KERESÉS search-close

Sebestyén Balázs

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Sebestyén Balázs"

Jön a nagy összecsapás: Hajdú vs. Dömsödi

Régi sérelmek, peres ügyek - most újra egymás szemébe néznek. Producerek csatája az ország házibulijában. Gyertek át! új évad csütörtökön, a Barátok közt után, 21:10-től!

˝Most háromszor pofán vághatjuk egymást?˝

Évek óta csak az ügyvédeiken keresztül beszéltek, most lerendezik egymással vitás ügyeiket. Gyertek át! új évad csütörtökön, a Barátok közt után, 21:10-től!

Hajdú Péter és Dömsödi Gábor az RTL Klub képernyőjén feszül egymásnak!

Médiatörténet pillanattal startol új időpontban az ország legszórakoztatóbb házibulija, ahol a házigazda most is Sebestyén Balázs lesz. Az első adásban hosszú évek háborúskodása és pereskedés után Dömsödi Gábor és Hajdú Péter feszül egymásnak!

Mit szól Sebestyén Balázs a Music FM bezárásához?

Mit szól Sebestyén Balázs a konkurencia, a Music FM bezárásához? Erről is lesz szó 12-én este, 22.30-kor a Házon kívülben!

˝Az új évad nagyon jó lesz, nagyon jó vagyok benne!˝

"Nagyon sok új vendég lesz, kicsit a műsor is megújul, új szabályok vannak, eltűnnek a civil játékosok..." - tudj meg még több kulisszatitkot a Gyertek át! műsorvezetőjétől és producerétől!

Sebestyén Balázs ismét

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat február 21-től garantált!

Sebestyén Balázs újra felrázza a nappalinkat

Február 21-én ismét jelentkezik a Gyertek át! – A sztárvetélkedő az RTL Klubon. Olyan ismert emberek bukkannak fel benne, mint Hajdu Péter, Kelemen Anna, Cicciolina vagy Dömsödi Gábor.

SEBESTYÉN BALÁZS: Őszinte, szókimondó, bevállalós lesz a műsor!

Sebestyén Balázs szerint a Gyertek át! című sztárvetélkedőben 2019-ben sem lesz határ, ami a csipkelődést illeti: a játékosok idén is kőkeményen elmondják az igazságot egymásnak. Lesz olyan is, amikor együtt nevetnek vagy sírnak a műsorvezetővel. Tehát a fergeteges hangulat garantált február 21-től csütörtök esténként 21:10-től!

Andy Vajnára emlékezik a filmvilág

Gyászol a filmvilág, Andy Vajna hosszan tartó súlyos betegség után tegnap halt meg. Amikor kiderült, hogy daganatos betegséggel kell szembenéznie tabuk nélkül, őszintén beszélt érzéseiről a Fókusznak. Ennek éppen most kilenc éve. Andy Vajna boldogságát is megosztotta velünk, amikor megnősült. A világhírű producer életművét olyan filmek fémjelzik, mint az Evita, a Rambo, a Terminátor, vagy a Die Hard. Első magyar filmje a Miniszter félrelép volt, ami máig vezeti minden idők magyar nézettségi toplistáját. Andy Vajna 75 éves volt.

SEBESTYÉN BALÁZS: „Andy nagyon fog hiányozni nekünk”

Balázs is hírekből értesült Andy Vajna halálhíréről. Elsősorban munkakapcsolatban voltak, hiszen Vajna volt a tulajdonosa Balázsék rádióadójának. A műsorvezető azt mesélte, nagyon szeretett beszélgetni Andy-vel, szakmailag nagyon nagyra tartotta. Az a komment – és mémáradat azonban, ami a halála után elárasztotta az internetet, teljesen érthetetlen számára. Nézze meg a teljes riportot is: ITT!

Majdnem tragédiába fulladt Sebestyén Balázs karácsonya!

Egy csillagszóró okozott nagyobb ijedtséget a műsorvezető otthonában szenteste.

