KERESÉS search-close

Seherezádé

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Seherezádé"

Ezért váltott életmódot az ex-villalakó

Egy éve mutatta be a Fókusz: meghízott majd lefogyott, drasztikusan életmódot váltott, légitársaságnál dolgozott majd fittness versenyen is elindult, és hiába telt el 8 év, még mindig megismerik a Való Világ 5 csinos játékosát, Sherezádét, aki most már jobban szereti, ha a polgári nevén Nagy Viviennek szólítják.

SEHEREZÁDÉ:

Sehi el sem tudja képzelni, hogy olyan pasira "nézzen", akinek van valakije, és mélyen elítéli azt is, aki ilyent tesz.

Fel sem ismerni a ValóVilág szőke bombázóját!

A szőke ciklon teljesen megváltoztatta életmódját!

SEHEREZÁDÉ: így küzdötte le a stresszevést

El tudod képzelni a VV5 bombázóját plusz tíz kiló súlyfelesleggel? Seherezádé mára már talán jobb formában van, mint valaha, azonban nem volt ez mindig így, hiszen a szőkeségnek nemrég a stresszevéssel kellett megküzdenie, amin végül csak a teljes életmódváltás segített.

DJ Seherezáde egy igazi háziasszony!

Ezúttal a dögös ex-villalakó otthonába kopogtunk be, akiről kiderült, hogy meglepően házias, megmutatta kedvenc helyét a lakásban és kiskori képeit is megnézhettük. 17 kérdés és egy kis teniszezés váratlanul vágatlanul.

Instagram-posztban fakadt ki DJ Seherezade!

Sehi sosem küzdött igazán a kilókkal, de az utóbbi hónapokban posztolt fotóin az látszott, hogy derékbősége egy nádszáléhoz hasonlított. Volt, aki aggódott érte, és páran be is szóltak neki a közösségi médiában: azzal vádolták, hogy biztosan kiműttette lengőbordáit. Seherezádé kikérte ki magának a feltételezést.

Őrült sportok: mi összegyűjtöttük, sztárjaink pedig kipróbálták!

Borsóköpés, lábujj szkander, feleségcipelés vagy extrém vasalás. Néhány a világ legfurcsább sportjai közül, amelyek már évtizedek óta léteznek, mégis alig tudunk róluk valamit. Pedig a legtöbbnek már világbajnoksága is van. Összegyűjtöttük a legőrültebb sportokat a világból és megkértünk négy ismert embert, hogy próbáljanak ki néhányat.

BIZARR BAJNOKSÁGOK:

Borsóköpés, lábujj szkander, kő-papír-olló. Arra kértük sztárjainkat, hogy mutassák be, hogyan is kell csinálni ezeket az őrült sportokat. Hogy mi volt Lali bombabiztos taktikája és elég volt-e ez a győzelemhez, kiderül a videóból!

DJ Seherezádé készen áll a strandszezonra

A ValóVilágból megismert, jelenleg DJ-ként dolgozó Sehi már megelégelte a tavaszt: napok óta fürdőruháit próbálja a nappalijában. Lehet neonszínű, vagy rafináltan szabott fekete, egyre megy.

A sztárok kimaxolták a telet


szerző:
2016.02.04. 16:42
A sztárok kimaxolták a telet

Ezek a hazai hírességek tudnak élni. A hideg ellenére nem a szobájukban kuckózták be magukat egy jó meleg plédbe, egy forró ital és valamilyen olvasmányos könyv társaságában, hanem inkább úgy döntöttek, szembenéznek a mínuszokkal, na és persze a nem mindig békés hótakaróval.

Elrepültek télből a nyárba


szerző:
2016.01.19. 19:10
Elrepültek télből a nyárba

Következő riportunkat tekintsék úgy, mintha jó ismerőseik kedves és figyelmes képeslapot küldtek volna a világ naposabb és melegebb helyéről. Voltak olyan szerencsések, hogy helyettünk is napozzanak, pancsoljanak télvíz idején egy gyönyörű pálmafás, egzotikus tengerparton. Kabát Péterék, Kaló Jenniferék, vagy DJ Seherezádé is visszatért már a hidegbe, és mínuszok mellett már számukra is csak emlék a néhány forró hét a télben.

