KERESÉS search-close

Szirtes Tamás

71 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szirtes Tamás"

Nem mindennapi módon ünnepelték meg Webber születésnapját!

Látványos koncerttel ünnepelte a Sportarénában a Madách Színház Andrew Lloyd Webber 70. születésnapját, közel 10 ezer néző előtt. A gálán felcsendültek az angol zeneszerző legnagyobb slágerei olyan művekből, mint: a Macskák, Az Operaház Fantomja.. és a Jézus Krisztus Szupersztár. Szirtes Tamással elárulta, hogy utolsó napokig úgy volt, hogy az ünnepelt is jelen lesz a gálán.

Rocksuli: szuper zenék, nagyszerű színészek, és tehetséges gyerekek a Madách színpadán!

Ellepték a gyerekek a Madách Színház színpadát, és nem is akármilyen gyerekek! Mindegyikük nagyon tehetségesen színészkedik, és profikat megszégyenítő módon zenél is. Erre pedig szükség van, hiszen itt van végre a nagysikerű Rocksuli! 

SZIRTES:

Barátja, Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója mesélt a világ egyik legnépszerűbb zeneszerzőjéről, Andrew Lloyd Webberről, akinek több darabja is fut/futott Magyarországon.

Solti Ádám kutyás premierre készül

A Barátok közt felvételei mellett Ádám sosem hanyagolja el a színházi szerepeket. Most is épp egy musical-en dolgozik régi tanárával, Szirtes Tamással. A darab középpontjában a kutyák lesznek.

Portré - Szirtes Tamás


szerző:
2017.10.05. 00:00
Új szereplőkkel ismét színpadon a Billy Elliot

Új szereplőkkel, fél év után ismét színpadon Elton John musical-je, a Billy Elliot. A három Oscar-díjra is jelölt film zenés színpadi változatában éppen a címszereplő változott. A fiatal tehetségek ugyanis hamar kiöregednek ebből a szerepből. Szirtes Tamás rendező választotta ki az új szereplőket, akik nemsokára Stohl András, Csákányi Eszter, Bence Ilona és Német Kristóf mellett lépnek színpadra.

Solti Ádám életében mérföldkő a Szerelmes Shakespeare

A Shakespeare Fesztivál hat hétig tart a Madách Színházban, ahol a tetőteraszon reneszánsz romkocsmát és táncházat hoztak létre, valamint Shakespeare műveit a legkülönbözőbb módokon dolgozzák fel. Solti Ádám életében hatalmas mérföldkő ez az előadás, mert több sikeres zenés alakítás után, ez az első igazán komoly prózai szerepe, amit Nagy Sándorral felváltva játszanak. 

London után Budapesten is színpadon a Szerelmes Shakespeare

A film után színpadon, London után Budapesten. A Madách Színházban hamarosan bemutatják a Szerelmes Shakespeare című darabot. A készítők azt ígérik, hogy mindenben különbözik majd a filmtől és londoni előadástól is. Szirtes Tamás, rendező ugyanis szabad kezet kapott a jogtulajdonosoktól.

Ismerős arcok a színpadon!


szerző:
2017.01.03. 17:25
Ismerős arcok a színpadon!

A Madáchban a szerelmes Shakespeare-t viszik színpadra, amiben olyan RTL-es nagyágyúk játszanak, mint Solti Ádám vagy Hajdú Steve - de a rendezőt, Szirtest Tamást is kikérdeztük a darabról.

Színpadon a Szerelmes Shakespeare

A Szerelmes Shakespeare című darab bemutatásának lehetőségéért több budapesti színház is versenybe szállt, végül Szirtes Tamás és csapata kapta meg a jogot. A héten bemutatták a szereplőket is, a legendás angol írót Nagy Sándor és Solti Ádám játssza majd, a gyönyörű múzsáikat, Tompos Kátya és Petrik Andrea.

