KERESÉS search-close

Spoon

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Spoon"

Az X-Faktor csapatának klippremierje a Fókuszban!

Három éve mutattuk be a Spoon nevű együttes videóját. Az egyik legeredetibb magyar klip után a Spoon ezúttal dalszöveg helyett saját magát helyezte a középpontba. A város című számhoz készült kisfilmben a hozzájuk illő fiatalos életérzést szerették volna átadni.

Karesz vissza akarja csábítani Sárit?

A fiú úgy gondolja, hogy már túl van a mélyponton és készen áll arra, hogy Sári barátja legyen. Egy haveri napot akar eltölteni Sárival, és két, Spoon koncertjére szóló jeggyel lepi meg a lányt.

Karesz rájött: sosem kaphatja vissza Sárit

A fiú elvitte Sárit a Spoon 21 koncertjére, ahol féltékenységi roham tört rá, ezért bevallotta, hogy még mindig szerelmes a lányba. Sári nem tudta kezelni a helyzetet, ezért elmenekült Karcsitól.

Spoon klippremier a Fókuszban


szerző:
2015.11.20. 19:17
Spoon klippremier a Fókuszban

Az utóbbi évek egyik legeredetibb magyar videója után a Spoon most a dalszöveg helyett saját magát helyezi a középpontba. A város című számhoz készült kisfilmben a hozzájuk illő fiatalos életérzést szeretnének átadni, ami úgy tűnik, sikerült is nekik. A csapat nagyon büszke az új munkára, amit mindössze egy nap alatt forgattak le, de rendesen el is fáradtak. Az eredményt pedig mától már bárki megtekintheti a videó megosztókon.

Mi változik a szakítás után?

A szakítás mindig egy fájó pont az ember életében, akkor is, ha ő szakít, akkor pedig pláne, ha vele szakítanak, de egy biztos: megváltoztatja az embert és új irányba tereli az életét. Hogy milyen irányokat vett már a Spoon fiúk élete és éppen most milyen új irányba tartanak, arról most őket kérdeztük.

Utcazenésznek álltak a Spoon tagjai

Az X-Faktor felfedezettjei a mai napig szívesen emlékeznek vissza arra az időszakra, amikor utcazenéléssel keresték meg a zsebpénzüket, és igaz, hogy ma már rajongók ezrei előtt lépnek fel, nem esik nehezükre újra a járókelőknek zenélni – főleg akkor nem, ha ezzel másoknak is segíthetnek.

Reflektor 2015-09-21


szerző:
2015.09.22. 01:05
Reflektor 2015-09-21

Aradi Balázs tavaly nyáron úgy döntött, hátat fordít addigi életének és a barátnőjével, Borival Kínában próbál szerencsét. A Spoon tagjai a mai napig szívesen emlékeznek vissza arra az időszakra, amikor utcazenéléssel keresték meg a zsebpénzüket.

A Spoon tagjai nyáron sem tétlenkedtek

Sokaknak nem könnyű a nyár végén visszatalálni a munka világába. A Spoon tagjai viszont ugyanolyan lendülettel veszik az ősszel rájuk váró feladatokat is, mintha mi sem történt volna. Honnan ez a lendület, és hogy bírják a rajongólányok ostromát? Erről beszélgettünk velük.

Egészséges kisbabának adott életet méhnyakrákműtét után

Egészséges kisbabának adott életet egy méhnyakrákműtéten átesett nő, vele és kezelőorvosával beszélgetünk majd, valamint itt lesznek velünk a Spoon szívtiprói is. Szakértőnket pedig a leállított honlapokról kérdezzük, amelyek vényköteles gyógyszereket árultak .

Fókusz 15-08-28


szerző:
2015.08.28. 19:25
Fókusz 15-08-28

Fókusz: A tragédia nyomában - A magyar teherautóban elhunyt menekültekről beszél a világ. Találtunk egy hasonló járművet, rekonstruáltuk az eseményeket. Szexi, de veszélyes! - A magyar modell, aki fellökte 50 Centet. Lilla riporterünkön is megmutatta a világhírű dobást. Bevállalták - Világsztárok, akik utcai koncerttel lepték meg a járókelőket. Az érzést a Spoon is kipróbálta.