Megfagy a hidegben? Ezektől a képektől garantáltan felmelegszik!

Voltak olyan szerencsés sztárok, akik helyettünk is napoztak, pancsoltak télvíz idején egy gyönyörű pálmafás, egzotikus tengerparton. Kabát Péterék, Kaló Jenniferék, vagy DJ Seherezádé is visszatért már a hidegbe, és mínuszok mellett már számukra is csak emlék a néhány forró hét a télben.

Magyar hírességek luxusnyaralásai

Miami, Új-Kaledónia, Niagara Marbella vagy éppen Párizs. Nem mindennapi nyaralásokba nyerhetünk most bepillantást, csak ámulunk-bámulunk, annyira szép helyeken jártak idén nyáron is celebjeink. Csapjunk is bele egyből a közepébe. Hollósi Szandra riportja.

SEHEREZÁDÉ: „Már négy éve mindig munka mellett nyaralok

A ValóVilág 5 üdvöskéje az elmúlt négy évben beutazta szinte az egész Földet. Persze a zenélés mellett mindig szakít időt a kikapcsolódásra is. Franciaországban szörfözött, Spanyolországban beleszeretett a konyhába, Nepálban pedig a történelmi nevezetességekbe.

Pörgős vakációk: celebjeink idén nyáron sem unatkoztak

Miami, Új-Kaledónia, Niagara Marbella vagy éppen Párizs. Nem mindennapi nyaralásokba nyerhetünk most bepillantást, csak ámulunk-bámulunk, annyira szép helyeken jártak idén nyáron is celebjeink. Csapjunk is bele egyből a közepébe. Hollósi Szandra riportja.

Teszteltük: tuti tippek úszógumi ellen

Sajnos a legtöbb ember problémája és súlyfeleslege has tájékán jelentkezik és innen a legnehezebb eltüntetni a zsírpárnákat. Vajon hullahopp karikázással, csikizéssel, futással vagy felüléssel meg lehet semmisíteni az úszógumit vagy ez mind badarság? A ValóVilág 6 győztese, Aurelio és egykori játékostársa, Alexa tesztelik a leghatékonyabb úszógumi-eltüntető gyakorlatokat. Hollósi Szandra riportja.

Rettegő háziállatok: tudják vajon, mi vár rájuk?

Megérzik-e kedvenceink, ha éppen állatorvoshoz igyekszünk velük? Ha megnézzük az interneten terjedő videókat és képeket, rajta az állatok rémült arckifejezésével, nagyon úgy fest, hogy ahogyan mi emberek nem szeretünk orvoshoz járni, a kutyusok és a cicák is óckodnak tőle. De vajon melyikük a bátrabb?

Megérzik-e kedvenceink, mi vár rájuk az állatorvosnál?

Ha megnézzük az interneten terjedő videókat és képeket, rajta az állatok rémült arckifejezésével, nagyon úgy fest, hogy ahogyan mi emberek nem szeretünk orvoshoz járni, a kutyusok és a cicák is óckodnak tőle. De vajon melyikük a bátrabb? És tényleg megérzik, ha az orvosi rendelőbe igyekeznek? Hollósi Szandra riportja.

Fókusz 15-04-30


szerző:
2015.04.30. 17:55
Fókusz 15-04-30

Fókusz: Anyuka-teszt - A világ legédesebb kísérlete. Vajon szaglással és tapintással felismerik híres anyukájukat a gyerekek? Cumizó trónörökösök - Kibo és Assurka még kézből esznek. Meglátogattuk a felsőlajosi oroszlánkölyköket. Megmenekültek - Egy magyar fotós megrendítő története és felvételei Nepálból. Kiderült, Seherezádé is nemrég tért vissza az országból.

