KERESÉS search-close

Szikora Robi

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szikora Robi"

Robbanásveszély - 5. évad 12. rész

A sztároknak most is iparkodniuk kellett, hiszen bármelyik pillanatban bekövetkezhetett a vég…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Robbanásveszély játékot is!

Szikora: „Rózsi többet tudott, mint amit tanult”

Demjén Ferenc pénteken lett rosszul. Kórházba kellett szállítani, mielőtt kivizsgálták, agyvérzésre gyanakodtak.

Szikora Robi dalba önti, amit Budapest iránt érez

Idén Budapest lesz Európa Sportfővárosa, ezért egy olyan dalt keresnek, ami egyszerre szól Budapestről és adja a sport lüktetését. Az R-Go frontembere is írni fog egy dalt, erről és a zenekar terveiről is mesélt Szikora Robi.

A Stolen Beat és a USNK több ezres koncerteken bizonyítanak!

Az X-Faktor versenyzői a tehetségkutató befejezése után sem pihennek, koncertről koncertre járnak, ahol a rajongók szinte szétszedik őket.

A USNK már az Aréna színpadán is állt

Fáradtan, de boldogan érkezett Filep Kund és Laskay Nimród az R-Go próbájára, ahol kedd este színpadra léptek Szikora Robival.

Extra produkció: R-GO (Mash-up)

A harmadik Élő show extra fellépője nem más volt, mint Szikora Robi és az R-GO!

A műsorvezetők és Szikora Robiék is megmérkőztek a Mini Hungaroringen

Lakatos Márk elhúzott Papp Gergő mellett, az R-Go zenészei pedig időt javítottak a kicsinyített versenypályán.

Elárulta a Gidák titkát Szikora Robi és Környei Attila

Szikora 50 éve van a pályán, az R-Go pedig 35 éves fennállását ünnepli, ennek apropóján nagy koncerte készül a zenekar. A felkészülésről és az R-Go Gida fogalom születéséről is lerántották a leplet.

Amitől minden gyerekkor kiégett: a tábortűz nóták!

Részlet a Dumaswing első részéből:

A Dumaswingen egyetlen dal sem úszta meg a kifigurázást, így volt ez a tábortűz körül idegőrlő klisévé alakult nótákkal is. KAP-ék megszavaztatták a legrosszabbakat és utána jöhetett is a meglepő reggie átirat.

Itt nézd vissza a teljes adást!
 

Az X-faktor és a Kicsi Óriások sztárjai összecsapnak!

Péntek esténként láthatják a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Így a hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik és érdemes lesz tévé előtt otthon maradni, mert az új évadban közel 30 sztár mérkőzik majd meg egymással. Sebestyén Balázsnál az új évadban is nemcsak a civilek, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi a könnyed sztárvetélkedőben. A Gyertek át! új részeiben két négyfős csapat méri össze a tudását. A csapatokban három-három közismert személy és egy-egy civil játékos verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza.

Az ország házibulija csatatérré változik

Péntek esténként láthatják a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Így a hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik és érdemes lesz tévé előtt otthon maradni, mert az új évadban közel 30 sztár mérkőzik majd meg egymással. Sebestyén Balázsnál az új évadban is nemcsak a civilek, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi a könnyed sztárvetélkedőben. A Gyertek át! új részeiben két négyfős csapat méri össze a tudását. A csapatokban három-három közismert személy és egy-egy civil játékos verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza.

SZIKORA ROBI:

Szikora Robi az X-Faktor jelenlegi zsűritagjainak csapatát erősítette Sebestyén Balázs szívatós péntek esti műsorában, a Gyertek át!-ban. Az egykori zsűritagot nemcsak játékszelleméről faggadta a Fókusz stábja, hanem arról is, hogy kinek szurkol az X-Faktorban.

Sebestyén Balázs kanapéján szívatta meg a tehetségkutatók zsűritagjait

Már az is nagyon szórakoztató, amikor hat egymást alig ismerő híresség ül össze egymást vérét szívni Sebestyén Balázs kanapéján. December második péntek estéjén viszont olyan sztárok versengenek, akik nagyon is jól ismerik egymást: az egyik kanapén az X-Faktor mentorai Szikora Robival felvértezve, míg a másik oldalon a Kicsi Óriások zsűritagjai indulnak csatába jó néhány poénnal és humoros játékkal. Már csak az a kérdés, hogy ki fogja megnyerni a Kicsi Óriásook kontra X-Faktor versenyt péntek este? 