Ügyes kis hazugságok a színpadon

Kerekes Éva 16 év után újra együtt dolgozik Szerednyey Bélával és Szirtes Tamással. A színésznő az Ügyes kis hazugságokban vállalta el az egyik főszerepet. Bár ő elég szókimondó, most évtizedes titkokat kell a színpadon családjával megosztania. A darabot a Madách Színház mutatja be.

Így élték meg 56'-ot magyar hírességeink

1956 még mindig mély és fájdalmas sebeket szakít fel 60 év után is. Az évforduló emlékére a Fókusz most énekeseket, sportolókat, színészeket és ismert embereket keresett meg, hogy meséljék el nekünk, ők hogyan élték meg a forradalmat és a szabadságharcot. Sokan nem vállalták. Volt, aki bevallotta, hogy meglőtték és majdnem meghalt, erről azonban hat évtized távlatában sem képes beszélni.

 

 

 

Egy darab, amiben mindenki magára ismerhet

Egészen szokatlan darab a Madáchban. Parádés szereposztás, könnyed szórakozás és még sokkal több ennél. Szirtes Tamás rendezésében elevenedik meg ez az igazán mai történet, melyben mindenki egy picit magára ismerhet.

Billy Elliot: 10 év után Magyarországon

Tíz éve dübörög Londonban a Billy Elliot, a siker után, most a Magyar Állami Operaházban a magyar közönséget is meghódíthatja a musical.

Hogyan birkózott meg a harisnyanadrággal Nagy Sanyi?

Nővé váltak: megmutatjuk hogyan birkózott meg a harisnyanadrággal, és milyen hölgy lett végül Nagy Sanyiból! De nem csak ő váltott nemet, Szente Vajk is átalakult, így egyből be is indult a versenyzés köztük, hogy a végén kiből lett jobb nő! Felhőtlen szórakozást ígér a Primadonnák, melyet Szirtes Tamás rendez.

Elhunyt Psota Irén


szerző:
2016.02.25. 18:50
Elhunyt Psota Irén

Meghalt Psota Irén. A nemzet színésze, kétszeres Kossuth-díjas, és kétszeres Jászai Mari díjas művész életének 87. évében hunyt el szívelégtelenségben. Barátai, pályatársai azt mondták róla, hogy fantasztikus nő és színésznő volt, akitől nemcsak a színészetet, az életet is megtanulták. Psota Irén 2009-ben, a 80. születésnapján lépett utoljára színpadra, akkor elbúcsúzott a közönségtől és azóta visszavonultan élt.

Solti Ádám főszerepet kapott karácsonyra

A színész-énekes a Madách Színház, A József és a színes szélesvásznú álomkabát című nagysikerű musicaljének csapatához csatlakozik, mégpedig a címszerepet kapta meg az előadás rendezőjétől, aki korábban egy válogatáson figyelt fel Ádámra.

Filmszerű, látványos előadást ígérnek

Már javában próbálják a Szegedi Szabadtéri Játékok évadzáró előadását, a Nyomorultakat. Szirtes Tamás rendező és Kentaur díszlettervező több mint egy éve dolgozik a darabon.

Így készült a Spamalot


szerző:
2015.04.04. 11:54
Így készült a Spamalot

2015. június 1-jén Eric Idle és John DuPrez, a Spamalot című musical szerzői vendégeskednek a Madách Színházban, és megtekintik a jubileumi 162. Spamalot előadást! A legendás Monty Python alapítója, Eric Idle tiszteletére a Madách Színház egészen különleges Spamalot előadással készül, amelyben természetesen fellép a darab minden szereplője, emellett számtalan meglepetést láthatnak majd a nézők, akik jegyet váltanak az egyetlen júniusi Spamalotra. Ennek apropóján felelevenítjük, hogyan készült a darab!

Fókusz Plusz 14-12-06


szerző:
2014.12.06. 20:00
Fókusz Plusz 14-12-06

Fókusz Plusz: A titokzatos Pilis - Gyógyító sugárzás, különleges energiamezők. Tényleg a Pilis a világ egyik legmisztikusabb helye? Üdvözlet a jövőben - Mars-utazás, űrlift, androidok, repülő autók. Hogyan élünk majd 50 év múlva?