VV Seherezádé szakított a szerelmével

A ValóVilág5 egykori játékosa, Seherezádé hat éven át alkotott egy párt olasz szerelmével, Claudióval, nemrégiben azonban úgy döntött, véget vet a kapcsolatának. Sehi, aki az utóbbi években dj-ként járja a világot, őszintén mesélt riporterünknek a szakítás okairól.

Magyar lányok Hugh Hefner villájában

Fényűző partik világsztárokkal és csinos, magukból meglehetősen sokat mutató hölgyemények a Hefner-villában, ahol szinte mindennap buli van. Hogy hogyan bírja a 88 éves egykori csajozós nagyöreg, azt két magyar fodrász hamarosan elárulja: nekik ugyanis sikerült bejutniuk a közel 70 alkalmazottat foglalkoztató guru kétezer négyzetméteres szentélyébe.

Zsófit kiejtve jutna a Fináléba Iza

Attila új dimenzióba emelte Aurelio propellerezését, és beavatta Zsófit a westie-k történetébe. Iza pedig kihívta a repülő kutyákban hívő villalakót.

Attila úgy játszik Aurelioval, mint egy babával

Az összeférhetetlen fiú úgy szívatja a Villa szájhősét mintha kötelező lenne. Attila még arra is rávette Aureliot, hogy félmeztelenül fekvőtámaszozzon mielőtt magára öltött volna egy szeretlek Seherezádé feliratú pólót, de még itt sem fogyott ki az ötletekből a ValóVilág korábbi győztese.

ValóVilág 6 14-05-07


szerző:
2014.05.07. 23:00
ValóVilág 6 14-05-07

ValóVilág 6: Az összeférhetetlen fiú úgy szívatja a Villa szájhősét mintha kötelező lenne, Attila még arra is rávette Aureliot, hogy félmeztelenül fekvőtámaszozzon mielőtt magára öltött volna egy szeretlek Seherezádé feliratú pólót, de még itt sem fogyott ki az ötletekből a ValóVilág korábbi győztese.

Utoljára választottak a Villalakók: Iza megy Párbajozni

Korábbi ValóVilág szériák döntősei és győztesei költöztek be. Aurelio és a lányok először boldogok voltak, ám a szájhősnek többször az arcára fagyott a mosoly. Még fel sem ocsúdtak a Párbaj után, máris előkerült a zöld kendő.

ValóVilág 5. – Aréna


szerző:
2013.12.16. 18:57
ValóVilág 5. – Aréna

2011. szeptember 12-én indult a ValóVilág ötödik szériája, 168 napig tartott.

Ki mire emlékszik a VV-ből?


szerző:
2013.11.07. 15:13
Ki mire emlékszik a VV-ből?

Lelkes jelentkezők sokasága várja, hogy a ValóVilág játékosa lehessen! VV Seherezádéval nyakunkba vettük a várost: teszteltünk, kérdeztünk, fényképeket mutattunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ki mire emlékszik a Villatörténelemből.

Fókusz 13-09-24


szerző:
2013.09.24. 19:45
Fókusz 13-09-24

Fókusz: Egyszer nem sikerült, most ismét megpróbálták. Dóra és Ákos felszántották az X-Faktor színpadát. Seherezádé leelőzte Paris Hiltont. A legerotikusabb dj-k nemzetközi ranglistáján a ValóVilág bombázója harmadik lett. Csak a szerelem számít vagy a pénz sem mindegy? Ismert magyar hölgyek arról, hogyan választanak párt maguknak.

Seherezádé és a szexi DJ lista


szerző:
2013.09.24. 19:00
Seherezádé és a szexi DJ lista

DJ Seherezádé szexisebb, mint Paris Hilton. Egy neves internetes magazin tízes listáján meglepő, de örömteli sorrend alakult ki: az egzotikus nevű egykori ValóVilág versenyző bronzérmes lett a legérzékibb modell dj-k között.

