KERESÉS search-close

Végvári Ádám

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Végvári Ádám"

Balesetet szenvedett Végvári Ádám

A Neoton Família énekes-gitárosa otthonában járt szerencsétlenül. Végvári Ádám vizes lábbal sétált az előszobában, ebből pedig jókora esés lett. Felesége egyből bevitte a baleseti osztályra, ahol a röntgen egyértelműen megmutatta: eltört a kulcscsontja. 

Valódi a botrány a régi és jelenlegi Neoton Família tagjai közt?

Botrány a családban! Nem állnak szóba egymással a Neoton Família Sztárjai! Ilyen, és ehhez hasonló hírek jelentek meg a napokban a legendás zenekarról. Most megkerestük az érintett feleket. Azt mesélik a jelenlegi tagok és a volt tagok közti feszültség a Story díjátadó gálán kezdődött, amikor a Neoton Famíliát díjazták.

 

NEOTON FAMÍLIA SZTÁRJAI:

Csepregi Éváék azt mondják, ők hosszú évtizedek óta azon dolgoznak, hogy a Neoton nevet, és a hozzá köthető legsikeresebb dalok hírnevét fenntartsák, ezért etikátlannak tartják, hogy valaki, aki évtizedekkel ezelőtt önszántából lépett ki a zenekarból, az ő sikerüket meglovagolva akar babérokra törni. De, mit szól mindehhez Pál Éva?

Ilyen volt Végvári Ádám ázsiai körútja

Végvári Ádám és felesége két hetes álomutazáson felfedezték Szingapúrt és Malajziát. Találkoztak kígyókkal, majmokkal, de meséltek nekünk a távol-keleti különös szokásokról és ízekről is.

 

A lányok az apjukra ütnek?

A színpadon határozott frontemberek, de magánéletükben lányaik miatt kenyérre lehet őket kenni. De vajon mennyire határozza meg az apai minta a lányok szakmai beállítottságát vagy a későbbi párválasztást? A válaszkeresésben Kóbor János és Végvári Ádám volt segítségünkre.

Díjat kapott a Neoton Família!


szerző:
2018.02.13. 07:52
Díjat kapott a Neoton Família!

A hétvégén tartották a 19. Story Ötcsillag- és Érték Díjátadó Gálát, ahol 10+1 kategóriában adtak át elismeréseket. A kitűnő Story Legenda címet a Neoton Família zsebelte be. 

Nemrég műtötték meg Végvári Ádámot

Nyári balesete után a végül csak nemrég műtötték meg Végvári Ádám bokáját. A Neoton gitárosa júliusban egy koncerten csúszott meg a színpadon, a bokaszalagja azonnal elszakadt. Akkor nem kerül sor műtétre, a hosszú lábadozás viszont nem hozta el a kívánt hatást.

JAMMELÉS: Így még biztosan nem hallotta a Sandokant!

A Neoton Sandokanos dalát együtt énekelte az eredeti szerzőpáros, Guido és Maurizio De Angelis és Végvári Ádám.

Mi a helyzet a mai napig sikeres Neoton Famíliával?

A Neoton Família nem felejti el a kezdeteket. Csepregi Évát és Végvári Ádámot a magyar tenger mellett kaptuk el. Fellépésük előtt azt is elárulták, hogy mit terveznek még a nyárra, lesz-e idejük elutazni valamerre. Aztán belecsaptak a kikerülhetetlen nosztalgiázásba is, ha a Balaton mesélni tudna...

 

A Neoton Família filmzenét készített

Mi is ott voltunk, amikor Csepregi Éva és Végvári Ádám bevonultak a stúdióba, hogy elénekeljék a Holnap hajnalig modern változatát. Az 1983-as sláger Takács Zoltán „Japánnak” köszönhetően mai hangzást kapott.

Reggeli 10-10-22


szerző:
2010.10.22. 08:35
Reggeli 10-10-22

Reggeli: A pénteki Reggeliben egy félrediagnosztizált, majd elhunyt kismama szülei meséltek, de vidámabb vizekre is eveztünk: megünnepeltük Csepregi Éva születésnapját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való