KERESÉS search-close

Szandika

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szandika"

Az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplőjét feljelentették?

Három éve történt az a tragédia, amely rendesen felborította ÉNB Szandika életét. Az állítólagos birkatermészetű amerikai bulldogja csúnyán megharapott egy kisebb kutyát és annak gazdáját. A sértett feljelentést tett, és kártérítést követelt a fiatal lánytól. Hogy pontosan mi történt akkor este, és mi az igazság, itt megnézhetitek!

ValóVilág kvíz - Lássuk, mennyire vagy képben! (3. hét, hétfő)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy - kvízek formájában - veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Íme egy ValóVilág kvíz, amihez minden tudásodra szükség van!

És az megvan, hogy a VV Szandikához írtak szerelmes népdalt?

Ha eddig nem tudta, érdemes minél hamarabb behozni a kulturális lemaradást! Szerencsére ha lejjebb görget, rögtön meg is teheti.

Fókusz 15-04-22


szerző:
2015.04.22. 18:00
Fókusz 15-04-22

Fókusz: Szabad a csók? - Mennyire veszélyes puszilkodni a kutyánkkal, vagy hagyni, hogy azok szájon csókoljanak minket? Mi lett velük? - Cristofelre rá sem ismertünk, Iza és Krisztián szakítottak, Szandikából fodrász lett. VV nagyágyúk új élete! Vérlázító! - 4 ezer álláshirdetésre jelentkezett egy eperjesi anyuka. Sára azt mondja, a gyerekei miatt nem vették fel sehová.

Attila utolsó csínytevése és tanácsai a villalakóknak

Minden exvillalakó elköszön az általa támogatott játékostól. Ajándékokkal is készülnek, amelyek nemcsak személyesek, hanem viccesek és meghatóak is.

Dóri és Robin biztosan Finalista

Rögtönzött vízicsata, visszanyaló fagyi, büntetéshullám, csöpögős, negédes métely, ufók. Mindez az Összefoglalóban, és megvan az utolsó Kihívott is.

Robint eltalálta Ámor nyila


szerző:
2015.02.25. 23:32
Robint eltalálta Ámor nyila

„Anett annyira eszméletlenül jól csókol, annyira mézédes és puha a szája” - vallja az újdonsült szerelmes fiú, aki állítása szerint átélte egyik legszebb pillanatát a Villában. A csókolózást a többiek az ajtó mögött figyelték, fülelték. És végre olyan is történt, amire már hosszú hetek óta nem, vagy csak alig volt példa: jóízűeket nevettek magukon, egymáson.

Bombázó ex-villalakók a zuhany alatt!

Kíváncsiak vagytok, hogy a volt villalakók közül a hölgyek milyen látványt nyújtanak a zuhany alatt? Nincs más dolgotok, mint végignézni ezt a videót!

Anettnek a szája mézédes, Dórinak a háta izmos

Így bókolnak a férfiak 2015-ben a Villában. Ilyen édes és cuki udvarlást a ValóVilágok történetében nemigen láttál még!

Szandika vetkőzött!


szerző:
2015.02.25. 13:38
Szandika vetkőzött!

Lekerült a ruha a volt villalakóról.

Dani elgondolkodott egy implantátumon

A régi villalakók miről is faggathatták volna Dórit, mint a fenékimplantátumáról. Szandika nemcsak szemrevételezte, hanem meg is fogta, annyira tetszett neki. Éva a kiesett játékosokat kérdezte, hogy nekik mennyire tetszenek az ilyen típusú nők.

Edina kezdhet aggódni?


szerző:
2015.02.23. 23:05
Edina kezdhet aggódni?

Új vendégek érkeztek a luxusbörtönbe, 4 korábbi villalakó személyében. Lacinak fülig ért a szája Anettól, nem győzött bókolni a mosolygós szőke lánynak. Vajon Edinának van félnivalója? Kiderül a holnap esti Összefoglalóból.