Színpadon a kis Vuk és Karak története

Vadászom, utamból kotródj! – Újra felhangzik az ismert mondat. Vuk, Karak és a többiek története ugyanis a rajzfilm után a színpadon folytatódik. A Madách Színház készített a kíváncsi kisróka történetéből musicalt.
 

Fókusz Plusz 14-10-04


szerző:
2014.10.04. 19:30
Fókusz Plusz 14-10-04

Fókusz Plusz: ABBA-titok - A 40 éve született dalok még ma is lázba hozzák a közönséget, az ABBA egyik tagja viszont Magyarországot kedveli. Bepakoltak - Még nem tudják, hogy mire vállalkoztak, de a Celeb vagyok résztvevői a legrosszabbra is felkészültek.

Még mindig tombol az ABBA-mánia!

Csak 10 évig voltak együtt, mégis felbomlásuk után lassan 30 évvel még mindig tombol az Abba-őrület. A svéd kvartett több mint 100 dalt, és 350 millió eladott lemezt hagyott maga után, és persze kiéhezett rajongók tömegeit szerte a világon.

Még mindig tombol az ABBA-mánia!

Csak 10 évig voltak együtt, mégis felbomlásuk után lassan 30 évvel még mindig tombol az Abba-őrület. A svéd kvartett több mint 100 dalt, és 350 millió eladott lemezt hagyott maga után, és persze kiéhezett rajongók tömegeit szerte a világon.

Hujber-botrány a színésztársadalom szemén keresztül

Az egész színésztársadalmat sokkolta Hujber Ferenc nyilatkozata, melyben kijelentette: vásárolta az érettségijét, hogy jelentkezhessen a Színművészetire és másolta a szakdolgozatát, hogy végül megkaphassa a diplomáját.

Ínyencfalatok és Fantom ünneplés

A Madách Színházban újabb születésnapot ünnepeltek: a Fantom már 10. gyertyáját is a tortára tehette. Aztán: Pikáns fagylalt, újragondolt különlegességek: a Gourmet fesztivál furcsa finomságokkal hódított.

Szombat Esti Láz 2013 - Best of 13-05-01

Szombat Esti Láz 2013 - Best of: A nagy sikerrel futott 2013-as Szombat Esti Láz legszebb pillanatai.

Így tudsz szavazni a Szombat Esti Láz táncosaira!

Az SMS díja 330 Ft ÁFA-val. A hívás díja 330 Ft ÁFA-val. Ügyfélszolgálat: (1) 371-4820.

Szombat Esti Láz 2013 - Döntő

Szombat Esti Láz 2013 - Döntő: A trófeáért a döntőbe jutott három pár, Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Vastag Csaba és Mármarosi Tünde, valamint Szilveszter gazda és Molnár Andrea küzdöttek. A dobogósok ezúttal is két tánccal készültek: slowfoxot és paso doblét adtak elő.

Vastag Csaba nyerte a Szombat Esti Lázat

A Szombat Esti Láz döntője Vastag Csaba és Mármarosi Tünde győzelmével ért véget. Így Csaba az énekverseny után, a táncverseny első helyét is bezsebelhette.

Egy igazán összeszokott négyes

A Szombat Esti Láz zsűrije annyira összeszokott, hogy később is szívesen találkoznának így, négyen. A műsor végéhez közeledve elárulták, hogy kit mivel lehet levenni a lábáról, mit gondolnak a versenyzőkről, és mi az, amit a legjobban értékelnek a négy hónapja tartó kemény munkában.

A táncosok sorsa a nézők kezében!

Szombat este kiderül, hogy ki lesz a hat hete tartó Szombat Esti Láz nyertes párosa. A zsűri most is értékel, de pontjaik már nem befolyásolják a végeredményt, a fináléban minden a nézőkön múlik. Ha szeretnéd, hogy a kedvenc párosod álljon a dobogó legfelső fokán nincs más dolgod: szavazz rá!

