KERESÉS search-close

Szabó Simon

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szabó Simon"

Szabó Simon utánajárt, mi a pécsi zenekarok sikerének titka?

Halott pénz, Punnany Massif, 30Y... Csak néhány zenekar a listáról, akik Pécsről indultak és sikeressé váltak. Szabó Simon nyomozott a városban a Pécsi szál című filmben.

Szabó Simont nem hozza zavarba, ha copfot kell kötni

A színésznek van egy 7 éves kisfia, Igor Ervin és egy 4 éves kislánya, Gerda Léna, akiket tudatosan nevel, de szeretne a barátjuk is lenni, ezért ha játékról van szó, akkor ő megy utánuk.

12 évig készült az érettségire Szabó Simon

A színész, rendező és kétszeres apuka nem volt mintadiák, hamar a színház felé fordult, sokszor iskola helyett is próbált, amit a tanárok nem néztek jó szemmel.

Szabó Simon és Lakatos Márk imádták Peti menüjét

Simon és Márk nagyon szerettek Peti csapatában főzni, sőt a kóstolgatásra is hagytak időt, hiszen odáig voltak a menüért. De milyen konyhafőnök volt szerintük Király Peti?

Király Péter a Konyhafőnök VIP győztese!

Hatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot!

Király Peti: „Büszke voltam arra, amit csináltunk hárman”

Petinek néha sürgetnie kellett Simont, azonban ettől függetlenül nyugodtan haladtak a teendőikkel.

A finalisták érmével küzdöttek meg Lakatos Márkért

Évi és Peti is választhatott maga mellé két segítőt az egykori VIP versenyzők közül. Dobó Ági, Szabó Simon, Lotfi Begi és Lakatos Márk közül választhattak.

Ciki ajándékokat darált Holdampf Linda

Ajándékoznál szeretteidnek szakálldíszt vagy karácsonyi égősoros leggingset? Linda szerint semmiképp se tedd, de nem csak borzalmas ötleteket talált mára, amik egyenesen a Darálóba mentek, hanem klassz ajándékokat is.

Egy étterem ingyen ételt ad, ha beszélgetünk a gyerekkel

Az életünk minden szegletébe beférkőztek a képernyők, ami nemcsak a gyerekekre, a felnőttekre is rossz hatással lehet, ha nem tesszük félre őket, amikor csak lehet. Egy étterem most motiválni szeretné a szülőket, hogy a gyerek ne a tabletet bámulja, ha vacsoráznak.

Juhász Anna már az interneten is népszerűsíti az irodalmat

Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze, Kossuth- és József Attila-díjas költő lánya olyan emberek között nőtt fel, mint Spiró György, Csányi Vilmos vagy Esterházy Péter. Irodalmi esteket tart, és Pura Poesia címmel már online is igyekszik megszerettetni a könyveket az emberekkel.

Szabó Simon hetekre elnémult


szerző:
2018.12.06. 08:08
Szabó Simon hetekre elnémult

A színészt azelőtt utasította 3-4 nap fekvésre az orvos, amikor épp költözni készültek. Előadást szerencsére nem kellett lemondania, de több fontos próbáról is hiányzott.

Van valami Szabó Simon és Kiss Rami között?

Szabó Simon és Kiss Ramóna között van valami, ez biztos - hogy mi, arról ők mesélnek!

Önmagukat is legyőzték a Szenzációs Négyes nyertesei!

Vasárnap este láthattuk a Szenzációs Négyes végső döntőjét. A múlt héten a 30+-os generáció lett a győztes csapat, most azonban kiderült, hogy négyük közül ki az egyéni győztes!

ÉNB Lali a Szenzációs Négyes egyéni győztese és az ország előadója

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap hatalmas volt a tét. A döntőbe jutott csapat tagjai, a 30+-osok egymás ellen küzdöttek meg a végső győzelemért.

Az ország előadója címet ÉNB Lali nyerte!

ÉNB Lali nyerte a Szenzációs Négyes fináléját, és ezzel együtt ő nyerte meg az ország előadója címet is!

A zsűri csak egyet kérdezett Szabó Simontól: MIÉRT?

A színész produkicója egyáltalán nem úgy sült el, ahogy azt szerette volna...

Szabó Simon önmagát parodizálta?

A színész úgy döntött, most megmutatja, miért lett ilyen "nagydarab"...

