KERESÉS search-close

Szilveszter

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szilveszter"

Szilveszter a Grévy-zebrabébi

Szilveszter, a grévy-zebrabébi a Nyíregyházi Állatpark első idei csöppsége. Későbbre várták az érkezését a gondozók, de a szilveszteri durrogtatás miatt hamarabb megindult a szülés a zebramamánál. Makkegészséges a kiscsikó. A grévy-zebrákat messziről ki lehet szúrni a sűrűn csíkozott bundájukról és a csupasz hasukról. Afrikában őshonosak.

 

Elkészült Zsuzsu-bolondság első videoklipje!

Reni és Greg áltváltoztatták bolondos társukat, aki eleinte kicsit tiltakozott, ám végül hozta a formáját. Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet, így lehetett varázsütésre Zsuzsuból Szandi.

Szilveszteri ízelítő: Így buliztak a villalakók!

Legyen tánc! De milyen? A VV9 év végi bulijában volt minden...

BAKI: Pamkutyáéknak párszor összeakadt a nyelvük

A profikkal is előfordul néha, hogy bakiznak. A szilveszteri Híradó műsorvezetőpárosa sem lehetett ez alól kivétel. Csokorba gyűjtöttük Pamkutya botlásait, boldog új évet! :)

Szilveszter: „Az életem a tánc!”

Szilveszter 9 éves kora óta táncol, és az elmúlt tíz évben nem telt el nap anélkül, hogy a srác nem perdült táncra. A 19 éves Szilveszter sokszor munkaidőben is táncol, és saját elmondása szerint a hip-hop a mindene!

Gyula szeretné, ha barátja olyan lenne, mint régen!

Gyula és Szilveszter már hat éve barátok, és Szilveszternek a tánc a mindene. Gyula szerint Magyarországon nem lehet megélni a táncból, és nevetségesnek tartja, hogy Szilveszter nem a jövője megalapozásán dolgozik, hanem álmokat dédelget.

Életet mentett hangos rikácsolásával

Szotyi a négy éves nimfapapagájt nagy tisztelet övezi. Gazdája, akkor kapta lányától ajándékba, amikor a felesége meghalt. A madárnak hála Csongor bácsi túlélt egy füstmérgezést szilveszterkor.
 

Együtt: Újra hamisított az állami híradó

Egy négy évvel korábbi videóról állította az állami média híradója, hogy most szilveszterkor készült, amikor a kölni dóm előtt bevándorlók erőszakoskodtak az ünneplőkkel. A felvétel valójában nem is Kölnben készült, és nem a szilveszteri erőszak látható rajta. AZ Együtt a Médiahatósághoz fordul, mert szerintük meghamisították a híreket. Az MTVA nem reagált a megkeresésünkre.

Mindenük odaveszett


szerző:
2016.01.08. 18:15
Mindenük odaveszett

Mindene odaveszett egy szikszói családnak, amikor leégett a házuk még szilveszter éjszaka. Egyelőre úgy tűnik, a kéménynél keletkezett a tűz. Az anya egyedül volt otthon, 28 éves fia az óévet búcsúztatta a barátainál, amikor kigyulladt az épület.

Hogyan buliztak a sztárok szilveszterkor?

Véget nem érő BÚÉK kiabálás és trombitaszó: a sztárok idén is bevállalták, és megörökítették a szilveszter estéjüket. Így, ha virtuálisan is, de átélhetjük velük újra az óév utolsó perceit.

Fókusz 2016-01-04


szerző:
2016.01.04. 18:55
Fókusz 2016-01-04

Így mulattak ők - Hogyan szilvesztereztek hírességeink? Házi videók, amiket külön nekünk készítettek. Kudarc vagy siker? - Szembesítettük a hírességeket egy évvel ezelőtti fogadalmukkal. És mi a titka annak, hogy célkitűzésink valóra váljanak? Felrobbantották a netet - Az illegális autóversenytől Sebestyén Balázs kisfiáig, jönnek az elmúlt egy év legnépszerűbb Fókusz-videói.

Szilveszteri ereszd el a hajam – így buliztak a sztárok

Véget nem érő BÚÉK-kiabálás és trombitaszó: a sztárok idén is bevállalták, és megörökítették a szilveszter estéjüket. Így, ha virtuálisan is, de átélhetjük velük újra az óév utolsó perceit.