Világsztárok, akik utcai koncerttel lepték meg a járókelőket

Önöknek feltűnne, ha egyszer csak kedvenc zenészük, netalántán világsztár rockerük az utcán játszaná legnagyobb slágereit. Színpad nélkül, hétköznapi ruhában? Hinnének  a szemüknek, fülüknek, dobnának pénzt a földön heverő gitártokba? A U2, Ed Sheeran, Lenny Kravitz, Bruce Springsteen is zenélt csak úgy örömből, vagy egy fontos ügyért, ahogy ezt az X-Faktorban felfedezett Spoon is tette tegnap.

Ön felismerné utcazenészként a legnagyobb sztárokat?

Ön felismerné így a világ egyik legnépszerűbb együttesét? A new yorkiaknak nem ment könnyen és csak miután Bono megszabadult az álruhájától akkor jöttek rá, hogy éppen a U2 zenél az egyik metró megállóban.

 

Reflektor 15-08-18


szerző:
2015.08.19. 01:30
Reflektor 15-08-18

Reflektor: Nehéz időszak vár az X-Faktor szerelmespárjára. Edvin Marton hazaköltözött Amerikából.

Tóth Andi hat hónapja szerelmes


szerző:
2015.08.07. 02:00
Tóth Andi hat hónapja szerelmes

Az X-Faktor győztese és a Spoon énekese a napokban ünneplik fél éves évfordulójukat, de közben gőzerővel dolgoznak is. Andi hamarosan a Nyomorultak című musicalben is megmutathatja tehetségét, amelyben a Barátok közt sztárjával, Solti Ádámmal dolgoznak együtt.

Fókusz 15-07-27


szerző:
2015.07.27. 19:25
Fókusz 15-07-27

Fókusz: Ki a felelős? - Ismét ártatlan gyerekek az áldozatok. Hogyan vagy meg lehet-e fékezni a családon belüli erőszakot? Szívtiprók - Miért őrülnek meg a lányok a fiúbandákért? Történelmi fiúcsapatok, és azok, akik még mindig csodákra képesek. Megtaláltuk! - Azt a magyar üzletembert, akinek négy és fél milliárd forintot fizetett ki a Magyar Nemzeti Bank a Tiziano-festményért.

Tinibandák, akik miatt lányok ezrei sírták tele a párnájukat

Hibátlanra zselézett haj, napbarnított bőr, szívhez szóló dalok és csábító tekintet. Jöjjön most egy kis időutazás és elevenítsük fel együtt, miért is plakátolta tele a szobáját minden tinilány akkoriban Robbie Williams, Nick Carter vagy éppen Justin Timberlake poszterekkel. Ásványi Eszter riportja.

Velünk történt


szerző:
2015.05.25. 12:00
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Érettségiznek az X-Faktor tehetségei

Több mint százezer diák készül ezekben a hetekben a szóbeli érettségi vizsgákra, köztük az X-Faktor néhány fiatal tehetsége is. Az írásbelin több-kevesebb sikerrel már túl vannak, Nagy Ricsinek ugyanis a matekkal, a Spoon-os Kristófnak pedig éppen az énekkel akadtak gondjai.

Velünk történt


szerző:
2015.04.07. 10:31
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Reflektor 15-03-09


szerző:
2015.03.10. 01:35
Reflektor 15-03-09

Reflektor: Újabb szerelem az X-Faktorosok között. VV Maci klipet forgatott.

Velünk történt


szerző:
2015.03.08. 13:15
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Tóth Andi beleszeretett egykori vetélytársába!

Nemrégiben még egymás ellen küzdöttek most pedig el sem engedik egymás kezét. Tóth Andival és Földesi Péterrel beszélgettünk szerelmükről, de itt volt velünk még a pénteki 8:08-ban VV Robin és Szabó Kimmel Tamás is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Újabb szerelem az X-Faktor háza táján

Nemrégiben még egymás ellen küzdöttek most pedig el sem engedik egymás kezét. A 2014-s X-Faktor győztese egy ideig sikeresen ellenállt a vonzalomnak, azonban a Spoon zenekar sármos Petije teljesen levette őt a lábáról.