Nem fogod elhinni, de Szabó Simon ilyet is tud!

A színész arra vállalkozott, hogy egy teljesen új oldalát mutassa meg a nagyérdeműnek...

Szabó Simon Kulka Jánosnak ajánlotta a produkcióját!

A színész 15 évesen énekelte el először ezt a dalt, amit most a Szenzációs Négyes fináléjára büszkén hozott magával.

Szabó Simon nem szeretné elsírni magát a színpadon?

A színész egy olyan produkciót hozott a fináléra, amihez érzelmileg nagyon kötődik, így azt sem tartja lehetetlennek, hogy elsírja magát a színpadon.

Szabó Simonra még kemény harc vár, ha nyerni akar...

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

 Ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Hiába hozták a legjobb formájukat múlt héten a húszasok, mégis a harmincas generációt juttatta a közönség a dobogó legtetejére. De vajon ki lesz a Szenzációs Négyes királya vagy királynője?

Szabó Simon: „Ez egy hihetetlen érzés”

Sinom nagyon bízott benne, de nem is gondolta volna, hogy a 30+-osok nyerik meg a generációk csatáját. Most teljes gőzzel a vasárnap esti fináléra készül, ahol két produkciót is bemutatva küzd majd a nézők és a zsűri szavazataiért. Finálé, vasárnak este a 19 órától, a Híradó után.

Ki lesz a legszenzációsabb 30+-os sztár?

Vasárnap végre eldől, hogy ki a legszenzációsabb 30+ éves sztár. Tóth Gabi, Nagy Alex, Szabó Simon vagy Éjjel-Nappal Budapest Lali? A 30+-os csapatként remekül helyt álltak, na de miben lesznek egyenként erősebbek vagy éppen gyengébb társaiknál? Őket kérdeztük.

A zsűri megijedt Szabó Simon altatójától?

Eszter démoninak, Alföldi Róbert viszont nagyon igaznak és őszintének élte meg Simon feldolgozását. De ki lehetett a jobb: Bence vagy Simon?

Szabó Simon megidézte József Attilát

Simon az Altatót választotta Jószef Attilától, amit meglepően gondolt újra: ordítva adta elő, egy részét.

Bizony így kell elindítani egy showműsort!

A Szenzációs Négyes versenyzői párba álltak, és megmutatták, hogyan kell felrobbantani a színpadot.

A Szenzációs Négyes színpadán semmi sem biztos?

A versenyzők már nagyon izgatottan várták ezt a közös produkciót, amire rendkívül sokat készültek...

30+-osok duettje mindenkit felkavart a stúdióban

Szinte mindenki a könnyeivel küszködött, miután végignézték Simon és Alexandra előadását. Persze, a két 30+-ost is megviselte a fájdalmas történetük.

Szabó Simon és Nagy Alexandra kiengedték a legmélyebb érzéseiket

Hogyan cseperedik fel egy kislány? Hogyan vezeti oltárhoz az édesapja? Hogyan bírkózhat meg valaki az elmúlással? Simon és Alexandra egy számukra nagyon fontos, mégis annál fájóbb történetet elevenítettek meg a saját árnyékaikkal.

A 30+-osok nagy és fájdalmas küldetésre vállalkoztak

Simon és Alexandra megegyeztek, hogy árnyjátékot adnak elő, azonban most kivételesen félretették a humort. Az élet körforgását szerették volna bemutatni, mindezt ráadásul egy apa-lánya történeten keresztül.

(30+): „Produkcióink erejét a meglepetés képzi”

Lali és Simon elárulták, hogy egy nagyon izgalmas produkcióval készülnek a Szenzációs Négyes vasárnapi esti adására, melyre rengeteg gyakorlással és edzéssel készülnek.

(30+): ˝Ez szenzációs érzés!˝

„Ezt az adást vitte Alex” – árulta el Tóth Gabi a Szenzációs Négyes 4. adása után. Az énekesnő mellett a generáció többi tagja is egytől egyig büszke volt a színésznőre, egyéni produkciója miatt.

Így készült: a 30+-osok táncshow-ja

Tóth Gabi különleges ötlettel állt elő, amikor csapatkapitányként rákerült a sor. Less be a 30+-osok gardróbjába!

Alföldi Róbert: „Gabi, csodálatosan táncolsz!”

