KERESÉS search-close

Szőke Zoltán

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szőke Zoltán"

Szőke Zoltán: „Ez egy nagyon veszélyes játék!”

A Barátok közt színésze először a Fókusz kamerája előtt szólalt meg az általa alakított főhős állapotáról, és arról, hogy milyen érzések kavarognak benne.

Szőke Zoltán csak a Fókusz kamerája előtt mondta el, mi történik valójában Berényi Miklóssal!

Az utóbbi hetekben rejtélyes fejfájás kínozza, Berényi Miklóst. A bulvársajtóban azonnal elindultak a találgatások: mi szerint a korábban felröppent pletyka a főszereplő távozásáról, igaz lehet és egy titokzatos kór okozza majd Miki vesztét. Szőke Zoltán először a Fókusz kamerája előtt szólalt meg az általa alakított főhős állapotáról. 

Varga Iza 21 év után újra színházban játszik

A Barátok közt ismert szereplőjét most egy teljesen új szerepben láthajták a nézők. Hogy pontosan miről van szó, arról a Reggeliben mesélt a színésznő.

Varga Iza a Barátok köztön kívül is Szőke Zoltán felesége lesz

A sorozat Dr. Balogh Nórája Ady híres szerelmét, Lédát fogja alakítani színpadon, a férjét pedig nem más kelti életre, mint Szőke Zoltán. Egy rendkívül humoros, ugyanakkor megrendítő történetet visznek színre.

Solti Ádám mellett több szereplő is távozik majd a Barátok köztből

Fontos változások a Barátok közt háza táján. Solti Ádám mellett több szereplő is távozik majd a közeljövőben és utánajártunk a felröppent hírnek, miszerint Szőke Zoltán 21 év után tényleg elköszön-e a sorozattól?
Solti Ádámmal készült 2011-es riportot a sorozatba kerüléséről, ide kattintva nézheted meg.

SZŐKE ZOLTÁN: „Nagyon sok átalakuláson mentem át!”

Magyar televíziózás történelmi eseményre készül a Barátok közt csapata, jövő pénteken lesz 20 éve, hogy elindult a sorozat hódító útjára. Felidéztük a kezdeteket azzal a négy szereplővel, akik mind a mai napig a történet meghatározó figurái.

Meglepi Szőke Zoltánnak


szerző:
2018.08.24. 19:40
Meglepi Szőke Zoltánnak

Jelenet közben lepték meg fiai a Barátok közt sztárját, Szőke Zoltánt. Az ország talán leghíresebb építési vállalkozója, Berényi Miklós a valóságban lett 50 éves, amiből simán letagadhatna jó párat.

Nagyon meglepték Szőke Zoltánt

Forgatás közben lepték meg Szőke Zoltánt 50. születésnapja alkalmából. A Barátok közt színészét kollégái mellett gyerekei is felköszöntötték a Mátyás király téren.

KÖSZÖNTÉS: Szőke Zoltán 50 éves!

A fiai mellett a Barátok közt egész stábja köszöntötte Szőke Zoltánt, aki – mint mondja – nagyon meglepődött.

EXKLUZÍV: Ilyen meglepetésben még nem volt része Szőke Zoltánnak!

A színész 20 éve alakítja a Barátok közt rosszfiúját, Berényi Miklóst. Ennyi idő után a sorozat készítőivel, és a kollégákkal Zoli szinte családi viszonyban van, akik most először ki is használták ezt a helyzetet. Zoli idén töltötte be 50. életévét, emiatt egy olyan születésnapi köszöntést találtak ki, amire a színész álmában sem gondolt volna. Nézd meg a megható pillanatokat!

Barátok közt: Vissza a régmúltba!

Tegnap este ismét kedvenc hőseink gyerekkorába repülhettünk vissza. Az alapkarakterek fiatalabb változatait ezúttal is a szereplők gyereki alakították.

Ilyen még sosem történt a Barátok köztben!

