KERESÉS search-close

Taka

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Taka"

RADICS GIGI: Elárulta, miért nem szavazott saját mentoráltjára

Az új székes feladat miatt sokkal nagyobb és komolyabb viták övezték az élő showkat. Hatalmas botrány lett abból is, hogy Radics Gigi miért nem adott széket saját mentoráltjának! Erről faggatta a Fókusz stábja a mentort!

Ezek voltak a legkínosabb mentordöntések az X-Faktorban

Voltak, akik felháborítónak tartották, hogy Radics Gigi nem állt ki saját mentoráltja mellett, mások szerint pedig miatta esett ki Taka az X-Faktorból. Az érintetteket a Fókusz riportere mindenről kifaggatta, és ha ez nem lenne elég az eddigi X-Faktorok legkínosabb mentordöntéseit is megmutatjuk!

Taka érezte a kiesést?


szerző:
2018.12.02. 00:27
Taka érezte a kiesést?

Takának egykori szobatársa is szurkolt!

Nézd meg a harmadik Élő show dallistáját!

Íme a harmadik Élő show-n felcsendülő dalok listája!

Ilyen még nem volt az X-Faktor történetében!

Taka és mentora Ed Sheeran Perfect című számát választották második produkcióként, az előadás azonban közel sem volt tökéletes... És ezt maga Radics Gigi sem tagadta.

Taka: Perfect (Ed Sheeran)


szerző:
2018.12.01. 22:56
Taka: Perfect (Ed Sheeran)

Az X-Faktor énekesei a harmadik Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén a közönségnek ismét két versenyzőtől kell búcsút vennie. Vajon kik jutnak tovább?

Puskás Peti Takának: „Voltak az énekben hiányosságok”

Taka Michael Jackson egyik klasszikusát énekelte, de sokszor tévesztett, amit ő maga sem tagadott - a mentorok azonban így is imádták!

Taka: The Way You Make Me Feel (Michael Jackson)

Az X-Faktor énekesei a harmadik Élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén a közönségnek ismét két versenyzőtől kell búcsút vennie. Vajon kik lesznek azok?

 

Taka egy házi kedvenccel lepte meg Radics Gigit!

Taka szobatársa, Szekér Gergő ugyan már búcsúzott a versenytől, de Taka így sem maradt egyedül. Sőt, innen jött az ötlet, mivel lepje meg mentorát!

Hogyan állják a sarat az X-Faktorosok a lájkok és az ismertség tengerében?

Több tízezer lájk, száznál is több komment és milliós nézettség a Youtube-on – mindössze két élő show után ezekkel a számokkal büszkélkedhetnek az X-Faktor top 6-ba bejutott énekesei! Szinte egy lépést sem tudnak tenni anélkül, hogy ne állítsák meg őket egy szelfire. De hogyan élik meg ők maguk a hirtelen jött népszerűséget? Erről a top6-ba jutott versenyző még többet mesél: itt!

X-FAKTOR: Így élik meg a friss népszerűséget az énekesek

Az X-Faktor top 6-ba jutott versenyzői maguk sem tudják elhinni még, hogy rövid időn belül milyen népszerűek lettek. Hihetetlenül sok biztató üzenetet kapnak, de lehetséges az összes szeretetet viszonozni, és minden rajongói levélre válaszolni?

ByeAlex bocsánatot kért Radics Gigitől Taka miatt

Alex a produkció előtt nem gondolta volna, hogy jól is elsülhet, végül azonban büszkén hallgatta végig Takát. Laci is hasonlóan érzett, azt hitte, ez nem sikerülhet, és mégis! Vajon a mentorok adnak egy széket Takának?

Taka: Ha volna két életem (Piramis)

Az X-Faktor énekesei a második élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén búcsút kell vennie a közönségnek két versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!
 

 

Takának meggyűlt a baja a magyar nyelvvel

A fiú egyedül maradt a 25 év felettiek csapatában, de egy pillanatig sem adja fel! Ráadásul most egy magyar dallal szeretné elkápráztatni a közönséget, de mivel a japán az anyanyelve, fel kellett kötnie a gatyaszárat.

Kulisszák mögött: így élnek az X-Faktor házban a versenyzők

Vajon, hogyan élnek az X-Faktor házban a versenyzők? Mit csinálnak szabadidejükben? Hogyan készülnek az élő show-ra? A Fókusz stábja ideiglenes otthonukba látogatta meg az énekeseket, akiktől azt is megtudtuk, hogy milyen lesz a következő produkciójuk.

Kinek a szettje volt a nyerő az első X-Faktor élő show-ban?

Szombaton már szavazhattál azokra az énekesekre, akik a legjobban tetszettek neked, most viszont a ruháikat rangsorolhatod. Ki nézett ki legjobban a fellépő szettjében?

Puskás Peti Takának: „Megleptél a hibákkal”

Petivel Alex is egyetértett, aki nagyon zavarosnak érezte a produkciót. Az viszont sokkolta, hogy Taka így tud táncolni. Laci és Gigi viszont elengedték a hibákat, mert elvitte őket  Taka előadása.

Taka: Let Me Love You (DJ Snake ft. Justin Bieber)

Az X-Faktor énekesei az első élő show-ra teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén búcsút kell vennie a közönségnek három versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Taka a zenéjével gyógyítani szeretne!

A fiatal fiú már gyerekkorában is zenész szeretett volna lenni, de édesapja nem engedte, ugyanis rendes szakmát szeretett volna neki, így lett orvos. Szerencsére azonban most mind a kettővel foglalkozhat...

Meglátogattuk az X-Faktor felfedezettjeit

Taka, az egykor Tokióban élő orvos rezidens még meg sem mondta szigorú természetű édesapjának, hogy benevezett az X-Faktorba, míg Arany Tímea édesanyjával nyaralás közben egy óceánjáró hajón is már bizonyította tehetségét.

TAKA: a kórházból egyenesen az X-Faktorba

Takayuki Kurokawa, azaz Taka produkciójából csak egy kis részletet láthattunk múlt szombat este az X-Faktor válogatásán, a Szegeden dolgozó baleseti sebészt a Fókusz stábja meglátogatta munka közben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való