KERESÉS search-close

Soltész Rezső

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Soltész Rezső"

Story Extra 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 16:15
Megbánta Soltész Rezső göndör fürtjeit?

Meglepő kijelentést tett Soltész Rezső egykori legendás fürtjeivel kapcsolatban. Úgy fogalmazott "szerintem szörnyű volt". A ’70-es években egyáltalán nem volt könnyű számára az átállás a rock műfajból a pop irányába. Nem csak zenei szempontból: ebben az időben ment bele abba, hogy bedauerolják a haját.

Elbúcsúztak Aradszky Lászlótól

Búcsú a legendás táncdalénekestől. Eltemették Aradszky Lászlót. A budapesti Szent István Bazilikát ellepték a sárga liliomok - ez is az egyik dala volt a három hete elhunyt énekesnek. A zenésztársak nevében Soltész Rezső és Koós János búcsúzott. Soltész Rezső alig tudott megszólalni a könnyeitől. Koós János pedig úgy fogalmazott: nem búcsúzik attól a barátjától, akit szeret. Aradszky László 82 éves volt.

80 éves lesz Aradszky László

Aradszky László az örökifjú, aki folyamatosan koncertezik, rajong a fociért és csodálatos nagypapa, vasárnap lesz 80 éves. Vendégünk volt Aradszky Laszlo és Soltész Rezső.

Alföldi Róbert és Jordán Tamás nagyon jó barátok lettek

Két éve egy közös munka hozta össze Alföldi Róbertet és Jordánt Tamást, elmesélték, hogy Szombathelyen min dolgoznak együtt. Később Soltész Rezsőt arról faggattuk, hogy mi fiatalos lendületének titka, továbbá Nagy Alexa, a Barátok közt színésznője is érkezett hozzánk, akivel terveiről beszélgettünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Soltész Rezsőn nem fog az idő

Soltész Rezső az elmúlt hónapban ünnepelte 70. születésnapját. Azt vallja a kor csak egy szám, nem szabad, hogy meghatározza az embert, így ő sem engedi ezt, teljes erőbedobással dolgozik és minden szabadidejét a családjának szenteli. De mi a fiatalos lendületének titka?

SOLTÉSZ REZSŐ: „S. Nagy István mosolyt vitt a hétköznapi életbe ”

Soltész Rezső megemlékezése S. Nagy Istvánról. Szerinte ő volt az, aki elérte azt, hogy ki tudta ragadni az embereket a napi problémákból.

Fél Kettő 11-01-25


szerző:
2011.01.25. 14:20
Fél Kettő 11-01-25

Fél Kettő: Köztartozások - Lejárt tartozás esetén már 60 nap után kikapcsolhatják az áramot. Szóljon hangosan az ének - Soltész Rezső még ma is zenél és sok időt szentel hobbijára, a fotózásra. Titkos recept? - Egy nő negyven felett, három gyermekkel is lehet vonzó és csinos. Vendégünk volt Rába Tímea.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való