A népszerű sorozat huszadik születésnapja alkalmából visszarepülünk a ’80-as évekbe, amikor Miki, Nóra és Laci még iskolások voltak. A karaktereiket pedig az ő saját gyermekeik alakítják!

Időutazás a Barátok köztben!

Visszaugrunk vagy 30 évet, és megnézzük, milyen volt Miklós, Nóra vagy András akkoriban, fiatalon. És ami a legjobb, hogy az igazi gyerekeik alakítják fiatalkori énjüket!

BARÁTOK KÖZT a gyerekek


szerző:
2018.05.23. 19:13
BARÁTOK KÖZT a gyerekek

Hogy érezték magukat a forgatáson Varga Izabella (Balogh Nóra) és Szőke Zoltán (Berényi Miklós) igazi gyerekei, akik saját fiatal szüleiket alakították?

Barátok közt: utódok a képernyőn

Szőke Zoltán két fia is feltűnik majd a húsz éves Barátok köztben. Bence édesapját, Berényi Miklóst alakítja majd, az ifjabbik, Zoli pedig a legelső epizódban elhunyt Zoltán bőrébe bújik. A fiúk először álltak kamera elé.

Nézd meg, ki lesz a Barátok közt legújabb szereplője!

Nehogy lemaradj a ma esti részről, ugyanis új karakter tűnik fel a Mátyás király téren!

Az örök Barátok közt kérdés: Miki és Nóra újra együtt?

Az ügyvédnő és a minden hájjal megkent üzletember viszonya mindig is kulcsfontosságú kérdés volt a rajongók körében. Vajon újra egymásié lesznek?

Nagy visszatérések, váratlan fordulatok, mi jön még a Barátok köztben?

Vajon mi történik legközelebb? Okkal tehetik fel ezt a kérdést a 20 éves Barátok közt nézői. Jogosan, hiszen az elmúlt hetekben folyamatosan felkavarják a készítők az eseményeket. Régi karakterek térnek vissza, szerelmi háromszögek alakulnak... A szereplőket arról faggattuk az új autogramkártyájuk fotózásán, hogy szerintük mi várható még.

Ez volt a Barátok közt sztárjainak kedvenc karácsonyi ajándéka!

Azt tudtuk eddig is, hogy Berényi Miki a Barátok közt Jockey-ja. Azt viszont talán kevesen tudták, hogy az őt alakító Szőke Zoltán is belevaló fickó. Minden karácsonykor meghívja a fiait és a barátnőiket egy menő vacsorára. Varga Izabelláéknál viszont még varázslat a karácsony, az ő lányai még mindig levelet írnak a Jézuskának.

Emlékeztek erre: ilyen volt Zsófi és Miklós kapcsolata a Barátok köztben!

A sorozat egyik felejthetetlen jelenete ledöbbentette a nézőket. Zsófi egyik nehéz pillanatában Berényi Miklóstól kér segítséget, aki azonnal igent mond. Természetesen egy csavar is van a dologban, Miklós csak úgy segít a lánynak, ha Zsófi lefekszik vele. A Fókusz riportere öt évvel ezelőtt megkérdezte a szereplőket, hogy ők vajon mit szólnak a dologhoz.

A Barátok közt színésznője már többször elmenekült az oltár elől

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja felelevenítette a sorozat záróepizódjának fontos momentumait. Kiderült, hogy rengeteg elvarratlan szállal zárult a Mátyás király tér élete, illetve maguk a szereplők gondolkodtak hangosan, hogy mi is lesz a karakterükkel később. Pont úgy, mint Mérai Katalin is az általa alakított Juliról mesélt, mikor elárult egy nagyon bensőséges titkot a magánéletéről.

BK: Mértani pontossággal tervezik meg a legkeményebb bunyókat

Élet-halál harc, két testvér között kirobbant vérremenő verekedés szemtanúi voltak a Barátok közt nézői a minap. A sorozat minden hájjal megkent rosszfiúja Miklós és öccse azért ment ölre egymással, mert kiderült, hogy Attila felsége nem Attilától, hanem Miklóstól vár gyereket. Mi most azt mutatjuk meg, milyen mértani pontossággal terveznek meg és vesznek fel egy ilyen verekedős jelenetet.