Munkatársainak köszönte meg a díját Sebestyén Balázs

Két éve lett Az év hazai híressége a Gyertek át! műsorvezetője. Azt hinné az ember, hogy Sebestyén Balázs élete olyan, mint egy tündérmese, hiszen sikeres tévés, rádiós műsorvezető. Mostanában már befutott producer is. Ráadásul idén ő lett az év hazai magyar híressége is. És mégis, a sok siker mögött, azért kemény napok és komoly hullámvölgyek is vannak, ezekről is beszélt nekünk a műsorvezető.

Balázs a ti segítségeteket is kéri!

A műsorvezető egy tragédia miatt kéri az ország segítségét!

A Rapülők 25 év elteltével egykori rajongóival koncertezik

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy negyed évszázad után egykori rajongóival állt össze Geszti Péter és a Rapülők. Tóth Gabi és Vera mellett Vadon Jani is elemében érezte magát a klipforgatáson, és a végére Balázst sem zavarta már annyira a ritmus.

Sebestyén Balázs már előző életében ismerte a gyermekeit?

A híres műsorvezető, Müller Péter és Lippai Mariann mesélt Peller Mariannak többek között a reinkarnációról, az újrakezdésről, a sorsról, az életfeladatról, a felébredésről és a hitbéli dolgokról. Az izgalmas beszélgetésen pedig a Story Extra is részt vett. 

Sebestyén Balázs úgy hiszi, egy előző életében már ismerte gyerekeit

Sebestyén Balázs úgy hiszi, egyik előző életében már ismerte a gyerekeit. Egyebek mellett erről is beszélt Peller Mariannak, egy az újjászületéssel és újrakezdéssel kapcsolatos rendezvényen. A műsorvezető mellett Lippai Marianna és Müller Péter is megszólalt a megosztó témák kapcsán.

100 millió forint a tét az RTL Klub legújabb műsorában?

Feszült pillanatok és rettentő nagy pénznyeremény a világ egyik legizgalmasabb játékában: jelentettük be egy évvel ezelőtt. A Fókuszban kiderült, hogy akár 100 millió forintot is elvihettek azok, aki az RTL vadonatúj kvízműsorába jelentkeztek. Sőt még azt is megtudtuk, hogy az új game show-nak a házigazdája Sebestyén Balázs volt. A Fal című műsort nagy izgalommal várta mindenki.

Kukkants be Sebestyén Balázs nappalijába!

Három évvel ezelőtt a Gyertek át szombat este! a legvidámabb házibulikat idézte, csak ebben a műsorban több volt a híres ember, mint amennyi általában egy baráti partin lenni szokott. De a nevetés, az őrület és az izgalom garantált volt, ami valóban be is jött!

Most kiderül, hogy a többiek is napraforgónak tartják-e Bernit!

Legutóbb Kefirék búcsúztak a játéktól, Mariann azonban az utolsó szó jogán még csúnyán odaszúrt Berninek. Balázs tiszta vizet öntött a pohárba, és rákérdezett a többieknél, hogy mit gondolnak erről!

Megható: Az 1 perc és nyersz! stúdiójában teljesült egy álom!

Három évvel ezelőtt velünk együtt több mint 800 ezer nézőnk szurkolt egy emberként az 1 perc és nyersz! akkori első győztesének. Barsi Lilla 3 milliót nyert, amelyet egy az egyben legjobb barátnője gyógyítására, életének megkönnyítésére ajánlott fel.

Ők lesznek a jövő sztárjai? Itt vannak a Kicsi Óriások!

Két évvel ezelőtt startolt el az RTL Klub legjobban várt gyerek tehetségkutatója, a Kicsi Óriások! Több száz fiatal tehetség érkezett a válogatókra, hogy megmutassák, ők a legjobbak, legyen szó akár táncról, énekről, vagy frappánsan előadott gyermeki őszinteségről. Nézzétek vissza az emlékezetes videókat!

Szabó Zsófi újra feltűnik a Nyerő Párosban!

