KERESÉS search-close

Torgyán József

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Torgyán József"

SOMOGYI ANDRÁS: Megfér egymás mellett Torgyán és Győzike

Somogyi András, a Showder Klub humoristája először éppen a nyaralása közepén találkozott az úgynevezett „deepfake” jelenséggel. Ő egyébként minden alkalommal utánoz hírességeket a műsorában, megkértük mesélje el, hogy miként tudja magára ölteni mások személyiségét.

Elhunyt Torgyán József


szerző:
2017.01.22. 18:25
Elhunyt Torgyán József

A rendszerváltás utáni idők, főleg a 90-es évek meghatározó jobboldali politikusa volt. Hosszú ideig vezette a Független Kisgazdapártot. Az első Orbán-kormányban pedig földművelésügyi miniszter volt. Otthonában, szűk családi körben halt meg. Idén lett volna 85 éves.

 

A gyerekeit nem tudta megmenteni

Mindkét gyermekét elvesztette a Szinyei Merse Pál Gimnázium hősiesen viselkedő tanára. A testnevelőtanár sok diákját megmentette a baleset után. Saját két gyereke is a buszon volt, de őket már nem tudta kimenteni, a tanár súlyosan megsérült. Felesége is velük utazott, ő túlélte a tragédiát, az egyik olasz lap szerint azt nyilatkozta, látta meghalni a saját lányát, aki beszorult a buszba.

Torgyán-emlékek törtek elő Magyar Györgyből és Kuncze Gáborból

Olyan történetekre derült fény, amelyeket talán el sem hiszünk, ha nem a saját fülünkkel hallunk. Kuncze Gábor és Magyar György személyes tapasztalataikat osztották meg asztaltársaságukkal és a közönséggel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való