuszhoz fordult segítségért, ugyanis kiderült, hogy a lányt egy ideje rendszeresen zaklatta valaki. Anett a kameránk előtt hívta fel a zaklatóját, hogy számon kérje rajta, miért csinálja ezt.

Mit tehet a celeb, ha zaklatják?

A ValóVilág játékosai biztosan nem sejtették, amikor jelentkeztek a játékba, hogy zaklatók céltáblájává fognak válni a reality show után. VV Lórit például egy szerelmes férfi zaklatja már jó ideje, de VV Anettnek, VV Attilának és VV Dórinak is meg kellett már küzdenie a kellemetlen rajongókkal.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

VV Anett: „Belehazudott a szemembe”

Két évvel ezelőtt a Fókusz kamerái előtt bukott le kedvese előtt VV Robin. A ValóVilág7 nyertese mikor kijött a Villából, akkor még komolyan gondolta, hogy a gyönyörű lányban megtalálta azt, akit keresett. Végül sajnos egyáltalán nem úgy sült el a dolog, ahogy eltervezték.

VV: Véget ért a nagy szerelem?

Két évvel ezelőtt derült ki, a VV7 győztese, VV Robin és szerelme, VV Anett továbbra is kitartottak egymás mellett, de úgy érezték, túl gyors volt a tempó, ezért úgy döntöttek, ritkábban találkoznak majd, mint a ValóVilág7 vége után, amikor egy hétig minden percet együtt töltöttek. Legutóbb egy közös fotózáson voltak, ahol Robin először állt modellként a vakuk kereszttüzében.

VV Robin úszik a boldogságban! Új szerelem a láthatáron?

Két éve, ezen a napon a ValóVilág győztese és kedvese, VV Anett boldogan meséltek a kapcsolatukról. Ha valaki akkor december táján azt mondta volna Robinnak, hogy ő nyeri meg a ValóVilág7-et, sőt a játék utolsó hetében még a szerelem is rátalál, a 26 éves fiú valószínűleg nagyokat pislogott volna a kapucnija alól. Igaz, most, hogy minden az ölébe hullt, még mindig nehezen hiszi el, mi mindent köszönhet az elmúlt időszaknak.

Fiúval vagy lánnyal rosszabb összezárva lenni?

A ValóVilág játékosainak egészen biztos karakán véleménye van az együttélésről. De, vajon mit tapasztaltak a játékosok a hosszú hónapok alatt: fiúval vagy lánnyal rosszabb összezárva lenni? Ez a nap kérdése.

Íme az ex-villalakók intelligenciaszintje

Emlékszel még arra a bizonyos iskolahétre, ugye? 2016 utolsó őszi hónapja éppen hogy csak elkezdődött, amikor becsengettek a Villában. Soma, Tivy, Vivien, Zsolti és a többiek ekkor bizonyíthatták a kamerák kereszttüzében tudásukat. Most azonban egészen más módszerrel derült fény arra, hogy mit rejt a kobakjuk.

VV Zsolt: „11 éves koromtól állami gondozásba kerültem”

Ha lenne 30 másodperced arra, hogy összegezd életed kiemelkedő állomásaid, mit mondanál? Az ex-villalakók is válaszoltak erre a kérdésre, és igen érdekes történetek születtek.

VV Zsolti megdöbbentő vallomást tett

A villalakókról szinte minden kiderül a hosszú hetek alatt, amit a Villa kamerái kereszttüzében töltenek. Ám mindig akadnak olyan részletek, melyekre csak a műsor után derül fény.

VV Anett: Eljegyezték, pedig azt hitte, párja nem akar megházasodni

A Való Világ harmadik szériájából megismert Béres Anettet hosszas szerelmi kudarcok után végre eljegyezték. Hihetetlen, de már 12 éve annak, hogy a nem túl szégyenlős szőkeséget megismerhette a nagyközönség. De vajon mi a helyzet a többi VV szereplővel, kik házasodtak meg, és milyen sikerrel?

EXTRÉM: Nedves őrület Bécivel és Anettal

Öt évvel ezelőtt rendesen belecsaptunk a közepébe, legalábbis a ValóVilág ex-villalakója, Béci és Anett biztosan. Tudjátok mi az a leisure diving? Nos, ezt az új őrületet próbálta ki a két valóságshow-hős. Hogy mit szóltak hozzá? Nézd meg!

Levetkőztettük a szexbombákat!

Tavaly nyáron sem kíméltük a férfi nézőinket, és bikini divatmustrát tartottunk, avagy minden darabot felpróbáltak a gyönyörű modellek. A képeket elnézve nemcsak a levegő forrósodott fel, hanem a hangulat is.

Béres Anett nemcsak a lakását, legújabb tetkóját is megmutatta

VV Anett, a csinos, mosolygós, szőke lány, aki a ValóVilág harmadik szériájában tűnt fel először a képernyőkön. Ő volt most az, aki a lakásán fogadott minket, és válaszolt a lavinaként rázúduló kérdésekre.

