KERESÉS search-close

Szinetár Miklós

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szinetár Miklós"

A Szinetár család titkai

Évtizedek óta ismerjük őket. Évtizedek óta felismerjük őket. Évtizedek óta látjuk őket gyermekként, felnőttként, rendezőként, énekesként, színészként, közönségkedvencként és irigyek céltáblájaként – a Szinetárék, a XXI. században.

 

A Szinetár-család életébe enged bepillantást a XXI. Század

Veress Krisztina riporter nagy feladatot vállalt, mert valójában úgy érezte, hogy a család minden egyes tagjáról lehetne egy külön műsort forgatni, sőt Miklósról kettőt is. Négyen szólalnak meg, Szinetár Miklós, Kossuth-díjas rendező, a felesége, Hámori Ildikó, Kossuth-díjas
színűvész, a lányuk, Szinetár Dóra, valamint Dóra férje, Makranczi Zalán színművész.

Fél kettő 11-09-20


szerző:
2011.09.20. 14:15
Fél kettő 11-09-20

Fél kettő: Felborult egyensúly - egyre több magyar szenved a túlhajszolt munkából eredő kiégéstől. Színházi karrier - Vastag Csabát a fáraó szerepére szerződtették a Madách Színházba. Siker negyedszerre is - Szinetár Miklós ismét színre vitte a Koldusoperát, vendégünk a rendező.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való