LALI: „Sejk akarok lenni”


szerző:
2016.01.04. 18:00
LALI: „Sejk akarok lenni”

Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija mindig a csajokon agyal, ezek után nem meglepő, hogy az újévi fogadalmai is mindig az ellenkező nem körül forognak. Így volt ez tavaly, és így van ez most is.

Szilveszter: az idén kevesebb kutya szökött meg

Kevesebb kutya szökött el idén szilveszterkor, mint tavaly – ezt mondta az egyik budapesti menhely szóvivője, Miskolcon is több kutyára számítottak az ebtelepen. Ez mindkét szervezet szerint a chipeknek köszönhető, a gazdák adatai ugyanis most már szinte minden esetben elérhetők róla.

Szilveszter éjszaka a terrorfenyegetés árnyékában

Talán soha ennyire nem tartottak az emberek terrortámadásoktól világszerte, mint idén. A szokásosnál is nagyobb biztonsági ellenőrzések voltak számos országban. Németországban pályaudvarokat zártak le, Moszkvában pedig a Vörös téri buli maradt el. Mindezek ellenére sokakat semmi nem tántorított el attól, hogy az utcán szilveszterezzenek.

Alkoholmérgezés és súlyos petárdabaleset

Hiába a figyelmeztetések, a szilveszter most sem múlt el tragédiák nélkül. A mentőket országszerte több mint 3 ezerszer riasztották. Egy Heves megyei férfi több ujját amputálni kellett, mert felrobbant a kezében egy petárda. Egy 16 éves lányt pedig életveszélyes állapotban vitték kórházba a fővárosban, miután egy egész üveg vodkát megivott, és alkoholmérgezést szenvedett.

Rengeteg szemét maradt a bulizók után

Széttört üvegek, tűzijátékdarabok, eldobált szerpentin és műanyag poharak - sok helyen ez maradt az utcákon a szilveszteri bulik után. A fővárosban már hajnalban elkezdték a nagytakarítást. A vidéki szabadtéri koncertek helyszínein is korán bezsákolták a szétdobált szemetet.

Óévbúcsúztató utcabálok és házibulik

Utcabál, koncert, házibuli. A szokásos módon telt országszerte a szilveszter éjjel. A kemény mínuszok ellenére sokan buliztak az utcákon. Ők többnyire azt mondták, a forralt borra esküsznek. De voltak, akik a kelleténél jóval többet ittak.

SZILVESZTER: A legnagyobb buli


szerző:
2016.01.01. 17:48
SZILVESZTER: A legnagyobb buli

A legnagyobb bulit a szokásoknak megfelelően a New York-i Time Square-en tartották. Egymillió embert előtt megkezdődött a visszaszámlálás a szokásos leereszkedő kristálygömbbel, és akinek jutott, megkaphatta az újév első csókját is, miközben a háttérben Frank Sinatra dala szólt New Yorkról.        

Boldog Új Évet Kívánunk! 2016 a házban!

Hát ennyi volt 2015! Izgalmas, fordulatos év volt, de nem baj, mert szerencsére egy másodpercet sem kell várni a következőre, ugyanis már itt is van 2016!

Sok kutya fél a petárdáktól

A szilveszteri tűzijátékoktól sok kutya megrémül. Akkor pedig támadhatnak is, ezért óvatosan kell megközelíteni őket. Erre figyelmeztetnek a hódmezővásárhelyi állatvédők. Szilveszter éjszaka autóval járőröznek a városban, hogy befoghassák a kóborló kutyákat. Ügyeleti számot is működtetnek, ahol bejelenthetik, ha valakinek eltűnt a kedvence.

Elképesztően látványos tűzijáték Sydney-ben

Ausztráliában nagy ünneplések közepette jött az új esztendő.
 

A hidegre figyelmeztetnek a mentők

Nem szeretnének bekapcsolódni a szilveszteri bulikba a mentők, ezért azt kérik, mindenki mértékkel fogyasszon alkoholt szilveszterkor. Hideg lesz az éjszaka, így azt sem javasolják, hogy a megfáradt partizók az utcán pihenjenek le.

Terrorveszélytől tartanak Brüsszelben

Emiatt nem tartják meg a belga főváros főterén a hagyományos, újévköszöntő tűzijátékot és a szabadtéri bulikat sem. Brüsszelben az elmúlt napokban hat embert vettek őrizetbe, mert a rendőrök gyanúja szerint terrortámadásra készültek.

