KERESÉS search-close

Ultrabalaton

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ultrabalaton"

Futás a Balaton körül

Sokan futják a 221 kilométeres távot az Ultrabalatonon. Egyéniben vagy csapatban, rekord létszámban, több mint 13 ezren vesznek részt a versenyen. A leggyorsabbak, 18 óra futás után, hajnalban érhetnek célba Füreden. Az RTL Magyarország két csapattal is részt vesz az Ultrabalatonon.

A gyerekekért is futnak idén a Balaton körül

A „Felhőtlen gyermekkor” kampányán keresztül hátrányos helyzetű és bántalmazott gyerekek nyári táboroztatására is gyűjt az Ökumenikus Segélyszervezet. Az Ultrabalatonon is indít egy futócsapatot a szervezet.

Rekord az idei Ultrabalatonon

Rekordszámú résztvevő a 12. ultrabalatonon. 11.500-an futják, vagy tekerik körbe a Balatont a hétvégén. Az indulók között az RTL Magyarország is ott van. 20 kollégánk két csapatban, egymást váltva teljesíti a távot.

 

ULTRABALATON: 8 éves is indult a futamon

Rekordszámú résztvevő a 12. Ultrabalatonon. 11.500-an futják, vagy tekerik körbe a Balatont a hétvégén. Köztük van Marosffy Zsófia is, aki nyolcévesen állt rajthoz, és 3 kilométer lefutására vállalkozott.

Hétvégén ismét Ultrabalaton!


szerző:
2018.05.11. 07:39
Hétvégén ismét Ultrabalaton!

Hétvégén elrajtol a Balaton egyik legnépszerűbb tömegsport rendezvénye, a 12. Ultrabalaton! A verseny célja: körbefutni vagy körbe kerékpározni a Balcsit. A részleteket Zelcsényi Miklós, az Ultrabalaton főszervezője árulja el!

Kibírnának 220 kilométert futva?

Erre vállalkoztak 10 ezren. A Balatont futják körbe kevesebb, mint másfél nap alatt. A nagy többség persze csapatban próbál megbirkózni az elképesztő feladattal. Nemcsak a táv, hanem a szél is nehezíti a futók dolgát, a következő órákban pedig akár viharok is lehetnek.

 

Boroshordók között is futottak


szerző:
2015.05.30. 18:55
Boroshordók között is futottak

Fahordók és acéltartályok közt is futottak szombaton az Ultrabalaton versenyzői. A 220 kilométeres táv idén új útvonalon haladt, a futóknak egy pincészetből is meg kellett keresniük a kivezető utat.

Fókusz 13-06-03


szerző:
2013.06.03. 19:50
Fókusz 13-06-03

Fókusz: Csípős válasz - Beszólt Szikorának? Sikertelen az élete? Keresztes Ildikó most válaszol a rosszindulatú pletykákra. Törnek-zúznak - Dzsudzsák már a másodikat töri össze. Sztárfocisták és a luxusautós balesetek. A nagy titok - Miért jött hozzánk a világ egyik leggazdagabb embere? Mark Zuckerberg és a nagy pulivadászat.

Az RTL Klub csapata is indult az Ultrabalatonon

Még pénteken is kishitűen kételkedtek abban, hogy vállalkozásuk sikerül. Az Ultrabalatonon aztán az RTL Klub csapatát is magával ragadta a majdnem ezerötszáz induló futókedve, és nem volt megállás.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való