KERESÉS search-close

Szabó László

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szabó László"

Érzékenyítő program már az ovisoknak is

2017 óta minden év február 22-én ünnepeljük a Magyar Parasport Napját. Minden magyar iskola és óvoda csatlakozhat a Magyar Parasport Napjának programjához. Tavaly közel 500 oktatási intézmény kapcsolódott be a Magyar Parasport Napjának programjába és rendezett
február 22-én érzékenyítő, interaktív osztályfőnöki órát, rendhagyó testnevelés órát.
 

34 éve kezdődött a bringóhintó sikertörténete

Szabó László Nyírbátoron volt műszaki tanár, amikor egy társas utazáson Bulgáriában meglátott egy bringóhintóhoz hasonló járművet. A barátjával azonnal bemutatták a prototípust a tanulmányi hivatalnak.

Közeledik a Magyar Parasport Napja!

Az Országgyűlés döntött: a Magyar Parasport Napját ezentúl minden évben február 22-én ünnepeljük. Vendégünk a Magyar Parasport Napjának nagykövete és a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke!

Nem fokozták le Szabó Lászlót

Sok a  valótlanság abban, amit a 444.hu újságírónője állít - ezt mondta Szabó László fideszes politikus az Indexnek, amikor arról kérdezték, valóban rángatta-e a portál munkatársát egy múlt heti lakossági fórumon. Azt viszont nem árulta el, mi történt ott, vagy, hogy tényleg elvette-e az újságíró telefonját. Közben a Honvédelmi Minisztérium azt állítja, nem igaz az a sajtóértesülés, ami szerint lefokozták volna Szabó Lászlót.

HALÁSZ JÚLIA: „Nem szeretnék félni”

Lökdöste, elvette a telefonját és kirángatta az épületből a 444.hu újságíróját Szabó László fideszes politikus. Halász Júlia nem titkolja, hogy megrázta az eset, és nagyon megijedt, amikor rá támadtak, ugyanakkor hozzátette, hogy nem szeretne félni, azt viszont nagyon szeretné, ha kiderülne az igazság. A rendőröktől, az iskolától, és az iskola fenntartójától is azt kérték, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy az iskola belső kameráinak  felvételei ne tűnhessenek el.

Hollywood nekimegy a bankoknak

A világ tőzsdéinek többsége veszteséges január elsejéhez képest. Ennek alapján is állítják valóban tekintélyes világgazdasági szakértők, hogy újabb globális gazdasági visszaesés jön, miközben az előzőből, a 2008-asból még alig-alig lábalt ki a világ. Olyannyira nem, hogy nagyon nagy többségünk ma sem érti, mi történt, miért történt – s hogy megtörténhet-e mindez újra, vagy megtanult védekezni a világ.

A bíróságon folytatódhat a közgyűlés

A bíróságon folytatódhat a Magyar Paralimpiai Bizottság hétfő esti elnökválasztása. A testület egykori gazdasági vezetője szerint jogsértő módon fosztották meg szavazati jogától. Ellenfelei pedig azzal vádolják az új elnököt, hogy politikai kapcsolatainak köszönheti megválasztását. Szabó László, aki az első Orbán-kormányban helyettes államtitkár volt, 33 szavazatot kapott, a másik jelölt hármat.

DJ Dominique ismét jó ügy mellé állt

A 90-es évek elejétől Várkonyi Attila, vagy ahogy a legtöbben ismerik, DJ Dominique egy olyan kezdeményezést indított útjára, ami mára koncertsorozattá nőtte ki magát az országban. Az idei fő mondanivaló az integráció és az elfogadás. Rengeteg fogyatékkal élő és halmozottan hátrányos fiatal él az országban, akiknek korlátozott lehetőségeik vannak arra, hogy eljárjanak szórakozni, koncerteken vehessenek részt, és éljék egy átlagos iskolás vagy tinédzser életét. DJ Dominique most is rájuk szeretné felhívni a figyelmet, miközben a koncert segítségével próbálja közelebb hozni az épeket és a fogyatékkal élőket. A kezdeményezésről DJ Dominique-al, Szabó Lászlóval, a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének elnökével, és Bárány Attilával beszélgettünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való