KERESÉS search-close

TV2

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "TV2"

Patyi: Én leszek a bírságkirály

A TV2 megbüntetése ellen érvelt a Nemzeti Választási Bizottság elnöke a testület ülésén, mert szerint nem ütközik törvénybe, hogy a híradó műsorvezetői a választások előtt a Tényekben közölték, ők Orbán Viktorra szavaznak.

Több lapot is venne Andy Vajna

Tovább terjeszkedhet a médiapiacon Andy Vajna. A Magyar Nemzet számolt be arról elsőként, hogy a filmügyi kormánybiztos, kaszinó és TV2-tulajdonos azt a Lapcom Kiadót venné meg, ami a Délmagyarországot, a Kisalföldet és a Bors című bulvárlapot is kiadja. Andy Vajna áprilisban alapított cége már a szakhatósági hozzájárulást is megkérte a felvásárláshoz.

Vajna szólt Orbánnak, hogy megveszi a TV2-t

Tudta Orbán Viktor, hogy Andy Vajna megveszi a TV2-t. Erről a kormánybiztos beszélt a Népszabadságnak. Vajna szerint nem közeli barátok a miniszterelnökkel, de elmondta neki, hogy megvásárolja a kereskedelmi csatornát. A kormánybiztos ezt egyébként lezárt ügynek tekinti, már a vezérigazgatót is kinevezte. Vajna arról is beszélt a lapinterjúban, hogy Habony Árpádot egy amerikai filmfesztiválról ismeri.

Még egy állami bank ad hitelt Vajnának?

Az állami tulajdonú MKB Bank is hitelt ad Andy Vajnának, hogy megvásárolhassa a TV2-t. Erről a Világgazdaság írt a filmügyi kormánybiztos ügyeit közelről ismerő forrásokra hivatkozva.

TV2: Három ellenzéki párt feljelentést tett

Három ellenzéki párt is feljelentést tett a TV2 eladása miatt. A csatornát részben az állami tulajdonban lévő Eximbank hiteléből vásárolta meg Andy Vajna filmügyi kormánybiztos. A DK, az LMP és az Együtt szerint viszont az Eximbanknak a gazdaságélénkítés a feladata, nem pedig, idézem, kormányközeli oligarchák magánbefektetéseinek a finanszírozása. A kormány nem reagált megkeresésünkre. Az Eximbank azt közölte: nem pártok véleménye alapján döntenek a hiteleikről.

Létezik az opciós szerződés a TV2-re

Elismerte Yvonne Dederik és Simon Zsolt, hogy létezik az az opciós szerződés, ami alapján igényt tart a TV2-re Simicska Lajos üzlettársa, Fonyó Károly. Szerintük azonban ennek ellenére is jogszerűen adták el a tévét Andy Vajna filmügyi kormánybiztosnak. A múlt héten derült ki, hogy ketten is a TV2 új tulajdonosának tartják magukat. Az RTL-nek nyilatkozó ügyvéd szerint évek telhetnek el, amíg kiderül, mi történt valójában.

Az ügyészség is vizsgálhatja a TV2 eladását

Az ügyészség is foglalkozhat a Tv2 eladásának körülményeivel, az Origo szerint ugyanis a történtek kivizsgálását kérte egy magánszemély. Csütörtökön Andy Vajna filmügyi kormánybiztos és a Simicska Lajoshoz köthető Fonyó Károly is bejelentették, hogy megvették a csatornát. A Híradó által megkérdezett cégjogász hosszú pereskedésre számít. Addig is valószínűleg az irányíthatja majd a céget, akit a cégbíróság napokon belül bejegyez. A kérdés, ki lesz az.

Mégsem Andy Vajna vette meg a TV2-t?

A Megapolis Media Zrt. szerint nem érvényes az a szerződés, amivel Andy Vajna cége megvette a TV2 Media Group Holdings Kft.-től.  Erről közleményt adtak ki. Fonyó Károly, Simicska Lajos üzlet- és munkatársa, és a Megapolis Media Zrt. tulajdonosa az Indexnek elmondta, hogy ők egy szerződéses megállapodás alapján szerezték meg a kereskedelmi tévét, de annak tartalmát üzleti titok miatt egyelőre nem hozza nyilvánosságra.

Az RTL Klub húsvétkor is magabiztosan nyert főműsoridőben

„Papírforma szerint” alakult az ünnepi hétvége nézettsége. Pénteken az RTL Klub főműsoridőben 19.9%-os SHR-t ért el a 18-49-es korosztály körében szemben a TV2 11.3%-val.

Berényiék taroltak a harmadik héten – a sorozat minden epizódja a nézettségi lista élmezőnyében

Mind a 18-49 éves korcsoport körében, mind a teljes lakosságban a Barátok közt volt a legnézettebb műsor a harmadik héten. Az RTL Klub magabiztos fölénnyel nyerte a hétköznap estéket. Sőt, vasárnap - az új szabályrendszerrel próbálkozó - tv2-es Rising Start is maga mögé utasította az RTL Klub, a Nagyfiúk című amerikai vígjátékkal a 18-49 korcsoportban.

Brandmánia 12-11-08


szerző:
2012.11.09. 00:05
Brandmánia 12-11-08

Brandmánia: Egy műsor, amely márkákról és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban dolgoznak, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való