KERESÉS search-close

Tomán Szabina

47 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Tomán Szabina"

Beteg gyerekekért fut Simon Kornél és Tomán Szabina

A beteg gyerekek gyógyításához az is hozzátartozik, hogy azt a sok örömöt, amit a betegség elvesz tőlük, megpróbáljuk visszaadni nekik, mert sokszor a családjuktól, barátaiktól is el vannak szigetelve, miközben fájdalmakat élnek át. Ebben tud segíteni nekik a Mosoly Alapítvány, és mindenki, aki csatlakozik hozzájuk.

Csillogni fognak az év hölgyei a Glamour gálán

Tomán Szabina, Sena Dagadu és Kovács Dóri is a föld felett járt néhány napig azután, hogy megtudta, valamiben ő lehet az év nője. A nő, aki erős, színes, bonyolult, érzékeny és önálló. Ők jelöltekként vesznek részt a Glamour gálán, de Dóri számára nem csak ezért nagyon fontos ez az este. Vőlegényével, a Fókusz műsorvezetőjével éppen három éve, ezen a gálán jöttek igazán össze.

Panyik Anita: „Rácz Jenő néha csendes gyilkos”

Anita és egykori csapattársa Tomán Szabina voltak a Reggeli vendégei, ahol elmesélték, milyen érzés a zsűri elé állni az ételeikkel és persze mentorukról sem feledkeztek meg.

Tomán Szabina és Panyik Anita a Konyhafőnök legkínosabb pillanatairól is mesélt

Szabina úgy érezte a kiesése után, mintha a fél karját veszítette volna el, annyira hozzánőtt A séfek csatája. Dr. Panyik Anita még versenyben van, de szemét takargatva idézte fel, hogy meghámozta a méregdrága szarvasgombát.

Újabb versenyző esett ki Rácz Jenő csapatából!

A zsűrinek a mai napon is el kellett búcsúznia egy versenyzőtől, ráadásul a  nap végén Rácz Jenő két versenyzúje került a veszélyzónába.

Tanulj a séfektől: így használd fel a fehér mákot

Fehér mákból főétel és desszert? A séfek igyekeztek minél jobban felkészíteni a csapataikat, pláne Rácz Jenő, akinek a versenyzői nem mehettek le a piactérre.

Ilyen volt Józan Laci majonéz-ámokfutása

Laci kitartóan küzdött a majonézéért, végül azonban Rácz Jenő avatkozott közbe, hogy ideje elengedni és odafigyelni a csapatára.

Tomán Szabina a főnök, a többiek pedig a rabszolgák?

A Survivor játékosa szerint a középdöntő egyre nagyobb kihívást tartogat számukra. Olyannyira, hogy még azt is elfelejtik, amiben ezidáig teljesen biztosan voltak… De ki náluk a főnök?

Panyik Anita: „Két perc és elsírom magam!”

Anita konyhafőnökként teljesen bepánikolt. Rácz Jenőnek kellett odalépnie hozzá, hogy végre megnyugtassa kicsit a versenyzőjét.

Éld át az utolsó 1 perc hajráját a csapatokkal!

A főzések állandó hajrában zajlanak, azonban semmi sem hasonlítható az utolsó percek izgalmához! Indulhatunk? 3...2...1.

Panyik Anita és Tomán Szabina összebalhéztak!

A piros csapatban nagy lett a feszültség a két lány között. Anita úgy érezte, hogy minden teher az ő vállát nyomja, miközben nem is ő volt a konyhafőnök.

Indul a középdöntő: a séfek és csapataik a győzelemért küzdenek!

A középdöntő első szakaszában a pirosak és a kékek háromfős csapatokban küzdenek egymással. Mind a két séf a feladatokért járó pontokra hajt a csapatával, hiszen csak így győzhetnek végül.

Kovács Dóri nem tud megszabadulni Király Petitől?

Miután kiderült, ki az a hat versenyző, aki a középdöntőben tovább harcolhat, a zsűri meglepte egy kicsit a versenyzőket: kiderült, hogy a következő fordulóban három fős csapatokban dolgoznak majd...

Íme, Rácz Jenő hat legjobb versenyzője!

Az elődöntő utolsó napján eldőlt, kik csatlakozhatnak Panyik Anitához Rácz Jenő középdöntős csapatában. Egy valakinek azonban a nap végén búcsúznia kellett.

Rövid időre Sárközi Ákos lett a piros csapat főnöke

Sárközi Ákos ételét kellett, nemcsak lemásolniuk, de megfejteniük a versenyzőknek a második feladatban. A séf félidőnél elindult, hogy kicsit felpörgesse a munkafolyamatokat.

