KERESÉS search-close

Sidlovics Gábor

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sidlovics Gábor"

Pszichoterapeuta hozta ki a legjobb sztorikat a Tankcsapdából

A Liliput Hollywood – A kendőzetlen igazság című könyv őszinte beszélgetések alapján készült. Mindhárom fiú négyszemközt beszélgetett Bakó Csabával, a zenekar menedzserével és szintén négyszemközt beszélgettek Kertész Tímea pszichoterapeutával. Ezeknek a beszélgtéseknek a leirata a könyv.

TANKCSAPDA: 30 éves jubileumát ünnepli a zenekar

Magyarország legnépszerűbb rockbandája, a Tankcsapda idén ünnepli 30. születésnapját. A bandát most Debrecenben látogattuk meg, és elkísértük őket azokra az ikonikus helyszínekre, amikhez számtalan emlék köti Lacit, Sidit és Tomit. Hogy mi a zenekar sikerének a titka, hogyan tudott a banda minden tagcseréből megerősödve kijönni, kiderül a videóból!

A Tankcsapda is gyászolja az M3-ason elgázolt lányt

Halála előtt 12 perccel még köszönő SMS-t küldött a Tankcsapdásoknak az újévi koncertét. Katát a hazafelé vezető úton, az M3-as autópályán gázolták halálra, segítség nyújtás nélkül tovább hajtott az, aki elütötte. Miért hajtott tovább a gázoló, megakadályozhatta volna a balesetet a lány barátja, ha ki tudja nyitni az autójukat? A Tankcsapda és a rockrajongók széles tábora gyászol, Kata édesanyja pedig most megszólal.

Harminc éves a Tankcsapda: így ünnepel az ikonikus rockegyüttes

Rendhagyó koncertsorozattal és titokzatos ajándékkal készül a debreceni banda, tegnap este pedig egy váratlan meglepetés is színesítette jubileumi ünneplésüket.

Milyen ez a turné-élet? Gergő kifaggatta az együttest

Miután Lacit kifaggatta, Gergő továbbállt, hogy a banda többi tagjával is beszélgessen egy kicsit. Tomi és Sidi az állandó turnékról, a koncertekről és a nyugdíjas rocker-életükről meséltek.

Mik lehetnek egy rocker alaptartozékai?

Gergőék koncert előtti szundijából keltették fel Sidit, aki öltözködés közben elmesélte, miért is elengedhetetlen nála a csuklópánt és a bakancs.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való