VV Szandika Lacinak drukkol


szerző:
2015.02.14. 23:31
VV Szandika Lacinak drukkol

A ValóVilág4 plasztikcicája furának tartja, hogy a villalakók egyik pillanatban még gyűlölködnek, a következőben meg egymás vállán sírnak.

Reflektor 14-02-25


szerző:
2014.02.26. 00:45
Reflektor 14-02-25

Reflektor: VV Szandika újra kés alá feküdt. Balla Eszter megmutatja féléves kislányát.

Fókusz 14-02-21


szerző:
2014.02.21. 19:55
Fókusz 14-02-21

Fókusz: Plasztikcica akcióban - Lefogyott és nem elégedett sem a feltöltött szájával, sem a melleivel. Mire készül VV Szandika? Rajongók rohama - Hogyan viseli Oláh Gergő felesége a tini lányok rajongását? És hogyan került az énekes legújabb klipjébe? Mindenki megdöbbent - Amikor kiderült, hogy egy 18 éves lány befogadott egy 78 éves hajléktalan nénit. Úgy élnek, mintha a nagymamája lenne.

ValóVilág 4.


szerző:
2013.12.16. 18:54
ValóVilág 4.

2010. november 20-án indult a ValóVilág negyedik szériája, 171. napig tartott.

Fókusz 13-12-03


szerző:
2013.12.03. 19:55
Fókusz 13-12-03

Fókusz: Rejtélyes támadás - Szandikát feljelentették, mert bulldogja megharapott valakit. Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője személyes bosszút sejt. Újra otthon - Szabó Ádámot meglepetésbuli és vendégek várták Érden. Kiderül, rendeződik-e végre a fiú magánélete. Kis huligánok - Sosem látott felvételek kerültek elő a Hooligans tagjairól. A vagány zenészek a legféltettebb titkaikat is felfedik.

Éjjel-Nappal Budapest Szandikát feljelentették

A kutyatámadás óta először szólalt meg az Éjjel-Nappal Budapest szereplője. Az ő kutyája harapott, de állítja, nem úgy történt az eset, ahogyan azt a balesetben megsérült áldozat korábban egy bulvárlapban mesélte.

Fókusz 13-09-24


szerző:
2013.09.24. 19:45
Fókusz 13-09-24

Fókusz: Egyszer nem sikerült, most ismét megpróbálták. Dóra és Ákos felszántották az X-Faktor színpadát. Seherezádé leelőzte Paris Hiltont. A legerotikusabb dj-k nemzetközi ranglistáján a ValóVilág bombázója harmadik lett. Csak a szerelem számít vagy a pénz sem mindegy? Ismert magyar hölgyek arról, hogyan választanak párt maguknak.

VV Szandika újra szerelmes!


szerző:
2013.09.13. 00:25
VV Szandika újra szerelmes!

A ValóVilág 4 szőke plasztik cicája ma már fekete hajkoronát hord, de nem ez a legfontosabb változás az életében. Számtalan szerelmi kudarc után rátalált az igazira, és még az is lehet, hogy hamarosan az esküvőjéről is beszámolhatunk majd.

Forró randevú Kingával, Dyával és Szandikával

Szandika, Kinga és Dya úgy döntöttek, elmenekülnek a mínuszok elől, és vesznek egy utolsó, közös, forró fürdőt a nagy rájátszás előtt. Az igazi csajos program a vártnál is jobban sikerült, még vásárlás, nassolás és egy kis esélylatolgatás is belefért.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga titoklevelében őszintén vallott Attila iránti érzéseiről. Az Összeférhetetlen fiú sokkot kapott a hallottaktól.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-12

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Ildikóról kiderült, hogy úgy tud horkolni mint egy traktor, Csabi és Attila összeugrott Kinga feje fölött, és kiderült, hogy Seherezádé még mindig Gergő miatt mérges a Cselszövőre. A vasárnapi Párbaj egy "ősi" konfliktusnak vetett végett. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-11

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Már Olivért is idegesíti az a felesleges veszekedés, ami az Összeférhetetlen és az Érzékeny lelkű között zajlik. Vera elvetette a sulykot Seri pártfogása közben. Kinga Attilával töltötte búcsúestjét.

