KERESÉS search-close

Somló Tamás

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Somló Tamás"

Somló Tamásra emlékeztek gyerekei és pályatársai

Somló Tamásra emlékeztek gyerekei és pályatársai a Madách Színház Rock fesztiválján. 2016 júliusában az egész országot megrázta az akkor 68 éves zenész halála. Gyerekei szeretnék megőrizni édesapjuk emlékét, ezért találták ki a Somló Cirkusz című koncertsorozatot.

 

Ilyen volt a Rapülők gigashow-ja!

A tavalyi év egyik legmeghatóbb pillanatát hozta a Rapülők koncert. Geszti Péterék szerettek volna méltóképpen megemlékezni a nemrég elhunyt Somló Tamásról, ezért felkérték a néhai zenész két fiát, hogy lépjenek fel velük egy dal erejéig. A méltó búcsú után aztán fergeteges bulit varázsoltak a Sportarénába, pont egy évvel ezelőtt.

Somló Tamásra emlékezünk születésnapja alkalmából

Énekes, basszusgitáros, szaxofonos, dalszerző, artista és jogász. Omega és Locomotiv GT. Somló Tamás 70. születésnapja alkalmából fiával és barátaival, zenésztársaival nosztalgiáztunk.

70 éves lenne Somló Tamás


szerző:
2017.11.17. 09:00
70 éves lenne Somló Tamás

A zenész tiszteletére a családtagok, az egykori LGT tagok és a barátok egy emlékkoncertet szerveznek a hétvégére, amit egy különleges fotókiállítás is kísér majd. Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér mesélt a közelgő koncert részleteiről.

Emlékezés Somló Tamásra

Könnybe lábadt szemek, és legendás dalok. Somló Tamás tiszteletére egy egész napot szenteltek a Szigeten - ami persze a zenélésről szólt.

Somló örök - emlékezés a Szigeten

Egy éve hunyt el Somló Tamás, az LGT legendás zenésze. Pályatársai egész napos fellépéssorozattal idézik meg emlékét az idei Sziget Fesztiválon.

Story Extra 2017-08-08


szerző:
2017.08.08. 17:25
Somló Tamásra emlékeznek a Sziget -1. napján!

Egy éve ment el Somló Tamás, aki idén töltené be 70. életévét, ennek kapcsán barátok, kollégák, pályatársak emlékeznek meg róla a Somló Cirqsz keretein belül augusztus 9-én! Erről mesélt a zenész fia, Somló Dániel.

Ők nincsenek már velünk idén

2016-ban egy olyan év volt, amiben mintha a szokásosnál jóval több híresség távozott volna közülünk Magyarországon és a világban is. Előbb megmutatjuk, kik azok a magyar hírességek, akik nincsenek már közöttünk. Elment mások mellett Psota Irén, Józsa Imre, Somló Tamás, és Bara Margit is. Búcsúztunk Nobel-és Oscar-díjas magyaroktól, világhírű íróktól és elveszítettünk kollégákat is.

Ikonoktól vettünk búcsút 2016-ban

Nagy művészektől búcsúztunk 2016-ban, akik szebbé, gazdagabbá tették az életünket. Rájuk emlékezni nem kötelesség, hanem természetes, így talán életben tartjuk és tovább visszük mindazt, amit ők képviseltek, amit nekünk adtak művészetük által.

Ez történt júliusban


szerző:
2016.12.26. 18:45
Ez történt júliusban

Több merénylet is megrázta a világot júliusban; először Nizzában hajtott a tömegbe egy férfi a tengerparti sétányon, Münchenben pedig egy 18 éves fiú lövöldözött egy bevásárlóközpontnál. A magyar kultúrát pedig súlyos veszteség érte: elhunyt Esterházy Péter és Somló Tamás.

2016-ban sorra hagytak itt minket a legnagyobb sztárok

2016-ban sorra hagytak itt minket a legnagyobb világsztárok. A szakértők szerint ez az elengedés és a lezárások éve volt... A zenében például Somló Tamással, Prince-szel, David Bowie-val  a film világában Bud Spencerrel és Alan Rickmannal lettünk szegényebbek. Állítólag 2017 az újrakezdésről szól majd.

Nem lép többé színpadra az LGT

Nem lesz többé LGT koncert. Ezt Presser Gábor jelentette be a közösségi oldalán. Karácsony Jánossal és Solti Jánossal azért döntöttek így, mert úgy érzik, a júliusban elhunyt Somló Tamást nem lehet, és nem is akarják pótolni.
A Locomotiv GT az egyik legsikeresebb magyar zenekar, csaknem 200 daluk van. Az utolsó nagy koncertjüket 2013-ban adták az Arénában.