Szombat Esti Láz 13-04-06

Szombat Esti Láz: A show elején szőrös szívű volt a zsűri, a pontokat kevésbé szórták, a kritikát annál inkább. Szilveszter tangóját sutának, Gabi diszkóját visszafogottnak ítélték, pedig az énekesnő igazán mindent bevetett. Aztán Varga Izáék keringője után megtört a jég, és Csaba Travoltás mozgása is levett mindenkit a lábáról. A második kört Tóth Gabiék egy igazi Gabis angol keringővel kezdték, majd olyan történt, mint még soha. Szilveszter megkapta az első 10 pontot! Csabák szexi tangóját Izáék 20 éveseket megszégyenítő diszkója követte.

Istenes Bence és Iringó könnyes búcsút vett

Röpködtek a tízesek a negyedik élő show-ban. Vastag Csaba produkcióját két tízessel is jutalmazták, Szilvesztert még azzal is meggyanúsították, hogy táncolt, Bence egyszerre volt komoly és őrült, Iza szexuális töltetű tánca elvarázsolt mindenkit, Gabi pedig triplázott!

Szombat Esti Láz 13-03-30

Szombat Esti Láz: Röpködtek a tízesek a negyedik élő show-ban. A versenyben maradt öt pár ezúttal rumbát és quickstepet táncolt. Vastag Csaba produkcióját két tízessel is jutalmazták, Szilvesztert még azzal is meggyanúsították, hogy táncolt, Bence egyszerre volt komoly és őrült, Iza szexuális töltetű tánca elvarázsolt mindenkit, Gabi pedig triplázott!

Szombat Esti Láz 13-03-23

Szombat Esti Láz: Igazi magyaros cha-cha-chával indult a show, aztán egy díva tangózott a színpadra, majd egy csődör táncolt be a stúdióba. A legmeghatóbb pillanat az volt, mikor Tóth Gabiból profi született, miközben rossz élményeit táncolta ki magából a tangón keresztül. Végül egy ufo-tangót és egy macsós cha-cha-chát is láthattunk.

„UFO-tangóval” búcsúzott Győrfi Pál

Igazi magyaros cha-cha-chával indult a show, aztán egy díva tangózott a színpadra, majd egy csődör táncolt be. A legmeghatóbb pillanat az volt, mikor Tóth Gabiból profi született, miközben rossz élményeit táncolta ki magából a tangón keresztül.

Szombat Esti Láz 13-03-16

Szombat Esti Láz: Az este folyamán jive-ot és angol keringőt láthattunk táncos sztárjainktól, volt aki szerelmet mímelt a győzelemért, más rock and rollt is bevetett, és volt, aki a zsűrit vörös rózsával próbálta lekenyerezni.

Dundika mosolyogva táncolt ki a Szombat Esti Lázból

Az este folyamán jive-ot és angol keringőt láthattunk táncos sztárjainktól. Volt, aki szerelmet mímelt a győzelemért, más rock and rollt is bevetett, és volt, aki a zsűrit vörös rózsával próbálta lekenyerezni.

Bálint Toncsi zokogva búcsúzott a Szombat Esti Láztól

Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban, mégis sírással végződött az est.

Szombat Esti Láz 13-03-09

Szombat Esti Láz: Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban. Voltak ott vadmacskaként táncoló, „szeretkező” párok, szexuális kisülés, egyszóval fülledt erotika uralkodott.

A zsűri is lázasan várja az élő show-t

A Szombat Esti Láz zsűrijében ezúttal az örök fiatal energiabomba, Esztergályos Cecília is helyet kapott. A neves koreográfus, az RTL tehetségkutatóinak szakmai felügyelője, Tihanyi Ákos, és Szirtes Tamás mellett Keleti Andrea is pontozótáblát kapott.