Seherezádé mégsem akar durván harcolni a Párbajon

Vera hevesen védi pártfogoltját, a többiek szerint viszont Seri helyett vívja meg a harcot. Attila továbbra is támadja Verát, miközben újra imádja Kingát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából. Attila és Szandika randizott, Olivér duplán szívatta meg az Összeférhetetlent.

Seri és Kinga nem vár a Párbajig a vérre menő harccal

A Párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából.

Szandika: „Attila ritka ronda pali”

Kinga és Szandika délután kielemezték a „gömbhalfejű” Attilát, megállapodtak abban, hogy egyiküknek sem tetszik, Szandika este mégis az Összeférhetetlen ágyában kötött ki.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-09

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga könnyeiben úszott a Villa. Attila ugyanis visszautasította a lány bulimeghívását, ezért Kingára megint rájött a világvége-hangulat.

Győzött az elemi ellenszenv: Kinga a Kihívott

Fecó és Kinga volt a legesélyesebb a Párbajra, és eljött a régóta várt Seherezádé-Kinga csata ideje.

Seri és Gombi lesz az új VV-szerelmespár?

A szavazók közül a legtöbben Seri és Gombi lehetséges románca mellett tették le voksukat.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-08

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga kiborult, mert az ex VV-sek Verát szeretik, vele viszont nem szimpatizálnak. Az este tartott salsa partyn Attila minden nőt betámadott, Szandika bevetette erotikus énjét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-07

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A kiadós hócsata után a Villalakók tanácsot adtak Seherezádénak, hogy kivel szemben lenne esélye a Párbajon. Majd a VV4-esek költöztek be és forgatták fel a Villa életét.

Fókusz 12-02-07


szerző:
2012.02.07. 20:15
Fókusz 12-02-07

Fókusz: Focistafeleség? - Tóth Gabi nem ért a focihoz, de egyre jobban szereti, amióta összejött párjával. Vékony jégen nagy keréken - A két amerikai teherautó a Balaton jegén akart Siófokra száguldani, rosszul jártak. A villalakók nem számítottak a régi albérlőkre, kénytelenek voltak egy ágyban aludni.

Régi Villalakóktól hangos a Villa

„Atika érdekes pasika” - mondta Szandika, aki tapasztalt Villalakóként már hétfő este Attila ágyában kötött ki. Négyen a VV 4-ből a Fókusz kamerája előtt készültek fel a bevetésre. Egy hetünk van arra, hogy a Villalakókat kizökkentsék napirendjükből.

Attila ágyba bújt Szandikával!

Attila teljesen elérzékenyült az ex VV-s közeledésétől. Szandika pedig örömmel próbálta csillapítani a nagy taktikus szeretetéhségét.

Szandika az erotikus táncról, őszintén

„Szexből él Szandika és boldog” – így szólt egy szerdai újságcikk. Szandika kitálal az új életéről, a dolgos hétköznapokról és hogy miért is jár olyan gyakran Németországba.

Fókusz Plusz 11-08-27


szerző:
2011.08.27. 20:00
Fókusz Plusz 11-08-27

Fókusz Plusz: Visszavittük a hírességeket egykori általános iskolájukba! Vastag Csaba sikertelen hódításairól mesélt, Csomor Csilla pedig bevallotta intőit, amelyeket a bunyókért kapott! Fiatalok, akik sohasem nevelkedtek igazi családban. És nevelők, akik más gyermekét is sajátjukként szeretik! Gyermekotthonokban jártunk, ahol sokszor a napi megélhetésért is meg kell küzdeni.