Rácz Jenőt meglepte, amit a pultoknál látott?

A pénteki főzés vizsga hangulata mellett valami ünnepélyesség is átjárta a konyhát. A séf minden pultnál kiegyensúlyozott versenyzőket és jó ötleteket talált.

Vajon mit rejtett a zsűri három titokzatos ládája?

Sárközi Ákos, Fördős Zé és Rácz Jenő is különböző meglepetésekkel készültek a versenyzőknek. Mindegyikük ajándékait gigantikus ládák rejtették.

Tomán Szabina: „Nekem van a legjobb csapatom!”

Józan Laci beválasztotta maga mellé a két lányt, és a trió nem is lehetett volna boldogabb emiatt. Szabina, Anita és Laci is megtippelték, milyen lesz a közös munka és persze az elődöntő hetet is kielemezték.

Panyik Anita nem akarta elhinni, hogy középdöntős!

A zsűri egyhangúan úgy döntött, hogy a párbaj után Anitának kell bejutnia a középdöntőbe. Nemcsak erről a fordulatról kérdeztük, de az elődöntő hét legnehezebb kihívásairól is.

Egy valaki már tutira ott van a középdöntőben!

A párbaj után két fontos dologról is döntenie kellett a zsűrinek. Volt aki, ment, más pedig maradt. Vajon ki lesz az, aki már csütörtökön bejut a középdöntőbe?

Párbajon dőlt el, ki esik ki, és ki jut a középdöntőbe!

A tökéletesen megsütött halfilé! Ez volt a párbaj feladat. Nagy volt a teher, hiszen több ember sorsa is eldőlt ebben a 10 perces főzésben.

Kovács Dóri: „Te tényleg ennyire pitiáner alak vagy?!”

Újabb hátrány keringett a levegőben, amit ráadásul Király és Kabát Peti oszthattak ki. Vajon egyértelmű döntést hoztak?

Sárközi Ákos: „Amit itt most láttam a pultban, az nulla volt!”

Panyik Anita és Tomán Szabina főzése elkeserítette mentorukat, de még Sárközi Ákost is. A kóstoláson kemény kritikákat

Szabina és Anita kiakasztották a séfet!

A séf sokat várt a két legjobb versenyzőjétől, Anita és Szabina azonban hibát hibára halmoztak. Nem is kellett több Rácz Jenőnek... kiakadt!

„Vele egy csapatban lenni, felér egy hátráltatással!”

Ha csütörtök, akkor csapatverseny: kialakultak a két fős csapatok... ennek azonban nem mindenki örült a versenyzők közül.

Leteszteltük: vajon Rácz Jenő csapata felismeri mentoruk ételeit?

Fördős Zé már útjára indította a játékot, most viszont már a versenyzőkön a sor, hogy kitalálják, melyik ételt készítette Rácz Jenő. Szerintetek ki volt a legjobb?

Rácz Jenő döntött: az egyik versenyzőjének nem adott több esélyt

A  mai nap két leggyengébb versenyzője most is a zsűri előtt végezte. Ákos és Zé is elmondták véleményüket, azonban a végső döntés Jenőé volt. Egy valaki ma is távozott a versenyből.

Tomán Szabina egy férfi erejével tépte szét a ráját

Szabinának egy rájával kellett felvennie a harcot, aminek nehezen engedett a bőre. A séfről próbált példát venni, és tépte a bőrt, ahogy csak az erejéből tellett.

Panyik Anita mindenkit kiakasztott

Anita az előnye mellett hátráltathatott is, ráadásul nem is akárhogyan... a döntéseivel az összes versenyzőtársát kikészítette.

Józan Laci: „Ez olyan, mint egy tengeri turha”

A séf bemutatta, hogyan is kell feldolgozni két igazán különleges alapanyagot. Az egyik azonban kiverte a vbiztosítékot Lacinál.

Visszautaztunk a versenyzők gyerekkorába!

Volt, aki nagy segítség volt, és már 10 évesen egyedül főzött, mások viszont csak a hasukat szerették tömni gyerekként, és csak várták, hogy megérkezzen a kaja. 

Panyik Anita harcos amazon lenne vagy meghátrál?

Anita lett a szerencsés, akinek a nemes alapanyagától el kellett búcsúznia, és helyette egy malacorr pottyant a pultjára. A furcsa húsrészt ráadásul füllel kellett összepasszintania.

Tomán Szabina igazán gonosz „ajándékkal” lepte meg versenytársát

Szabináé volt  alehetőség, hogy egy versenytársának kicserélje a nemes alapanyagát valamire lehetetlenre. Vajon kinél landol a malacorr?

