KERESÉS search-close

Válogató

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Válogató"

Megkezdődött az X-Faktor forgatása! Nézz be a mentorokkal a kulisszák mögé!

2019-ben megújult zsűrivel indul útjára a tehetségkutató, a Válogató hét felvételei pedig már el is kezdődtek. Szerencsére, Rami és a mentorok most sem hagyták fotók nélkül a rajongókat.

Ezeket a vicces zsűri pillanatokat te sem bírod ki nevetés nélkül!

Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé már a Konyhafőnök - Visszavágó első hetén sem fogták vissza magukat, amikor egymás szivatásáról volt szó. Jöjjenek most a legjobb pillanataik a Válogató hétről.

Nézd vissza a Konyhafőnök - Visszavágó 2. adásának legemlékezetesebb pillanatait!

A zsűri a Visszavágó első hetén naponta tíz versenyző közül választja ki azokat, akiket érdemesnek találnak arra, hogy a csapatukba kerüljenek. Vajon kik kapnak kötényt a Válogató héten?

Nem hiszed el, mivel sokkolta a zsűri a versenyzőket

Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé úgy döntöttek, hogy már az első napon sem kímélik a versenyzőket: azonnal egy hátráltatással készültek. Kitalálod mivel?
 

Nézz bele, már adás előtt a Konyhafőnök - Visszavágó Válogatójába!

A Válogató héten ezúttal is mindennap tíz versenyzőjelölt érkezik és mindenki a séfek bizalmára hajt. A negyven versenyzőből mindkét séf összesen 12 versenyzőnek adhat kötényt, azonban a séfek csak olyan versenyzőket keresnek, akikkel esélyük lehet a végső győzelemre, így a Válogatón sokan nem ütik meg a mércét...

Ők bizonyítanak az első napon A séfek csatájában!

A Válogató héten mindennap 10 híresség méretteti meg magát a konyhában. Vajon kik kerülhetnek be Ákos és Jenő csapatába? Nézzük, az első nap hírességeit!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való