Fókusz Plusz 13-03-09


szerző:
2013.03.09. 19:24
Fókusz Plusz 13-03-09

Fókusz Plusz: Őrült tempó - Nagy kiborulások, sérülések és határtalan szorgalom. A Szombat Esti Láz versenyzői már két hónapja a táncparketten készülnek a rajtra. Árgus szemmel - Mivel lehet elbűvölni őket és milyen szempontok szerint pontoznak? Meglestük a zsűrit, akik mindannyian különleges módon készülnek a versenyre.

Szombat Esti Láz szavazás szabályzat

Az RTL Kábeltelevízió Kft. és a Telekom New Media Zrt. által közösen szervezett Szombat Esti Láz című műsorszámhoz kapcsolódó szolgáltatás leírása és szabályai

Új évaddal jelentkezik a Szombat Esti Láz

Március 9-től újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Az RTL II képernyőjén új évaddal jelentkezik a nagy sikerrel futó Szombat Esti Láz.

Fókusz 12-08-14


szerző:
2012.08.14. 20:05
Fókusz 12-08-14

Fókusz: Sztárrá váltak - Hazakísértük Dombi Rudolfot. Olimpiai bajnokunkat kedvenc ételével várta a családja, előkerültek a gyermekkori fényképek is. A Dallas szépei - Kerekded idomok, szilikon és természetes szépség. De hogy jön mindehhez Jockey Ewing? Arab hódítás - Simon Cowell és Szirtes Tamás után az emirátus dollármilliárdosait is rabul ejtették a magyar kosarasok.

Reflektor 12-05-31


szerző:
2012.06.01. 00:50
Reflektor 12-05-31

Reflektor: Min matekolnak a sztárok? Kiscsillagok nagy álmai.

Szirtes Tamás marad a Madáchban


szerző:
2011.10.06. 19:16

Szirtes Tamás, a musicalek atyja


szerző:
2011.08.15. 09:12
Szirtes Tamás, a musicalek atyja

A musicalek magyar nagykövete, aki a Macskákkal rést ütött még a Vasfüggönyön is. A Kossuth-díjas Szirtes Tamás a jövő héten startoló Csillag születik műhelytitkairól is mesél a Portréban.

Portré 11-08-14


szerző:
2011.08.15. 01:00
Portré 11-08-14

Portré: A musicalek magyar nagykövete, aki a Macskákkal rést ütött még a vasfüggönyön is. A Kossuth-díjas Szirtes Tamás a Csillag születik műhelytitkairól is mesélt a Portréban.

Szente Vajk szinte a színházban éli életét

Az ifjú tehetség, ha nem a világot jelentő deszkákon játszik, akkor gyakran a nézőtéren foglal helyet.

Csillag születik - A döntő 11-06-04

Csillag születik - A döntő: László Attila 2011 csillaga! A jövő Máté Pétere nem hitt a saját fülének, amikor Nagy Sanyi kimondta a győztes nevet.

Csillag születik - Döntő 11-05-28

Csillag születik - Döntő: A zsűritagok ezen az estén Gomesnek adták a legkevesebb pontot, amin az adás végén ők maguk is meglepődtek.

Csillag születik - Az ötödik élő show 11-05-21

Csillag születik: Fantasztikus közös és egyéni produkciók, sőt: egy rendzavaró is színesítette a Csillag születik ötödik élő show-ját.

Csillag születik - A negyedik élő show 11-05-14

Csillag születik: A negyedik élő show-ban a Bad Boyz-os Szabó Tomi helyettesítette Ricsit, az Appril Project balesetet szenvedett táncosát. A főpróba után az élő adás is tartogatott drámai pillanatokat, Gomes sokkolt, Hernádi Judit és Fáy Miklós viszont az értékeléseknél feszült egymásnak.

Kemény rocker a Madách színpadán

Tóth Attilát eddig a Pokolgép énekeseként ismerhettük, egy ideje azonban érzékenyebb oldalát is megmutatja a Jézus Krisztus Szupersztár főszereplőjeként.