Szilveszterkor akartak robbantani

Letartóztatták Törökországban az Iszlám Állam két terroristáját, akik szilveszter éjszaka akarták magukat felrobbantani Ankara központjában az ünneplő tömegben. A rajtaütéskor megtalálták az öngyilkos mellényeket és a robbanóanyagot is.

Fókusz 2015-12-30


szerző:
2015.12.30. 18:45
Fókusz 2015-12-30

Ünnepi csalódások - Zokogó gyerekek, röhögő szülők! Szabad megviccelni a kicsiket pocsék karácsonyi ajándékokkal? Fergeteges forgatás - Az év legnagyobb botrányait elemzi Istenes Bence, Dombi és Kelemen Anna! Szem nem marad szárazon! Kitúrták Szellőéket? - A Konyhafőnök Junior legdumásabb sztárjai átvették a hatalmat az RTL Klub Híradójában!

Ifjú séfek a Híradó stúdiójában szilveszterkor

Idén is különkiadással jelentkezik az RTL Híradója szilveszter este. A Konyhafőnök Junior második helyezettje, Stiefvater Leni és a mindig bolondozó Erdélyi Kristóf olvassák fel az év szerintük legfontosabb híreit. Véber István helyét pedig Ács Csaba veszi át, ő mondja el, hogy milyen időjárás lesz az új év első napján.

Álarcból és trombitából fogy a legtöbb

Vérengző vadállatok, szörnyek és népszerű horror figurák. Álarcok minden mennyiségben és formában, az idei szilveszteri mulatságok egyik legkedveltebb parti kellékei.

Nagy drogfogás szilveszter előtt

Csaknem 80 millió forint értékű kábítószert találtak a rendőrök egy budapesti panellakásban. A lakás tulajdonosára azután csaptak le, miután elfogtak egy dílert, aki elmondta nekik, honnan vásárolja a drogot.

VARÁZSLAT: Leni és Kristóf felfedezték a stúdiót

A Konyhafőnök Junior második helyezettje, Stiefvater Leni és a mindig bolondozó Erdélyi Kristóf olvassák fel az év szerintük legfontosabb híreit szilveszterkor. Gyakorlás közben egy kis bolondozásra is jutott idő.

Szilveszteri gasztrohagyományok, avagy mit miért eszünk?

Pár pillanat már csak, hogy visszaszámoljuk 2015 utolsó másodperceit, de előtte még érdemes körülnézni a gasztrokultúra háza táján, hogy tisztában legyünk azzal, mit illik, mit kellene falatoznunk az év utolsó és legelső napján!

Elmarad a legnagyobb szilveszteri buli

Mindenki visszakapja a pénzét, aki előre vett jegyet a Szilveszteri fesztiválra - ezt ígérik a szervezők. Néhány napja derült ki, hogy az ország legnagyobbjának hirdetett szilveszteri buli elmarad, a szervezők szerint nem miattuk. Erre már majd ezren megvették a jegyüket. Idén nem lesznek a fővárosban ingyenes szabadtéri bulik sem. Vidéken azonban sok helyen szervez programot a helyi önkormányzat.

A jó virsliben sok a hús


szerző:
2015.12.29. 18:25
A jó virsliben sok a hús

Bécsi vagy frankfurti, mindegy, csak jó magas legyen a hústartalma- ilyen a jó virsli a szakértő szerint. A Nemzeti Élelmiszerlánc- biztonsági Hivatalnál azt mondják, az évi 30 ezer tonna virslinek az egyötöde egyetlen este, szilveszterkor fogy el. Ma is sokan vásárolták az ünnepi menühöz, vitték levesbe és főzelékhez is.

A nagy szilveszteri hányás-kódex

A Szilvesztertől mindenki túl sokat vár el: az év legjobb bulija kell legyen, a nap, amikor muszáj a legjobban érezzük magunkat.  Ezért általában van a társaságunkban minimum egy ember, aki túlzásba viszi a pia vagy a kaja fogyasztását. Szóval, ahogy nincs karácsony Kevin nélkül, úgy nincs szilveszter hányás nélkül. Biztos, hogy szilvesztereink során a hányásnak sok formájával találkozhattunk. 

RTL Híradó szilveszteri különkiadás

Különleges meglepetésekkel jelentkezik az RTL Híradó szilveszterkor. További részletek hamarosan!