 

Így búcsúzott Mándoki László Somló Tamástól

Mándoki László nagyon különös figura. Legendás zenész, világszerte ismert producer és mindeközben egy szentimentalista, szerető barát és rajongó tanonc. Nemrég Budapesten járt, mi pedig elkísértük, amint elbúcsúzott egyik példaképétől, Somló Tamástól. Érdekes, de a szomorúságnak még csak jele se volt benne. Inkább a jövő jutott eszébe egykori barátjáról.

Felháborodott Somló özvegye!

Engedély nélkül harangoztak be egy LGT-koncertet a hétvégén. Éliás Jr. a közösségi oldalán hirdette a fellépést: Karácsony János és Solti János mellett az Abrakzabra Együttes lépett színpadra. Somló lányának anyja, Gyöngyvér egy azóta eltávolított Facebook-bejegyzésben fejezte ki nemtetszését: szerinte bátor állítás azt mondani, hogy ez LGT-szuperkoncert volt, és úgy tartja, Somló családjának tudta nélkül ilyet senkinek nincs joga szervezni.

Story Extra 2016-08-22


szerző:
2016.08.22. 17:25

Fókusz 2016-07-21


szerző:
2016.07.21. 18:55

Fókusz 2016-07-20


szerző:
2016.07.20. 18:55
Így búcsúztatták a hírességek Somló Tamást!

A 68 éves legendától, az LGT és az Omega zenekarok egykori tagjától a következőképpen köszöntek el kollégái, barátai és a rajongók az interneten, miután ma reggel nyilvánosságra hozták halálát.

Presser:

Somló Tamást gyászolja a hazai zenészvilág. A legendás előadótól barátja és zenésztársa, Presser Gábor búcsúzik.

Fókusz 2016-07-19


szerző:
2016.07.19. 18:55
Hosszantartó betegség után elhunyt Somló Tamás

Kedd hajnalban, 68 éves korában elhunyt Somló Tamás énekes, zeneszerző. Az LGT hozta meg számára a sikereket, de az Omega együttes tagja is volt. Dolgozott artistaként, zenebohócként és több hangszeren is játszott. Több film zenéje is Somló Tamás munkáját dicséri. 12 évvel ezelőtt szerzett jogi diplomát az ELTE-n.

Elhunyt Somló Tamás


szerző:
2016.07.19. 18:00
Elhunyt Somló Tamás

Fel sem fogják a barátok és zenésztársak, hogy elment a legendás zenész kedden hajnalban, 68 évesen.  Somló Tamás súlyos beteg volt, de végig hitt benne, hogy képes legyőzni a kórt. 40 évig voltak barátok Presser Gáborral, aki azt mondta, vacakabb lett a világ Somló Tamás nélkül.

KÓBOR JÁNOS: „Nagyon nagy tragédia Somló Tamás elvesztése”

Vidámság, jókedv, lazaság – ez jellemezte Somló Tamást zenésztársa és barátja, Kóbor János szerint. Régóta tudtak Somló betegségeiről, de valahogy mindannyian abban bíztak, hogy egy Somlónak Tamásnak ez nem lehet probléma.

Story Extra 2016-07-19


szerző:
2016.07.19. 17:25
Így emlékeznek Somló Tamásra pályatársai

Pályatársai és egykori kollégái a közösségi oldalukon is búcsúztatják Somló Tamást. Presser Gábor úgy fogalmazott, „vacakabb lett a világ”. Tóth Vera nem csak zenésztársaként, barátjaként is gyászolja a zenészt. Südi Iringó a Szombat Esti lázban táncolt együtt még 2006-ban Somló Tamással. Egy közös fotójukkal emlékezett meg.

Első felesége ápolja a nagybeteg Somló Tamást!

Továbbra sem javul Somló állapota, ezért folyamatos kórházi kontrollra van szüksége, és otthonában is elkél a segítség. A zenésznek állítólag nem múlnak a csuklási rohamai, és 45 kilóra fogyott le.

Kórházba került Somló Tamás

Az LGT tagjáért mindenki aggódik, a Blikk szerint a kórházban meglátogatták barátai, Charlie és Demjén Ferenc is. Somló a Fókusznak telefonon megerősítette a hírt, azt mondta, napokig csuklott, egyszerűen nem tudta abbahagyni, egy percet sem tudott pihenni. Néhány vizsgálatot elvégeztek rajta, de bővebben nem akart nyilatkozni az egészségi állapotáról. A zenészt hétfőn már hazaengedték, mi jobbulást kívánunk Neki.

Kórházba került Somló Tamás!

Az LGT énekese napok óta küzdött csuklással, és mivel nem múlt el, befeküdt a kórházba kivizsgálásra. Ennél részletesebben nem válaszolt a sajtó kérdésére a zenész, csak annyit tett még hozzá, hogy hamarosan hazaengedik.