Szabó Zsófi ezúttal nem Zsoltival tér vissza a sztárpárshow-ba, de a Story Extra műsorvezetőjének fontos szerepe lesz a Nyerő Páros második adásában! Hogy miről is van szó pontosan, azt ő maga árulta el nekünk!

Hétfőtől összecsapnak a szerelmespárok

Már csak pár nap és elkezdődik a Nyerő Páros új évada! Most egy kicsit nosztalgiázunk az első széria győzteseivel és szereplőivel.

Hétfőtől összecsapnak a nyerő párok!

Az egymással összeköltöző és persze versenyző sztárpárok műsorában, a Nyerő Párosban ellentétes személyiségek és más-más célok csapnak majd össze. Kérdés, mi lesz a nehezebb, az együttélés vagy a műsorvezető, Sebestyén Balázs cseppet sem könnyű játékai?

3 páros a 9-ből, akik vállalták, hogy beköltöznek egy hatalmas luxusvillába

Sebestyén Balázs újabb kilenc szerelmes párt tesz próbára a Nyerő Páros címért. De, hogy bírja majd egymást és a bezártságot Vasvári Vivien, Solti Ádám és a Fókusz műsorvezetője Tokár Tomi? Versenyfutásukat a Nyerő Páros címért augusztus 27-étől láthatod itt, az RTL-en.

„Nekem most lett elegem ebből az egészből...”

Gáspár Laci nehezen viseli, ha ismeretlen eredetű folyadékot öntenek a nyakába, de Nikiért bármire képes. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

Sebestyén Balázs nyerné a Nyerő Párost?

Augusztus 27-én indul a sztárpár-show legújabb szériája, a műsorvezető, Sebestyén Balázs pedig elárulta, miért ő és felesége nyerné a műsort, ha részt vennének a játékban.

Less bele a Nyerő Páros új évadába!

Sebestyén Balázs és Kis Berni nem bírta megállni nevetés nélkül, ahogy Solti Ádám fejjel próbál átjutni az ajtón. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

Sebestyén Balázs is szívesen beköltözne a Nyerő Páros villába

A Nyerő Páros új évadának is Sebestyén Balázs lesz a műsorvezetője, aki elárult néhány kulisszatitkot a műsorról, a játékokról és a kilenc párosról.

1 perc és nyersz! 2018-07-07

Újra az RTL Klub képernyőjén az elmúlt évek egyik legsikeresebb vetélkedő show-műsora, az 1 perc és nyersz! - Sebestyén Balázs vezetésével. Az 1 perc és nyersz! 4. évadában számos újdonsággal találkozhatnak a nézők hétköznaponként. A vadonatúj játékok mellett lesznek párbajok is, ahol az idő mellett egy játékostárssal is versenyezni kell. Az idei év másik újdonsága, hogy az egyéni és páros játékosok mellett családok is ringbe szállnak majd az akár 10 milliós fődíjért.

Ő a legszexibb sztárapuka!


szerző:
2018.06.26. 11:30
Ő a legszexibb sztárapuka!

A Story Extra szavazásán a celebapukákra voksolhattatok, a győztes pedig már meg is van…

Sebestyén Balázs megmutatta spirituális oldalát

Sebestyén Balázs kevésbé ismert oldaláról mutatta meg magát egy balatoni fesztiválon egy évvel ezelőtt, ugyanis a hallgatóságnak a lelki spiritualitásról beszélt, amit ő maga is folyamatosan próbál építeni. A műsorvezető azt mondja, a munkájában és a magánéletében sem lehetne olyen sikeres, ha nem foglalkozna eleget spirituális oldalával. Használja is, ahogy a nyilvánosságot is kihasználja arra, hogy felkeltse az emberek kíváncsiságát ilyen dolgok iránt.