Most is tilos petárdázni


szerző:
2015.12.28. 18:07
Most is tilos petárdázni

Kézben felrobbanó petárda, és irányt változtató rakéta által okozott sérülések – ezek a leggyakoribb balesetek, amelyeket a szilveszterkor használt tűzijátékok okoznak. Petárdázni már 2005-óta tilos, mégis minden évben rengetegen megsértik ezt a szabályt. Akit rajtakapnak, akár 150 ezer forintra is büntethetik. A tűzijátékokat mától lehet legálisan venni.

Ködbe burkolózott az egész ország

Van, ahol napok óta ilyen az időjárás, és szerdáig nem is lehet jobbra számítani. Bár a Normafánál így is rengetegen voltak, szánkózás helyett, most sétálni mentek a családok. A ködben sok baleset is történt.

Szilveszteri szettek


szerző:
2015.12.21. 09:51
Szilveszteri szettek

Az évvége közeledtével lassan mindenki kitalálja, hol és kikkel tölti majd az év utolsó napját. Rigó Ági, stylist segítségével abban voltunk az Önök segítségére, hogy milyen viseletben lehetünk igazán trendik a bulizás születésnapján, Szilveszterkor.

Fókusz Plusz 2015-12-19


szerző:
2015.12.19. 18:50

Ünnepi sminkötletek


szerző:
2015.12.16. 09:54
Ünnepi sminkötletek

Az ünnepek közeledtével természetes, ha nem csak a lakást és a karácsonyfát szeretnénk kicsit ünnepi díszbe öltöztetni, de saját magunkat is. Egy karácsonyi buli, vagy éppen szilveszteri mulatság máris okot ad a kiöltözésre, amihez persze egy jó smink is dukál. Az ünnepi smink elkészítéséhez szerettünk volna tippeket adni Hovorka-Miskolczi Kinga, sminkmesterrel.

Pezsgővel búcsúztunk


szerző:
2015.12.16. 00:35
Pezsgővel búcsúztunk

Itt az év vége, pukkannak a pezsgők! Egy tizenhat milliárd forintos piac legfrissebb trendjeit mutattuk meg a Brandmániában, amivel egyben búcsúztattuk a 2015-ös évet.

Pihenje ki magát az ünnepek alatt!

Itt a december, az ünnepek, így műsorunk is az ünnepvárás jegyében készült. Ellátogattunk három ünnepi díszbe öltözött szállodába, a fővárosban és környékén, valamint a Mátrában, és megnéztük a hangulatos gyöngyösi karácsonyi vásárát.

VV Seherezádé is Nepálban volt a földrengés idején

Csaknem 11ezer sérült és közel 5500 halott. A 7,9 erősségű földrengés múlt szombaton rázta meg Nepált. A Dél-Ázsiai államban több magyar csoport is volt a természeti katasztrófa idején. Köztük Gaál Miklós fényképész, aki pár napja érkezett haza Magyarországra.

Melyik évben járunk?


szerző:
2015.01.10. 19:05
Melyik évben járunk?

1436-ot vagy 2015-öt írunk? Hogyan értelmezik az újévet a különböző vallásokban? És hogyan ünnepelnek a világ különböző pontjain?

1436-ot vagy 2015-öt írunk?

Van ahol szeptemberben, van ahol februárban és akad olyan hely is ahol márciusban ünneplik az újévet. Sőt bizonyos részein a világnak meg sem tartják a szilvesztert. Most annak járunk utána, hogy mit csinálnak a különböző vallású emberek az óév végén. Mit ehetnek Kínában, mit ihatnak Izraelben, hogyan és mit ünnepelhetnek Törökországban.

ÚJÉV: Hogyan kezdjük újra?

Legyen bármilyen vallásunk és éljünk bárhol a világon, egy dologra mindenképp szükségünk van. Hogy időnként megálljunk és elgondolkozzunk azon, mit is tettünk és mit is szeretnénk még tenni az életben.
 

Kristen Stewart hazaérkezett Hawaii-ról

Az Alkonyat sztárja legjobb barátnőjével a trópusi szigeten töltötte az új évet.

Fókusz 15-01-07


szerző:
2015.01.07. 19:20
Fókusz 15-01-07

Fókusz: Sokkoló tragédia - A párizsi terrorcselekmény legfrissebb fejleményei. Magyarok is megszólalnak, akik a francia fővárosban élnek. Extrém helyzetek - Előbb jött a baba, az apuka vezette le a szülést otthonukban. Megmutatjuk a korábbi évek legextrémebb szüléseit! Új év, új remények - Betartották a sztárok a tavalyi ígéreteiket? Szembesítettük őket korábban tett fogadalmaikkal.