Visszaültettük a sztárokat az iskolapadba

Meglepő élmények, amelyekre talán még azok a hírességek sem számítottak, akiket 20-30-40 év után visszavittünk egykori általános iskolájukba. A kis Vastag Csabika naplóját maga az osztályfőnök ásta elő a pince mélyéről.

Reggeli 11-08-23


szerző:
2011.08.23. 08:35
Reggeli 11-08-23

A keddi Reggeliben kiderítettük mi igaz a Szandikáról megjelent hírekből, és a Szigeti Ferenccel nyaraló titokzatos szépségről is lehullt a lepel.

Fókusz 11-06-02


szerző:
2011.06.02. 20:35
Fókusz 11-06-02

Fókusz: Álomnyeremény! - Alekosz Veronikával ébredt, csomagolt, de már egyedül költözött be a VV-s lakásába, ahol titkos üzeneteket talált. Éjszakai kaland - Évát és Szandikát közönségtalálkozóra kísértük, a rajongók, majd szétszedték őket. Extrém víkend - Mindent bevállaltak a Barátok közt sztárjai szilvásváradi hétvégéjükön, de az ünneplésre is jutott idő.

Orrvérzésig buliztak a Való Világ szőke ciklonjai

Csatoljuk be a biztonsági övet, és száguldjunk keresztül az országon Szandikával és VV Évával, akik néha együtt, néha külön, de minden hétvégén rajongóikkal töltik az éjszakát.

Szandika durva kiborulásai


szerző:
2011.06.01. 09:14
Szandika durva kiborulásai

A Villában töltött hónapok alatt a Plasztik cica néha teljesen elveszítette önkontrollját.

Fókusz 11-05-24


szerző:
2011.05.24. 20:45
Fókusz 11-05-24

Fókusz: Kipakolnak - Hogyan alakult az egykori villalakók magánélete? Szívügyi sikerek és váratlan csalódások. Cunami az iskolában - Újpesti diákok örökítették meg, miként önti el a folyosójukat az özönvíz! Akikre büszkék vagyunk - Tankcsapda, Pálinkadal, és magyar vizsla, jönnek a legújabb hungarikumok!

Így boldogulnak Ámorral az ex-villalakók

Szerelmek, szakítások, örömhírek és botrányok. Gombi beváltotta ígéretét, Szandika újra szerelmes, Gigi Müller Attilával flörtöl, Zsófit és Anikót pedig ugyanaz a fiú csábította el. Megtalálták-e az egykori villalakók a boldogságot?

Ilyen volt Béci, amikor eldurrant az agya

Az idősebbik Testvér ritkábban borult ki a Villalét alatt, mint Éva, Szandika vagy Olivér, de amikor betelt nála a pohár, hidegvérrel olvasott be ellenfeleinek.

Fókusz 11-05-10


szerző:
2011.05.10. 20:45
Fókusz 11-05-10

Fókusz: Rákapcsoltak a menyasszony-jelöltek! Bár a Villában már megindult a harc Alekosz kegyeiért, megmutatjuk a beköltözés előzményeit. Ott voltunk, amikor Olivér végiglátogatta a hölgyeket, hogy egyesével közölje velük a jó hírt. Hogyan készültek a Villalakók a nagy találkozásra? A szembesítésen együtt nézték vissza a legviccesebb és legdrámaibb jeleneteket. Volt, akit megviseltek a már elfelejtett képkockák.

Fókusz 11-04-22


szerző:
2011.04.22. 20:45
Fókusz 11-04-22

Fókusz: Már saját érzésein sem igazodik ki Gigi és Jerzy! Vajon mit szól a lassan követhetetlen érzelmi huzavonához a testvérét védelmező Béci és a szókimondó Szandika? Túlszárnyalt minden eddigi érdeklődést Stohl András nyilvános vallomása. Immár négyszáz középiskolás hallgatta végig a drog és az alkohol csapdájáról szóló beszámolót, majd kíméletlen kérdésekkel bombázta a színészt, akinek a családja sem volt tabutéma.