Fókusz 2016-02-18


szerző:
2016.02.18. 18:55
Évek óta zaklatják Béres Anettet

A ValóVilág egykori szereplője, Béres Anett képtelen megszabadulni attól a beteges férfitól, aki hosszú ideje megkeseríti az életét.  A mániákus rajongó kinyomozta a telefonszámát, SMS-eket írogat neki, üzenget a Facebookon, sőt olyan is előfordult már, hogy személyesen kereste meg Anettet egy nyilvános rendezvényen. Hogy mit tud erről a férfiról és vajon miért nem hagyja békén Anettet, erről beszélgettünk.

Zaklatás: VV Anett a Fókusz segítségét kérte

Egy ideje már abbahagyta, de nemrég újra kezdte. A ValóVilágból megismert Anett ezúttal felhívta zaklatóját, hogy számon kérje, hogy miért csinálja. Azt mondja, két év szünet után most újra felbukkant és sms-eket írogat neki.

Fókusz 2015-09-24


szerző:
2015.09.24. 17:25
VV Anett a Fókusz kamerája előtt hívta fel zaklatóját

Egy ideje már abbahagyta, de nemrég újra kezdte. A ValóVilágból megismert Anett ezúttal felhívta zaklatóját, hogy számon kérje, hogy miért csinálja. Azt mondja, két év szünet után most újra felbukkant és sms-eket írogat neki.

ZAKLATÁS: VV Anett 7 éve nem tud megszabadulni a férfitől

VV Anett megelégelte, hogy 7 éve folyamatosan zaklatják, ezért a Fókusz kamerája előtt hívta fel a titokzatos férfit, hogy számonkérje.

Levetkőztettük a szexbombákat!


szerző:
2015.06.04. 18:55
Levetkőztettük a szexbombákat!

Végre itt a kánikula, jöhet a strandszezon!  Ilyenkor minden nő lázas készülődésben van, hogy legalább egy szál bikinit tudjon elvinni egy balatoni útra. Na, de milyen legyen az a fürdőruha? Mi a trendi, mi a ciki, és mit válasszanak azok, akik nem egészen pontosan olyan alakúak, mint mondjuk Irina Shayk? Süle László riportja.

Vége VV Robin és Anett kapcsolatának!

Másfél hónap után véget ért a VV7 "meglepetés-szerelme". Reggel közösen meséltek kapcsolatukról és arról, hogy miért döntöttek úgy,hogy elválnak útjaik. Később Istenes Bence érkezett hozzánk, akit sportszenvedélyéről faggattunk. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

A felbukkant ex miatt szakított VV Robin és Anett

Múlt héten robbant a hír, miszerint véget ért a Villa „meglepetés-szerelme” Anett és Robin a ValóVilág utolsó napjaiban találkoztak először és egycsapásra szerelem lobbant köztük, ami mára elillant. A szakítás okairól ők maguk meséltek nekünk. 

Tóth Andi beleszeretett egykori vetélytársába!

Nemrégiben még egymás ellen küzdöttek most pedig el sem engedik egymás kezét. Tóth Andival és Földesi Péterrel beszélgettünk szerelmükről, de itt volt velünk még a pénteki 8:08-ban VV Robin és Szabó Kimmel Tamás is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Robint eltalálta Ámor nyila

Bár sok a hitetlenkedő, és a rosszakaró a VV7 legújabb szerelmespárja, Anett és Robin igyekszik bebizonyítani ennek az ellenkezőjét. A mindennapokról és boldogságukról maguk meséltek.

Reflektor 15-03-05


szerző:
2015.03.06. 01:35
Reflektor 15-03-05

Reflektor: Robin nem kételkedik Anett szerelmében. Dukai Regina túltette magát a szakításon.

FANNI ÉS ANETT: Így szurkoltak szerelmeiknek a Finálén

Fanni mindenben támogatta Dennist, kampányolt is a komiszért, mióta kiesett a játékból. Anett pedig, bár szerelmük még igen friss, nagyon várta Robint, és természetesen legalább ugyanannyira szurkolt is érte!

ValóVilág finalisták a cél közelében

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. Edinával, Anettel és Young G-vel az esélyekről beszélgettünk, no meg arról, hogy ki lehet a VV7 befutója. De vendégünk volt még a pénteki 8:08-ban Nyertes Zsuzsa és Pásztor Tibor is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül!

Célegyenesben a ValóVilág finalistái!

Már csak pár nap és bezárja kapuit a ValóVilág 7 Villája. Edinával, Anettel és Young G-vel az esélyekről beszélgettünk, és arról, hogy ki lehet a VV7 befutója. 

Akik már megjárták a ValóVilágot!

A ValóVilág7 célegyenese előtt a korábbi évadok szereplői mesélnek arról, hogy hogyan változtatta meg az életüket a luxusbörtön , és azt is elárulják, szerintük ki a legesélyesebb a főnyereményre.

Élet a Villán innen és túl

A ValóVilág7 célegyenese előtt a korábbi évadok szereplői mesélnek arról, hogy hogyan változtatta meg az életüket a luxusbörtön , és azt is elárulják, szerintük ki a legesélyesebb a főnyereményre. Ásványi Eszter riportja.

