KERESÉS search-close

Survivor Klaudia

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Survivor Klaudia"

Így párbajozott a Survivor játékosa!

Egy évvel ezelőtt Klaudia átkerült a Holtak szigetére, ahol párbajoznia kellett a döntőbe jutásért. A Fókusz pedig beszámolt az eseményről.

A Barátok közt színészeinek saját magukat kellett legyőzniük!

Mezei Léda és Kiss Péter Balázs vállalkozott arra, hogy végigcsinálja a Survivor kegyetlen akadálypályáját. Az eredmény pedig magáért beszél…

Félelem és fóbia: ezektől rettegnek a sztárok!

Mindenki retteg valamitől! Ez az érzés az emberiséggel egyidős, így természetesen, hogy a félelem a sztárokat sem hagyja nyugodni.

Japánba jár haza Survivor Klaudia

A túlélő-show egykori szereplőjének szíve már foglalt! Legalább is egy része biztosan. A szőkeség ugyanis beleszeretett az ázsiai szigetországba. És hogy miért ennyire távol Magyarországtól talált rá a boldogság? Azt ő maga árulta el!

Survivor Klaudiát Hevesi Kriszta készítette fel a dzsungelre!

A szexi szöszi modell túlélőként már bizonyított a Survivor-ben, most az egyik legfelkészültebbként érkezett ki a Celeb vagyok, ments ki innen-be. A csapattársai megismerését sem bízta a véletlenre, Hevesi Kriszta segítségét kérte, aki korábban már a túlélő show-ra is felkészítette rutinos dzsungel lakóként.

Story Extra 2017-12-07


szerző:
2017.12.07. 15:40
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való