KERESÉS search-close

Szűcs Judit

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szűcs Judit"

Oroszul beszél kedvesével Szűcs Judit

Szűcs Judit párkapcsolatáról keveset tudhattunk eddig, az énekesnő féltve őrzött minden részletet, ami kedvesével kapcsolatos, csak annyit tudhattunk, hogy boldog és szerelmes.  Most azonban lerántotta a leplet néhány információról. Kiderült, hogy vőlegénye lett származású és Rigában született, felváltva beszélnek egymással magyarul és oroszul.

Vágatlanul Szűcs Judittal


szerző:
2018.09.20. 16:20
Vágatlanul Szűcs Judittal

Váratlanul látogattuk meg otthonában a diszkó királynőt, aki készségesen válaszolt még a zavarba ejtő kérdéseinkre is. Válaszait vágatlanul mutatjuk.

Kacskaringós karrierek


szerző:
2017.03.24. 18:00
Kacskaringós karrierek

Mielőtt berobbantak volna a köztudatba, a magyar sztároknak is volt civil szakmájuk. Kóbor János, Szűcs Judit, és Terecskei Rita meséli el, honnan indult pályájuk.

Az énekesnő valóban angyalokkal értekezik?

Pont egy évvel ezelőtt a Story Extra stábja kérdezte meg Szűcs Juditot arról, hogy valóban hallja-e az angyalokat. Kiderült, az énekesnő már számos visszajelzést kapott a mennyei lények létezéséről. Sőt, azt állította, neki két őrangyala van. A Story Extra nézőinek azt is elmondta, mit kell csinálnunk, ha mi is szeretnénk segítséget kapni vágyaink megvalósulásában.

Bemutatjuk Az év slágerének, avagy az örökzöld előadóinak jelöltjei!

Vannak olyan dallamok, amikre még öregkorunkban is emlékezni fogunk. Bizony, ők azok a művészek, akik sosem fognak kimenni a divatból. Csak tudjatok dönteni! Szavazzatok!

Szűcs Judit rendszeresen társalog az angyalokkal

Az énekesnő már számos visszajelzést kapott a mennyei lények létezéséről. Sőt, azt állítja, neki két őrangyala van. A Story Extra nézőinek, most azt is elmondja, mit kell csinálnunk, ha mi is szeretnénk segítséget kapni vágyaink megvalósulásában.

Story Extra 2016-01-22


szerző:
2016.01.22. 17:25

Fél Kettő 11-02-07


szerző:
2011.02.07. 14:20
Fél Kettő 11-02-07

Fél Kettő: Nevelés kérdése - A legelképesztőbb dolgokra is képes egy kutya, ha helyesen nevelik. A gyerekek érdekében - Változó jogszabályok, csökkenő bürokrácia. Felgyorsulhat az örökbefogadás? Nászút Thaiföldön - Szűcs Judithra 17 év után rátalált a szerelem, vendégünk volt az énekesnő.

Reggeli 11-01-07


szerző:
2011.01.07. 09:05
Reggeli 11-01-07

Reggeli: A szerelem volt a fő téma a Reggeliben: a mai adásból kiderült, hogy Szűcs Judit nagy lagziról álmodik, és az is, hogy Nacsa Olivér képtelen kedvese nélkül élni.

Csak csajok 10-06-07


szerző:
2010.06.08. 10:20
Csak csajok 10-06-07

A keddi Csak csajokban Nyertes Zsuzsa egy igazi olasz krumpli-különlegességgel készült.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való