X-Faktor szerelem: Tóth Andi és Földesi Peti

A magyarországi X-Faktor legfiatalabb győztesének élete egy igazi tündérmese. A verseny óta megkapta élete első színházi szerepét, közös fellépése volt kedvenc zenekarával, a Hooligans-szel, és most úgy tűnik Ámor nyilai is eltalálták.

Fókusz 15-03-04


szerző:
2015.03.04. 19:20
Fókusz 15-03-04

Fókusz: Adós, fizess? - Semmije sincs, mégis egy milliárd forinttal tartozik István. Hogyan verte át egy cég, és van e kiút ebből a helyzetből? Barátságnak indult - és szerelem lett belőle. Együtt mesél románcukról az X-Faktor nyertese és a Spoon szívtiprója. Férfiak veszélyben? - Tönkretehet egy kapcsolatot, ha a nő többet keres párjánál? Mi a megoldás?

Tini lamúr az X-Faktorban


szerző:
2015.03.04. 18:00
Tini lamúr az X-Faktorban

A magyarországi X-Faktor legfiatalabb győztesének élete igazi tündérmese. A verseny óta megkapta élete első színházi szerepét, közös fellépése volt kedvenc zenekarával, a Hooligans-szel, és most úgy tűnik Ámor nyilai is eltalálták. Kilyén Tamás riportja.

Első randi és a gyernőttek

A csütörtöki 8:08-ban beszélgettünk még a Valentin-napról, tartozó albérlőkről, és a méhnyakrákszűrésről is. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Hogyan ne szúrjuk el az első randit?

A randizás nem könnyű dolog, az első randi pedig egyenesen fájdalmas is lehet. A Spoon tagjai elárulták, hogy szerintük mik azok a bakik, amiket tilos elkövetni, és nekik milyen kellemetlen randizós élményeik voltak. 

Szerelemfaktor: Jakab-Péter Izabella és Spoon Marci egy párt alkot!

Bár már hetekkel ezelőtt felröppent a hír, hogy egy pár alkotnak, ők sokáig mégis tagadták. Hogy miért csak most vállalja fel kapcsolatát Jakab-Péter Izabella és a Spoon-ból megismert Marci azt ők mesélték el nekünk.

Ha az első Konyhafőnök izgalmas volt és kemény, a második méginkább az lesz!

Kulisszatitkokat tudhattunk meg Fördős Zétől, valamint beszélgettünk Muri Enikővel és Hadházi Lászlóval kudarcokról, s azok feldolgozásáról a szerdai 8:08-ban. S természetesen megemlékeztünk S. Nagy Istvánról is. Hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül.

A Spoon-os fiúknál megfér egymás mellett a barátság és munka is?

Sokan gondolják azt, hogy a munkát és barátságot nem szabad összekeverni, mondván abból jó úgy sem sülhet ki. Kiderítettük mit gondol erről a Spoon! Vajon rácáfoltak az állításra?

A Spoon újra meghódította a tini szíveket!

Marci, Cici, Peti és Miki egy vadonatúj, saját slágerrel tértek vissza az X-színpadra. A dal címe: Keep Marching On.

A Tha Shudras mindenkinek szurkol

Trap Kapitány és Szabó Zsófi felfedték a titkot, miszerint a Tha Shudras frontembere akár béka is lehetne zöld színének köszönhetően. És hogy kinek szurkolnak? Mindenkinek.

Reflektor 14-12-08


szerző:
2014.12.09. 00:35
Reflektor 14-12-08

Reflektor: A Spoon búcsúzott az X-Faktortól. Kiss Gergely igazi mintaapuka.

Fókusz 14-12-08


szerző:
2014.12.08. 19:25
Fókusz 14-12-08

Fókusz: Halálos rémület - A hétvégén a II. kerületben lövöldözött egy férfi. Mit tegyünk, ha fegyveres ámokfutóval találkozunk? Tönkretették az életét - A Fekete Sereg tartotta rettegésben, majd hét évet ült jogtalanul. Egy férfi megrendítő vallomása meghurcoltatásáról. Szerelem az X-Faktorban? - Tényleg a Spoon egyik tagjával jár Palvin Barbara? Mi az igazság a pletykákból?

