KERESÉS search-close

Soós István

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Soós István"

Házasság vagy válás? Így döntött Kinga és Robi...

Robi eleinte nem tudta eldönteni, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson, Kinga pedig esélyre vágyik. 

Házasság vagy válás? Így döntött Adrienn és Doma...

Domában letisztázódtak az érlemek, ugyanis sokat agyalt a döntésén, ami megfogalmazódott benne. Adrienn viszont az utolsó pillanatig halogatta elhatározását.

Házasság vagy válás? Így döntött Lilian és Balázs...

Lilian azzal indokolta döntését, hogy ő nagyon vad és tüzes. Balázs pedig beismerte, hogy próbált adni és adni, de a a visszajelzés nem olyan volt, mint amire számított...

Doma Soós István segítségét kérte házassága megmentésére

A tanácsadó szakpszichológusa meglepődött, de örült annak, hogy Doma hozzá fordult segítségért, ugyanis ez azt jelenti, hogy a férj tud élni a lehetőséggel, amit a műsor ajánl nekik.

Érezhető a feszültség Rita és Zoli között

A nászúton zajló vita hosszú távon is rányomta a bélyegét a házasok kapcsolatára. Ritának már egyáltalán nincs kedve beszélgetni Zolival, aki továbbra is úgy érzi, hogy neki van igaza. Soós István úgy látja, kezdik lezárni az esélyt hogy bármi is legyen kapcsolatukból.

Vajon Robi és Kinga közelebb kerül egymáshoz a nászúton?

A házasok bizakodva indultak útnak Barcelonába. Kinga szeretné, ha a közös élmények összekovácsolnák őket.

Honnan tudhatjuk, hogy válságba ért a kapcsolatunk?

Kedd óta lehet látni a Házasság első látásra részeit! Anna és Miki már akkor elég sok dolgot átbeszéltek a házasságról és a kapcsolatokról, sőt még egy párterápián is átestek. Most viszont az erős érzelmi kötelékekről, sőt a válságokról is beszélgettek Soós István szakpszichológussal.

Már az esküvő után egymásra hangolódott Lilian és Balázs...

Soós István elárulta, hogy ez a beszélgetés soha nem jött volna létre, ha rájuk, vagyis Lilianra és Balázsra lett volna bízva a döntés, hiszen elmentek volna egymás mellett. Pont ez az, amiről a műsor szól!

Zoli már közös gyermeket tervez Ritával?

Mindenki azt mondja, hogy nagyon passzolnak egymáshoz, ám Rita még bizonytalan. Zoli pedig már komoly döntéseket fontolgat, ami közös életük mérföldköveit illeti.

Zoli:

Soós István, tanácsadó szakpszichológus hasznos tanácsokkal látta el Zolit még az esküvő előtt. 

Rita teljesen elérzékenyült, amikor elolvasta a neki címzett sorokat

Soós István, tanácsadó szakpszichológus komoly sorokat írt a menyasszonynak még a ceremónia előtt. Rita alig tudta végig futni a levelet...

Soós István:

"A szerelem első látásra, az egy nagyon érdekes dolog. Borzasztó nehéz megmondani, hogy ki kibe mikor lesz szerelmes. A műsorban négy szakember volt négy különféle elképzeléssel. Amikor beszélgettem a résztvevőkkel, két dologra voltam kíváncsi: a saját érzéseimre, és hogy követnek-e merev mintákat."

Ők a pszichológusok, akik megalkották a párokat

Bemutatjuk a négy szakértőt, akik az összes tudásukat és tapasztalatukat bevetették azért, hogy olyan párosokat állítsanak össze, akiknek minden adott ahhoz, hogy megtalálják a szerelmet és a boldogságot közösen.

Soós István, tanácsadó szakpszichológus

„Ez a műsor nekem nagyon megtetszett, nagyon lelkes lettem.”

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való