Az ítészek igazán meg voltak elégedve a 30+-osok előadásával, főleg a lányok twerkelésével.

 

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

Ilyen egy igazi táncevolúció!

A csapat felvonultatta a létező összes táncformát, melyet a világon valaha előadtak.

Tóth Gabi kiélhette régi vágyát

Gabi elárulta, ha nem énekesnő lett volna, akkor táncos, amit most meg is valósíthatott a csapatával.

A generációk csatája vasárnap fordulóponthoz érkezik

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. +20: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence + 30: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali +40: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila +50: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit három fős zsűri: Alföldi Róbert, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

Több állomásos időutazásra készül a 30+-os generáció

„Ez a vonat minden állomásnál megáll” – árulta el Alex. Te sejted már, hogy mire készülnek?

A 30+-osok óriási nosztalgia flasht hoztak be a világba

Szabó Simon feladata az első helyre juttatta generációját. 

Hopp egy max pontszám a 30+-osoknak!

A 30+-osok a 90-es éveket idézték fel előttünk, ezt pedig a zsűri sem hagyhatta szó és megfelelő pontszám nélkül! No de ki adhatta a 10 pontot?

 

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

Vissza a 90-es évekbe!

A 30+-osok a '90-es éveket varázsolták elénk - nemcsak zeneileg, hanem vizuálisan is!

A 30+-osok feltalálták az időgépet!

Szabó Simon csapatának fiatalkori emlékeit akarja felidézni, ezért egy különleges időutazásra invitálja őket!

(30+) Lali: ˝Szerintem nagyon jó hangom van – valaki ezt nem tudja értékelni…˝

„…de hát azoknak gondolom nincs fülük!” - ezt gondolja ÉNB Lali saját magáról és kritikusairól. A 30+-os srác mindent megtesz a siker érdekében. Például most hat év után először megborotválkozott, amitől ugyan úgy érzi, mintha meztelen lenne, de ennek ellenére is imádta a mai adást. Jövő héten pedig ő lesz az, aki egyéni produkcióval szerezhet pontokat generációjának. 

„A talpadnak olyan mimikája van, mint Steven Seagalnak”

Megosztotta a zsűrit Szabó Simon lábbábos produkciója. Ráskó Eszter lepontozta azt, míg Alföldi Róbert biztosra vette, hogy rengeteg munka volt vele.

Nézd vissza Szabó Simon egyéni produkcióját!

Szabó Simon lábbábbal mesélte el szerelmük történetét

Szabó Simon lábbábosnak állt a Szenzációs Négyes második adásában. A romantikus történetért nézd meg a videót! 

Szabó Simon a gyermekei miatt választotta a bábozást

Szabó Simon apukaként rengeteget mesél a gyerekeinek, ezért egyértelmű volt számára, hogy egyéni produkciójával is egy történetet fog előadni, ráadásul nem is akárhogyan: lábbábbal!

Alföldi Róbert szerint borzalmas volt Tóth Gabiék produkciója

A zsűri alig találta a szavakat a 30 pluszosok szürreális produkciója után.

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

Ikonikus játékfigurákká alakultak a 30 pluszosok

Nagy Alexandra Barbie, ÉNB Lali Ken, Tóth Gabi Wonder Woman, míg Szabó Simon az egyik Tini Nindzsa Teknőc bőrébe bújt.

Ezen a héten mindenki az lehetett a 30 pluszosoknál, ami csak akart

Nagy Alexandra egy ikonikus alak bőrébe szeretett volna bújni a 30 pluszosok csoportos produkciója során, ezért a többiek is választhattak maguknak egy-egy kedvenc figurát a gyermekkorukból.

Szabó Simon: ˝Azzal a testrészemmel fogok produkciót előadni, ami a legnagyobb rajtam˝

Nagyon szép történetet fog bemutatni a 30+-os sztár. Simon mindenkit, akinek van egy kis érzéke a finomhoz és a széphez, arra kér, szavazzon rá.

Időutazás lesz a 30+-osok produkciója

Hatalmas buli lesz vasárnap este a Szenzációs Négyes színpadán. Aki szereti a képregényeket, és aki már élt a 90-es évek elején, annak biztos, hogy őrület lesz ez a performansz.

Scherer Péter legújabb filmjéről mesélt

A legtöbben a humoros karaktereit ismerik, azonban rengeteg műfajban kipróbálta már magát. Vajon milyen projektekre készül a színész mostanában?

Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbe!

A színésznő 16 évig volt Berényi Miklós ellenfele, és időnként – így most is – visszatér a sorozatba rendet tenni. Persze, Edit nemcsak ikonikus szerepéről mesélt, hanem hamarosan érkező kisunokájáról is.

Szabó Simonék meztelensége felkavarta a kedélyeket?

A színész elgondolkodott, hogy a vasárnapi produkciójuk után, csak egy törölközőben érkezik a Reggelibe, de meggondolta magát. Vajon mire készülnek ezen a héten? A Szenzációs Négyes mellett saját kisfilmjéről is mesélt Rozináéknak.

A második adástól a nézők szavazataira is számítanak a 30+-osok!

Ezt ígérték Laliék a nézői szavazatokért cserébe...

Szenzációs Négyes: mutatjuk az első adás legjobb pillanatait!

Tegnap megkezdődött a generációk csatája, a Szenzációs Négyes, ahol a húszasok, a harmincasok, a negyvenesek és az ötven pluszosok mutatták be, hogy mire képesek akkor, ha eredeti hivatásuktól eltérő produkciót kell bemutatniuk. Hogy a sztárok mennyire bátrak és bevállalósak, már rögtön az első adásban is kiderült!

SZENZÁCIÓS NÉGYES: Ezeket a pillanatokat nehéz lesz elfelejteni!

Oszvald MariKO pankrátorként a ringben, Tóth Gabi vadító sárga bőrruhában lefelé lógva egy quadról, Szabó Simon és Lali törölközős tánca... Annyi bátor és bevállalós produkció volt már az első adásban, hogy meg sem próbálkozunk felsorolni, inkább nézzétek meg!

30+: Mi jöhet még a meztelen produkció után?

Lali büszkén mesélt feladatáról, amivel megajándékozta csapattársait az első adásban. Simon pedig kifejtette, hogy ezek után mire számíthatunk még a generációtól…

 

Ganxsta: ˝Kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni, az a menő!

A törölközős mutatvány után a fiúk nem tették zsebre a zsűri véleményét. Na, nem azért, mert ádámkosztümben érkeztek...

Nézd meg a 30+-osok produkcióját!

30+: Egy szál törölköző takarta Lali és Simon intim testrészét

A srácok egy jól sikerült, átbulizott este után meztelenül ébrednének egy szállodában, a szobalányok legnagyobb meglepetésére...

Lali letolt gatyával vázolta tervét csapattársainak

A 30+-osok csapatkapitány nem akármilyen feladatot hozott kortársainak. A lányok először talán nem is hittek a szemüknek, de az is lehet, hogy egyszerűen csak sokkot kaptak...

Szabó Simon Triesztben készül

Vasárnap este startol a Szenzációs Négyes, a 20, 30, 40 és 50 pluszos korosztály tagjai pedig már alig várják, hogy összemérjék tudásukat a stúdióban.

A Szenzációs Négyes csapatai máris próbálnak!

Múlt héten derült ki, hogy szeptember második jön az RTL Klub sajátfejlesztésű showműsora, amiben négy csapat küzd meg egymással. A hírességek máris belevetették magukat a felkészülésbe.

Szabó Simon


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Nekem az a vonzó, ha valami olyasmit kell csinálnom, ami nem megszokott˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának középpontjában A generációk csatája áll. Szabó Simon a 30+-osok csapatát erősíti ÉNB Lali, Tóth Gabi és Nagy Alexandra mellett.

30+


szerző:
2018.08.14. 12:00

Szabó Simon beleszeretett Kojakbe!


szerző:
2018.06.22. 08:22
Szabó Simon beleszeretett Kojakbe!

Még a főzés előtt Simon kiszúrta a terráriumában pihenő Kojeket és azonnal eldobott mindent, hogy összebarátkozhasson a jós tengerimalacunkkal.

Így indultak el a pályán a színészlegendák

Hogyan kezdődhet el egy karrier? Mit válasszunk hivatásunknak? Csuja Imre, Mucsi Zoltán és Szabó Simon is meséltek a kezdeti lépéseikről és a színész mesterségről.

Csuja Imre elárulta: nyáron forog A mi kis falunk!