A Spoon búcsúzott az X-Faktortól

Már csak két hét és kiderül, ki nyeri a 2014-es X-Faktort, és hogy ki lesz az az előadó, aki csatlakozhat a Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő és Danics Dóra által alkotott győztes csapathoz. Mivel szombaton a Spoon Benjivel szemben alulmaradt a párbajon, a fiúbanda számára véget ért a verseny, a többiek azonban tovább küzdhetnek azért, hogy valóra váljon az álmuk.
 

Szerelem és csillogás a 8. élő show-n

Öltöny felső, fényes lépő volt a hétvégi divat az X-Faktor 8. élő show-ján. A versenyzők lágy jazz és swing dalokkal készültek, úgyhogy mindenki elővette a ballagási öltönyét és megidézték a 20-as,30-as évek nagypolgári világát.

Velünk történt


szerző:
2014.12.08. 11:45
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

A Spoon az X-Faktor nyolcadik kiesője

A hat döntősnek ezúttal nemcsak egyéniben kellett bizonyítania, hanem duettekben is összemérhették a tudásukat. A sors fintora, hogy két olyan előadónak kellett párbajoznia, Benjinek és a Spoonnak, akik nem sokkal korábban még közös dallal álltak a színpadon.

Benji a duettben volt igazán önmaga

Imádta a közös munkát a Spoonnal, hiszen Marcival olyan jól összeillett a hangjuk, hogy igazán elmerülhettek a dalban. A Wonderwall előadásában a mentorok találtak némi kivetnivalót, mégis ezt az estét igazán a magáénak érezte Alföldi Róbert mentoráltja.

Spoon: „Ez életünk eddigi legizgalmasabb időszaka”

Könnyes szemek fogadták a Spoon kiesését: nemcsak a fiúk, de a stúdióban ülő közönség is szomorúan fogadta a csapat kiesését. A könnyek ellenére Marci, Miki, Peti és Cici pozitívan állnak a jövő előtt: „eddig is volt Spoon, ezután is lesz”! Tóth Gabi igyekezett erősíteni csapatát, hogy bizony ezek után is ki kell tartani és folytatni kell!
 

A párbaj sosem könnyű, de Benjivel még nehezebb volt

A spoonos fiúk láthatóan még mindig nem ocsúdtak fel a kiesésükből. Nehezen tudták elhinni, hogy pont az ellen a versenyző ellen kellett párbajozniuk, akivel korábban még egymást biztatták és erősítették.

Duettpartnerekből párbaj ellenfelek lettek

A hat döntősnek ezúttal nemcsak egyéniben kellett bizonyítania, hanem duettekben is összemérhették a tudásukat. A sors fintora, hogy két olyan előadónak kellett párbajoznia, akik nem sokkal korábban még közös dallal dobogtatták meg a szívünket.
 

Párbaj: Spoon


szerző:
2014.12.06. 20:55
Közös Produkció - 8. Élő Show

Santa Claus is Coming to Town

Benji és Spoon - 8. Élő Show

Craig David ft. Sting - Rise & Fall

A nyolcadik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Spoon - 8. Élő Show


szerző:
2014.12.06. 20:00
Spoon - 8. Élő Show

Daft Punk ft. Pharrell Williams - Get Lucky

TEREMY KRISTÓF: Már nagyon hiányzott neki 4 éves kishúga

Zsófi- a kis tündérlány követi testvére fellépéseit, persze csak a TV-n keresztül. Imád táncolni, ami az alábbi videóból ki is derül, ahogyan az is, hogy már most nagyon tehetséges, na meg aranyos!

Belesünk a Spoon közös otthonába

A négy fiú bár minden idejét együtt tölti, a napi próbák után még együtt is térnek haza, hiszen közös az otthonuk. Hogy miként osztják meg a feladatokat, ki az, aki rendetlenebb, ki "vezeti a háztartást", valamint mivel töltik estéiket, most elárulták.
 