BUNYÓ: Szőke Zoltán szereti a nem mindennapi forgatásokat

A hétfői Barátok köztben kemény bunyó zajlott Miklós és Attila között. A jelenetet éjjel, egy Budapesthez közeli erdőben forgatták, kaszkadőr segítségével. Szőke Zoltán kifejezetten kedveli az ilyen forgatásokat, a videóban azt is elárulja, hogy miért.

Életigazságok Barátok közt


szerző:
2016.08.06. 11:00
Életigazságok Barátok közt

A sorozat sztárjainak is szükségük van a motivációra. Most elárulták, mivel tartják magukban a lelket.
 

Így motiválnak a Barátok közt sztárjai

Ha egy kis lelkesítésre vágysz, most megkaphatod. Méghozzá az RTL Klub nagysikerű sorozatának szereplőitől!

Milyen meglepetéseket tartogat még Berényi Miki?

Ki ismerné jobban a Mátyás király tér rosszfiúját, mint Szőke Zoltán? A színész sejtelmesen vallott karakterének jövőjéről.

Szőke Zoltánnak vannak olyan barátai, mint Berényi Miki…

Az állandó konfliktusokat generáló, de ugyanakkor szerethető figura nem is áll olyan távol megformálójától. A színész azt is elárulta, milyen eredményre jutott a gyengébbik nem képviselőit illetően egy közvélemény kutatás alkalmával.

Így telt a nyári szünet Barátok közt!

Újra forognak a kamerák a Mátyás király téren. De mielőtt tovább futnának a szálák, biztosan mindenki kíváncsi, hogy mivel töltötték szabadidejüket kedvenc sztárjaink. Íme!

Így telt a nyári szünet Barátok közt!

Újra forognak a kamerák a Mátyás király téren. De mielőtt tovább futnának a szálak, biztosan mindenki kíváncsi, hogy mivel töltötték szabadidejüket kedvenc sztárjaink. Íme!

Így ünnepeltek a Barátok közt sztárjai!

Ma kerül adásba kedvenc sorozatunk 8000. része, és ezt természetesen meg kell ünnepelni!  Szerdán a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakói és a Barátok közt Facebook oldalán hirdetett kvíz nyertesei látogattak a stúdióba. Ám a sorozat szereplői is hatalmas élményként élték meg a napot!

Fókusz 2016-07-20


szerző:
2016.07.20. 18:55
Hogyan kerültél a Barátok köztbe?

Sokan álmodoznak arról, hogy bárcsak Berényi Miklós, vagy Balogh Nóra bőrébe bújhatnának akár csak egy napra. De hogyan lehet bekerülni a népszerű sorozatba? A Barátok közt színészei mesélték el nekünk a saját történetüket.

Felfedjük a titkot – Bemutatjuk a Barátok közt „házat”!

A sorozat beköszönő képkockáin mindig feltűnik az a épület, melyben a lakók sokszor vicces, szomorú, tragikus, avagy boldog élete zajlik. De hol található ez az ingatlan? Létezik egyáltalán?

Barátok közt 2015-11-13


szerző:
2015.11.13. 20:45
Barátok közt 2015-11-13

Meg tud-e szabadulni Tóbiás a szteroidfüggőségtől? Vajon hogyan alakul Hanna újabb interjúja az özveggyel? Mit kér Miklós Attilától a segítségéért cserébe? 7663-7664. rész

Barátok közt 2015-11-12


szerző:
2015.11.12. 20:45
Barátok közt 2015-11-12

Milyen következménye lesz a rosszul sikerült interjúnak Hanna életében? Miben mesterkedik Attila a céggel kapcsolatban? Milyen titkot fedez fel Timi Tóbiás lakásában? 7661-7662. rész