Kórházba került Somló Tamás


szerző:
2016.05.09. 14:22
Kórházba került Somló Tamás

Úgy tűnik, hogy a legendás LGT zenekar énekesének és szaxofonosának egy nagyon komoly betegség legyőzése után újabb harcot kell vívnia az egészségéért. Somlóért nem csak a családja és a rajongói, de az egész hazai zenészvilág is aggódik.

Somló Tamás is segít a rászoruló gyerekeken

Az LGT zenekar legendás zenésze, aki maga is négy gyermek büszke édesapja, fontosnak tartja, hogy ilyenkor, az ünnepek közeledtével még többet segítsünk a rászoruló gyermekeken.

Reflektor 2015-12-15


szerző:
2015.12.16. 01:45
Somló Tamás lánya, Lili örökölte apja tehetségét

A legendás zenész legkisebb gyermeke, Lili, már tizennégy éves, így amikor csak teheti, elkíséri apját a fellépéseire. Könnyen lehet, hogy egyszer majd megfordul a helyzet, és az apuka jár a lánya koncertjére, az a bizonyos alma ugyanis nem esett messze a fájától.

Reflektor 2015-09-01


szerző:
2015.09.02. 01:20
Reflektor 2015-09-01

Karsai Kata és Erdész Tamás ismét Kínába készül. A Szelfi szerelmespárja, Karsai Kata és Erdész Tamás élete meghatározó élményének tartja kínai utazását, azt azonban egyikük sem tagadja, hogy huzamosabb ideig nem tudnának az ázsiai országban élni. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy hamarosan újra útra kelnek. Somló Tamás lánya, Lili örökölte apja tehetségét A legendás zenész legkisebb gyermeke, Lili már tizennégy éves, így amikor csak teheti, elkíséri apját a fellépéseire. Könnyen lehet, hogy egyszer majd megfordul a helyzet, és az apuka jár a lánya koncertjére, az a bizonyos alma ugyanis nem esett messze a fájától.

Az LGT tagjai szeretnek nosztalgiázni

Az LGT ezúttal egy valódi lokomotívhoz adja a nevét, méghozzá egy legendás magyar gőzmozdonyhoz. A névátadáson kívül Somló Tamás arról is beszélt, hogy az LGT továbbra sem áll le: folytatják a zenélést, a következő fellépésekig pedig feltöltik a zenekart energiával.

8:08 – Minden reggel 13-11-20

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

LGT: "Miénk itt a tér"


szerző:
2013.08.15. 19:00
LGT:

Fűben ülős, nyári, pezsdítő koncertre készülnek Presserék. Nemsokára újra felcsendülnek a Balaton partján kedvenc Locomotiv GT dalaink, de előtte bepillantunk a koncertet megelőző lázas készülődésbe.

Négy napon át robogott az LGT zenevonata!

Páratlan sikert arattak azzal, hogy négy estén keresztül koncerteztek a Sportarénában. A maratoni koncertsorozat az idei év legjobban várt zenei eseménye volt, és több tízezres közönséget vonzott. A Fókusz nemcsak a koncerten forgathatott, de bejutott a zenekar helyszíni próbájára is.

Fókusz 13-02-18


szerző:
2013.02.18. 20:50
Fókusz 13-02-18

Fókusz: Ébredj fel Cipő! - Egy ország szorít a Republic frontemberének. Bódi László előre látta a bajt. Csúcson az LGT - A négy nap alatt csaknem 50 ezren látták a koncertmaratont. Mi Presser öltözőjébe is bejutottunk. Beismerte - ..., hogy ő ölte meg Bándy Katát. Elindult Péntek László büntetőpere. Események percről percre.

Újra dübörög a Locomotiv GT!


szerző:
2013.02.13. 19:00
Újra dübörög a Locomotiv GT!

A több mint 40 éves zenekar tagjai Presser Gábor, Solti János, Karácsony János és Somló Tamás, öt és fél év után most hétvégén, három koncertet is adnak az Arénában!

Exkluzív: Az LGT próbáján járt a Fókusz

Újra együtt zenélnek a legendás Locomotiv GT tagjai, Presser Gábor, Solti János, Karácsony János és Somló Tamás. Egy hete készülnek a februári koncertekre, a próbákra először a Fókusz stábját engedték be.

Becsöngettek a sztárcsemetéknek is

A nehéz diáksorsról egyenként számolnak be az öntudatos celebgyerekek.

Hatvanas sztárapukák kincsei


szerző:
2009.08.01. 15:02
Hatvanas sztárapukák kincsei

A hatodik X után megtalálták az igazi boldogságot, szinte szerelmesek apró csemetéikbe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való