Spoon: A legszebb összetett mondat címét kapja...

A fiúk megtették! Megcsinálták! Olyan interjút adtak, mint még soha, köszönhetően Cicinek, aki a mondatok mondatával nyitott, amit csakis taps és ujjongás követhetett. Mindenre fény derült: a generáció ugrásra, szalagavatóra, törött karokra és persze a posztolás lélektanára is.

A földlakók megmentették a Tha Shudras-t

Az X-Faktor 100. adása nemcsak szenzációs extra fellépőket, hanem számtalan meglepetést is tartogatott. A Tha Shudras másodjára kényszerült párbajozni, és a mentorok ezúttal sem tudtak dönteni.
 

Közös produkció: A hét döntős és Kern András

Kern András és Zorán - Hé' 67'

Spoon - 7. Élő show


szerző:
2014.11.29. 20:30
Spoon - 7. Élő show

Illés - Ne gondold,  Az utcán (Mash Up)

FÖLDESI PETI: „Ha nem így néznénk ki mondanák, hogy de jól zenéltek?!”

Földesi Peti tudja, hogy a Spoon zenekar megnyerő külseje nagyon sokat számít a versenyben, azonban úgy gondolja: a külső és a tehetség ki kell, hogy egészítse egymást, azaz minél jobban néz ki valaki, annál jobban oda kell tennie magát.

A Spoon újra interjú-csúcsot döntött

Istenes Bence szinte már minden élő showban kifigurázza a srácokat, amiért nem tudnak azonnal válaszolni a kérdéseire. Ez a színpadon túl sem változik. Persze humorból nincs hiány!

Tanuljunk együtt zongorázni!

A Spoon egyik tagja bőszen gyakorol a billentyűk mellett, de Szabó Zsófit is van ideje meglepni a műsorvezető kedvenc dalával.

A hatodik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Eredményhirdetés


szerző:
2014.11.22. 20:50
Extra produkció: Oláh Gergő

Oláh Gergő - A tükör előtt

Tóth Andi - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:40
Tóth Andi - 6. élő show

Liza Minnelli – Cabaret

Tha Shudras - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:35
Tha Shudras - 6. élő show

Abba - Money, Money, Money

Nagy Richárd - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:30
Nagy Richárd - 6. élő show

Sting - Shape of My Heart

Jakab-Péter Izabella - 6. élő show

Survivor - Eye Of The Tiger

Spoon - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:20
Spoon - 6. élő show

Survivor - Eye Of The Tiger

Borbély Richárd - 6. élő show

Irene Cara -  Fame

Horányi Juli - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:10
Horányi Juli - 6. élő show

Mariah Carey – Hero

Benji - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:05
Benji - 6. élő show

Pharell Williams – Happy

A színpadon a nyolc döntős!

The Script  ft. will.i.am - Hall of Fame

Ilyen még nem volt idén: a mentorok nem tudtak dönteni

Siker, pénz, csillogás. Ezekről énekeltek ma a döntősök, egy valaki azonban nem csillogtathatja tovább tehetségét, nem nyerheti már meg a főnyereményt és búcsúznia kellett a 100. adás előtt.
 

SPOON:

A fiatal tehetségeknek alig marad idejük a próbák mellett, mégis szórakozásra mindig szakítanak időt. Vajon tetszik nekik valaki a versenyzők közül, vagy a rajongókból szemezgetnek?

Háztűznézőben az X-Faktor versenyzőknél

Az X-Faktor tehetségeinek gyakran lazítani sincsen idejük a próbák mellett. Legtöbbször, amikor hazaérnek ideiglenes szállásukra, már csak egy dologra tudnak gondolni: pihe-puha ágyikójukra, ahol álomra hajthatják fejüket. Vagy mégsem?  A Fókusz csapata a versenyzőknél járt.
 

„Az én házam, az én váram”: Meglestük, hogyan élnek az X-Faktorosok

Az X-Faktor tehetségeinek gyakran lazítani sincsen idejük a próbák mellett. Legtöbbször, amikor hazaérnek ideiglenes szállásukra, már csak egy dologra tudnak gondolni: pihe-puha ágyikójukra, ahol álomra hajthatják fejüket. Vagy mégsem? A Fókusz csapata a versenyzőknél járt.
 