Új villaszerelem van kialakulóban

Épphogy csak beköltöztek az ex-villalakók, máris elcsattant egy csók, máris drukkolhatunk egy újabb párnak.

Magát küldte Párbajra a VV7 utolsó Kiválasztottja

Öt lakóval bővült a Villa, Attila a pálinka mellett kutyáját és a humorát is hozta, Izáról gyorsan kiderült, hogy újra szingli, Szandika lecsapott Robin ágyára, Anett pedig begyűjtötte az első bókokat. Az élet nem állt meg, a zöld kendő is ismét gazdára lelt.

Lacinak fáj a humor


szerző:
2015.02.24. 22:28
Lacinak fáj a humor

Attila azonnal átlátta a viszonyokat, a fiúk pedig azonnal meg akarták ismerni a csajokat. A facér Anett két kérdése után duzzogásba kezdett, mintha az ex-villalakó rátapintott volna egy igen kényes pontra.

Új szuperprodukció érkezik az RTL Klubra!

Hogy hogyan is függ össze Szűcs Zoli, a Got Talent és az RTL Klub, arra ma reggel fény derült. De vendégünk volt még a tegnapi Párbaj vesztese, VV Fanni, s mellette ex-villalakók is érkeztek hozzánk, akik hamarosan újra beköltözhetnek a Villába. S hogy milyen témák voltak még hétfőn a 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

VV Iza és VV Anett is visszaköltözik a Villába!

Már csak pár óra és ismét benépesül a VV7 Villája, nem is akármilyen villalakókkal. Hogy VV Iza és VV Anett mennyire várják azt, hogy ismét átléphessék a Villa kapuját, mire számítanak odabent és kik lesznek még mellettük a beköltözök, azt most elmesélték nekünk.

VV Anett: Ebben a játékban nagyon divat a csókolózás

A ValóVilág7 harmadik szériájának játékosának fura, hogy Fanni ellenállhatatlan vágyat érez, hogy mindenkivel csókolózzon. Nem igazán lehet eldönteni, hogy a lány taktikázik, avagy szimplán könnyűvérű.
 

VV ÉVA: Már első nap majdnem kitört

A celeb barátnője köntörfalazás nélkül mesél VV Éváról. Megtudhatjuk tőle, melyik lehetett az a pillanat, ami már első nap kifakadásra késztette a hajdani villalakót. Féltékenység, vagy valami más van az események mögött?
 

Zaklatás: láthatatlan ellenségek nyomában

Nyomdafestéket nem tűrő üzenetek, bántó levelek, fenyegető e-mailek. Kihez forduljunk, ha a zaklató üzenetek már az agyunkra mennek, vagy egyenesen megrémisztenek bennünket?

Fókusz 13-07-17


szerző:
2013.07.17. 20:50
Fókusz 13-07-17

Fókusz: A gyanú árnyékában? - Tényleg megcsalta Palácsik Timi Andy Vajnát? Kinek higgyen a producer? És mi lesz a hollywoodi esküvővel? „Lecsúszott sztárok” - VV Anett és a Kannibálok nem féltek a csobbanástól. Ki volt a legbevállalósabb? Kínos kilók - Péter nemcsak zsírpárnáitól szabadult meg, hanem kőkemény izmokat is épített. Hogyan sikerült neki?

„Lecsúszott sztárok"


szerző:
2013.07.17. 20:46
„Lecsúszott sztárok

Bevállalós hírességek vízálló kamerával a kezükben vetették mélybe magukat az ország legkegyetlenebb csúszdáinak tetejéről. Az Animal Cannibals mindent túlélt, VV Anett pedig előttünk győzte le fóbiáit.

Fókusz 13-07-03


szerző:
2013.07.03. 20:55
Fókusz 13-07-03

Fókusz: Szexi őrület - Bikinis önfotózás. Internetes divathullám, amelyet néhány híresség is kipróbált. Megtagadta - Egykor jóban voltak, ma viszont már látni sem akarja Damu Roland a testvérét. Ágnes a Fókusszal üzen bátyjának. Közellenség - Támadnak és csípnek. Mit tegyünk a szúnyoginvázió ellen? Kinek és hogyan kellene irtani a vérszívókat?

Fókusz 12-06-22


szerző:
2012.06.22. 20:55
Fókusz 12-06-22

Fókusz: Igazából szerelem - SP először vállalja kapcsolatát nyilvánosság előtt. A topmodellel a Fókusz kamerája előtt ismerkedett meg, egy fotózáson. Bombázók tesztje - VV Seherezádéval és VV Anettel pontoztuk a strandokat. Hova érdemes menni, mi mennyibe kerül a Balatonon, a Velencei-tónál és Budapesten? Fatális tévedés - Veszélyben a karrierje? Kassai Viktor elmondja, mit gondol ő az eseményekről és a hibás döntésről.

Csak csajok 11-07-08


szerző:
2011.07.08. 09:05
Csak csajok 11-07-08

A pénteki Csak csajokban barnára festettük VV Anettet, de beszélgettünk az ideális fogyókúráról és Szandi érettségiéről is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való