Csuja Imre is becsatlakozott a Reggeli színészlegendáihoz: Mucsi Zoltán és Szabó Simon után ő is mesélt a színházi terveiről, a versmondó estjeiről, és természetesen megemlítette A mi kis falunkat is...

Szabó Simon most először mesélt családjáról

A színész nagyon ritkán oszt meg személyes történeteket a családjáról, Annáékkal azonban most kivételt tett. Mesélt az apaságról, kisfia különleges nevéről, a nyári terveikről és a gyerekvállalásról is. Ebben a témában ráadásul egy kisjátékfilmet készít.

Szilárd meglepő titkot tudott meg Janiról

Az iskolai balhéja után Szilárd szeretett volna elbeszélgetni Janival. Azonban a tanárnak rá kellett jönnie, hogy éppen az ellenkezőjéről van szó, mint amire gondolt... Jani féltett titka még őt is meglepte.

Szabó Simonék iskolaválasztás előtt állnak!

Szabó Simon kisfia szeptemberben kezdi az iskolát, azonban még nem dőlt el, hogy pontosan melyik intézményben. Az iskolaválasztás nehézségeiről beszélgettünk a hamarosan induló A Tanár című sorozatban is feltűnő színésszel.

Lehullt a lepel: Szabó Simon elárulta, hogy ki lesz új filmjének főszereplője!

A 38 esztendős magyar színművész és rendező jelenleg egy gyemekvállalásról szóló rövidfilmen dolgozik. Simon elárulta, hogy az utóbbi időben sok barátja és közeli ismerőse próbálkozott a családalapítással, sikertelenül, és ez adta az ihletet a kisfilmhez. Íme minden részlet az Ember a tűzből című alkotásról!

Oscar esélylatolgatás: Vajon kire szavaznak a celebek?

Közeleg a 90. gála, és természetesen, mint minden évben, úgy idén is megy a nagy találgatás: vajon kik lesznek a nyertesek? Kíváncsiak vagytok, hogy a hazai sztárok kikre voksolnak? Elárulták!

Jennifer Lawrence téged is elcsábít – Itt a Vörös veréb teljes előzetese!

Tavaly szeptemberben már kaptunk egy kis kedvcsinálót, amitől konkrétan leesett az állunk, most pedig a hivatalos előzetes is megérkezett!

Minden, amit tudni érdemes az #adakozókeddről!

Múlt héten volt a Black Friday: őrült leárazások, hosszabb nyitva tartás, rengeteg ember a bevásárlóközpontokban. Viszont a mai nappal elkezdődik a jótékony szezon, amikor végre elkezdünk az év végi adakozásra fókuszálni. A #GivingTuesday mostanra globális mozgalommá vált,
erre hívja fel a figyelmet a NIOK Alapítvány is.

Simon beparázott a Séf kedvencétől

A színész Márktól megkapta a galamb combot, és már ettől kiborult, azonban amikor Zé megsúgta neki, hogy ez a Séf egyik kedvenc alapanyaga, akkor még nagyobb súlyt érzett a vállán.

Simon nem gondolta volna, hogy eljut idáig

A színész rettentően izgult főzés közben, ráadásul még a levegő is annyira paprikás lett, hogy mindannyian köhögőrohamot kaptak. Simon aggódott: remélte, hogy csak a levegő ennyire csípős.

Miért áldozta fel magát Szabó Simon?

Miután Simon állt vissza a konyhapult mögé a második feladatban, Zé gyorsan kifaggatta, hogy mi is volt itt a háttérben. Miért küldte fel a galériára a csapatát?

DRÁMAI: Szabó Simon meghozta a verseny legnehezebb döntését

Hiába volt a kékeké az öröm az első feladat után, hiszen konyhafőnöküknek kellett döntenie arról, ki legyen az az egy a csapatából, aki azonnal a döntőbe juthat. Sőt, nem ez volt az egyetlen nehéz pillanat a nagy öröm után...

Senki sem választotta Szabados Ágit?

Ágit nagyon rosszul érintette, hogy ő maradt utoljára a csapatválasztásnál, ezért mindenképpen bizonyítani szeretett volna Simonnak és az egész kék csapatnak. Vajon a kifutó tej és a karamell-küzdelmek után végül sikert arattak?

Kék csapat: „Simon a legjobb szívű szörnyeteg a világon!”

