KERESÉS search-close

Szomszédok

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szomszédok"

Top 1 - Fehér Anna már 50 is elmúlt, amikor édesanya lett

A színésznő, akit az ország még mindig a Szomszédok Almájaként ismer. Aki nemcsak 40, de már 50 is elmúlt, amikor szült. Aki a legidősebb asszony volt Magyarországon, amikor édesanya lett. És aki erről szinte soha nem hajlandó beszélni.

Az ország Janka nénije ezúttal a Reggeliben nevettetett

Pásztor Erzsi szeretettel emlékezik a máig népszerű Janka nénire és csillogó szemmel mesélt a rajongókkal való találkozásokról. A színművésznő energiabombaként szórakoztatta a Reggeli sztárvendégeit.

Story Extra 2017-07-17


szerző:
2017.07.17. 17:25
Pásztor Erzsit a mai napig Janka néniként emlegetik

Pásztor Erzsit sokan az ország Janka nénijeként emlegetik, pedig a Szomszédokban nem játszott főszerepet. A színésznő szerint azért volt nagyon sikeres a Szomszédok, mert régen még igazi színészek játszották a szerepeket, nem pedig járókelők.

Ivancsics Ilona a legmélyebb érzelmi válságból állt újra talpra

Kevés olyan sikertörténetnek lehetünk szemtanúi, mint amit a Szomszédok Vágási Jutkája könyvelhet el magának. A színésznőt már a depresszió kerítette hatalmába szakmai mellőzöttsége miatt, amikor dönteni kellett: hogyan folytatja tovább?

Sokan szeretik, ez mentette meg az életét

Rendőrök mentették meg egy 70 éves férfi életét a Heves megyei Kompolton. Az idős bácsi az otthonában lett rosszul. Összeesett és 2 napig feküdt magatehetetlenül a padlón, mire megtalálták. A szomszédoknak tűnt fel, hogy napok óta nem látták kimenni a házból, ők szóltak egy polgárőrnek, aki hívta a rendőröket. Az idős férfit most is kórházban ápolják.

Pincében rejtegette anyja holttestét

Éveken keresztül a pincéjében rejtegette anyja holttestét egy dunakiliti férfi. Úgy tudni attól félt, hogy a házat, amelyben élt, és amelyet anyja lízingelt elveszik tőle, ha kiderül, hogy a nő halott. A szomszédoknak lett gyanús, hogy rég nem látták az asszonyt. A nyomozókat először be sem akarta engedni a férfi, pedig a rendőrök meglepően reagáltak az esetre.

Egy rendező, aki tényleg legenda

Horváth Ádám a magyar televíziózás egyik legjelentősebb alakja. Hatvan éve tévézik, már akkor is a tévében dolgozott, amikor kivégezték Nagy Imrét, és vezető rendezőként ő mutatta be a kivégzett miniszter újratemetését. A Kádár rendszer alatt pedig elindította az egyik legnézettebb sorozatot, a Szomszédokat. Kapott érte hideget-meleget, de a biztos, hogy az egész ország nézte.

Idős nőket próbált kirabolni


szerző:
2015.12.13. 18:16
Idős nőket próbált kirabolni

Két idős nőt is megpróbált egy este kirabolni egy férfi a Borosod megyei Erdőhorvátiban. Az otthonukban tört rájuk, egyiküket meg is verte. Mind a két helyen a szomszédok kergették el, mikor meghallották az idős asszonyok sikoltozását. A támadót még menekülés közben elfogták a rendőrök. Gyorsított eljárásában első fokon hét év börtönt kapott.

Megszólaltak a szomszédok: Lagzi Lajcsi ügyéről mindenkinek megvan a véleménye

Eddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. Van, aki szerint Lajcsi jó volt mindenkihez, mások szerint nem igazán állt szóba a környéken senkivel. Ami pedig az elfogás napján történt, az leginkább ijesztő volt a békés vidék lakói számára.

Ők sem értik: megszólaltak Lagzi Lajcsi szomszédai

Eddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. Van, aki szerint Lajcsi jó volt mindenkihez, mások szerint nem igazán állt szóba a környéken senkivel. Ami pedig az elfogás napján történt, az leginkább ijesztő volt a békés vidék lakói számára.

Örökre elhallgattatták az éneklő házat

Egészen furcsa és megmagyarázhatatlan dolog történt Párkányban a Kossuth utcában. Tizennégy év után egyszer csak csend lett. Senki nem érti mi történhetett. Ahogy arról a Fókuszban is beszámoltunk, addig minden áldott nap reggel hattól este tízig dübörgött a zene az egyik házból, tönkretéve a szomszédok, az utcában élők idegrendszerét.

Harkányi Endre szakmai díjat kapott

Bandi bácsi lelkesedése még mindig töretlen a színház után. A színészetről és az utazás iránti szenvedélyéről is kérdeztük. De Muri Enikő is ellátogatott hozzánk, aki bosszantó szomszédairól számolt be és kért segítséget egy ügyvédtől. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Muri Enikőt kiborítja egyik szomszédja

A szomszédait nem válogathatja meg az ember. Ennek kapcsán kért Muri Enikő közösségi oldalán segítséget, ugyanis pár hónappal ezelőtt hangos szomszédok költöztek a házba, ahol a színésznő lakik, ám nem tudja mit tehetne. Egy ügyvéd próbált segítséget nyújtani nemcsak neki, hanem azoknak is, akik hasonló problémával küszködnek.

Pásztor Erzsi, az ország Janka nénije

A ma is aktív Pásztor Erzsi, Kossuth-díjas színésznő, aki hazánk egyik legeredetibb komikája, filmjei mellett a legtöbben mégis a Szomszédok című teleregény zsémbes Janka nénijeként ismerik.De vajon milyen út vezetett addig a szerepig, hogyan alakult a színésznő magánélete és milyen tervei vannak a jövőre nézve, elárulta reggel. 