Sebestyén Balázs: Az apák szerepe egyre fontosabb

Több mint 108 évvel ezelőtt ünnepelték az első apák napját. Azóta a világ számos pontján már nemcsak az édesanyákról, de az apukákról is megemlékeznek június harmadik vasárnapján. Hiszen a gyermekeknek mind a két szülőre szükségük van az egészséges fejlődésükhöz. 

Családi titkokról meséltek apák napján Sebestyén Balázsék

Ők is megérdemlik, hogy megköszönjük nekik mindazt, amit értünk tettek. A legtöbben a létezéséről sem tudnak, pedig van apák napja. Egy nap, amikor kifejezhetjük szeretetünket és hálánkat.

SEBESTYÉN BALÁZS: Szülőnek lenni a legjobb dolog

Sebestyén Balázs hosszú éveken keresztül nem beszélt édesapjával, aki gyerekkorában elhagyta őket. Korábban úgy nyilatkozott, ha megkapott volna mindent, lehet, hogy most nem próbálna meg ennyire jó apja lenni két fiának, Benettnek és Noelnek.

A sztárapukák és gyerekeik együtt ünnepeltek hétvégén

Vasárnap sztárokkal ünnepelhettek az ország apukái. A délután során kiderült, hogy mi a kedvenc gyerekes programja Sebestyén Balázsnak, Oláh Gergőnek, vagy épp Hajós Andrásnak. Ahogy ezt is megtudtuk, miért tartják fontosnak, hogy felhívják a figyelmet az apukák szerepére a gyereknevelésben.

Ki a legszexibb magyar sztárapuka?

A Story Extra nézői idén már megválaszthatták Magyarország legszexibb nőjét és férfiját is. Most tíz magyar sztárapuka kap esélyt, hogy 2018-ban elnyerje a legszexibb magyar sztárapuka címet!

 

A Fal - 52. rész (2018-06-08)


szerző:
2018.06.08. 19:35
Hatalmasat csalódott magában A Fal játékosa!

Karina mindent megtett a színpadon, hogy ügyesen bánjon a labdákkal, de hiába, ugyanis Krisztiánnak nem igazán sikerült jól válaszolnia a kérdésekre. A legvégén a fiú is érezte, hogy nem szerepelt túl jól a kapszulában, és ez teljesen elbizonytalanította őt a végső döntésben.

Extra videó: „Több helyes válaszra számítottam”

A testvérpár azért érkezett A Falba, hogy édesanyjukon segítsenek, aki külföldön dolgozik jelenleg. Míg Karina bőszen „dobálta” a labdákat, addig Krisztián a kapszulában próbált megfelelni a kihívásnak. Az adás után Karina elmondta, hogy érezte magát, és mit érez a játékkal kapcsolatban.

A Fal - 51. rész (2018-06-07)


szerző:
2018.06.07. 19:35
A Fal játékosa nem tudta visszatartani a könnyeit!

Hihetetlen élményben volt része a testvérpárnak, ugyanis a válaszaiban bizonytalankodó László olyan jól hozta meg a legvégső döntést, melyről valószínű álmodni sem mert. A legvégén pedig nemcsak Kati küzdött a könnyeivel, hanem László is.

A Fal - 50. rész (2018-06-06)


szerző:
2018.06.06. 19:35
A Fal játékosa szinte megöregedett a kapszulában!

Attila bátran lépett be az izolációs szobába, de az ott tapasztalható elszigeteltség és magány, hamar elbizonytalanította a férfit. Addig párja, Viki mindent megtett kint a színpadon, hogy minél nagyobb összegbe essenek a labdák. Azonban hiába terveztek Attiláék, a végkimenetel egyáltalán nem úgy sikerült, amire számítottak.

A Fal - 49. rész (2018-06-05)


szerző:
2018.06.05. 19:35
Új rekord született A Fal színpadán!

Az anya-fia páros nagyon izgalmas játékon vannak túl: míg Mercedes a labdákat bűvölte a színpadon, addig a fiatal fiú hatból hat kérdésre adott jó választ az izolációs szobában. Romeoék így végül több mint hatmillió forintot vihettek haza.

