KERESÉS search-close

Sugarloaf

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sugarloaf"

Hoppá! Muri Enikő új hajszínnel csábít!

Muri Enikő, a Sugarloaf énekesnője többek között arról mesélt, milyen a közös munka a srácokkal!

Kilőné az űrbe legújabb albumát a Sugarloaf

Több dalhoz is Muri Enikő jegyzi a szöveget a Sugarloaf legújabb lemezén, amit egy különleges időkapszulában szeretnének elhelyezni.

A Reggeliben mutatta be új klipjét a Sugarloaf

2 éve csatlakozott a Sugarloafhoz az X-Faktor felfedezettje, Muri Enikő, aki sokkal jobban érzi magát a színpadon a zenekarral, mint szóló énekesnőként. A zenekar tagjai kishugukként vigyáznak Enikőre.

Életmentő műtétet hajtottak végre Muri Enikőn

A Sugarloaf énekesnője tavaly év végén esett át egy műtéten, amit egy 10-es skálán 9-es veszélyességi fokozatúnak ítélt meg az orvos. Enikő szerencsére jól van, gyógyulnak a sebei.

A lemezfelvételek titkaiba avatta be a nézőket Tóth Szabi

A Sugarloaf zenésze meglepő dolgot árult el: a dalszerzés egy album elkészülésének legkönnyebb feladata. Az új szerzemények csupám 50 %-ig vannak készen, amikor stúdióba vonulnak.

Nézz bele a Sugarloaf vadonatúj klipjébe!

A Reggeli és a Kifőzde vendége ma Tóth Szabi volt, aki többek között vadonatúj daluk kulisszatitkaiba is beavatta a műsorvezetőket, Ramit és Annát.

Nézzétek vissza az X-Faktor extra produkcióját!

Négy évvel ezelőtt a tehetségkutató színpadán a Sugarloaf szórakoztatta a nagyérdeműt. A sikeres zenekar kitett magáért, és hatalmas buli csapott az X-Faktor Extra produkciójaként.

Vége: Dér Heni kilépett a zenekarból

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy döntött, utánajár a dolgoknak és megkérdezi az énekesnőt, hogy miért döntött úgy, hogy kiszáll a Sugarloaf zenekarból. A helyzet nem volt túl rózsás, ugyanis az együttes gitárosa, Tóth Szabi rendesen kikelt magából.

Tóth Szabi: „Az igazi célom, az leginkább egy séfkabát!”

Szabi a Sugarloaf együttes alapítója, zenész, zeneszerző. Annyira szeret főzni, hogy ajándékba rendszeresen szakácskönyveket kap és a főzős blogokat, videókat bújja. Ide, a versenybe is határozott céllal érkezett.

Csabai Bernadett - Honey Bunny


szerző:
2015.10.26. 17:05
Csabai Bernadett - Honey Bunny

Az angyalok lázadoztak Betti buliján az ételek miatt. Feró abban reménykedett, hogy legalább majd a produkciójával jóllakatja vendégeit a házigazda. Szerintetek sikerült?

Gubik Petra a Sugarloaf új énekesnője

A Sugarloaf az X-Faktorban debütált Gubik Petrával kiegészülve, a csapat új énekesnőjével. A 8:08 – Minden reggel adásában kifaggattuk őket, hogy milyen volt az első fellépésük.

Reflektor 13-11-07


szerző:
2013.11.08. 00:30
Reflektor 13-11-07

Reflektor: Alexát, az Éjjel-Nappal Budapest sztárját elhagyta az édesanyja. Megvan a Sugarloaf új frontembere. Michelle Pfeiffer fényevő volt.

Megvan a Sugarloaf új frontembere!

Egész nyáron át tartó keresés után a zenekar végre megtalálta a legmegfelelőbb énekest. Ahogy a fiúk mesélték, nem volt könnyű feladatuk, hiszen rengeteg kritériumnak kellett megfelelnie, de végül sikerült dűlőre jutniuk.

Kvaka Andrea és Gubik Petra Dér Heni helyére pályázik

A 2012-es X-Faktor két felfedezettje is megjelent azon a válogatáson, amelyet az énekes nélkül maradt Sugarloaf zenekar tagjai tartottak a napokban. A castingra mi is elmentünk, és a két énekesnőn kívül még egy régi ismerőssel találkoztunk

Reflektor 13-09-25


szerző:
2013.09.25. 23:35
Reflektor 13-09-25

Reflektor: Sebestyén Balázs és Vadon Jani kiteregeti a lapjait. Október 13-án indul Balázs és Jani új műsora, a Wundersőn és Zuperszexi. Kvaka Andrea és Gubik Petra Dér Heni helyére pályázik. A 2012-es X-Faktor két felfedezettje is megjelent azon a válogatáson, amelyet az énekes nélkül maradt Sugarloaf zenekar tagjai tartottak a napokban.