Drámai fordulaton mentek át a kék csapat tagjai, kifejezetten a konyhafőnökük, Simon. Két irtózatosan nehéz döntést is meg kellett hoznia, ő pedig feláldozta magát a csapatáért: mindenkit felküldött a galériára, ő pedig lent maradt. Erről a hihetetlen döntéséről kérdeztük a csapatát: Ákost, Ágit és Zsoltot.

Simon szinte már molekulákra bontotta a Séf ételét

A színész teljesen kikészült, amikor megtudta, mi lesz a feladatuk. De nem adta fel, a tányér szinte összes elemét elkülönítette egymástól, így próbálta analizálni őket.

Túl a pánikon: Simon kemény kézzel irányította a kékeket!

Az előző napi veszekedés és kiborulás után, Simon eldöntötte, hogy összerántja a csapatot. Mindent leosztottak és átbeszéltek, sőt igyekeztek minden feszültséget kiűzni a pultjaikból.

A kékek elugranak egy gyors csapatépítőre a Balatonra

Óriási feszültség robbant ki közöttük a második főzés, majd a kóstolás alatt. A pontot végül megkapták, a könnyeket felitatták, és jól átbeszélték velünk, miben is kell majd változtatniuk legközelebb. Sőt, még egy békülős főzés és egy közös húsleves kocka márka ötlete is felmerült.

Üvöltözés és feszültség: a kékek egymásnak estek!

A kék csapatot annyira sokkolta a zöldektől kapott hátrány, hogy a konyhafőnökük, Begi már majdnem feladta, miközben a csapattársai próbálták menteni a lehetetlen helyzetet. A végén már egymással üvöltöttek.

A kékeknél minden borult az utolsó percben

A főzés alatt csak Simon hangját lehetett hallani, aki folyamatosan Ágit sürgette a töltelékkel! Hiába azonban a bemondó, annyira elcsúsztak az idővel, hogy a végén már a Séf figyelmeztette őket: változtassanak, mert nem lesznek készen.

A kék csapat maga mögött hagyta Dobó Ágit?

Simon annyira eltökélten próbálta elkészíteni a főételüket (oldalán Begivel), hogy alig maradt ideje a hátsó pultban dolgozó Ágira. A desszert felelőse kicsit úgy érezte, újra egyéniben küzd a középdöntőben.

Simon és Ági elásták a csatabárdot

A kék csapatban óriási volt az összhang, Simon és Ági énekelgetve főztek a hátsó pultban, Begi pedig hagyta őket kibontakozni konyhafőnökként. Az idill azonban a tálalásnál mintha megszűnt volna.

Szabó Simon: „Túlléptem a saját határaimat”

A színésznek hatalmas kő esett le a szívéről, mikor bekerült a középdöntőbe, ráadásul örül annak, hogy nem okozott újabb csalódást a zsűrinek. A csapatfeladatok viszont nem voltak mindig olyan egyszerűek: a túró rudi például csúnyán kibabrált velük…

Szabó Simon nem bírta ki Lola nélkül a konyhában

Simon a második feladatban úgy döntött, egykori csapattársát, Lolát hátráltatja egy kicsit. Az énekesnő felháborodva hitetlenkedett, hiszen egyáltalán nem számított erre a fordulatra.

Haumann Máté lebukik a potya Simon zselével?

Máté túlságosan későn tette be az egész fürjét a sütőbe, és emiatt szinte mindennel elúszott. A saját félkész zseléjét a Simontól kapott dugi zselére cserélte ki. Vajon a zsűri észrevette a turpisságot?

Melyik lehet Szabó Simon mumus napja?

Zé nevetve ment oda a színészhez főzés közben, hiszen úgy érezte, mintha az Idétlen időkig című filmben lennének. Simon legutóbb ezen a rettegett napon bukott el, ezért most mindent megtett a továbbjutásért.

Szabó Simon és Haumann Máté barátsága nem ismer határokat!

Máté egy cuki dallal kedveskedett Simonnak, akivel már 22 éve ismerik egymást. A két színész olyan jóban van, hogy nemcsak saját köszönésük, de még közös nyelvük is van!

Lola agya eldurrant a második feladatban

Persze, Simon és közte minden úgy ment, mint a korábbi főzés alatt, ráadásul még a Séfet is megkapták pár percre az előnyük miatt. Azonban a vége felé, Dombi Rudi elrúgta náluk a pöttyöst.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való