KERESÉS search-close

Telekom

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Telekom"

Díjazták a rátermettséget és az ötleteket

Átvehették a Cápák között versenyzői a Magyar Telekom által alapított Tettrekész díjakat. Az elismerést minden adásból az az ötlet kapta, amely a telekommunikációs cég szerint bizonyítja a rátermettséget, a bátorságot és az elszántságot.

Tóth Bence átvette a Telekom Tettrekész díját!

Tóth Bence, a Telekom Tettrekész díjának nyertese elárulta, hogy mivel szokta elütni a szabadidejét, hogyan tervezi a jövőjéta középiskola után.

Utánajártunk, hogy a N'iceroll mitől több, mint fagyi!

Böröcz Zsófi a N'iceroll fagyitekercsekkel elnyerte a Telekom Tettrekész díját! Ellátogattunk hozzá a fagyizóba, hogy meglessük, hogyna készül a N'iceroll!

Németh Franciska átvette a Telekom Tettrekész díját!

A Gyerekdokik alkalmazás kitalálója, Németh Franciska elnyerte a Telekom Tettrekész díját. Mutatjuk, hogy ez pontosan mit jelent!

Seres Szilárd már most rengeteget tanult Moldován Andrástól

A Healthy Cleaning tulajdonosa elnyerte a Telekom Tettrekészí díját. Ennek apropóján látogattunk el hozzá, hogy bemutassa, hol dolgozik, és mit csinál a szabadidejében.

Tóth Bencéről így nyilatkozott a mentortanára: „Ha valahol zsákutcába fut, nem adja fel!”

Ellátogattunk Tóth Bence iskolájába, ahol a fiatal feltaláló mentortanárát is meginterjúvoltuk. A Telekom Tettrekész díjának nyertese pedig elárulta, hogy mi volt az eddigi legnagyobb kihívás az életében, és hogy mi ad neki motivációt, ha egy munkafolyamatban elakad.

A baltadobálás megálmodói: „Kicsit átgondoljuk, hogyan kéne ezt tovább csinálni”

A Telekom Tettrekész díjának nyertesei elmesélték, hogyan ismerkedtek meg, milyen érzés volt a Cápák elé állni, és hogyan tervezik a jövőt.

Így élte meg Németh Franciska a Cápák között forgatását!

A Gyerekdokik applikáció megálmodója, Németh Franciska elárult néhány kulisszatitkot a Cápák között forgatásáról!

Tóth Bence: „Ha villamosmérnöknek megy az ember, egy óriási világ nyílik ki előtte!”

A mindössze 18 esztendős Tóth Bence a jeltolmács kesztyű ötletének tettekre váltásáért nyerte el a Telekom Tettrekész díját. A fiatal feltaláló betekintést engedett egy tanórára, és elárulta, hogy miért szereti ennyire az elektronikát.

Mesekönyv készül a gyerekek történeteiből!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy erdei házikó…-ezzel a címmel hirdette meg meseíró pályázatát a Magyar Telekom, ahol a gyerekek önthették papírra ötleteiket, amiből nem volt hiány.

Koltai Balázs nevéhez köthető a Szelfi Múzeum is, ami a tökéletes Instagram fotók helyszíne!

A balta dobálás egyik ötletgazdája, Koltai Balázs, aki Rostás Gergővel elnyerte a Telekom Tettrekész díját, megmutatta nekünk egy másik vállalkozását is, a Museum of Sweets & Selfies-t.

Mit csinál egy gasztromentor? Böröcz Zsófi beavatott minket!

Böröcz Zsófia, aki a N'Iceroll fagyitekercsekkel elnyerte a Telekom Tettrekész díját a gasztromentorkodásról és a külföldön szerzett tapasztalatairól mesélt.

Németh Franciska: „Nagyon-nagyon jól tudunk együtt dolgozni Annával!”

A Telekom Tettrekész díjának nyertese, Németh Franciska a Gyerekdokik alkalmazásról, a jövőbeli terveiről és az Apró Annával való közös munkáról is mesélt a Telekom Székházába vezető úton.

Játszva küzdhetünk a demencia ellen

Alig két hét alatt világszerte több mint egymillióan töltötték le a telefonjukra vagy tabletjükre a Sea Hero Quest (A tenger hőse) nevű játékot. Első ránézésre a tengeri szörnyes, jéghegykerülgetős játék ugyanazt az élményt nyújtja, mint a hasonló nyomogatós- pontgyűjtős applikációk. Első ránézésre...

Itt a bizonyíték, hogy Ákos tényleg mindenhez ért!

Ma kiderült: a Telekom és az Ákost megvédeni szándékozó magyar állam közti csörte egyetlen igazi vesztese valójában a zenész, ugyanis míg ő jelentős támogatástól esett el, amikor a Telekom kihátrált mögüle, addig az állam végül mindössze 50 ezer forintnyi mobilnet-szerződést mondott fel a szolgáltatónál. A keretszerződéseket ráadásul épp aznap hosszabbították meg, amikor  Kovács Zoltán bejelentette a felmondásukat. De egyet se féljünk, Ákos ugyanis ezután is biztosan talál majd üzleti partnereket, a Vállalkozása ugyanis a cégkivonat alapján mindennel, de TÉNYLEG MINDENNEL foglalkozhat, a húskereskedéstől az ingatlanügyekig. Lássuk, mi mindenhez ért Ákos!

Kádári kultúrpolitikát emlegetett Kósa

A kádári kultúrpolitikát idézi a Telekom Ákossal kapcsolatos lépése – erről beszélt Kósa Lajos egy sajtótájékoztatón. Az énekessel azután bontott szerződést a cég, hogy kijelentette, a nőknek nem az a dolga, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak, hanem hogy gyerekeket szüljenek.

Orbán Viktor az Ákos-Telekom botrányról

Orbán Viktor szerint a nők majd döntenek a saját életükről. A miniszterelnök a brüsszeli csúcson beszélt először magyar újságíróknak Ákos és a Telekom ügyéről. A zenésszel az őt szponzoráló Telekom azért bontott szerződést, mert Ákos egy interjúban azt mondta: a nők dolga a gyerekszülés és a valakihez tartozás. A kormány erre bejelentette: minden mobilnetszerződést femond a céggel.

Ha kéri, nem drágul a telefonja


szerző:
2015.06.27. 18:40
Ha kéri, nem drágul a telefonja

Aki nem akarja, annak nem emelik az árakat a Telenornál és a Telekomnál július elsejétől. Ezt azonban jelezni kell a szolgáltató felé, egyébként automatikusan emelnek. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kötelezte erre az eljárásra a szolgáltatókat. A Telekomnál az értesítés után 15 napja van az ügyfeleknek, a Telenornál viszont keddig kell kérni az eredeti tarifák megtartását.

Ünnepi időszak a cégeknél


szerző:
2014.12.19. 00:35
Ünnepi időszak a cégeknél

A cégek számára létfontosságú időszak a December, hiszen az ünnepeknek köszönhetően a vásárlók ekkor vásárolnak a legtöbbet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való