A Fal - 48. rész (2018-06-04)


szerző:
2018.06.04. 19:35
A legmagabiztosabb játékost is megtörte a kapszula?

Zsolt nagyon biztos volt magában, mikor besétált az izolációs szobába. Nem sejtette, de sokkal több jó választ adott, mint amit gondolt. Így a végén hiába volt egy kis szerencséje Bernadettnek, Zsolt elfogadta a biztos nyereményt és aláírta a szerződést.

Extra videó: „Azt hittem, hogy nem fogod elfogadni!”

A testvérpárnak igen nehezen jöttek a nagyobb összegek, a labdák nem igazán estek jó helyre. Mindeközben Zsolt szépen teljesített a kapszulában, csak sajnos a játék végére teljesen elbizonytalanodott magában, és inkább a biztos nyereményt választotta, ami azt jelentette, hogy aláírta a szerződést.

Felejthetetlen pillanatokat okozott Sebestyén Balázs humora!

Nemhiába nevezik A Falat sorsfordító game show-nak, ugyanis láthattuk, a színpadon bármi megtörténhet, és itt nemcsak a tudásra van szükség, hanem a szerencsére is. Könnyek, izgalmak, drámai pillanatok minden hétköznap este 19:35-kor az RTL Klub műsorán!

A Fal - 47. rész (2018-06-01)


szerző:
2018.06.01. 19:35
A Fal műsorvezetője így várta haza gyermekeit...

Nem ez volt az első alkalom, amikor Sebestyén Balázs főzőtudományával próbálta lenyűgözni Noelt és Benettet. Íme a legújabb eredmény:

A Fal játékosának hiba volt bíznia a jó válaszaiban?

Hiába érezte úgy Balázs, hogy jó válaszokat adott az izolációs szobában, mert a valóságban hatból csupán csak kettő kérdésre tudta a jó választ. Ennek ellenére a fiú édesanyja, Anikó próbálta menteni a menthetőt. A végső döntés során azonban kiderült, hogy Balázs rosszul mérte fel a helyzetet.

A Fal - 46. rész (2018-05-31)


szerző:
2018.05.31. 19:35
Hihetetlen élményben volt részük A Fal játékosainak!

Andi és Mária annyira izgultak az első körben, hogy majdnem nem is jutottak tovább. A következő körben már jobb volt helyzet, habár Andinak sikerült magát is beimádkoznia a díszlet közé, nem csak a labdákat az összegekbe. A végeredménynek azonban mind a két lány örült.

Extra videó:

A testvérpár annyira izgult a játék során, hogy Andi beesett a díszlet közé, Mária pedig minden egyes kérdésnél kisebb idegösszeomlást kapott az izolációs szobában. A végén azonban nagy volt az öröm, ugyanis több mint 5 millió forintot vihettek haza a lányok.

A Fal - 45. rész (2018-05-30)


szerző:
2018.05.30. 19:35
 Ilyen még soha nem történt A Fal színpadán!

Annyit már most elárulhatunk, hogy a ma esti játékosok rendkívül sok meglepetést fognak tartogatni: többek között azt, mikor Andi izgalmában a díszlet közé esik. Este 19:35-kor az RTL Klubon minden kiderül!

A kapszula megtörte A Fal játékosát!

Dánielt annyira megizzasztotta az izolációs szoba, hogy nem igazán tudott jól teljesíteni a kérdéseket illetően. Emellett a színpadon sem volt könnyű, Kata például többször szívinfarktus közeli állapotban volt. Az utolsó pillanatban pedig a fiatal fiú igen merész döntést hozott, amire még édesanyja sem számított.

Extra videó: A Falban egy álom vált valóra!

Kata és Dani olyan katartikus állapotban voltak a műsor után, hogy még a saját szemüknek is alig akartak hinni: több mint két és fél millió forintot vihettek haza.

A Fal - 44. rész (2018-05-29)


szerző:
2018.05.29. 19:35
A Fal játékosainak meggyűlt a bajuk a szerencsével!

