KERESÉS search-close

Sena Dagadu

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sena Dagadu"

Irie Maffia: Bónuszjáték


szerző:
2019.06.11. 09:08
Irie Maffia: Bónuszjáték

Sena Dagadu elhozta a Reggelibe zenekara legújabb klipjét. Az Irie Maffia megszállta az újranyitott Zöld Pardont.

Sena Dagadu újra anya lesz, amiből most műsort csinál és új klipet is hozott

Az Irie Maffia énekesnője félidőben van a babavárásban, a wmn.hu-nak készít egy műsort Nyomjad anyukám! címmel, amiben minden fontos, anyukákat érintő kérdés terítékre kerül. Különös tekintettel az előítéletekre és arra, mennyire szeretnek beleszólni a terhességbe és gyereknevelésbe még a vadidegenek is. Sena az Irie Maffia új klipjét, a Bónuszjátékot is elhozta nekünk a Reggelibe.

A magyar kultúrát népszerűsíti az Irie Maffia énekesnője Ghánában

Sena Dagadu édesanyja magyar, édesapja pedig ghánai, így nem véletlen, hogy őt is megkereste a nagykövetség. Sena rendszeresen kijár Ghánába, gyorsan fejlődő országnak látja, aminek a fővárosa elképesztően színes kulturálisan.

Csillogni fognak az év hölgyei a Glamour gálán

Tomán Szabina, Sena Dagadu és Kovács Dóri is a föld felett járt néhány napig azután, hogy megtudta, valamiben ő lehet az év nője. A nő, aki erős, színes, bonyolult, érzékeny és önálló. Ők jelöltekként vesznek részt a Glamour gálán, de Dóri számára nem csak ezért nagyon fontos ez az este. Vőlegényével, a Fókusz műsorvezetőjével éppen három éve, ezen a gálán jöttek igazán össze.

Saját fesztivált szervez az Irie Maffia!

A mai nappal kezdetét veszi a 26. Sziget Fesztivál olyan nagyszerű fellépőkkel, mint az Irie Maffia. Vendégünk a zenekar két tagja, Sena Dagadu és Élő Márton!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való