Sok szökött kutya nem kerül haza

A szilveszterkor eltűnt kutyák fele nem kerül haza az állatvédő szervezetek szerint. A petárdázások és a tűzijátékok miatt megrémült és állatotthonba került kutyák nagy részét ugyanis soha, senki nem keresi. Az állatvédők azt mondják: az a tapasztalat, hogy ha valaki két hétig nem kereste a kedvencét, azután már nem is fogja.


 

Lola menyasszony lett!


szerző:
2015.01.06. 12:29
Lola menyasszony lett!

Komoly lépésre szánta el magát az énekesnő párjával, de szó volt még a botrányos szilveszteri buliról, gyógyító mesékről, és sminktetoválásról is a keddi 8:08-ban. S hogy miről még, tovább olvasva kiderül!

Botrány, fejetlenség és eltűnt kabátok a tízezres szilveszteri bulin

Több, mint tízezer ember vett részt azon a szilveszteri bulin, amit az egyik nagy vásárközpontban tartottak és végül hatalmas botrányba fulladt.  A résztvevők internetes beszámolói alapján a szervezők, a biztonságiak és a ruhatárosok sem tudták uralni a tömeget. Rengetegen kénytelenek voltak kabátjuk, táskájuk nélkül távozni és páran borda- és csuklótörést is szenvedtek a tömegben. Egy résztvevő mesélte el, hogy mi történt aznap este, ügyvédünk pedig tanácsot adott, hogy mit tehetnek, milyen jogaik vannak a károsultaknak.

Velünk történt


szerző:
2015.01.05. 15:24
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Kat Dennings barátjával lépett az új évbe

A szerelmes pár New Yorkban várta, hogy éjfélt üssőn az óra.

Edina az ágyban egy akrobata


szerző:
2015.01.03. 23:00
Edina az ágyban egy akrobata

Lepedőgyűrés kiegészítve akrobatikus elemekkel - így indította Laci és Edina az újévet.

Előre szóltak, hogy baj lesz


szerző:
2015.01.03. 18:10
Előre szóltak, hogy baj lesz

Egy ruhatáros cég előre szólt, hogy nagy baj lesz, mégsem kérték a közreműködésüket a Music Fm-Lights off buliszervezői - derítette ki az Index. A rendezők csak a fogasokat akarták bérelni és saját maguk akarták megoldani a ruhatár működtetését.


 

Aki a bulin elalszik, ketchuppal a fején ébred

Dani a nagy partizás közben kótyagosan elszunyókált. Öreg hiba. A többiek azonnal kihasználták a helyzetet és mindenfélét az arcára kentek.

Amikor egy buli rendesen ki van maxolva

A szilveszteri partin minden volt, ami csak lehetett: Laci megzuhant lelkileg és körbe filozofálta az egész Villát, Edinával szóban imádták egymást, ami után a Tűzrőlpattant bepattant Dennis-Fanni hancúrnézőbe, és persze még Dóri és Ádám és csókmaratont tartott a nappaliban.

Szilvesztezzünk a sztárokkal!


szerző:
2015.01.02. 19:20
Szilvesztezzünk a sztárokkal!

Van, aki dolgosan köszöntötte az Új évet, más nyugiban otthon, családi környezetben, valaki pedig rendesen belecsapott a lecsóba. Népszerű sztárjaink kitettek magukért. A Fókusz kérésére rögzítették, hogyan búcsúznak az Óévtől.

Káosz tört ki a Music FM szilveszteri buliján

A bulin, a szemtanúk szerint több dulakodás és sérülés is történt. A káoszban videózó felháborodott, vagy elkeseredett résztvevők szerint a szervezők képtelenek voltak uralni a helyzetet. Sokan kártérítést követelnek, az interneten pedig tüntetést kezdtek szervezni.

Káosz a szilveszteri buliban, nyomoz a rendőrség

Rendőrségi nyomozás indult a Hungexpon rendezett szilveszteri buli miatt, ahol káosz alakult ki a ruhatárban, és kabátok tucatjai tűntek el. Miután hajnalban sokan órákat vártak a kabátjukra, a dühöngő tömeg egy része átugrált a felállított asztalokon, és önkiszolgálóvá alakította a ruhatárat. Többen meg is sérültek a tülekedésben.