Hiába tudott hat kérdésből ötre jó választ adni Geri, úgy tűnt, nem sok pénzzel mennek haza. Regina is mindent megpróbált a színpadon, de a labdákat mégsem tudta megszelídíteni. Az utolsó forduló azonban mindent megváltoztatott, és a pár jobb helyzetbe került, mint bármikor.

Extra videó: „Ne tudd meg, mi volt itt!”

Rendkívül ügyesen játszott Geri és Regina, és bizony keményen meg kellett küzdeniük a nyereményért. Mivel a szerencse végig nem állt mellettük, így az adás végén hatalmas örömmel fogadták a több mint 5 millió forintos nyereményt.

A Fal - 43. rész (2018-05-28)


szerző:
2018.05.28. 19:35
A Fal játékosai megjárták a hadak útját

A pár keményen megküzdött azért, hogy minél több pénzt tudjanak hazavinni: míg Szabolcs a kapszulában próbált szerencsét, addig Ramóna a labdákkal bűvészkedett. A végső döntésben pedig a kockáztatás és a bizalom játszott nagy szerepet.

Extra videó: „A Fal úgy döntött, limitálja a nyereményünket!”

Szabolcsnak és Ramónának nem volt könnyű dolga A Fallal szemben, ugyanis a zöld labdák nem nagyon akarták megadni magukat és nagy összegbe esni. A játék végére azonban a szerencse melléjük szegődött, és nem távoztak üres kézzel.

Itt az újabb bizonyíték: A FAL a legizgalmasabb game show

Nemhiába nevezik A Falat sorsfordító game show-nak, ugyanis láthattuk, a színpadon bármi megtörténhet, és itt nemcsak a tudásra van szükség, hanem a szerencsére is. Könnyek, izgalmak, drámai pillanatok minden hétköznap este 19:35-kor az RTL Klub műsorán!

A Fal - 42. rész (2018-05-25)


szerző:
2018.05.25. 19:35
Milán jött, látott és kockáztatott!

A pár ügyesen játszott, bár a labdák nem akartak engedelmeskedni Annának, és inkább csak a kisebb összegekbe estek bele. Milán hatból három kérdésre tudta a választ, miközben ő az izolációs szobában úgy érezte, csak a filmes kérdésre adott jó választ. A végső döntésnél végül kockáztatott, és nem fogadta el a szerződésben felajánlott összeget.

Extra videó: „Azért örültem volna az 1 millió hétnek!”

Milán kockáztatott, vagyis úgy döntött, nem fogadja el a biztos nyereményt - sajnos nem tudhatta, hogy a piros labdák elvitték az összes pénzüket, és nulla forintjuk van. Anna egy picit csalódott volt a játék végén, de férje mindent megtett, hogy megvigasztalja őt.

A Fal - 41. rész (2018-05-24)


szerző:
2018.05.24. 19:35
Richárd: „Ne sírjál, anyukám!”

Andi végig bízott fiában, és nem is volt kérdés a számára, hogy duplázni, illetve triplázni fog-e az összes fordulóban. Ricsi pedig mindent megtett az izolációs szobában, hogy a tudásának megfelelően a lehető legjobb válaszokat adja. Az anya-fia csapat izgalmas játékot tudhat maga mögött.

Extra videó: „Nekem is voltak hullámvölgyeim!”

Az anya-fia páros boldogan osztotta meg a játék során szerzett élményüket és tapasztalataikat. Kiderült, hogy nemcsak Andinak volt hullámvölgye, hanem Ricsinek is az izolációs szobában.

A Fal - 40. rész (2018-05-23)


szerző:
2018.05.23. 19:35
Szilvi pókerarccal fogadta testvére döntését!

Izgalmas játékon van túl Anikó és Szilvi. A szerencse kifejezetten melléjük állt, ugyanis a labdák rendkívül jó helyre estek. Az este végén több mint 11 millió forinttal térhettek haza.