Fókusz 13-08-28


szerző:
2013.08.28. 19:45
Fókusz 13-08-28

Fókusz: Bulikirálynők - Külföldön ezrek tombolnak rájuk, itthon viszont alig fogadják el őket. Magyar női lemezlovasok. Seherezádétól Julia Carpenterig. Mindenük odaveszett - Férje megverte, majd felgyújtotta a házat. Az édesanyával és a gyerekekkel visszamentünk életük romjaihoz. Mit rejtegetnek? - Turkáltunk és meglepődtünk. Miről árulkodik egy női táska? Dundika és az Éjjel-Nappal Budapest szereplői most kipakolnak.

Női DJ-ink nemzetközi babérokra törnek

Algériában, Ibizán, Hong Kongban és sok más elképesztő helyen fellépnek. Míg külföldön bezenélik magukat a lemezlovasok történelmébe, addig nálunk kevésbé pezsdítő a fogadtatásuk. Julia Carpentertől Seherezádéig kikérdeztük a lányokat sikerük titkáról!

DJ Seherezádé kalandjai a nagyvilágban

Nagy Vivien, ismertebb nevén Seherezádé, a szőke démon ismét a köztudatban. A két szótag megmaradt a neve előtt, de már nem VV, hanem DJ – fantasztikus felemelkedése azonban így is mesébe illő.

Fókusz 12-10-30


szerző:
2012.10.30. 20:50
Fókusz 12-10-30

Fókusz: Mindenkit meglepett - Balogh Edina nem tagadja, otthagyja a Barátok köztöt, a jól értesültek szerint babát vár. A pusztítás nyomában - Halálos áldozatok, robbanás, menekülés - megszólalnak a hurrikán magyar túlélői. Idegen tollakkal? - Más énekel Seherezádé helyett új dalában? A férfiak mindenhol megőrülnek érte.

Szerelem újramelegítve?


szerző:
2012.09.12. 20:52
Szerelem újramelegítve?

A Détár-Rékasi házaspárnak sikerült, Seherezádé is visszatalált Claudióhoz, Sári Évi és Kucsera Gábor is újrakezdte. A szerelemben meg lehet javítani azt, ami nem működik? Van, akinek sikerült a bravúr, de a legtöbben elvéreztek, és végleg szétváltak.

Fókusz 12-09-12


szerző:
2012.09.12. 20:50
Fókusz 12-09-12

Fókusz: Karmolós királyfi - A négyhetes, pelenkás kisoroszlán még csak ismerkedik a külvilággal. Megdögönyöztük. Bevállalós - Gyurcsík Tibi szabadidejében állatokat ment, lefagyasztja magát és elkészítette legújabb dalát. Megint együtt? - Érdemes-e folytatni, ha mélypontra kerül egy kapcsolat? Détár Enikőéknek és Seherezádénak sikerült.

A siker ölelésében: Seherezádénak minden összejött!

Egy ország találgatta, mi lesz Seherezádé sorsa a ValóVilágban, miután könnyes szemekkel végignézte barátja elbocsátó üzenetét. A kiköltözés után pedig a sokat vitatott DJ karrierje miatt került a címlapokra. Most pedig? Kicsattan a boldogságtól és a sikertől.

Fókusz 12-08-15


szerző:
2012.08.15. 20:05
Fókusz 12-08-15

Fókusz: Újra együtt - Seherezádé hisz a felmelegített húslevesben, hiába szakított olyan durván vele Claudio. Külön utakon - Válásával lett címlapsztár a Szinetár-Bereczki páros. Mi, illetve ki állhat a szakítás hátterében? A bajnok nyomában - Meglepetésparti, masszázs és barátnő. Egy napot töltöttünk az aranyérmes Berki Krisztiánnal.

Strandlesen a VV tüzes lányaival


szerző:
2012.06.22. 19:30
Strandlesen a VV tüzes lányaival

Kenegetés és hűsölés – talán a két legfontosabb teendő a kánikulában. Persze az sem mindegy, mindezt hol tesszük és mennyiért. 2 szőke bombázó útnak indult, hogy felderítsék a terepet!