Kipakoltak az ex-villalakók a románcról

Gigi és Jerzy lassan szappanoperává duzzadó szerelmi huza-vonája a kintieket sem hagyja hidegen. Megkérdeztük Szandikát, Bécit és Lacit, mit gondolnak ők a Villa-szerelemről.

Fókusz 11-04-19


szerző:
2011.04.19. 20:45
Fókusz 11-04-19

Fókusz: Vége! - Négy hét huzavona után szakított Szandika és Gotti. Most kipakolnak egymás hibáiról. Tönkretették - Rejtett kamerával a lakásmaffia nyomában. Történet egy asszonyról, aki minden vagyonát elvesztette. Újra a Villában - Milyen érzésekkel költözött vissza Olivér, Zsófi és Gigi? Vajon megváltoztatják az erőviszonyokat?

Szandika várja következő áldozatát

Mindenki másképp látja a szakítást. Szandika Gottiban, Gotti benne látja a hibát, Sándor pedig szokás szerint visszafogadta a plasztikcicát. A szerelemnek vége, az ámokfutás csak most kezdődik igazán.

Orrvérzésig bulizott Szandika


szerző:
2011.04.13. 21:01
Orrvérzésig bulizott Szandika

Az ex-villatündér bekötött orral chippendale fiúkat zsűrizett, amikor pánikba esett, mert vérezni kezdett frissen műtött nózija. Megmutatjuk mi történt, végül leleplezzük, hogyan sikerült a legutóbbi plasztikai beavatkozás.

Fókusz 11-04-13


szerző:
2011.04.13. 20:45
Fókusz 11-04-13

Fókusz: Orrvérzésig tartott a buli Szandikával! - A lány megsérült, de túlélte. Leleplezzük a műtét eredményét. A siker kovácsa - Manhattani luxuslakása után budapesti birodalmát is megmutatta a magyar milliárdos. Az első interjú - Két év után először sikerült interjút készíteni a Bolíviában raboskodó Tóásó Előddel.

Fókusz 11-04-11


szerző:
2011.04.11. 20:45
Fókusz 11-04-11

Fókusz: Vallomás - Először beszélt a rá kiszabott ítéletről Stohl András. A színész a Fókuszban nagy bejelentést tett! Botrányos páciens - Szandika ValóVilága a műtőasztalon is folytatódott. Születendő csillagok - Akik felejthetetlenné tették a szombat estét. Meglátogattuk a Csillag születik legújabb hőseit!

Botrány VV Szandika plasztikai műtétén

Miután magánéletét rendbe hozta, Szandika úgy döntött, kiesése után testének átalakítását is befejezi. Kameránk elkísérte következő műtétjére, ahol az orrát akarta új formába önteni. Ott viszont a nagyszájú lány pánikba esett.

Fókusz 11-03-30


szerző:
2011.03.30. 20:45
Fókusz 11-03-30

Fókusz: Szédítő tempóban költözködik a szerelmes Szandika két férfi között! Hogyan képes követni a lány viharos érzéseit a kitartó társ, Sanyi és az újdonsült kedves, Gotti? Szenzációs siker nyomában! Mit tudnak az Eötvös Cirkusz elefántjai, akik megnyerték a világ legrangosabb cirkuszi díját Monte Carlóban?

Érzelmek viharában Szandika


szerző:
2011.03.30. 18:54
Érzelmek viharában Szandika

Szédítő tempóban költözködik a szerelmes Szandika két férfi között. Hogyan képes követni a lány viharos érzéseit a kitartó társ, Sanyi, és az újdonsült kedves, Gotti?

Fókusz 11-03-22


szerző:
2011.03.22. 20:45
Fókusz 11-03-22

Fókusz: Végzetes vonzerő - Ahogy kijött a Villából, máris szerelembe esett. Szandika bemutatja új barátját. Királynő-felvonulás - Zsírégetés felsőfokon. Az ország legszebb lányai a legtrendibb edzésmódszereket tesztelték. Szívzűrök - Hogyan kezeli a féltékenységet Olivér, és mi a titka egy jó kapcsolatnak? A zöld szemű szörny markában.

