KERESÉS search-close

Vági Bence

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Vági Bence"

Magyar alkotók a világ legnagyobb cirkuszi vállalkozásában!

Lélegzetelállító produkciók és 2500 néző percekig tartó vastapsa. Így írható le a világ legnagyobb cirkuszi vállalkozásának legújabb előadása, a Mandana, aminek müncheni világpremierjén a Fókusz is ott lehetett. A 114 éves Circus Krone történetében először rendezett magyar alkotó. A Recirquel társulat művészeti vezetőjét, Vági Bencét kérte fel a cirkusz két igazgatója.

LÁTVÁNY: Fejjel lefelé lógó akrobaták, megdöbbentő produkciók

Ott voltunk a világ legnagyobb cirkuszi vállalkozásának legújabb előadásán Münchenben. A 114 éves Circus Krone történetében először rendezett itt magyar alkotó. Íme részletek a produkcióból! A teljes riportot ITT nézheti vissza!

Magyar siker a világ legnagyobb cirkuszában

Magyar siker Németországban! A Recirquel társulat művészeti vezetője, Vági Bence rendezte Európa legnagyobb utazócirkusza, a több mint 100 éves Circus Krone legújabb előadását. A Mandana című produkciót Münchenben, a világ legnagyobb és legmodernebb cirkuszsátrában mutatták be. A tervek szerint jövő ősszel Magyarországon is látható lesz. A világpremieren ott volt az RTL híradó is.

VILÁGSIKER: New Yorkban ünnepelték a fiatal magyar társulatot

A Recirquel társulat, 7 évvel ezelőtti megalakulása óta, több mint 300 előadást tartott, itthon és világszerte több mint 150 ezren látták őket. A különleges produkció alapkoncepciója, hogy az előadásokban az artista művészetet ötvözik színházi elemekkel, tánccal, zenével.

Kukából jön az élvezet


szerző:
2015.09.24. 17:35
Kukából jön az élvezet

Kikukázzák. Előkészítik. Megfőzik.És hogy a végén mi kerül a tányérra? Mindjárt kiderül. Most mi is csatlakozunk azokhoz, akik a világ talán legfurcsább kajáit készítik. Bár pénzük lenne vásárolni - konténerekből, szemetesekből gyűjtik össze az ételt, hogy maguknak, vagy másoknak főzzenek belőle.

Bizarr szokás, vagy alternatív harc a pazarlás ellen?

Kikukázzák. Előkészítik. Megfőzik. És hogy a végén mi kerül a tányérra? Mindjárt kiderül. Most mi is csatlakozunk azokhoz, akik a világ talán legfurcsább kajáit készítik. Bár pénzük lenne vásárolni - konténerekből, szemetesekből gyűjtik össze az ételt, hogy maguknak, vagy másoknak főzzenek belőle.

Ön is szívesen meglesné, hogy mit csinál otthon egyedül a gyereke?

Mit művel a gyerek, ha egyedül marad otthon? Palacsintát süt, az összes fellelhető édességet magába tömi, kisminkeli magát, mindenfélét néz a tévében. Vagy: beengedi az idegeneket, megsebesül, esetleg lángra lobbant valamit. Nem minősül bűncselekménynek, kiskorú veszélyeztetésének az, ha egy kis időre egyedül hagyjuk a gyerekünket. A felelősség azonban a szülőké. Minden esetben.

Édesanyák, akiknek újból fel kell építeni az életüket

Anyák, akiknek életet próbáló nehézségekkel kellett megküzdeniük. Más-más sorssal, mégis ugyanazért: a gyermekükért. Köztük van, akinek teljesen szétszakadt a családja, míg más tűzön-vízen át próbálja maga mellett tartani szülötteit. De még valami mindannyiukban közös: hajlékot keresnek, hogy végre nyugodtan élhessenek.

Anyák, akik tűzön, vízen át küzdenek gyermekeikért

Anyák, akiknek életet próbáló nehézségekkel kellett megküzdeniük. Más-más sorssal, mégis ugyanazért: a gyermekükért. Köztük van, akinek teljesen szétszakadt a családja, míg más tűzön-vízen át próbálja maga mellett tartani szülötteit. De még valami mindannyiukban közös: hajlékot keresnek, hogy végre nyugodtan élhessenek.

Modern kori hobbitházak, ahol még a fejünk fölött is fű nő

Lankás táj, apró tavak és még apróbb hobbitok. Na és, hogy hol laknak? Nem is gondolnánk, hogy csöpp hőseink otthonához hasonló házak a valóságban is léteznek, nem mellesleg lakják is őket. Néhány ilyen, hivatalos nevén dombházat kutattunk fel Magyarországon.

Megtaláltuk Magyarország legkülönlegesebb földbevájt házait

Lankás táj, apró tavak és még apróbb hobbitok. Na és, hogy hol laknak? Nem is gondolnánk, hogy csöpp hőseink otthonához hasonló házak a valóságban is léteznek, nem mellesleg lakják is őket. Néhány ilyen, hivatalos nevén dombházat kutattunk fel Magyarországon.Hazánkban több mint 60 olyan filmbe illő épület van, melyeket még Középföldén is megirigyelnének.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való