DJ Seherezádé egyre durvuló harcát vívja

A zenéhez menekül – ha van 5 perce, azonnal a lemezjátszókhoz lép és gyakorol Seherezádé. Így jobban elviseli a szerinte rosszindulatú kritikákat. Az elmúlt hetekben ugyanis minden napra jutott belőlük.

Pletykálkodás ex-Villalakó módra

A fülledt éjszakán Gigi, Jerzy, Anikó és Anett is bizonyította csúcsformáját, és nem kímélték a többieket. Szóba kerültek a plasztikai műtétek, szakítások és a szerelmek is.

VV Seherezádé nagy bejelentése


szerző:
2012.05.11. 19:17
VV Seherezádé nagy bejelentése

Nem törődik a megjegyzésekkel, Seherezádé akkor is beleveti magát az éjszakai show-bizniszbe, ha ez sokaknak nem tetszik majd. Bár a kibővített köbcentikkel adná magát a lehetőség, nem az a cél, hogy levetkőzzön. Annál is inkább, mert most épp szerelmes.

Seherezádé nagy örömmel fogadta megújúlt melleit

Az eddigieknél 50 köbcentivel nagyobb kebleket hord mostantól a VV szőke üdvöskéje. Seherezádé melleire azonban nem csak ő, hanem orvosai is büszkék.

Kiszel Tünde kiteregette a fehérneműit

Naptárdíva, dekoratív médiaszemélyiség, Donatella anyukája és óriási bugyigyűjteménnyel rendelkezik. Tünci, azaz Kiszel Tünde ezúttal is örök életre szóló emlékkel ajándékozta meg a rajongóit – és persze önmagát.

Sehi már 400 köbcentivel domborít

VV Seherezádé új melleket kapott. A műtétre kedden került sor, Seherezádét természetesen a Reflektor riportere is elkísérte.

Fókusz 12-04-11


szerző:
2012.04.11. 20:50
Fókusz 12-04-11

Fókusz: Szilikont és köbcentit is váltott Seherezádé, aki veszélyes implantátumai miatt aggódott. Bementünk a kényes műtétre. Első klipjét akarta megünnepelni, de verekedés lett belőle. Gyurcsík Tibi elmeséli, mi történt. Induljon a banzáj! - A gyerekek is szerepet kaptak Ákos legutóbbi videoklipjében. Megszólal a zenész felesége is.

A „cicipótlók” Sehi életébe is kerülhettek volna

Seherezádé nem csak a műtét miatt aggódott: még a Villában volt, amikor kiderült, neki is olyan implantátuma van, amely rákkeltő lehet. Egyik barátnője is hasonló szilikonokat kapott annak idején, ő hamarabb került orvoshoz.

VV fanatikusok elvetemült és extrém tettei

Rajongók, akik bármire képesek az imádott sztárért, és minden alkalmat megragadnak, hogy valamilyen módon érintkezzenek vele. A VV szereplői fél éven át ott voltak a nézők otthonában, akik kiéhezve várták, hogy megismerhessék őket.

Seherezádénak kis mellel kell élnie

Kiderült, a ValóVilág szőkeségének nem lesz olyan egyszerű kicseréltetni a mérgező implantátumokat. A Szenvedélyes nőt elkísértük a plasztikai sebészéhez.

Seherezádé újra a szabadság kapujában

Két botrányos szakítás, két győzelem legnagyobb riválisa felett, egy női első hely, és egy gyenge harmadik az összesítettben. Ez lett Seherezádé mérlege a Villalét alatt.

Attila mindent vitt – Finálé a színfalak mögül

A Való Világ Jockey Ewingja, aki fél éven át minden napra tartogatott puskaport, aki mindig megmondta a véleményét, aki akkor is őszinte volt, mikor az igazság mindenkinek fájt. Attila a ValóVilág történetének leghidegvérűbb győztese lett, és ezzel megváltoztatta az életét.

