KERESÉS search-close

Szemtől szembe

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szemtől szembe"

Szemtől szembe: Optikai keret trendek

Szemüvegesnek lenni egyáltalán nem rossz, hiszen régóta tudjuk, hogy a szemüveg öltöztet. Néhány évtizeddel ezelőtt a szemüveg a látáshoz szükséges eszköz volt, mára azonban a helyzet alapjaiban megváltozott és legalább annyiféle keretből választhatunk, mint amennyi ruhából egy szezonban.

Szemtől szembe: Hogyan kíméljük szemünket a digitális világban?

A modern technológiák használata rendkívüli megterhelést jelent az emberi szem számára, ráadásul sokan olyan használati szokásokkal rendelkeznek, amik még tovább súlyosbítják a helyzetet.

Szemtől szembe: éles látás minden helyzetben

Új sorozatot indítunk, amelyben hétről hétre, szakértőkkel próbálunk meg segítséget nyújtani a gyenge látással küzdőknek. Ezúttal arról beszélgetünk, hogy hová forduljunk, ha szemvizsgálatra van szükségünk és mik a legfontosabb tudnivalók szemüvegvásárlás előtt.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való