R-GO: a csikidám sikere 3 évtizede töretlen

32 év telt el, és az R-GO még mindig lázba hozza a közönséget. Szikora Robi és az R-GO több ezernyi rajongó előtt léptek fel, ezúttal Agárdon. Megszólalt a trombita, a szaxofon, pörgött a dob, pengett a basszus, és amikor a hangmérnök mindennel elégedett volt, felcsendült az ismerős zenei alap.

Felrobbant a csikidám-bomba Agárdon

32 év telt el, és az R-GO még mindig lázba hozza a közönséget. Szikora Robi és az R-GO több ezernyi rajongó előtt léptek fel, ezúttal Agárdon. Megszólalt a trombita, a szaxofon, pörgött a dob, pengett a basszus, és amikor a hangmérnök mindennel elégedett volt, felcsendült az ismerős zenei alap. Dörmer Csaba riportja.

SZIKORA: „Az agyad jéghideg, a szíved forró legyen”

Az R-GO harminc éve van a zenei pályán, de ugyanolyan lendülettel zenélnek, mint annak idején. Szikora Robi pedig elmesélte nekünk sikere titkát.

Reflektor 15-04-17


szerző:
2015.04.18. 01:30
Reflektor 15-04-17

Reflektor: Szikora Robi felkarolta Puskás Petit. VV Dani szerelmi tanácsokat ad.

VV Fanni drámai változáson ment keresztül!

Vadonatúj száját nálunk mutatta meg először! Vendégünk volt még a csütörtöki 8:08-ban Koncz Gábor és Szikora Robi is korábbi mentoráltjaival. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Szikora Róbert nem engedte el mentoráltjai kezét

Bár az X-Faktor véget ért, Szikora Robi továbbra is figyelemmel kíséri és egyengeti két mentoráltja, Ilyés Jenifer és Jakab-Péter Izabella pályáját. Hogy a lányok mi mindenben kérik ki Robi véleményét, azt közösen mesélték el nekünk.

Ilyés Jenifer szerelmesen énekel

A 2014-es X-Faktor versenyzője új dalán dolgozik, miközben azt tervezgeti, hogy beiratkozik egy színi tanodába. Szabadidejét pedig új barátjával tölti, akivel azután jött össze, hogy kiesett a versenyből. A 20 éves énekesnőn Szikora Robi is rajta tartja a szemét: a lányok egykori mentora közös koncertre készül Jeniferrel, Bellával és a győztes Tóth Andival.

Reflektor 15-03-17


szerző:
2015.03.18. 01:40
Reflektor 15-03-17

Reflektor: Ilyés Jenifer szerelmesen énekel. Először bulizott Budapesten VV Zsu.

SZIKORA:

Szikora Róbert szerint Jimmy igazi sztáralkat volt, a jó értelemben vett celeb, aki mögött tartalom is volt.

Tóth Andi: Alig várom már, hogy énekelhessek megint

Az X-Faktor történetének legfiatalabb győztese még fel sem fogta igazán, hogy az ő győzelmével zárult a műsor 2014-es évada, de máris a jövőre koncentrál, és alig várja, hogy újra színpadon énekelhessen.

Tóth Andi könnyen azonosult a Tha Shudras dilijével

Munka, munka és munka! Ó és persze óriási boldogság: Andi ugyanis nagyon élvezte a közös munkát a Tha Shudras fiúkkal. Az egyéni produkciójáról is büszkén mesélt, habár most már fogalma sincs, hogy táncoljon, vagy inkább a mikrofonállványt válassza.

A Tha Shudrast összekovácsolta a rengeteg munka

A Tha Shudras és Tóth Andi együtt táncoltak az őrület síkján: hiába is tűnnek különbözőnek, Szikora Robi mentoráltjával nagyon könnyen megtalálták a közös a hangot. A duett mellett az egyéni és a közös produkcióra is készülniek kellett, a rengeteg munka viszont csak jót tett a csapatnak.

Jakab-Péter Izabella: „Imádtam ezt az életet”

Bella kicsit szomorkásan fogadta ugyan az eredményt, mégis pozitívan tekint vissza az elmúlt időszakra, amely nemcsak egy új lehetőséget, de rengeteg élményt és barátot hozott neki. A rajongóinak pedig egy óriási, érzékeny köszönömöt küldött! Mentora, Szikora Robi nem aggódik érte, kemény csajnak tartja, aki megtalálja az útját.

Mivel töltik szabadidejüket az X-Faktor mentorai?