Előzetes: Káosz a szilveszteri buliban

Eltört a keze, amikor a testvérét akarta megvédeni a tömegben. Ezt mesélte Híradónknak az a fiú, aki részt vett a Music FM rádió nevével fémjelzett szilveszteri buliban. Az általunk megkérdezett fiatalok arról számoltak be, hogy sokan órákig álltak sorba a kabátjukért, és volt, aki meg sem kapta. A bulit rendező cég azóta felhívást tett közzé - hogy mi az, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Így szilvesztereztek a sztárok!

Szilveszter éjszakáján Robbie Williams a következő gondolattal köszöntötte rajongóit és  2015-öt: „A holnapi lesz az első üres lap egy 365 oldalas könyvben. Írjatok egy jó sztorit!” Nos nem tudjuk kinek hogy alakul a bevezető, de azt mutatjuk, hogy más hírességek hogyan léptek át az új évbe. 
 

Botrány és káosz a szilveszteri bulin!

A Music Fm szilveszteri partiján a szemtanúk szerint több dulakodás és sérülés is történt. A káoszban videózó felháborodott, vagy elkeseredett résztvevők szerint a szervezők képtelenek voltak uralni a káoszt. Sokan kártérítést követelnek, az interneten pedig tüntetést kezdtek szervezni.

Laci kivonulna, Edina kukkolna

Brutál agyeldobós szilveszteri bulit csaptak a villalakók, a részleteket a pénteki Összefoglalóban láthatjátok, ki ne hagyjátok!


 

Zsu kiverte a biztosítékot (is?)

Lali, ahogy belépett a Villába, máris belenyalt volna Dóri szájába. Míg Fanni versén pityeregtek, Zsu írásán ledöbbentek. Robin Dórinak vallott, Dani meg ódát zengett, amin mindenki vihogott.


 

Földönkívüliek a Villában!

A Tha Shudras dalt írt a villalakókhoz, akik olvadoztak, édibédi külön értékelte, hogy Trap kapitány maszkja ugyanolyan színű, mint az ő ruhája. Hallgassátok, hogy dalolnak a kemény brigádról! 

„Szeretnék sokkal tündérfalvibb lenni”

Ez ugyan Fanni fogadalma volt, de nagyjából minden villalakó kívánsága az volt a jövőre nézve, hogy ne veszekedjen annyit a másikkal. Zsu lobbizott Edina és Dani bizalmának visszanyeréséért, hogy ők hajlanak-e erre, a videóból kiderül.  

Tragédiába torkollott az ünneplés

Tragédiába torkollott a szilveszteri ünneplés a kínai Sanghajban. 36-an meghaltak és csaknem 50 ember megsérült, amikor a város folyóparti sétányán összegyűlt tömegben agyontaposták egymást az emberek.


 

Több száz riadt kutya kóborolhat most is

Ostromállapot – így jellemezte egy állatvédő a szilveszter éjszakát az RTL Híradónak. Az állatvédő alapítványokon kívül önkéntesek járták a főváros utcáit, hogy segítsenek a petárda és tűzijáték miatt megrémült állatokon.
 

Fiatalok kezét roncsolta a tűzijáték

Két fiatalnak csonkolni kellett az ujjait, mert a kezükben robbant fel egy-egy tűzijáték szilveszter éjjel. Amúgy is sok dolga volt a mentőknek, akik csaknem 2000 riasztást kaptak. A toxikológiákon is nagyüzem volt, Budapesten 77 embert szállítottak be, fele 18 év alatti fiatal, akik közül többen drogoztak.


 

Így köszöntötték az újévet világszerte

Hiába volt hideg, megteltek az utcák ünneplőkkel hazánkban. Hóban twisztelés és vonatozás, diszkófények a házibulikban, petárda és tűzijáték a tereken. A híradó stábjai ott voltak a legnagyobb utcai bulikon. És mutatjuk azt is ,hogyan ünnepeltek Tokiótól New Yorkig.


 

2015: Így búcsúztatták világszerte az óévet

Tokiótól New Yorkig a tűzijáték volt a legfőbb látványosság. A világ legmagasabb épületeiről is lőttek ki rakétákat. A brazíliai Rióban 2 millióan buliztak, míg a New York-i Times Square-en 1 millió ember köszöntötte az újévet.