Barátok közt 2015-11-10


szerző:
2015.11.10. 20:45
Barátok közt 2015-11-10

Aliz bocsánatot kér Bözsitől, és végre kibékülnek. Róbert és Ottó baráti viszonyba kerülnek egymással, Nóra pedig szállást is ajánl a fiúnak. László megint bajba kerül Gizella előtt Vali miatt. 7657-7658. rész

Barátok közt 2015-11-09


szerző:
2015.11.09. 20:45
Barátok közt 2015-11-09

Ludwig tovább fenyegeti Róbertet Ottón keresztül. Vali egyre inkább rátelepszik Lászlóra. Krisztián és Rudi egyre nehezebben viselik Alizt, mint lakótársat. 7655-7656. rész
 

Barátok közt 2015-10-21


szerző:
2015.10.21. 21:35

Barátok közt 2015-10-09


szerző:
2015.10.09. 21:30

Barátok közt 2015-10-08


szerző:
2015.10.08. 21:30

Barátok közt 2015-10-07


szerző:
2015.10.07. 21:30

Barátok közt 2015-10-06


szerző:
2015.10.06. 21:30

Barátok közt 2015-10-05


szerző:
2015.10.05. 21:30

Barátok közt 2015-10-02


szerző:
2015.10.02. 21:25

Barátok közt 2015-10-01


szerző:
2015.10.01. 21:25

Barátok közt 2015-09-30


szerző:
2015.09.30. 21:25

Barátok közt 2015-09-29


szerző:
2015.09.29. 21:25

Barátok közt 2015-09-28


szerző:
2015.09.28. 21:25

Barátok közt 2015-09-18


szerző:
2015.09.18. 21:25
Barátok közt 2015-09-18

7585-7586. rész: Róbert nem adja föl a háborút Miklóssal. Gizella kudarcot vall, mégis nyer. Júlia kínos helyzetbe hozza Attilát.

Barátok közt 2015-09-17


szerző:
2015.09.17. 21:25
Barátok közt 2015-09-17

7583-7584. rész: Képes lesz Ádám legyőzni Zsoltot? Gizella szentet akar faragni Magdi anyusból. Képes lesz Miklós leállítani Nóra és Róbert házasságát?

Barátok közt 2015-09-16


szerző:
2015.09.16. 21:25
Barátok közt 2015-09-16

7581-7582. rész: Vajon sikeresen felkészül Liza a felvételire? Péter és Hanna közt nem lehet barátság. Mit tesz Zsolt, miután Ádám megtudta, hogy Aliz Zsolt fegyverével lőtt?

Barátok közt 2015-09-15


szerző:
2015.09.15. 21:25
Barátok közt 2015-09-15

7579-7580. rész: Vajon milyen ítélet születik Péter tárgyalásán? Bajba sodorja Alizt, hogy Luca hívására felbukkant a nyomozó Olívia? Ágnes döbbenten veszi tudomásul, mi a zongoratanár véleménye Liza tehetségéről.

Barátok közt 2015-09-14


szerző:
2015.09.14. 21:25
Barátok közt 2015-09-14

7577-7578. rész: Vajon kaphat-e Miklós segítséget Róbert zsarolási ügyében? Timi hazugsága miatt Ágnes aggódni kezd Lizáért. Péter meglepő kéréssel fordul Nórához a bírósági tárgyalás előtt.

Móka és kacagás: a legvidámabb pillanatok Barátok közt

Varga Izabella kolbászt töltött, Nyári Dia és Seprenyi Laci megkönnyezték a főzőversenyt, a sorozat szívtiprói a hidegben is csúszdáztak, és emellett kiderült, miért tűnik el Alíz néhány hónapra a Mátyás király térről. Mind ez a Barátok közt ráckevei csapatépítő napján történt.

Barátok közt: Nevetés és egy nagy bejelentés a csapatépítőn

Varga Izabella kolbászt töltött, Nyári Dia és Seprenyi Laci megkönnyezték a főzőversenyt, a sorozat szívtiprói a hidegben is csúszdáztak, és emellett kiderült, miért tűnik el Alíz néhány hónapra a Mátyás király térről. Mind ez a Barátok közt ráckevei csapatépítő napján történt.