Ha nem ütöd meg a séf mércéjét, kiesel!

A nap végére újabb versenyzőnek kellett hátra hagynia a kötényét. A zsűri most is kemény döntést hozott.

A séf nem engedte, hogy szétessenek a versenyzői!

Néhány versenyzőnél kimaradtak elemek, vagy elcsúsztak pár instrukción, de Jenő nem hagyta, hogy összeomoljanak. Segített nekik megtalálni a megoldást!

Rácz Jenő: „Vigyázz, mert gyűjti a csajokat!”

Mindkét séf csapata újabb tagokkal gazdagodott az első főzés után. Volt, akiért ketten küzdöttek, egy valakit pedig egyedül Rácz Jenő akart. Kíváncsiak vagytok, kik azok?

A versenyzők sokkot kaptak a séfek kritikáitól

Sárközi Ákos és Rácz Jenő ma is folyamatosan figyelte, hogyan dolgoznak a hírességek a konyhában. Persze, most is adtak tanácsokat, a kérdés már csak az volt: megijednek vagy felszívják  magukat tőle a versenyzők!

Zé paráztatott, a versenyzők pedig menekültek előle

Mielőtt a két séf is megérkezett volna, Zé ma is felmérte a terepet a konyhában. A kérdései között azonban megbújt egy-két hasznos tanács is, amelyekkel nem kicsit a frászt hozta a versenyzőkre.

Vajon a mai tizesből kik kerülnek be a séfek csapataiba?

A Válogató második napján tovább folytatódik a küzdelem, ismét 10 híresség méretteti meg magát a konyhában. Vajon kik kerülhetnek be Ákos és Jenő csapatába?
 

Tomán Szabina szeretné, ha a verseny miatt beszippantaná a főzés

Szabina régebben rengeteget főzött otthon, azonban ez azóta megváltozott. Most párjának szeretne bizonyítani, hogy igenis tud, és természetesen szeretné, ha a verseny visszahozná a régi szenvedélyét.

Tomán Szabina


szerző:
2018.11.09. 07:00
Tomán Szabina

Szabina régebben rengeteget főzött otthon, azonban ez azóta megváltozott. Most párjának szeretne bizonyítani, hogy igenis tud, és természetesen szeretné, ha a verseny visszahozná a régi szenvedélyét.

Ma van az anyatej világnapja!


szerző:
2018.08.01. 08:51
Ma van az anyatej világnapja!

Egyre több csecsemő hal meg szerte a világon azért, mert nem jut anyatejhez. Az Egészségügyi Világszervezet és az UNICEF éppen ezért indította el átfogó programját a csecsemők egészséges táplálása érdekében.

Eke Angéla a divat szerelmese


szerző:
2018.05.10. 09:11
Eke Angéla a divat szerelmese

A színésznő nem csak a színpadért rajong. Számára a divat egy önkifejezési forma, amit nagyon élvez. Angéla többek között vadonatúj premierjéről is mesélt a Reggeliben.

Daráló: Mennyei testek az ítészek kezében

A hétfő esti MET-gála az extravagáns szettek kavalkádja volt. Az A-listás hollywoodi sztárok egymást próbálták túllicitálni merészebbnél merészebb ruháikkal. Lássuk, mi kerül Holdampf Linda darálójába!

A Google felelősséget vállal a mobilfüggőségért

A technológia, és azon belül különösen a mobilfüggőség forró téma az utóbbi pár évben. Egyre többen és egyre többeket elérve beszélnek arról, hogy napjaink népszerű online szolgáltatásai már a felépítésükkel és a beépített funkcióikkal olyan viselkedést ösztönöznek, amely kísértetiesen hasonlít a függőség klasszikus formáira. Természetesen vannak, akiket teljesen elkerül ez a jelenség. Gubík Ági nemcsak az alkalmazásokat, de a telefonhívásokat is ignorálja.

Nők szuper formában: Gubík Ági és Tomán Szabina

A Reggeliben Gubík Ági és Tomán Szabina volt Gergő és Márk vendége. Nemcsak sikeresek, de ráadásul a bőrükben is nagyon jól érzik magukat. Vajon hogy csinálják?

Hogyan probléma mentesítsük az életünket?!

Márton-Koczó Ildikó üzleti coach és Tomán Szabina szerint a megoldás egy járható út, ami könnyedén a kívánt boldogsághoz vezethet! A műsor vendégei az OK vagyok! kezdeményezésről és az ehhez kapcsolódó eseményről is meséltek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való