 

Előzetes: Rengetegen buliztak az utcán éjszaka

A legtöbb helyen koncerttel ünnepelték az újévet, Debrecenben, Zalaegerszeg és Győrben megtelt a főtér. Pesten a Vörösmarty téren voltak a legtöbben. Hogy hogyan telt a szilveszter éjszaka az országban, megmutatjuk hat órakor az RTL Híradóban.


 

Lalival buliztak a villalakók

Nagy volt a buli, a villalakók beleadtak apait-anyait, az esti Összefoglalóban láthatjátok a részleteket és az is kiderül, kit hív ki Robin!

RTL II: Sokba kerülhet a hangoskodás

Szilveszter éjszaka van, az újévet sok helyen házibulikkal köszöntik. A társasházakban élők többsége felkészült arra, hogy ilyenkor akár hajnalig is hangosan szólhat a zene. Érdemes azonban tekintettel lenni a szomszédokra, mert, ha rendőrt hívnak, akkor az akár több tízezer forintjába is kerülhet a hangoskodóknak.


 

Fókusz 14-12-31


szerző:
2014.12.31. 19:10
Fókusz 14-12-31

Fókusz: A nagy évértékelés - Pákó, Aurelio, Gáspár Laci és Villám Géza kommentálja 2014 legfontosabb bulvárhíreit. Lenyűgöző szereposztás - A nők sem maradhatnak ki: Baukó Éva és Kiszel Tünde sem fogja vissza magát. Na, kinek lesz csípősebb a nyelve kettejük közül?

A Föld keleti felén már 2015-öt írnak

Új-Zélandon és Ausztráliában látványos tűzijátékokkal köszöntötték az újévet. Közben a New York-i Times Squaren már minden készen áll a bulira, ahova 1 millió embert várnak.


 

Hatalmas bulikkal búcsúztatják az óévet

Utcabál a kemény mínuszokban vagy egy hangulatos étterem a barátokkal, de sokak inkább a házibulit választják szilveszter éjszaka.


 

Szilveszterkor is ügyeletben


szerző:
2014.12.31. 18:05
Szilveszterkor is ügyeletben

Megerősített szolgálattal készül szilveszter éjszakára a mentőszolgálat. Az országban 700, Budapesten 70 mentő áll készenlétben. Plusz kocsikat is szolgálatba állítottak, hogy győzzék a rengeteg hívást.


 

2015: Így ünnepeltek Új-Zélandon

Itthon még ebédidő volt, amikor Új-Zéland legnagyobb városában, Aucklandben már visszaszámláltak az emberek, és a híres Sky-toronynál látványos tűzijáték vette kezdetét.
 

2015: Így ünnepeltek Ausztráliában

A zenére komponált pirotechnikai showban összesen 100 ezer látványelemet használtak fel.

Vigyázzunk kutyáinkra szilveszterkor!

Ha durrognak a petárdák, kedvenceink ijedtükben annyira pánikba eshetnek, hogy a védelmet nyújtó gazdi vagy kutyaól helyett világgá futnak.

Korda György és Balázs Klári új szerepben

Különleges szilveszteri meglepetéssel készül az RTL Klub Híradója.

Virsli, malac, pezsgő - baromfi alig fogy

Kötözve, egészben, negyedelve, kocsonyába fagyva vagy bélbe töltve - mindegy, csak disznó legyen. A sertéshús ment legjobban a piacokon és a szupermarketekben, a lencse mellett. Babonák és hagyományok befolyásolják legjobban a szilveszteri menüt, ezért például csirkét ilyenkor kevesen esznek. De italfogyasztási szokásaink is változatlanok: még mindig az édes pezsgő a legkeresettebb.
 

Súlyos sérüléseket okozhatnak

Rossz irányba lőtt tűzijáték rakéta és kézben felrobbanó petárda – ezek a leggyakoribb pirotechnikai balesetek szilveszterkor, holott például petárdázni 2005 óta tilos. A rendőrök szerint érdemes hivatalos eladótól beszerezni a tűzijátékokat, és még a rutinosoknak is be kell tartaniuk az utasításokat.