Az X-Faktor mentorai ugyanolyan izgalommal készülnek hétről-hétre az élő show-ra, mint maguk a versenyzők, ami nem is csoda, hisz óriási a tét. Riporterünk Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Robi és Little G nyomába szegődött, és kiderítette, mivel töltik az időt, mielőtt elfoglalnák a mentori széküket.

MENTOROK: Bulizni mindenki tud!


szerző:
2014.11.10. 14:38
MENTOROK: Bulizni mindenki tud!

A X-Faktor színpadán kitört a partiláz, a 4. élő show-ban bulis dalokat énekeltek a versenyzők. De arra biztos mindenki kíváncsi, hogy vajon a mentorok szoktak-e bulizni, és ha igen, akkor milyen zenére.

Eredményhirdetés


szerző:
2014.11.08. 21:25
Eredményhirdetés

Negyedik Élő Show - 2014. 11. 08.

Spoon: Szikora Robi színtévesztő

A kritikus mentor úgy fogalmazott értékelésében, hogy a ”spoongyümölcs” még egy kicsit zöld, de a zenekar tagjai szerint ennek csak az lehet az oka, hogy Szikora színtévesztő.

Trap kapitány haját az univerzumok közötti utazás viselte meg

Videónkból az is kiderül, hogy az objektív igazságot akkor leli meg az ember, ha nem ad igazat senkinek.

Tóth Andi először félt a harmonikától

A Show must go on-ban főleg a dobot, és a gitárt kedveli, ezért Andi először tartott attól, hogy milyen lesz a dal harmonika kísérettel, de Szabó Ádám végül meggyőzte a fiatal énekes lányt, aki nagyon élvezte ezt a felállást is.

Bella elhunyt nagypapájának énekelt

Azért nem tudta hova tenni a mentorok kritikáit, miszerint nem volt elég lélek az előadásában, mert Bella végig nagypapájára gondolt, aki ugyan már nem hallhatta unokáját, de a végsőkig küzdött az életéért.

Velünk történt


szerző:
2014.11.03. 14:00
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Közös produkció - 3. Élő Show

Kováts Judit – Majláth Júlia: Imádok élni (Csinibaba filmzene)

Fókusz 14-10-31


szerző:
2014.10.31. 18:00
Fókusz 14-10-31

Fókusz: Élet a halál után? - Halálközeli élmények, különös találkozások. Történetek, melyek a túlvilág létezéséről tanúskodnak. Mentorbuli - Milyen különleges programmal kapcsolódtak ki az X-Faktor versenyzői? És milyen meglepetéssel készülnek a mentorok? Rejtély - Eltűnt a dzsungel meglepetésvendége. Hova lett a tizenegyedik beköltöző?

A versenytől Ilyés Jenifer búcsúzott

2. Élő Show - 2014.10.25.

Párbaj: Andelic Jonathan


szerző:
2014.10.25. 17:20
Párbaj: Andelic Jonathan

2. Élő Show - 2014.10.25.

Párbaj: Ilyés Jenifer


szerző:
2014.10.25. 17:20
Párbaj: Ilyés Jenifer

2. Élő Show - 2014.10.25.

Tóth Andi örül Alföldi szótlanságának

Az X-Faktor legfiatalabb versenyzője kiegyezne azzal, ha Alföldi Robinak mindig elállna a szava a produkciójától. Videónkban Szikora Robi másik két mentoráltja, Bella, és Jenifer is mesél az első élő show-ról.

Reflektor 14-10-14


szerző:
2014.10.15. 00:00
Reflektor 14-10-14

Reflektor: A tiszta laposokért kampányolnak a mentorok, Kovács Katalin pedig újra vízre száll!

Egy mentor négy versenyzővel is harcba szállhat a végső győzelemért

Az X-Faktor 2014 legnagyobb újítása, hogy a Mentorházból a három biztos továbbjutón kívül minden mentor kijelölhet még egy versenyzőt, a négy tiszta lapos közül pedig a nézők dönthetik majd el, hogy ki lesz az élő show-k tizenharmadik résztvevője.

Krizsma Gwendolin


szerző:
2014.10.11. 22:15

Ilyés Jenifer


szerző:
2014.10.11. 22:15

Bordás Anasztázia


szerző:
2014.10.11. 22:10

Tóth Andi


szerző:
2014.10.11. 22:05

Jakab-Péter Izabella


szerző:
2014.10.11. 22:00

Cseh Andrea


szerző:
2014.10.11. 21:55
MENTORSEGÉDEK: „Átadtam magam annak a varázslatnak, amit okoztak”

Szikora Robi egy szintén tehetségkutatóból kiemelkedett előadót, Puskás Petit, míg Alföldi Róbert kollégáját és barátját, Stohl Andrást választotta maga mellé. A segédeknek sem volt könnyű dolga, és bizony voltak helyzetek, amikor parázs vita alakult ki a mentor és segítője között.
 