Férfióriással turbékol Szandika

Alig, hogy kiesett, máris megtalálta a boldogságot. Szandika az első randi után odaköltözött új barátjához, akit Gombi mutatott be neki. A fiú korábban már szerepelt a Fókuszban. Meglátogattuk az újdonsült szerelmespárt.

NekedValó 11-03-21


szerző:
2011.03.21. 18:30
NekedValó 11-03-21

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

ValóVilág - Minden Gyerek Lakjon Jól 11-03-19

ValóVilág - Minden Gyerek Lakjon Jól: Vastag Csaba nyitotta a ValóVilág élő jótékonysági show-ját, a stúdióban több sztár is helyet foglalt és buzdította a nézőket, miközben gyűltek a milliók az alultáplált gyerekeknek.

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-19

ValóVilág - Összefoglaló: A Morning Show alatt sokat nevettek a Villalakók, de a könnyek sem maradtak ki a műsorból.

NekedValó 11-03-18


szerző:
2011.03.18. 18:30
NekedValó 11-03-18

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

NekedValó 11-03-17


szerző:
2011.03.17. 18:30
NekedValó 11-03-17

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

Fókusz 11-03-16


szerző:
2011.03.16. 20:45
Fókusz 11-03-16

Fókusz: Jól benézte - Szandika egy nő miatt csinált botrányt, azt hitte, hogy barátja megcsalta vele. Katasztrófa küszöbén - Szakértők szerint irányíthatatlanná vált a japán atomerőműnél kialakult helyzet. Mi jöhet még? Trendi rocksztár - Új frizura, stílus és zene. Bodnárék hatalmas dobásra készülnek.

Szandikával az élet


szerző:
2011.03.16. 19:39
Szandikával az élet

Szinte botrányba fulladt a párbaj eredményhirdetése, mert Szandika egy idegen nőt vett észre pártfogója oldalán. Kiderítettük, mi történt, majd együtt utaztunk haza Szandika édesapjához. A nagy találkozás a Fókuszban!

NekedValó 11-03-16


szerző:
2011.03.16. 18:30
NekedValó 11-03-16

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

Reggeli 11-03-16


szerző:
2011.03.16. 08:35
Reggeli 11-03-16

Reggeli: A mai Reggeliben foglalkoztunk a Japánban történt katasztrófával, de eljött hozzánk VV Szandika is.

Szandika elbizonytalanodott a Párbaj előtt

A Villalakóknak már napközben búcsúznia kellett a Párbajozóktól. Szandika remélte, hogy nem bánja meg a tettét.

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-13

ValóVilág - Összefoglaló: A Villalakóknak már a Párbaj délutánján búcsúzniuk kellett Szandikától és Bécitől. Szandika a könnyes búcsú után csak abban reménykedett, hogy nem bánja meg tettét.

Anikó a Villa fekete özvegye?

A Rosszkislánynak sok mélypontja volt már a Villában, talán több mint bárkinek a lakók közül.

Megmutattuk a klipeket a Villalakóknak

Elkészült a Kultúrcsürhe és a Klikk videoklipje is, a házi vetítés hírét ujjongva fogadták a lakók.

Szandika sírt, mert nem Anikó mondhatta a beszédét

A nézők úgy döntöttek, hogy Éva álljon ki Szandika mellett egy kortesbeszéddel a Párbajon. Anikó és Szandi csalódott volt.

ValóVilág - Összefoglaló és Párbaj 11-03-12

ValóVilág - Összefoglaló és Párbaj: Forró hangulatban telt a napjuk a Villalakóknak: klipforgatás, riói est és persze stratégiai megbeszélés színesítette a luxusbörtön lakóinak életét.