Előzetes: Népszokások befolyásolják a szilveszteri menüt

A disznóságok mennek a legjobban – ezt tapasztalta a Híradó stábja a boltokban egy nappal szilveszter előtt. Sertésvirsli, darabolt szopós malac, sonka a sláger. Meg persze a pezsgő, abból is az édes. Többen azt mondták, hogy nem szeretik a lencsét, de ilyenkor még ők is vesznek. A baromfis pultoknál szinte senkit nem találtunk. Hogy miért, kiderül hat órakor az RTL Híradóból.

Egy évig készült a BÚÉK


szerző:
2014.12.29. 19:15
Egy évig készült a BÚÉK

Fellépésre készülő gyerekzenekar, ostort pattogtató rendőr, bulizók a pesti éjszakában, és az országot hosszú időre elhagyó lány - ilyen és ehhez hasonló témákat dolgoz fel az első közösségi dokumentumfilm. Éppen egy évvel ezelőtt, szilveszterkor kezdték forgatni. A BUÉK című produkció 2013 utolsó és 2014 első napjait mutatja be amatőr videókon keresztül.

Vasárnaptól bárki vásárolhat tűzijátékot

De csak szilveszter éjszaka szabad felhasználni.  Minden évben sok baleset történik, ezért használat előtt érdemes elolvasni a biztonsági útmutatót. Nem szabad például szeles időben vagy épületekhez közel tűzijátékozni, és soha nem szabad emberek vagy állatok felé célozni.

A hazai pezsgőpiac


szerző:
2014.12.19. 00:35
A hazai pezsgőpiac

A pezsgők forgalma hazánkban az évvégén a legnagyobb, hiszen az ünnepek alatt jóval többet isznak a vásárlók, mint az év többi részén, fejenként átlagosan két üveggel.

Miért úszták meg a sportolók támadói?

Megkéselték, tudja ki a tettes, a bíróság mégis szabadon engedte a támadót. A fiatal versenysportolót tavaly szilveszterkor késelték meg Szigethalmon. Gergőnek megváltozott az élete, és nem érti, hogy hozhatott ilyen döntést a bíróság.

Fókusz Plusz 14-01-18


szerző:
2014.01.18. 19:30
Fókusz Plusz 14-01-18

Fókusz Plusz: A fejvadász nyomában - Egy éjszaka a VIII. kerület legendás seriffjével. Döbbenetes felvételek a bűnös városrészben. Sivatagi show - Eltévedtünk az aknamezőn, szilveszter a kősivatagban, száguldás és balesetek. Útinapló az Africa Race-ről.

Fókusz 14-01-03


szerző:
2014.01.03. 19:50
Fókusz 14-01-03

Fókusz: Különös szilveszter - Amíg mi buliztunk, az x-faktorosok bejárták az országot. Volt, akit az autópályán ért az éjfél. A nagy átverés? - Miklós esküvője csak színjáték? Ott voltunk a Barátok közt forgatásán. Ki a bűnös? - Halálra vert fiú, vonat alá zuhant lány. Kik és miért akarják eltussolni a bűncselekményeket?

Legyen az RTL Híradó műsorvezetője!

Szeretne Erős Antónia vagy Szellő István műsorvezető társa lenni? Akkor jelentkezzen a szilveszter esti RTL Híradóba!

Hová tűntek a gazdafeleségek?


szerző:
2013.08.30. 15:31
Hová tűntek a gazdafeleségek?

Izgultunk értük, és őszinte lelkesedéssel hittük, hogy megtalálják az igaz szerelmet. Tomi, Szilveszter, András és Bence gazda őszintén mesél a műsor utáni új szerelmekről, kalandokról és a reményről, miszerint megtalálják életük párját.

Vidéki pörkölt partizás a SZEL sztárjaival

Rotyogott az őzpörkölt, dübörgött a quad és a traktor, menekültek a birkák és koccantak a pálinkás poharak: a Szombat Esti Láz apraja-nagyja gyűlt össze Tiszajenőn, Szilveszter gazdánál.

Fókusz 13-05-06


szerző:
2013.05.06. 19:50
Fókusz 13-05-06

Fókusz: A nagy buli - A Szombat Esti Láz összes versenyzőjét meghívta magához Szilveszter gazda. Pálinkázás és birkagergetés Tiszajenőn. A siker íze - Tízezres tömeg Újfehértón és a legfanatikusabb rajongói tábor Budapesten. Oláh Gergő diadalmenete. Nem felejtik soha - Közös éneklés és emlékezés. Rajongók, barátok és családtagok gyűltek össze Cipő 48. születésnapján.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való