Fókusz 14-11-17


szerző:
2014.11.17. 19:25
Fókusz 14-11-17

Fókusz: Könnyezett az ország! - Benji dala után nem tudtak megszólalni a mentorok. De hogy néz ki a Tha Shudras maszk nélkül? Jön a leleplezés! Miért halt meg a fiam? - Szabolcs egy éve zuhant az úttestre egy budapesti szállodából. Az édesanya szívszorító vallomása. Élő adásban szakított - A ValóVilág új lakója az élő show-ban rúgta ki barátnőjét. A lány kirohant a stúdióból, mi utolértük.

Átok ül a mentorokon


szerző:
2014.11.15. 22:40
Átok ül a mentorokon

Harmadjára is megismétlődött a mentorok és a versenyzők legrosszabb rémálma. Horányi Julinak és Little G-nek ráadásul másodjára kellett átélnie mindezt. A továbbjutásért megint két csapattárs kényszerült párbajra.

Párbaj: Andelic Jonathan


szerző:
2014.11.15. 22:00

Párbaj: Horányi Juli


szerző:
2014.11.15. 21:55

Eredményhirdetés


szerző:
2014.11.15. 21:35

Extra produkció: Honeybeast


szerző:
2014.11.15. 20:55
Extra produkció: Honeybeast

Honeybeast - Egyedül

Benji- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:45
Benji- 5. élő show

Koncz Zsuzsa - Ha én rózsa volnék

Spoon- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:40
Spoon- 5. élő show

Spice Girls - Wannabe

Nagy Richárd- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:35
Nagy Richárd- 5. élő show

Zalatnay Sarolta - Félteni kell

Tóth Andi- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:30
Tóth Andi- 5. élő show

Elvis Presley - Jailhouse Rock

Andelic Jonathan- 5. élő show

Emeli Sandé - Next To Me

Tha Shudras- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:20
Tha Shudras- 5. élő show

Cserháti Zsuzsa – Boldogság, gyere haza

Jakab-Péter Izabella- 5. élő show

Bruno Mars ft. Travie McCoy - Billionaire

Borbély Richárd- 5. élő show

Katona Klári - Hello

Horányi Juli- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:05
Horányi Juli- 5. élő show

Maroon 5 ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger

Az ötödik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

A Tha Shudras egyik bolygónkívüli tagja barátságot kötött Szabó Zsófival

Zsófi próbálta kifaggatni a Tha Shudras tagjait, de az egyetlen emberi nyelven értő Trap Kapitány helyett csak  a sárga szörnyecskének öltözött bolygónkívülit találta az öltözőben, így a heti felkészülésről nem tudtunk meg sokat, viszont Szabó Zsófival barátságot kötött.

Borbély Ricsi lábát legyantázták, mégis ízig-vérig férfi maradt

Borbély Ricsinek csak az egyik lábát gyantázták le, és Szabó Zsófi az első, aki ezt saját kezével ellenőrizhette le. Ricsi újra randizni hívta Zsófit, de egyelőre a műsorvezető még nem adta be a derekát. Ha véget ér a műsor, vajon létrejön az álom randi?

Bella a színpadon igazi nő, de a hokimeccsen előbújik belőle a vadabbik énje

Bella hétről-hétre igazi nő a színpadon, de egész héten próbált szellemileg felkészülni a mai feladatra, így mentorával, Szikora Robival és Andival jégkorong meccsen járt. A lány azért szereti a hoki meccseket, mert ott kijöhet belőle a férfiasabb énje is.

Andi imádja a csokit, és üzeni: nincs testképzavara

Andiról azt írták az egyik magazinban, hogy testképzavaros, de azt állítja, ez aljas rágalom. Nem szereti a beképzelt embereket, és a csoki evésből merít energiát. Sőt, Andi azt is elárulta nekünk, hogy a zöldségeket nem szereti, viszont a húst annál inkább, és köszöni: boldog, és inkább egyen mindenki csokit!
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való