Dér Heni élete fordulatot vett


szerző:
2013.09.03. 01:00
Dér Heni élete fordulatot vett

Nemrég robbant a hír, miszerint Heni otthagyja a Sugarloaf-ot és szólókarrierbe kezd, de úgy tűnik, más tervei is vannak, hiszen nemsokára színésznőként is debütál. Riporterünk a darab próbáján járt, amelyen az újdonsült színésznő színpadi partnerével, Bodrogi Gyulával is találkozott.

Reflektor 13-08-16


szerző:
2013.08.17. 01:05
Reflektor 13-08-16

Reflektor: Hogyan alakul a Barátok közt hőseinek a sorsa? Sugarloaf: Dér Heni kilépett, Tóth Szabi kiakadt.

Dér Heni kilépett, Tóth Szabi kiakadt

Tóth Szabi, a Sugarloaf gitárosa úgy érzi, Dér Heninek másképp kellett volna véghezvinnie a döntését, míg az énekesnő azon csodálkozik, hogy Szabiékat miért érte hidegzuhanyként a kiválása.

Tóth Szabi kiakadt


szerző:
2013.08.16. 01:10
Tóth Szabi kiakadt

A Sugarloaf gitárosát hidegzuhanyként érte a hír, hogy Dér Heni otthagyja a zenekart. Az énekesnő múlt csütörtöki váratlan bejelentése nem csak a rajongóknak okozott meglepetést.

2


szerző:
2013.07.16. 00:55

Reflektor 13-07-15


szerző:
2013.07.16. 00:55
Reflektor 13-07-15

Reflektor: Szingli sztárok a Soundon. Tóth Szabiék a második gyereket tervezik.

Reflektor 13-05-29


szerző:
2013.05.29. 23:35
Reflektor 13-05-29

Reflektor: Dér Heniék már a családalapításon gondolkodnak. Szabó Győző új életet kezdett.

Dér Heniék már a családalapításon gondolkodnak

A Sugarloaf énekesnője és az egykori válogatott futballista, Vincze Gábor másfél éve alkotnak egy párt, de együtt még sohasem nyilatkoztak a kapcsolatukról. A Reflektor nézői kedvéért most kivételt tettek.

Dér Heni szólókarrierje szexi klippel debütált

A Sugarloaf énekesnője extravagáns klippel dobta piacra első saját dalát. Heni nemcsak a zenei stílus kapcsán újított be, hanem a megjelenését is merészebbre vette, a klipben éppen, hogy csak takarja valami. Vajon hol van a ledérség határa? Mit szólt párja a kihívó összeállításokhoz? Erről faggattuk a csinos énekesnőt

Dér Heni teljesen átalakult


szerző:
2013.04.26. 00:30
Dér Heni teljesen átalakult

Dér Heni kiszőkült és bikiniben állt kamerák elé! Gondolnánk azt, hogy biztos valami magánéleti válság vezethetett idáig, de szó sincs róla, ugyanis a Sugarloaf énekesnője boldog párkapcsolatban él szerelmével az egykori focista Vincze Gáboral.

Tóth Szabit teljesen megváltoztatta az apaság

Újabb tudományos kutatások kiderítették, hogy a férfiak agyműködése megváltozik, amikor apává válnak. Meghívtuk Tóth Szabit, a Sugarloaf frontemberét, akit bevallása szerint teljesen megváltoztatott az apaság, hogy meséljen tapasztalatairól...

Tóth Szabi kisfia nem az apjára ütött

A Sugarloaf zenekar gitárosa volt az első magyar rockzenész, aki főállású apaként otthon maradt a gyermekével. A kis Olivér időközben óvódás lett, úgyhogy Szabinak most a zenélésre is jut egy kis ideje. Apa és fia együtt fogadták otthonukban a Reflektor riporterét.

Reflektor 12-12-04


szerző:
2012.12.05. 00:45
Reflektor 12-12-04

Reflektor: Gyurta Dani és Szilágyi Áron magánéleti titkai. Tóth Szabi kisfia nem az apjára ütött.

Dér Heni keményen szereti


szerző:
2012.09.15. 00:50
Dér Heni keményen szereti

Legalábbis, ami a sportot illeti. A Sugarloaf énekesnője új, kőkemény edzésformát talált, rúdtáncolni kezdett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való