Extra videó: „Nagyon durva!”


szerző:
2018.05.22. 20:55
Extra videó: „Nagyon durva!”

A testvérpár szinte fel sem fogta az adás után, hogy több mint 11 millió forintot vihet haza. A lányok percegik csak álltak a színpadon és ölelgették egymást, miközben próbálták megemészteni a történteket.

A Fal - 39. rész (2018-05-22)


szerző:
2018.05.22. 19:35
A Fal játékosainak csak a cél lebegett a szemük előtt

Gyuri jól érezte az izolációs szobában, hogy a hat kérdésből csak kettőre tudta a helyes választ, emiatt teljesen elbizonytalanodott abban, hogy elfogadja-e a szerződésben szereplő összeget, vagy sem.

Extra videó: „Ebből nem veszünk lakást”

Gyuri és Kitti azért jöttek a játékba, hogy a közös jövőjüket megalapozzák: saját otthonba szeretnének végre költözni. A szerencse és Gyuri két jó válasza azonban annyihoz volt elég, hogy majdnem hárommillió forintot vigyenek haza. 

Nézd vissza A Fal legszuperebb pillanatait!

Nemhiába nevezik A Falat sorsfordító game show-nak, ugyanis láthattuk, a színpadon bármi megtörténhet, és itt nemcsak a tudásra van szükség, hanem a szerencsére is. Könnyek, izgalmak, drámai pillanatok minden hétköznap este 19:35-kor az RTL Klub műsorán!

A Fal - 38. rész (2018-05-18)


szerző:
2018.05.18. 19:35
A Fal játékosait elkerülte a fortuna

Hiába adott több jó választ József, és hiába duplázott, és triplázott Lilla, a szerencse elkerülte őket, így a színpadon nulla forintot gyűjtött össze apa-lánya. József pedig az izolációs szobában úgy döntött, kockáztat, és nem fogadja el a garantált nyereményt.

Extra videó: „Kicsit magamat ostorozom!”

Sajnos nem volt szerencséje az apa-lánya csapatnak: igen kis összegekbe estek bele azok a zöld labdák. József pedig a legvégén úgy döntött, nem írja alá a szerződést, és ezzel megpecsételte a sorsukat, nulla forinttal térhettek haza. Láthatóan Lillát jobban megviselte a játék végkimenetele, és emiatt a műsor után az édesapja nem győzte őt vigasztalta, és erőt önteni belé.

A Fal - 37. rész (2018-05-17)


szerző:
2018.05.17. 19:35

Edina vakmerő döntést hozott


szerző:
2018.05.16. 20:55
Edina vakmerő döntést hozott

A testvérpár nagy álmokkal, és reményekkel érkezett A Fal színpadára. A kezdeti lendület alábbhagyott a harmadik körben, és sajnos Edina utolsó rossz válasza miatt lenullázódtak a lányok. A végső pillanatban azonban minden megváltozott, mikor Viki meghallotta, hogyan döntött a testvére.

Extra videó: „Bocsi, hogy ilyen hülye voltam!”

Edina az adás után szembesült azzal, hogy az utolsó válaszát, azaz az autós kérdést elszúrta, és ezzel le is nullázódtak. Azért szomorkodásra nem volt okuk, ugyanis nem üres kézzel távoztak, csak az érzelmeik elragadták a testvérpárt.

A Fal - 36. rész (2018-05-16)


szerző:
2018.05.16. 19:35
Szandra teljesen lefagyott a végső pillanatban

Már a játék elején kiderült, hogy párosnak némi köze van a szerencséhez, ugyanis az első fordulóban szép nagy összegekbe estek a golyók. A második fordulóhoz érve azonban Ádám magabiztossága - az izolációs szobában - megtört, mikor sorban jöttek a kérdések, és így félő volt, hogy aláírja a szerződést, és a garantált összeget választja.

Extra videó: „Ígérem, Shakespeare-t bepótolom!”