Csillag születik - A harmadik élő show 11-05-07

Csillag születik - A harmadik élő show: A Csillag születik harmadik élő show-ját a nyolc továbbjutó közös produkciója indította el. Az Appril Project, az Everdance, Gomes, Krizbai Teca, László Attila, Mr. Joe, Szabó Ádám és Timi Chen mérte össze tudását.

Csillag születik - A második élő show 11-04-30

Csillag születik - A második élő show: A Csillag születik második élő show-jában az utolsó négy helyért ment a harc. Az Appril Project, Krizbai Teca, Timi Chen és Gomes jutott tovább a harmadik élő show-ba.

Csillag születik - A harmadik válogatás 11-04-16

Csillag születik: Az első 14 továbbjutó után két zenekar, egy rapper, két tánccsapat, egy egyéni táncos, két énekes, egy mentalista és két művészi terembiciklis kapott legalább három igen szavazatot a zsűritől.

Csillag születik - A második válogatás

Csillag születik - A második válogatás: Párkányi Kolos mutatványaival elbűvölte, Krizbai Terézia gyönyörű hangjával lenyűgözte a zsűrit és a nézőket.

Csillag születik - Az első válogatás

Csillag születik - Az első válogatás: Hernádi Judit szemébe többször csaltak könnyeket a versenyzők, de előfordult, hogy a meglepettségtől alig bírt megszólalni a zsűri.

Fókusz Plusz 11-04-02


szerző:
2011.04.02. 19:30
Fókusz Plusz 11-04-02

Fókusz Plusz: Indul a show! - A Csillag születik rajtra kész, kikérdeztük a zsűrit a legemlékezetesebb produkciókról. Álomváros - Felhőkarcolók, látványhidak, jachtkikötők - így nézhetne ki Budapest! De miért álltunk meg a fejlődésben 70 évvel ezelőtt?

Szirtes Tamás a csillagok vonzásában

A musicalek magyar nagykövete, aki a Macskákkal rést ütött még a Vasfüggönyön is. A Kossuth-díjas Szirtes Tamás a jövő héten startoló Csillag születik műhelytitkairól is mesél a Portréban.

Fél Kettő 11-02-25


szerző:
2011.02.25. 14:20
Fél Kettő 11-02-25

Fél Kettő: Csillag születik - Új szereplők, változatlan zsűri. Vendégünk Hernádi Judit és Szirtes Tamás. A tél fogságában - A hóesés miatt akadozik a közlekedés Kelet-Magyarországon. Villán kívül - Mihez kezdenek ismertségükkel a már kiesett játékosok?

Meglepetéssel és új műsorvezetővel indul a show

Jól bevált zsűrivel és egy új műsorvezetővel várja az új tehetségeket tavasszal a harmadik Csillag Születik. Stohl András helyett Nagy Sanyi áll majd Ördög Nóra mellett, akit már különböző produkciókból ismerhetünk.

Nagy Sanyi sebész vagy nőgyógyász akart lenni

Bár nem készült a világot jelentő deszkákra, sőt, eleinte rettegett a fellépésektől, ma elismert színész.

Karafiáth Orsolya is pályázott egy musicallel

A Madách Színház kiírására 17 mű érkezett, hamarosan eldől, melyiket láthatja a nagyközönség is.

Így készült: Jézus Krisztus Szupersztár

Egy színházi előadás születésének kulisszatitkai.

Szirtes Tamás is kutatja a tehetséget

Sokan köszönhetik karrierjüket annak, hogy a Madách Színház igazgatója felfedezte bennük a pluszt.

Fél Kettő 10-09-20


szerző:
2010.09.20. 14:25
Fél Kettő 10-09-20

Fél Kettő: A Habsburg család - Alapítványával gyermekeken segít, a Fél Kettő vendége Habsburg Eilika. Táplálkozászavarok - Anorexiás tinédzsrek, minden 10. lány érintett. Tehetségek mentora - Gyakran foglalkoztat fiatalokat. Szirtes Tamás volt a vendégünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való