Klapka Györgyön életmentő műtétet hajtottak végre

Klapka Györgyön életmentő beavatkozást hajtottak végre, elmeséli miért. Jön hozzánk Pásztor Erzsi, az ország Janka nénije, és utána járunk annak is, hogy tartozás miatt mennyi inkasszót vethetnek ki számlánkra.

Szomszédok piknikeztek


szerző:
2015.04.26. 18:30
Szomszédok piknikeztek

Szomszédoknak szervezett pikniket a Mi utcánk nevű közösségi oldal. Öt fiatal tavaly indított kezdeményezést azért, hogy a szomszédok jobban megismerjék egymást. Mindannyian szívesen segítenek egymáson, így időt és pénzt is spórolhatnak. Az oldalt ma már több mint 30 ezren használják.

A szomszédok mentettek ki egy nőt az égő házából

A lángok közé futottak be érte, csak ennek köszönheti, hogy túlélte a tüzet. Az utcában többen is azt mondták, hogy az asszony nyugtatókat szedett, valószínűleg ezért nem riadt fel arra, hogy kigyulladt a ház. Testének csaknem a fele megégett, most intenzív osztályon ápolják.

Előzetes: A szomszédok mentettek ki egy nőt az égő házából Miskolcon

A lángok közé futottak be érte, csak ennek köszönheti, hogy túlélte a tüzet. Az utcában többen is azt mondták stábunknak, hogy az asszony nyugtatókat szedett, valószínűleg ezért nem riadt fel arra, hogy kigyulladt a ház. Testének csaknem a fele megégett, most intenzív osztályon ápolják. Hogy mit mondanak az orvosai, kiderül este hatkor az RTL Híradóban, ahol megszólalnak a nő megmentői is.

Ismerjük meg a szomszédainkat!

Egy új közösségi kezdeményezésbe vágott bele pár magyar fiatal. Felismerték, hogy sokaknak fogalmuk sincs, hogy kik laknak mellettük, alattuk, vagy éppen felettük, és ha baj van, vagy esetleg szükségük lenne valamire, kínosnak érzik, hogy pont az ismeretlen szomszédtól kérjenek kölcsön egy kalapácsot, létrát, vagy éppen egy hiányzó hozzávalót a vacsorához. Ezt a problémát próbálták meg áthidalni, és közelebb hozni egymáshoz az egy utcában lakókat.

A ledér Mágenheim család


szerző:
2014.12.07. 21:08
A ledér Mágenheim család

Ábel Anita és Kulka János mindig szívesen nosztalgiázik. A Szomszédok egykori Julcsija úgy emlékszik, nehéz sors jutott neki a sorozatbéli családjában.

Mit tehetünk, ha nagyon zavar a szomszéd?

A szomszédokkal mindenkinek meggyűlik a baja, nem kivétel ez alól Kocsis Tibó és Gyurcsík Tibor sem. A fiúknak otthon rendszeresen gyakorolnia kell az éneklést, aminek a szomszédok nem minden esetben örülnek.

Magdi anyus és Janka néni piacra is együtt járnak

Összehoztuk a két sorozat ikont, Pásztor Erzsit és Fodor Zsókát, akikkel egy fél napot tölthettünk együtt. Elkísértük őket egy szemvizsgálatra, majd egy hétvégi piaci bevásárlásra is.

Portré 11-10-02


szerző:
2011.10.03. 01:40
Portré 11-10-02

Portré: Minden este betoppanhat az életünkbe, sőt, régebben mindannyiunk szomszédja is volt. Aztán láthattuk csábító szerepben, a Csinibabában, de a Portréban, egy másik arcát is megmutatta Németh Kristóf, a Barátok közt rosszfiúja.

A Szomszédok Tenkes kapitánya

Zenthe Ferencnek sok jó tulajdonsága volt, néhány vicces is, már amit mások viccesnek tarthattak. Ezeket mutatjuk meg a XXI. Században.

XXI. század 11-06-21


szerző:
2011.06.21. 23:55
XXI. század 11-06-21

XXI. század: Utált autót vezetni, pedig ő játszotta Taki bácsit, a nyugdíjas taxisofőrt a Szomszédokban. Zenthe Ferenc képes volt bármikor, bárhol elaludni. Jellemes ember volt, nem volt hajlandó párttitkárt játszani, aki utasítgatja a kollégáit. Zenthe, a Tenkes kapitánya a XXI. században!

Megszálltuk a rettegett terrorvezér házát

Abottabadról valószínűleg soha nem hallott volna a világ, mára mégis vastag betűs fejezet a történelemkönyvünk legutolsó lapján. Tíz év hajsza után ebben a városban számolt le az Egyesült Államok első számú közellenségével, Oszama bin Ladennel.

Bevettük a rettegett terrorvezér házát

Abottabadról valószínűleg soha nem hallott volna a világ, mára mégis vastag betűs fejezet a történelemkönyvünk legutolsó lapján. Tíz év hajsza után ebben a városban számolt le az Egyesült Államok első számú közellenségével, Oszama bin Ladennel.

Esti Showder Fábry Sándorral 10-10-21

Esti Showder Fábry Sándorral: Igazi világsztár fogadta el Fábry meghívását: a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra Charlene Tilton, a Dallas című sorozat vadmacskája. Rajta kívül a Szomszédok című teleregény négy népszerű sztárja, Ábel Anita, Nemcsák Károly, Trokán Péter és Németh Kristóf is mesélt évekkel ezelőtti élményeiről. A műsorban fellép a Kistehén Tánczenekar.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való