Fókusz 11-03-11


szerző:
2011.03.11. 20:45
Fókusz 11-03-11

Fókusz: Nehéz döntés - Németh Kristóf és felesége gyermekük érdekeit vették figyelembe, amikor elhatározták magukat. Többesélyes - Kinek van esélye a VV-párbajban, és mi történik, ha Szandika megmakacsolja magát? Veszélyes zóna - Exkluzív tudósítás a forrongó Tripoliból, ahova bejutott a Fókusz riportere.

Háromesélyes párbaj


szerző:
2011.03.11. 20:00
Háromesélyes párbaj

Heves veszekedések közepette készülnek a villalakók a szombati összecsapásra. Felkerestük Szandika barátját, és Béci barátnőjét is, mindketten biztosak pártfogoltjuk győzelmében. De mi lesz, ha Szandika akkor sem akarja a folytatást, ha megnyeri a párbajt?

NekedValó 11-03-11


szerző:
2011.03.11. 18:30
NekedValó 11-03-11

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-10

ValóVilág - Összefoglaló: Az élet a Kihívás után sem állt meg a Villában, Béci ugyanis tettlegességig akarta hergelni Alekoszt, hogy kizárják a játékból.

NekedValó 11-03-10


szerző:
2011.03.10. 18:30
NekedValó 11-03-10

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

ValóVilág - Kihívás 11-03-09

ValóVilág - Kihívás: Szandika Alekoszt vitte volna ki, ha nem lenne rajta lila kendő, mert erősnek tartja. De így csak Béci maradt.

Szandika ki akar esni, ezért Bécit viszi

Szandika Alekoszt vitte volna ki, ha nem lenne rajta lila kendő, mert erősnek tartja. De így csak Béci maradt.

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-09

ValóVilág - Összefoglaló: Béci, Laci és Jerzy lelkesen főzött Nőnap alkalmából, az Okostojás szerint viszont nem kell etetni a nőket. A sztriptízbe azonban bedobta magát.

NekedValó 11-03-09


szerző:
2011.03.09. 18:30
NekedValó 11-03-09

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

NekedValó 11-03-08


szerző:
2011.03.08. 18:30
NekedValó 11-03-08

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-07

ValóVilág - Összefoglaló: Zajlik az élet a Villában: a lakók többségét Szandika taktikázása tartja lázban, de Gigiék válságban lévő kapcsolata sem javítja a hangulatot a luxusbörtönben.

Kihívás lázban égnek a Villalakók!

Zajlik az élet a Villában: a lakók többségét Szandika taktikázása tartja lázban, de Gigiék válságban lévő kapcsolata sem javítja a hangulatot a luxusbörtönben.

Sztriptízt kapnak nőnapra a Villalányok

Mit adjanak a fiúk nőnapra a lányoknak? A nézők ma este erre voksolhattak.

NekedValó 11-03-07


szerző:
2011.03.07. 18:30
NekedValó 11-03-07

NekedValó: Ha a lét a tét, van miről beszélni! Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor, amelyből mindent megtudhatsz a Villa-lakókról!

IQ-teszt és Kiválasztás várt a Villalakókra

Minden lakó átlagos intelligenciahányadossal bír, de ez nem akadályozza meg őket a taktikázásban.

Éva retteg a Kihívástól


szerző:
2011.03.06. 15:20
Éva retteg a Kihívástól

Szandikának sikerült meggyőznie barátait, hogy küldjék el párbajozni. Éva érzi, hogy veszélyben van.

ValóVilág - Összefoglaló és Kiválasztás 11-03-05

ValóVilág - Összefoglaló és Kiválasztás: A szombati Kiválasztáson a legtöbb jelet Szandika kapta, így a Villa Plasztik cicája mehet Párbajra...

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-04

ValóVilág - Összefoglaló: Ma este debütáltak a Villaslágerek: Kasza Tibi és L.L. Junior hétfő óta próbál popsztárokat gyúrni a Villalakókból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való