Az aranyhal teljesítette Attila kívánságát: megnyerte a VV5-öt

Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a "nappalinkban", vasárnap este azonban eljött a finis, a magát "bádogembernek" tituláló Attila nyerte a ValóVilág5 játékát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé 12-02-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé: Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a „nappalinkban”, vasárnap este azonban a finisbe ért a VV5. A stúdióban az érzelmek vették át az uralmat a játékosok felett, és a győztes könnyek között búcsúzott hőn szeretett Villájától.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Seherezádé az utolsó napokra megtalálta a közös hangot. Attila arra kérte a lányt, ha visszajönne, szexi fehérneműben várja az ágyban. Aztán kiderült egy titok...

Attila szívét újabban Seri dobogtatja

Az Összeférhetetlen és a Szenvedélyes nő az utolsó napokra megtalálta a közös hangot. Attila arra kérte, ha visszajönne, szexi fehérneműben várja az ágyban. Aztán kiderült egy titok...

Fókusz Plusz 12-02-25


szerző:
2012.02.25. 19:30
Fókusz Plusz 12-02-25

Fókusz Plusz: Történelmi pillanatok - Bombariadó, családi tragédia, szerelem, esküvő, röhögőgörcs élő adásban. Jönnek a ValóVilág szériáinak legizgalmasabb jelenetei! Aki mindent visz - Ki a nagy rivális? Ki a legesélyesebb a győzelemre? A VV5 döntőseinek családtagjai az ellenfelekről és az elmúlt öt hónapról.

Teljes készültségben a VV hozzátartozók

A győztes mindent visz. Lakást, autót, pénzt. A döntőben a szexi Seherezádé mellett Attila és Csaba reméli, hogy élete teljesen megváltozik. A családtagok, barátok szinte extázisban készülnek a vasárnap estére.

Seri: Fecó, ne említs egy lapon a megcsalással

A Kihívás után Serit nem hagyta nyugodni, hogy Fecó Gergővel való szikrázására hivatkozott, amikor elmagyarázta, miért nem kerültek közel egymáshoz.

Attila már nem Kingára bukik

A Párbaj után Csabi felolvasta a titokleveleket, ami alatt Attila meglehetősen zavarban volt. Kiderült, van valaki a Villában, akire máshogy néz az utóbbi időben.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-24

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Az ex-Villalakók utolsó napjukat töltötték bent, és olyan titokra derült fény, amire végképp nem számított senki. Majd a VV5 legizgalmasabb Párbaja következett.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-02-23

ValóVilág 5 - Kihívás: A Dumagép összeszedetlenül állt a Villalakók elé, hogy megnevezze Párbaj ellenfelét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika erőt vett magán és beismerte, mi is történt pontosan Peti és közte azon a kérdéses csütörtökön.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Kinga is lebukott, nemcsak Veronika

A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-21

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Titkokat és botrányokat hoztak magukkal a már kiesett Villalakók. A még játékban lévő versenyzők számára is kiderült Vera erotikus múltja, és Péter is nagy port kavart bejelentésével, miszerint Cristofel tudta nélkül, titkos viszonyt folytat Veronikával.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Az Érzékeny lelkű lány ismét megkavarta a szálakat; ezúttal Csaba és Fecó barátságába rondított bele.

Seri zokogott, Fecó megrottyant

Mikor a Villalakók szembesültek Vera kiesésével, egyedül Csaba és Attila mosolygott, Seherezádé a nyugiban sírdogált, Fecó pedig a wc-ben omlott össze.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Attila és Vera a Kihívás pillanatában megkezdték a harcot, minden egyes feladatot véresen komolyan vettek, így azok hangos veszekedésbe is torkolltak. Vera még Serinek is nekiment egy viccesnek indult házaspárbaj játék után. Este a két Párbaj-hős kocsmát nyitott, a buli alatt Attila békejobbot nyújtott, de Vera elutasította. A stúdióban már a Párbajozók belépése után megkezdődött egymás verbális gyepálása.

