KERESÉS search-close

Ullmann Mónika

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ullmann Mónika"

Ez veri ki a biztosítékot Kovács Patríciánál a social médiában

A legnevesebb magyar színészeket is kiborítja, amikor egy hazug világ jön velük szembe a közösségi oldalakon. Nemcsak Patríciából, hanem Szabó Kimmel Tamásból is indulatokat váltanak ki ezek a posztok.

Elég-e a szerelem vagy kell az anyagi biztonság is?

Hamarosan bemutatják Molnár Ferenc kevésbé ismert, de elgondolkodtató és különleges darabját, a Riviérát. A történet a szerelmet és a pénzt teszi mérlegre és hoz magával rengeteg kérdést.

Újabb tabutémát boncolgat A Tanár

Ismét saját fiával együtt tűnik fel a Tanárban Ullmann Mónika. A színésznőt az előző évadban már láthattuk, akkor a sorozatban is a fiát játszó Miller Dávid még kereste önmagát, a saját identitását, mostanra azonban már el tudta fogadni másságát. Amikor valaki elárulja a családjának, barátainak, hogy az azonos nemhez vonzódik, még mindig általában döbbenet, kétségbeesés és önvád lesz úrrá az érintetteken. Az identitás megszilárdulásához a legfontosabb egy stabil, elfogadó családi légkör, és természetesen a társadalmunknak is van még mit tanulnia.

Ullmann Mónika: „Ha bemegyek egy kórházba, a nővérkék összeszaladnak, hogy szerezzek nekik munkát”

Az ország szeme láttára vált gyerekszínészből népszerű színművésszé, aki mind a színházban, mind a Drága örökösökben felejthetetlen alakításokat nyújt!

Ullmann Mónika az ország szeme láttára vált gyerekszínészből népszerű színművésszé

Gyermekszereplőként kezdte, most pedig sikeres színésznő. Szakmailag felnőtt a vidéki színházakban, s most már független társulatok tagjaként megtalálta, amit keresett. De arról is mesél, hogy a zebrán miért csak a fehér sávra lép, és, hogy a lépcsőfokokat miért számolja…

Autizmus és tánc a színpadon

Rendhagyó táncórák a Rózsavölgyi Szalonban. A kamaraszínház egy autista fiú és egy visszavonult revü-táncos megismerkedését mutatja be. Az autista fiú szerepére készülve Józan László sokat beszélgetett egy autista fiatalemberrel is. Ullmann Mónikának viszont nem ismeretlen a táncos világ,

Ullmann Mónika felnőtt fiával szerepel A Tanárban!

Ha szombat, akkor A Tanár! A legújabb részben Ullmann Mónika és fia, Miller Dávid is szerepel - a részletekről ők meséltek nekünk!

Bemutatjuk Miller Dávidot

Miller Dávidnak fontos, hogy a saját jogán vívja ki a szakma tiszteletét. Ullmann Móni és volt férje, Miller Zoltán színész-énekes is hagyja, hogy fiúk egyedül találjon rá az útjára. A színész újonc nem panaszkodhat, sorra kapja a felkéréseket.

Buzog sztárjainkban a környezettudat

Pöfögő autók, szénmonoxid, tömeges megbetegedések: a légszennyezés és a környezetkárosítás már a mindennapok része. De egyre többen próbálnak vigyázni a környezetre. Ónodi Eszter például bicajra cserélte autóját, Ulmann Mónika pedig villanykocsival közlekedik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való