Ádámnak meggyűlt a baja az irodalmi témakörrel, és kiderült, nem nagyon olvasott még Shakespeare-t, és emiatt nem is tudott jó választ adni az ezzel kapcsolatos kérdésre. A játék végén viszont mind a ketten megfogadták, mindenképpen utánanéznek majd az angol írónak.

Extra videó: A nyeremény láttán a pár nem hitt a szemének

Ádám és Szandra egyszerűen le voltak taglózva a nyereményük láttán, és az adás után még egy darabig a színpadon maradtak, hiszen teljesen földbe gyökerezett a lábuk.

Bátraké a szerencse! Közel 15 milliót nyertek A Falban!

Kifejezetten szereti a kalandokat, a kihívásokat az a fiatal pár, akik az RTL Klub, A Fal című műsorában közel 15 milliót nyertek.

A Fal - 35. rész (2018-05-15)


szerző:
2018.05.15. 19:35
Sebestyén Balázs beköltözött az SOS Gyermekfaluba

Sebestyén Balázs, két kisfiú apukája egy napra nem csak eljátszott a gondolattal, hogy képes lenne-e nyolc gyereket nevelni, hanem meg is tapasztalta, ugyanis egy évvel ezelőtt a műsorvezető a reggeli rádióadás után költözött be az SOS gyerekfalu egy családjához Kecskeméten. Balázs igazán profin és érzékenyen helyt állt.

Ibolya: „A szívem mindjárt megáll!”

Abban mind a ketten egyetértett anya és lánya, hogy borzasztó kemény perceket éltek át: Ibolya a kapszulában bizonytalankodott magában, Vivien eközben párszor majdnem kifeküdt a labdák miatt. Hogy megérte-e az a sok aggódás és izgulás, az a játék végén kiderült.

Extra videó: A kapszulában nehéz optimistának maradni?

Ibolya nagyszerűen játszott A Fal izolációs szobájában, is szinte mindenre tudta a jó választ, csak két kérdés volt, ami kifogott rajta. Vivien édesanya úgy érezte, a kapszulában még nehezebb megítélni, hogy mennyire ügyes az ember, és azt is, milyen esélyekkel adott jó válaszokat a kérdésekre, mint a színpadon.

A Fal - 34. rész (2018-05-14)


szerző:
2018.05.14. 19:35
Hogyan változtatta meg a versenyzők életét a Fal?

Istvánt és feleségét, Anitát egy februári estén ismerte meg az ország. Azért jelentkeztek a Falba, hogy a Londonban élő lányuknak egy ágyat tudjanak venni. A kérdésekkel nem volt szerencséjük, a labdákkal annál inkább. Azóta eltelt pár hónap, megnéztük, mire fordították a több mint 14 millió forintos nyereményt.

Könnyek, érzelmek és bukások: A Fal nagy pillanatai!

A sorsfordító játék a tudásról, a szerencséről, a bizalomról és a jó döntésről szól. Sokszor azonban ez sem elég ahhoz, hogy a labdák jó helyre essenek: elhoztuk A Fal első évadának legnagyobb bukásait, és megható pillanatait.

Éld át újra: ezek voltak A Fal eddigi legnagyobb nyereményei!

A világ egyik legismertebb game show-jában bármi megtörténhet, és bizony láthattuk, hogy meg is történik, vagyis izgalomban eddig nem volt hiány. Elhoztuk hát az első évad legnagyobb nyereményeit, a legbravúrosabb fordulatait!

Május 14-től visszatér A Fal!


szerző:
2018.05.04. 19:01
Május 14-től visszatér A Fal!

A várakozásnak vége! Elindult 2018 legjobban várt műsorának második évada: A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedő premier adásait minden hétköznap este láthatják a nézők. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő műsorban az izgalmak és az érzelmek a tetőfokra hágnak, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. A játékosok élete örök fordulatot is vehet, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek. Május 14-től minden hétköznap este, 19:35-től az RTL Klubon!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való