Attila nagy fölénnyel győzte le Verát

Alaposan megnőtt a különbség a szavazatok száma között a Párbaj alatt, a végeredmény 76 és 24 százalék lett. Az Összeférhetetlen higgadtan, humorral szállt szembe Verával.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-18

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila a Kihívás előtt még egyszer utoljára lehetőséget kapott, hogy kifaggassa a lehetséges jelöltjeit. Seherezádéhoz pedig két bombanő érkezett.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-02-17

ValóVilág 5 - Kihívás: Attila mellett senki sem volt biztonságban az utolsó napokban. Seri megbántotta a jelrakással, Csaba régóta az ellenfele, Vera viszont olyan balhékat generált körülötte az elmúlt napokban, hogy az egész Villa zengett.

A mártírok ideje lejárt, Attila Verával párbajozik

Attila mellett senki sem volt biztonságban az utolsó napokban. Seri megbántotta a jelrakással, Csaba régóta az ellenfele, Vera viszont olyan balhékat generált, hogy az egész Villa zengett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Csaba mindennel kihúzza a gyufát Veránál, de van az az állapot, amin már Seri és Fecó sem tud segíteni. Gianni viszont felhőtlen, nevetéssel teli percekkel szakította meg a vitaáradatot.

Attila szerint a pizza tészta olyan, mint egy női bugyi

Gianni Vera kérésére látogatott el a Villalakókhoz, és megmutatta nekik a pizza készítés csínját-bínját. Attila volt a tésztadobálás legjobbja a lakók közül és természetesen egyből véleményt is formált a nyúlós anyagról.

Attila Csabival vacsorázott, a Párbaj is terítékre került

A Villafiúk szerint Vera egy légkompresszorhoz hasonlóan tudja magát felfújni, még Csaba Rock and Roll estjén sem tudott megnyugodni, de a Kiválasztás után mégis Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak.

Seherezádé rossz irányba változott

A netezők 78%-a szerint Seherezádé rossz irányba változott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villafiúk szerint Vera egy légkompresszorhoz hasonlóan tudja magát felfújni, még Csaba rock and roll estjén sem tudott megnyugodni, de a Kiválasztás után mégis Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak.

Sehi „nekiugrott” Fecónak

Seherezádé Fecó jelén és indoklásán teljesen kiakadt a Kiválasztás után, ekkor vette kezdetét a végeláthatatlan szájkarate.

Rappelve gúnyolódtak a Villalakók

A Villalakók fiú és lány csapatra osztva rapszövegeket költöttek, majd elő is adták azokat. Az irónia volt a főszerep, mégis mosolygás lett a vége.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-15

Valóvilág5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Vera könnyek közt ajándékozta meg Attilát. Bár az Összeférhetetlent megdöbbentette a gesztus, ő is Verának készített ajándékot a szerelem napjára. Stand-uposok érkeztek a Villába, a lakók is kipróbálták magukat humoristaként. Majd ismét Kiválasztás volt, még a védett Fecó sem maradhatott nyugodt, mert tudta, egyenlőség esetén ő küld valakit párbajozni.

Attilát a gyűlölt-szeretett Vera is kikívánja a Villából

Vera könnyek között ajándékozta meg Attilát Valentin napon, és az Összeférhetetlen is Verát tüntette ki figyelmével. Majd a Kiválasztáson egymásra rakták a jelet. Attila párbajozni megy.

Verának jósolták a legtöbb jelet a nézők

A szavazók 37 százaléka szerint az Érzékeny lelkűt küldik Párbajozni a Villalakók.

VV jóslat: Szólottak a természetfeletti tudósok

Seri, Kinga, Vera, Fecó, vagy Csaba. Több mint öt hónap után már csak ők maradtak a Villában. Miközben mi hétről hétre próbáljuk megfejteni az erőviszonyokat, vannak, akik már pontosan tudják, mi fog történni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-14

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Bangó Margittal egy hamisíthatatlan cigánybálon mulattak a Villalakók a sorsdöntő Aréna után.

Bangó Margit énekelni tanította a Villalakókat

A Kívánsághéten minden Villalakó választhat egy vendéget, a sort Fecó kezdte, aki Bangó Margitot szerette volna látni és hallani.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való