Reflektor 14-10-06


szerző:
2014.10.06. 23:30
Reflektor 14-10-06

Reflektor: Az X-Faktor Táborában jártunk, Lilu pedig bevállalta!

Szikora Robinak volt a legtöbb gondja a Táborban

A lányok mezőnye annyira erős volt, hogy Robi szíve szerint akár kétszer annyi énekest is továbbjuttatott volna a Mentorházba, mint a lehetséges létszám, de végül mégis meghozta a döntését, így pedig kialakult a 2014-es X-Faktor legjobb 24-es mezőnye.

Fókusz Plusz 14-09-06


szerző:
2014.09.06. 19:30
Fókusz Plusz 14-09-06

Fókusz Plusz: Újra X-tázisban - Az X-Faktor mentorai már teljes gőzzel készülnek a tehetségkutatóra. Számukra is hatalmas a tét. Akik nem adták fel - Bár korábban kudarcot vallottak, felálltak a padlóról. Danics Dóra, Kocsis Tibó és Muri Enikő nem bánták meg, hogy visszatértek.

Fókusz 14-08-04


szerző:
2014.08.04. 19:30
Fókusz 14-08-04

Fókusz: Csaló volt a túlélő? - A lezuhant maláj gép túlélőjéről kiderült, hogy száz rendbeli csalás vádlottja volt, milliókkal tartozott másoknak! Megelőzhették volna? - Mindenkit megrázott a combinós gyilkosság. Hogyan védhetjük meg magunkat egy elmezavarodottal szemben? Go, Robi, go! - A BytheWay és az MDC is tiszteletét tette Szikora Robi színpadán, csatlakoztak a csikidám-őrülethez.

Szikora Robi edző szerepben domboríthatott

Öhl Krisztina, az X-Faktor első adásának R-Go-rajongó versenyzője a kiesése után nem keseredett el: a zenei karrier helyett inkább a sportot választotta. Mivel a választása a teniszre esett, kerestünk neki egy olyan teniszedzőt, akitől biztosan örömmel tanulna.

Fókusz 13-08-29


szerző:
2013.08.29. 19:45
Fókusz 13-08-29

Fókusz: Célegyenesben - Hamarosan kezdődik az X-Faktor! Az utcára vonultunk, hogy teszteltjük, ki mit tud a mentorokról. Hihetetlen boldogság - Csodát tettek a Fókusz nézői! Csaba ellopott kerekesszéke helyett máris egy újat kapott. Viszlát, család! - Miért viseli meg a szülőket, ha a gyerek kirepül? Az Éjjel - Nappal Budapest sztárjai a kínos konfliktusokról.

Szikora Róbert élete legfontosabb kitüntetését vehette át

A nívós elismerés apropóján az elmúlt évtizedek sikereiről beszélgettünk a zenésszel, aki többek között az is elmesélte, hogyan ismerte meg 14 évesen azt a nőt, akivel negyven éve él boldog házasságban.

30 éve éltetik a csikidám életérzést

Hatalmas bulik, gyönyörű gidák és Szikora Robi karakteres hangja. Ez az R-GO sikerének titka. Idén 30 éve, hogy szárnyra kelt a kultikus zenekar, most pedig exkluzív riportunkkal a kulisszák mögé is bepillanthatnak!

Keresztes Ildikó megelégelte a hazugságokat

Újságcikkek, melyek az elmúlt hetekben láttak napvilágot. Durva, már-már sértő állítások, melyek - mondhatni - kiverték a biztosítékot az érintettnél, Keresztes Ildikónál.

Fókusz 13-05-07


szerző:
2013.05.07. 19:50
Fókusz 13-05-07

Fókusz: A szerelem erejével - Beszélni sem tudott, most autót vezet. Sándor felépülését hónapokon át filmezte felesége. Szemfényvesztés? – UFO-invázió vagy manipuláció? UFO-kutatóval és számítógépes szakértővel elemezzük a rejtélyes égi jelenségeket. Gida történelem - A duciktól a szexbombákig. Mi lett Szikora Robi gidáival, és ki a legújabb felfedezett?

Gomes a Csikidam-regényben


szerző:
2011.07.23. 02:55
Gomes a Csikidam-regényben

Az R-Go fergeteges koncertre készül, Szikora Robi csapatát a Csillag születik táncosa is erősíti.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való