CSAPATÉPÍTŐ: A legvidámabb pillanatok Barátok közt

A Barátok közt sztárjai csapatépítőn vettek részt, hamisítatlan vidéki környezetben, egy ráckevei tanyán. A szamár- és kecskeetetés mellett a  felhőtlen kiakpcsolódásra is jutott idejük. Solti Ádám elárulta, azért különösen jó ilyeneken részt venni, mert végre van idejük kötetlenebbül beszélgetni minden kollégával.

Fókusz 14-01-03


szerző:
2014.01.03. 19:50
Fókusz 14-01-03

Fókusz: Különös szilveszter - Amíg mi buliztunk, az x-faktorosok bejárták az országot. Volt, akit az autópályán ért az éjfél. A nagy átverés? - Miklós esküvője csak színjáték? Ott voltunk a Barátok közt forgatásán. Ki a bűnös? - Halálra vert fiú, vonat alá zuhant lány. Kik és miért akarják eltussolni a bűncselekményeket?

Reflektor 13-08-05


szerző:
2013.08.06. 01:05
Reflektor 13-08-05

Reflektor: Esélylatolgatás a Barátok közt sztárjaival. Szepesi Niki menyasszony lett.

Esélylatolgatás: hova vezetnek a Barátok közt szálai?

Akciófilmbe illő jelenetekkel zárult az évadzáró Barátok közt. A sorozat 4 fiatal szereplője autóstól esett a Dunába egy üldözés következtében. A történet csak augusztus végén folytatódik, addig is a szereplőkkel latolgattuk az esélyeket.

Reflektor 12-07-30


szerző:
2012.07.31. 01:30
Reflektor 12-07-30

Reflektor: Keresztes Ildikó újra a régi. A Barátok közt Zsófija nehéz helyzetbe került. Az RTL Klub munkatársával énekelt Bryan Adams.

Fókusz 12-03-05


szerző:
2012.03.05. 20:45
Fókusz 12-03-05

Fókusz: Az első interjú - Nem kell neki pszichológus, és igazi sikerre vágyik - Stohl András csak a Fókusznak nyilatkozott. Az igazi macsó - Antonio Banderas jött, látott és majd szétszedték a rajongók. Elmeséli miért van Budapesten. A kezdetek - Az egykori szereplőkkel idéztük fel, hogyan indult 13 és fél évvel ezelőtt a Barátok közt.

Fél kettő 11-10-20


szerző:
2011.10.20. 14:15
Fél kettő 11-10-20

Fél kettő: Etikai vagy jogi kérdés? - Vajon másképp állna sok szülő a gyermekvállaláshoz, ha megválaszthatnák a baba nemét? Átváltozás - Hogyan élte meg Szőke Zoltán haja elvesztését? Tragikus sors - színházi darab Bajor Gizi életéről, vendégünk volt Máté Gábor.

Fókusz 11-10-19


szerző:
2011.10.19. 20:20
Fókusz 11-10-19

Fókusz: Váratlan lánykérés - Még csak most ismerkedtek össze, de Király L. Norbi máris túl van az eljegyzésen! Fájdalmas múlt - Shadi édesanyja minden nap drukkol fiának, aki gyerekként anyagilag is besegített a családnak. Berényi való világa - 8 év után először forgathattunk Szőke Zoltán igazi fiaival!

Míg haját elvesztette, fiai a fejére nőttek

A Barátok közt Miklósát alakító Szőke Zoltán nyolc évvel ezelőtt mutatkozott utoljára fiaival a nyilvánosság előtt. Nagyon félti családját, de most eljött az idő, hogy a Fókusszal kivételt tegyen.

Hamarosan mindenre fény derül!


szerző:
2011.08.12. 07:50
Hamarosan mindenre fény derül!

A Barátok közt szereplőivel találgattuk, vajon hogyan alakul Miklós és Balázs sorsa a robbanás után...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való